!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερώτηση Για δέμα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Kappa

Re: Ερώτηση Για δέμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa »

Kostas Larisa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 21:55
Kappa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 19:44 Αυτό που δεν καταλαβαινω παντως είναι γιατί δεν με διαγραφεί εντελώς. Περιμένει να το κάνω εγω; Είμαι στο τσακ αλλά σκέφτομαι ότι δεν θέλω να της κάνω και τη χάρη, να λέει ότι εγώ την μπλοκαρα γιατί θίχτηκε ο εγωισμός μου πχ. Να το κάνει αυτή για να ολοκληρώσει όλη την απάνθρωπη συμπεριφορά της. Πρώτα να της κάνουμε την επιμέλεια, να μας λέει ότι μας δέχεται όσο περίεργοι κι αν είμαστε και μετά να μας στείλει με ένα μέιλ και να ασχολείται με έναν λουζερ. Ακόμα προσθέτει βιβλία αναρχίας, εργασιακών δικαιωμάτων κλπ κλπ. Δεν έχει δική της προσωπικότητα η κοπέλα. Και κάθισα και εχαψα τις βλακειες της. Όπως σε μένα έλεγε ότι της αρέσουν οι αγαπημένοι μου συγγραφείς, τώρα ασχολείται με τους αγαπημένους συγγραφείς αυτού. Ως πότε αραγε; Δεν βαρεθηκε; Τρεις μήνες μιλάνε. Αλλά δεν θα είμαι παρών να τη δω να συνειδητοποιει τη βλακεια της.
Μήπως είναι αριστερη; αυτές να ξέρεις δεν είναι και πολύ στα καλά τους. Αλλά είπες είναι όμορφη. Αριστερή και όμορφη είναι σα να λέμε ξανθιά πυρηνική φυσικός. Απλά δε γίνεται
Έτσι λέει αλλά έναν που της είπε ότι δεν θέλει να ταΐζει τον καπιταλισμό (δηλαδη δεν οδηγάει, δεν ξοδεύει κλπ) τον έστειλε γιατί "τα λέει καλά στην θεωρία, συμφωνώ απόλυτα μαζί του αλλά δεν μπορώ να ζήσω ετσι".

Άρα είναι "αριστερή " που έχει iPhone, σπιταρωνα και κάνει συνεχώς αγορές. Όπως και ο beta είναι "αριστερός " και "ανθρωπιστης " επειδή το γράφει στο φεισμπουκ. Αυτά είναι παιδάκια όχι ενήλικες. Εγώ που, παρόλο που μεγάλωσα σε ευκαταστατη οικογενεια, έχω φάει πολλα σκατα στη ζωη μου λόγω οικογενειακων προβληματων, μπορώ να ξεχωρίσω ποτε κάποιος είναι καραγκιοζης και θέλει να παρουσιάζεται σαν καημενουλης αριστερουλης ενώ είναι μια χαρά βολεμενος δημόσιος υπάλληλος. Παιδιαρισματα ανωριμων που δεν κάνουν και τιποτα χρήσιμο στη ζωή τους.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Kostas Larisa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 21:53 Διάβασα λίγο το νήμα για να πάρω μια ιδέα. Ψιλοκαταλαβα, μέσες ακρες δηλ. Αλλά έχω κάποιες απορίες.

Η φάση ξεκίνησε με ένα άλλο νήμα, ξεκίνησε την μέρα που έφαγε το άκυρο ο Κάππας και είχαμε φτάσει καμία 70αρια σελίδες σε 5-6 μέρες γιατί είχε φάει τρελή φρίκη. Εκείνο διεγράφη μετά από απαίτηση του Κάππα. Το συγκεκριμένο νήμα είναι light.
Kappa

Kauldron έγραψε: 27 Οκτ 2023, 21:57 Λοιπόν, μετά τη περιγραφή των κινκ του Κάππα, να μετονομαστεί το νήμα σε "Ερώτηση Για δέρμα".

:whp:
Τα κινκς μου είναι πολλά. Αυτή προσπαθούσε να μου παρουσιάσει τον εαυτό της ως εχουσα πολλά και σκοτεινά κινκς αλλα μόλις γνώρισε έναν άντρα που ειναι πραγματικά σκοτεινός (εμενα), δεν το άντεξε. Ας χαραμιζεται στα παιδάκια που δεν μπορούν να τη φέρουν σε οργασμο. Ανατριχιαζω και μόνο που σκέφτομαι ότι θα μπορούσε η μουράκλα και το προγουλι του beta να περιηγηθούν στο κορμί της. Είναι σχεδόν υβρις όλο αυτό. Λυπάμαι που δεν το συνειδητοποιει.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Kappa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 22:20
Kauldron έγραψε: 27 Οκτ 2023, 21:57 Λοιπόν, μετά τη περιγραφή των κινκ του Κάππα, να μετονομαστεί το νήμα σε "Ερώτηση Για δέρμα".

