Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Οκτ 2023, 22:58 Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Αποκλειστικό! Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους μετά την αποκάλυψη της σχέσης
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα το βράδυ της Κυριακής 22/10 πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη του δεσμού τους. Το ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό bar restaurant στην Κηφισιά..
Όπως θα δεις στα στιγμιότυπα, περπατούν χέρι χέρι, με την Τζόρτζια Σιακαβάρα να χαμογελά τρυφερά στον αγαπημένο της.
https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/mono- ... =latestbox
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σήμερα Γάμος γίνεται
- Golden Age
Re: Σήμερα Γάμος γίνεται
Που το πάει η κυρία το καψερό το παππούδι;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Οκτ 2023, 22:58 Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Αποκλειστικό! Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους μετά την αποκάλυψη της σχέσης
(...)
Golden Age έγραψε: 22 Οκτ 2023, 23:47 Ο Πλεύρης παραγκωνίζει τον Κασσελάκη απο τη lifestyle επικαιρότητα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τί περιουσιακά στοιχεία έχει το παππούδι, ξέρουμε; Για να σου απαντήσω.Ναύτης έγραψε: 23 Οκτ 2023, 12:34Που το πάει η κυρία το καψερό το παππούδι;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Οκτ 2023, 22:58 Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Αποκλειστικό! Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους μετά την αποκάλυψη της σχέσης
(...)
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Νομίζω καλά στέκει. Δεν είναι και πάμπλουτος, αλλά τον έχει τον τρόπο του. Πάντως είναι κρίμα να το ταλαιπωρεί έτσι το γερούδιο. Γνώμη μου.Πασιφάη έγραψε: 23 Οκτ 2023, 12:54Τί περιουσιακά στοιχεία έχει το παππούδι, ξέρουμε; Για να σου απαντήσω.Ναύτης έγραψε: 23 Οκτ 2023, 12:34Που το πάει η κυρία το καψερό το παππούδι;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Οκτ 2023, 22:58 Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Αποκλειστικό! Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους μετά την αποκάλυψη της σχέσης
(...)![]()
Ε όσο να πεις, νομικά εμπλεκόταν με Καντάφι, με Αραφάτ, νομίζω του πρώτου του ειχε φάει και ένα καράβι. Οπότε κάτι θα έχει.Πασιφάη έγραψε: 23 Οκτ 2023, 12:54Τί περιουσιακά στοιχεία έχει το παππούδι, ξέρουμε; Για να σου απαντήσω.Ναύτης έγραψε: 23 Οκτ 2023, 12:34Που το πάει η κυρία το καψερό το παππούδι;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Οκτ 2023, 22:58 Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Αποκλειστικό! Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους μετά την αποκάλυψη της σχέσης
(...)![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αφού ''φωνάζει'' από μακρυά πως τα θέλει ο πισινός του ρε παιδί μου..Ας του τα φάει όλα.Ναύτης έγραψε: 23 Οκτ 2023, 12:59Νομίζω καλά στέκει. Δεν είναι και πάμπλουτος, αλλά τον έχει τον τρόπο του. Πάντως είναι κρίμα να το ταλαιπωρεί έτσι το γερούδιο. Γνώμη μου.
Προφανώς δεν κάθεται η τύπισσα, γιατί τον ερωτεύτηκε σφοδρα..Άρα παίζει όντως καλό μπαγιόκο.Ερμής έγραψε: 23 Οκτ 2023, 12:59Ε όσο να πεις, νομικά εμπλεκόταν με Καντάφι, με Αραφάτ, νομίζω του πρώτου του ειχε φάει και ένα καράβι. Οπότε κάτι θα έχει.
Να του τα φάει, συμφωνώ, αλλά να τού πάρει πρωτύτερα ένα καινούργιο κοστουμάκι, γιατί έχει μπει ο καημένος και του πλέει αυτό που φορεί, κι ένα πι μην της πέσει κι έχουμε άλλα.Πασιφάη έγραψε: 23 Οκτ 2023, 13:03Αφού ''φωνάζει'' από μακρυά πως τα θέλει ο πισινός του ρε παιδί μου..Ας του τα φάει όλα.![]()
Ε, όλο και κάτι θα του βρίσκεται.Πασιφάη έγραψε: 23 Οκτ 2023, 12:54
Τί περιουσιακά στοιχεία έχει το παππούδι, ξέρουμε; Για να σου απαντήσω.![]()
Βέβαια όχι όσα ο μακαρίτης στη φωτο, αλλά η αγάπη πάντα νικάει. Ας μην είμαστε καχύποπτοι.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Golden Age
Ναι καλέ. Να πάει για shopping. Ας της δώσει την Γκόλντεν.Ναύτης έγραψε: 23 Οκτ 2023, 13:19Να του τα φάει, συμφωνώ, αλλά να τού πάρει πρωτύτερα ένα καινούργιο κοστουμάκι, γιατί έχει μπει ο καημένος και του πλέει αυτό που φορεί, κι ένα πι μην της πέσει κι έχουμε άλλα.
Ανιδιοτελείς αγαπησιάρες, τι να λέμε..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 611 Προβολές