Του ιδεολογικούς μας αντίπαλους τέτοιου είδους τους σεβόμαστε βάζοντας μια μαρμάρινη πλάκα πάνω από την πηγάδα τους. Παραπάνω σεβασμός είναι υπερβολή.Exodus έγραψε: 22 Οκτ 2023, 23:35 Έξω η μιζέρια. Ο Κώστας Πλεύρης είναι ιδεολογικός μου αντίπαλος, αλλά έναν αντίπαλο με μόρφωση κι επίπεδο τον σέβεσαι. Κι αν έχει και σχέση, ακόμα καλύτερα. Να τη χαίρεται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σήμερα Γάμος γίνεται
- Dwarven Blacksmith
Re: Σήμερα Γάμος γίνεται
Αντιπάλους σε ποια ιδεολογία;Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Οκτ 2023, 14:49Του ιδεολογικούς μας αντίπαλους τέτοιου είδους τους σεβόμαστε βάζοντας μια μαρμάρινη πλάκα πάνω από την πηγάδα τους. Παραπάνω σεβασμός είναι υπερβολή.Exodus έγραψε: 22 Οκτ 2023, 23:35 Έξω η μιζέρια. Ο Κώστας Πλεύρης είναι ιδεολογικός μου αντίπαλος, αλλά έναν αντίπαλο με μόρφωση κι επίπεδο τον σέβεσαι. Κι αν έχει και σχέση, ακόμα καλύτερα. Να τη χαίρεται.
Τα διευκρινίζουν αυτά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Τον προχωκομμουνισμό.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Οκτ 2023, 14:55Αντιπάλους σε ποια ιδεολογία;Dwarven Blacksmith έγραψε: 23 Οκτ 2023, 14:49Του ιδεολογικούς μας αντίπαλους τέτοιου είδους τους σεβόμαστε βάζοντας μια μαρμάρινη πλάκα πάνω από την πηγάδα τους. Παραπάνω σεβασμός είναι υπερβολή.Exodus έγραψε: 22 Οκτ 2023, 23:35 Έξω η μιζέρια. Ο Κώστας Πλεύρης είναι ιδεολογικός μου αντίπαλος, αλλά έναν αντίπαλο με μόρφωση κι επίπεδο τον σέβεσαι. Κι αν έχει και σχέση, ακόμα καλύτερα. Να τη χαίρεται.![]()
Τα διευκρινίζουν αυτά.
Ποια γκολντεν ρε; αυτή την έχουν και οι πλεμπαιοι. Μαύρη centurion παίζει ο παππούς.Πασιφάη έγραψε: 23 Οκτ 2023, 13:50Ναι καλέ. Να πάει για shopping. Ας της δώσει την Γκόλντεν.Ναύτης έγραψε: 23 Οκτ 2023, 13:19Να του τα φάει, συμφωνώ, αλλά να τού πάρει πρωτύτερα ένα καινούργιο κοστουμάκι, γιατί έχει μπει ο καημένος και του πλέει αυτό που φορεί, κι ένα πι μην της πέσει κι έχουμε άλλα.Πασιφάη έγραψε: 23 Οκτ 2023, 13:03
Αφού ''φωνάζει'' από μακρυά πως τα θέλει ο πισινός του ρε παιδί μου..Ας του τα φάει όλα.![]()
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Η ειρωνεία περί Γκόλντεν, πήγαινε αλλού. Όχι στον χρήστη, αλλά στο ιδεολογικό ποιόν, του Πλεύρη.Ερμής έγραψε: 23 Οκτ 2023, 14:58Ποια γκολντεν ρε; αυτή την έχουν και οι πλεμπαιοι. Μαύρη centurion παίζει ο παππούς.Πασιφάη έγραψε: 23 Οκτ 2023, 13:50Ναι καλέ. Να πάει για shopping. Ας της δώσει την Γκόλντεν.Ναύτης έγραψε: 23 Οκτ 2023, 13:19
Να του τα φάει, συμφωνώ, αλλά να τού πάρει πρωτύτερα ένα καινούργιο κοστουμάκι, γιατί έχει μπει ο καημένος και του πλέει αυτό που φορεί, κι ένα πι μην της πέσει κι έχουμε άλλα.![]()
Τεσπα. Εγώ από κάρτες, τέλεψα. Παλιά πέρναγαν πολλά λεφτά απ'α χέρια μου, μέσω επιχειρηματικότητας. Τώρα το αγγούρι είναι το πιο διαδεδομένο φρουτάκι για όλους.