Τα κινκς μου είναι πολλά. Αυτή προσπαθούσε να μου παρουσιάσει τον εαυτό της ως εχουσα πολλά και σκοτεινά κινκς αλλα μόλις γνώρισε έναν άντρα που ειναι πραγματικά σκοτεινός (εμενα), δεν το άντεξε. Ας χαραμιζεται στα παιδάκια που δεν μπορούν να τη φέρουν σε οργασμο. Ανατριχιαζω και μόνο που σκέφτομαι ότι θα μπορούσε η μουράκλα και το προγουλι του beta να περιηγηθούν στο κορμί της. Είναι σχεδόν υβρις όλο αυτό. Λυπάμαι που δεν το συνειδητοποιει.
Αφού είναι μια ξεφτιλισμένη, τί κάθεσαι και λυσσομανάς ακόμα μαζί της, και με την ιδρωμένη κωλοχαράδρα του beta?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kostas Larisa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostas Larisa »

Kappa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 22:13 Τα αρχιδια του beta είναι αναμφίβολα ιδρωμενα γιατί σύμφωνα με τις φωτογραφίες του στο ινσταγκραμ ιδρώνει εύκολα. Είχε σταμπες στα βυζια, στην πλάτη και, όπως απαθανιζεται σε μια φωτογραφία που ατενίζει τον ορίζοντα, φαίνεται να ήταν ιδρωμένος και στην αρχή της κωλοχαραδρας. Επίσης ντύνεται με κουρέλια. Γενικά δεν έχει τίποτα καλό πάνω του, ούτε σωματικά ούτε πνευματικά. Της αρκεί που έχει τίτλο διδακτορα.
Ρε φίλε δε φτάνει που μυρίζεις τα βρακιά ξένων γυναικών, κοιτάς εξονυχιστικά και τις κωλοχαραδρες αντρών στο ίντερνετ; θα φοβόμαστε να ιδρώσουμε κιόλας δλδ.
Αυτής της αρέσει, εσένα τι λόγος σου πέφτει πως ιδρώνει και πως ντύνεται;
Kostas Larisa

GoBzi έγραψε: 27 Οκτ 2023, 22:18
Kostas Larisa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 21:53 Διάβασα λίγο το νήμα για να πάρω μια ιδέα. Ψιλοκαταλαβα, μέσες ακρες δηλ. Αλλά έχω κάποιες απορίες.

Η φάση ξεκίνησε με ένα άλλο νήμα, ξεκίνησε την μέρα που έφαγε το άκυρο ο Κάππας και είχαμε φτάσει καμία 70αρια σελίδες σε 5-6 μέρες γιατί είχε φάει τρελή φρίκη. Εκείνο διεγράφη μετά από απαίτηση του Κάππα. Το συγκεκριμένο νήμα είναι light.
Σοβαρά τωρα; καλά κι αυτό δεν το διάβασα όλο, στην αρχή νόμισα κάποιος θέλει κούριερ και λέω κάτσε να μπω να βοηθήσω, που έχω δουλέψει πολύ παλιά
Kostas Larisa

Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί και σενα να σε βλέπει ο Χ ψ άλλος και να λέει πωπω τι θέλει αυτός ο σαφρακιασμενος νερντουλας με αυτήν τη θεαρα
Kappa

Kauldron έγραψε: 27 Οκτ 2023, 22:38

Αφού είναι μια ξεφτιλισμένη, τί κάθεσαι και λυσσομανάς ακόμα μαζί της, και με την ιδρωμένη κωλοχαράδρα του beta?
Επειδη με κοροΐδεψε και με εκανε να πιστεψω οτι ειμαστε soul mates. Και σπαταλησα 1.5 μηνα για να κανω επιμελεια στο βιβλιο της και αυτο ειναι το ευχαριστώ.

Δεν θα τη χαρακτήριζα έτσι πάντως.
Kappa

Kostas Larisa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 22:58

Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί και σενα να σε βλέπει ο Χ ψ άλλος και να λέει πωπω τι θέλει αυτός ο σαφρακιασμενος νερντουλας με αυτήν τη θεαρα
Εγώ της είχα απαγορέψει να βγάλει φωτογραφίες μου. Βέβαια με έγραψε εντελώς γιατί και φωτογραφίες έβγαλε και βίντεο από την παρουσίαση και τα έστειλε χωρίς την άδεια μου στον εκδοτικό.

