Έτσι λέει αλλά έναν που της είπε ότι δεν θέλει να ταΐζει τον καπιταλισμό (δηλαδη δεν οδηγάει, δεν ξοδεύει κλπ) τον έστειλε γιατί "τα λέει καλά στην θεωρία, συμφωνώ απόλυτα μαζί του αλλά δεν μπορώ να ζήσω ετσι".Kostas Larisa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 21:55Μήπως είναι αριστερη; αυτές να ξέρεις δεν είναι και πολύ στα καλά τους. Αλλά είπες είναι όμορφη. Αριστερή και όμορφη είναι σα να λέμε ξανθιά πυρηνική φυσικός. Απλά δε γίνεταιKappa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 19:44 Αυτό που δεν καταλαβαινω παντως είναι γιατί δεν με διαγραφεί εντελώς. Περιμένει να το κάνω εγω; Είμαι στο τσακ αλλά σκέφτομαι ότι δεν θέλω να της κάνω και τη χάρη, να λέει ότι εγώ την μπλοκαρα γιατί θίχτηκε ο εγωισμός μου πχ. Να το κάνει αυτή για να ολοκληρώσει όλη την απάνθρωπη συμπεριφορά της. Πρώτα να της κάνουμε την επιμέλεια, να μας λέει ότι μας δέχεται όσο περίεργοι κι αν είμαστε και μετά να μας στείλει με ένα μέιλ και να ασχολείται με έναν λουζερ. Ακόμα προσθέτει βιβλία αναρχίας, εργασιακών δικαιωμάτων κλπ κλπ. Δεν έχει δική της προσωπικότητα η κοπέλα. Και κάθισα και εχαψα τις βλακειες της. Όπως σε μένα έλεγε ότι της αρέσουν οι αγαπημένοι μου συγγραφείς, τώρα ασχολείται με τους αγαπημένους συγγραφείς αυτού. Ως πότε αραγε; Δεν βαρεθηκε; Τρεις μήνες μιλάνε. Αλλά δεν θα είμαι παρών να τη δω να συνειδητοποιει τη βλακεια της.
Άρα είναι "αριστερή " που έχει iPhone, σπιταρωνα και κάνει συνεχώς αγορές. Όπως και ο beta είναι "αριστερός " και "ανθρωπιστης " επειδή το γράφει στο φεισμπουκ. Αυτά είναι παιδάκια όχι ενήλικες. Εγώ που, παρόλο που μεγάλωσα σε ευκαταστατη οικογενεια, έχω φάει πολλα σκατα στη ζωη μου λόγω οικογενειακων προβληματων, μπορώ να ξεχωρίσω ποτε κάποιος είναι καραγκιοζης και θέλει να παρουσιάζεται σαν καημενουλης αριστερουλης ενώ είναι μια χαρά βολεμενος δημόσιος υπάλληλος. Παιδιαρισματα ανωριμων που δεν κάνουν και τιποτα χρήσιμο στη ζωή τους.