Δεν ξέρω που παίζει το χούφταλο, αλλά θέλω να του φάει ΚΑΙ την κάρτα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
stergiosbik γιατί ρε δεν το είπες ότι είναι χασιώτισσα το κορίτσι; Σήμερα έμαθα ότι είναι Μαυρελίτισα, αν και έπρεπε να το υποψιαστώ απο το όνομα. Έχουμε κοινούς γνωστούς, ίσως και μακρινή συγγένεια. Ρε τη γιωργίτσα 
Δηλαδή αποκτάς και ακροδεξιό θείο μετά από ακροδεξιά θεία...Σενέκας έγραψε: 26 Οκτ 2023, 11:26 stergiosbik γιατί ρε δεν το είπες ότι είναι χασιώτισσα το κορίτσι; Σήμερα έμαθα ότι είναι Μαυρελίτισα, αν και έπρεπε να το υποψιαστώ απο το όνομα. Έχουμε κοινούς γνωστούς, ίσως και μακρινή συγγένεια. Ρε τη γιωργίτσα![]()
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
-
stergiosbik
Δεν το ηξερα.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!Σενέκας έγραψε: 26 Οκτ 2023, 11:26 stergiosbik γιατί ρε δεν το είπες ότι είναι χασιώτισσα το κορίτσι; Σήμερα έμαθα ότι είναι Μαυρελίτισα, αν και έπρεπε να το υποψιαστώ απο το όνομα. Έχουμε κοινούς γνωστούς, ίσως και μακρινή συγγένεια. Ρε τη γιωργίτσα![]()
-
Kostas Larisa
Σας πονάει που ο παππους κυκλοφορεί καλύτερη γκόμενα από εσας;
- taxalata xalasa
Φαίνεται πως είναι καλός στα γλωσσικά ζητήματα...! Το μόνο που του 'χει μείνει...Ναύτης έγραψε: 23 Οκτ 2023, 12:34Που το πάει η κυρία το καψερό το παππούδι;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Οκτ 2023, 22:58 Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Αποκλειστικό! Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους μετά την αποκάλυψη της σχέσης
(...)
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
Kostas Larisa
taxalata xalasa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 01:12Φαίνεται πως είναι καλός στα γλωσσικά ζητήματα...! Το μόνο που του 'χει μείνει...Ναύτης έγραψε: 23 Οκτ 2023, 12:34Που το πάει η κυρία το καψερό το παππούδι;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Οκτ 2023, 22:58 Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Αποκλειστικό! Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους μετά την αποκάλυψη της σχέσης
(...)![]()
Μιλάς από προσωπική εμπειρία;
-
Kostas Larisa
Τι εννοείς με το αγγούρι;Πασιφάη έγραψε: 24 Οκτ 2023, 14:36Η ειρωνεία περί Γκόλντεν, πήγαινε αλλού. Όχι στον χρήστη, αλλά στο ιδεολογικό ποιόν, του Πλεύρη.
Τεσπα. Εγώ από κάρτες, τέλεψα. Παλιά πέρναγαν πολλά λεφτά απ'α χέρια μου, μέσω επιχειρηματικότητας. Τώρα το αγγούρι είναι το πιο διαδεδομένο φρουτάκι για όλους.
Δεν ξέρω που παίζει το χούφταλο, αλλά θέλω να του φάει ΚΑΙ την κάρτα.![]()
- taxalata xalasa
«χωρίο που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει»Kostas Larisa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 01:19taxalata xalasa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 01:12Φαίνεται πως είναι καλός στα γλωσσικά ζητήματα...! Το μόνο που του 'χει μείνει...![]()
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
Kostas Larisa
Κράζεις θαυμάζεις τον παππού. Εσύ μόνο με το χέρι σου κάνεις παιχνίδι να φανταστώtaxalata xalasa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 01:47«χωρίο που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει»Kostas Larisa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 01:19taxalata xalasa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 01:12
Φαίνεται πως είναι καλός στα γλωσσικά ζητήματα...! Το μόνο που του 'χει μείνει...![]()
Αγγούρι= οικονομικές δυσκολίεςKostas Larisa έγραψε: 27 Οκτ 2023, 01:21Τι εννοείς με το αγγούρι;Πασιφάη έγραψε: 24 Οκτ 2023, 14:36Η ειρωνεία περί Γκόλντεν, πήγαινε αλλού. Όχι στον χρήστη, αλλά στο ιδεολογικό ποιόν, του Πλεύρη.Ερμής έγραψε: 23 Οκτ 2023, 14:58
Ποια γκολντεν ρε; αυτή την έχουν και οι πλεμπαιοι. Μαύρη centurion παίζει ο παππούς.
Δεν ξέρω που παίζει το χούφταλο, αλλά θέλω να του φάει ΚΑΙ την κάρτα.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 611 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
-