Είναι όντως αρκετά όμορφη αν και εγώ έχω την τάση να εξιδανικευω άρα δεν είμαι σίγουρος ότι είναι όντως δεκαρι. Έχει πολύ ωραιο στηθος, μεγάλο, πλούσιο, στητό. Και πολύ ωραία θηλυκη σιλουετα με καμπύλες αλλά και αδυνατουλα. Τα οπισθια της δεν ειναι τροφαντα, αλλα καπως πλατιαζουν και ειναι φιτ, με τα εσβρουχα που φοραει πρεπει να ειναι πολυ ωραια.

Κάνει όμως duck face και στις φωτο και από κοντά. Έχει βεβαια πολύ ωραία χειλη. Πλούσια. Για το μειδιαμα της τής είχα γράψει εγκωμια. Μου είπε ότι τα βρήκε "κολακευτικά αλλά όχι καταλληλα " λες και ο μέσος χιμπατζης που βγαίνει θα της πει ποτέ όσα της είπα εγώ. Για συγγραφέας είναι πολύ μικροαστη πάντως. Δεν περιμενα να με κρινει έτσι.

Για τον beta μου κάνει απλώς εντύπωση γιατί σε μένα αλλα έλεγε για τα στανταρτς της. Ότι τον θέλει να ντύνεται καλά κλπ κλπ. Τώρα αν ξαφνικά της αρέσει που φοράει κουρέλια, οκέι, χαίρομαι που τα βρήκαν.

Φαίνεται παντως τέρμα κουραστικός ο τύπος, έχω δει κάτι δημοσιεύσεις του από γκρουπς εκτος των αλλων, για να πει πχ ότι του αρέσει ένα τραγούδι θα γράψει "ένα μουσικό πετραδι, ένα διαμαντι!" λες και είναι η Μοιραράκη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 27 Οκτ 2023, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kostas Larisa

Kappa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 23:06
Kostas Larisa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 22:58

Εγώ της είχα απαγορέψει να βγάλει φωτογραφίες μου. Βέβαια με έγραψε εντελώς γιατί και φωτογραφίες έβγαλε και βίντεο από την παρουσίαση και τα έστειλε χωρίς την άδεια μου στον εκδοτικό.

Είναι όντως αρκετά όμορφη αν και εγώ έχω την τάση να εξιδανικευω άρα δεν είμαι σίγουρος ότι είναι όντως δεκαρι. Έχει πολύ γραιο στηθος, μεγάλο, πλούσιο, στητό. Και πολύ ωραία θηλυκη σιλουετα με καμπύλες αλλά και αδυνατουλα. Κάνει όμως duck face και σε φωτο και από κοντά. Έχει όμως πολύ ωραία χειλη. Για το μειδιαμα της τής είχα γράψει εγκωμια. Μου είπε ότι τα βρήκε "κολακευτικά αλλά όχι καταλληλα " λες και ο μέσος χιμπατζης που βγαίνει θα της πει ποτέ όσα της είπα εγώ. Για συγγραφέας είναι πολύ μικροαστη πάντως. Δεν περιμενα να με κρινει έτσι.

Για τον beta μου κάνει απλώς εντύπωση γιατί σε μένα αλλα έλεγε για τα στανταρτς της. Ότι τον θέλει να ντύνεται καλά κλπ κλπ. Τώρα αν ξαφνικά της αρέσει που φοράει κουρέλια, οκέι, χαίρομαι που τα βρήκαν. Φαίνεται τόσο κουραστικός ο τύπος, έχω δει κάτι δημοσιεύσεις του από γκρουπς κλπ. Για να πει πχ ότι του αρέσει ένα τραγούδι θα γράψει "ένα μουσικό πετραδι, ένα διαμαντι!" λες και είναι η Μοιραράκη.
Άρα ρε φίλε σου αρέσει εμφανισιακά και μένεις εκεί μόνο.
Γιατί αν ήταν καμιά άσχημη κουλτουριαρα ούτε που θα γυρνούσες να την κοιτάξεις.
Kappa

Μπα, δεν λειτουργώ τόσο έτσι. Για να καταλάβετε. Με προσέγγισε αυτή και τον πρώτο καιρό, μου είπε αργότερα, πίστευε ότι με ενοχλούσε. Το ότι έχει πολλούς ακολουθους μου είχε χτυπήσει άσχημα εξαρχής. Δεν παίζει να μην πάσχει από ναρκισσιστική διαταραχή ενα άτομο που έχει, προφανώς, εθιστεί, στην κουλτούρα των σοσιαλ μίντια. Επιπλέον συνήθως μου αρέσουν οι μελαχρινες και αυτή δεν είναι μελαχρινή. Άρχισε να μου αρέσει όταν ξεκίνησα να διαβάζω το βιβλίο της και οσο με παγιδευε με το να λεει ποσα κοινα εχουμε.

Αυτό που μου έκανε το μεγαλύτερο κλικ ήταν το πώς περιέγραφε τον πρώην της με τον οποίο βρήκα πως μοιάζουμε (εχουμε ακομα και τις ιδιες ελιες στο προσωπο, παρόμοια ενδιαφεροντα μονο που εγω δεν ειμαι χιπστερ και δηθεν ) αλλα εγώ αποτελω ένα καλύτερο εξελιγμένο μοντέλο. Δεν το είδε αυτό. Δεν είδε ότι εγώ μπορούσα να της προσφέρω όσα αυτός δεν μπορούσε. Μου έλεγε πως ψάχνει την ευτυχία αλλα της την πρόσφερα και την αρνήθηκε.

Επι της ουσιας , μου άρεσε πρώτα πνευματικά και μετά έπεισα τον εαυτό μου πως μου αρεσει και σωματικά και τωρα όντως μου αρέσει και σωματικά. Αλλά αν δεν είχε μεσολαβήσει το δέσιμο μας, δεν θα γυρνούσα ούτε να την κοιτάξω. Το ότι μου αφαίρεσε τον σνομπισμο μου και την αυτοκυριαρχια μου δεν θα της το συγχωρησω ποτέ. Ήμουν μια χαρά πριν τη γνωρίσω. Μου πασαρε ένα σωρό φουμαρα, με εκανε να δω ως πιθανή την κοινή μας ζωή και μου τα πήρε όλα ξαφνικά σαν να τράβηξε ένα χαλί κάτω από τα πόδια μου με τρόπο σκληρό, όταν λίγες ώρες πριν με ξαποστηλει με το γραμμα της, έλεγε πως θα έρθει στο νησί μου για να περάσουμε μαζί ακόμα ένα Σαββατοκύριακο.
Kostas Larisa

Άρα φίλε δε φταίει αυτή που είναι ρηχή, αλλά εσύ που γοητευτηκες από έναν ωραίο κωλο, ένα βρακί που μυρισες και πέντε σαχλες που σου είπε και τις καταπιες αμασητες.
Την επόμενη φορά να είσαι πιο πονηρεμενος
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Κάππα, με το χέρι στην καρδιά τώρα. Την τρόμπα για το πουλί σου την αγόρασες αφότου γνωριστήκατε ή την είχες από πριν;
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Kappa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 22:59
Kauldron έγραψε: 27 Οκτ 2023, 22:38

Επειδη με κοροΐδεψε και με εκανε να πιστεψω οτι ειμαστε soul mates. Και σπαταλησα 1.5 μηνα για να κανω επιμελεια στο βιβλιο της και αυτο ειναι το ευχαριστώ.

Εντάξει ρε μαν, αυτά συμβαίνουν. Ούτε ο πρώτος είσαι, ούτε ο τελευταίος. Και τώρα έχεις σπαταλήσει πόσες βδομάδες να τρώγεσαι με τα ρούχα σου και να κάθεσαι να παρακολουθείς αυτόν, ενώ θα μπορούσες να κάνεις χίλια δυο άλλα πράγματα που να σ' ευχαριστούν.
Μπορείς να το κάνεις στα πλαίσια σεξουαλικών φαντασιώσεων.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kappa

Kostas Larisa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 23:40 Άρα φίλε δε φταίει αυτή που είναι ρηχή, αλλά εσύ που γοητευτηκες από έναν ωραίο κωλο, ένα βρακί που μυρισες και πέντε σαχλες που σου είπε και τις καταπιες αμασητες.
Την επόμενη φορά να είσαι πιο πονηρεμενος
Ναι, ισχύει αυτο. Απλά οκ, όταν έρχεται μια κουκλαρα από το πουθενά και σου λέει ότι νιώθει να σε ξέρει χρόνια, σε γεμίζει κομπλιμεντα και σε καλεί σπίτι της, προφανώς το χαφτεις. Αν το είχα χειριστεί αλλιώς ισως να είχε άλλη κατάληξη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”