αυτοΑλιόσα έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:41Πιστευει πως θα αρχισουνε να τα νοικιαζουνε τζαμπα με το μήνα, τοσο αφελής είναι![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυβέρνηση εναντίον airbnb
Re: Κυβέρνηση εναντίον airbnb
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Εμπεδοκλής
Και πάλι πρώτος θα είναι. Μη σου πω ότι θα τον ψηφίσουν και απογοητευμένοι Κασσελακικοί.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Σε αυτό δεν έχεις άδικο αλλά και με τα φωτοβολταϊκά τι έκανε;Αλιόσα έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:51 Ο κόσμος εριξε λεφτά, πήγε και ανακαινισε εγκατελειμένα διαμερισματα ή διαμερισματα που ηταν χρονια κλειστά και ανεκμετάλλευτα για να τα κάνει Airbnb να βγάζει κάνα φράγκο και έρχεται το κράτος σε μια νύχτα και τα φέρνει ολα τουμπα![]()
Βρε σταματήστε να κλαίγεστε και δείξτε ψυχραιμία. Τίποτα δε θα γίνει.
Σιγά μη πληρώσει ο απλός εργάτης που έχει 2-3 airbnb δωμάτια για να έχει να στέλνει ο Κούλης σε διακοπές κοπρίτες 20αρηδες τεμπέληδες. Τσαντήρι θα το κάνω να βάλω μέσα γύφτους, στον Κούλη δεν τα δίνω.

Σιγά μη πληρώσει ο απλός εργάτης που έχει 2-3 airbnb δωμάτια για να έχει να στέλνει ο Κούλης σε διακοπές κοπρίτες 20αρηδες τεμπέληδες. Τσαντήρι θα το κάνω να βάλω μέσα γύφτους, στον Κούλη δεν τα δίνω.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Green Dragon
Έτσι εξηγείται το avatarUnique έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:55 Βρε σταματήστε να κλαίγεστε και δείξτε ψυχραιμία. Τίποτα δε θα γίνει.
Σιγά μη πληρώσει ο απλός εργάτης που έχει 2-3 airbnb δωμάτια για να έχει να στέλνει ο Κούλης σε διακοπές κοπρίτες 20αρηδες τεμπέληδες. Τσαντήρι θα το κάνω να βάλω μέσα γύφτους, στον Κούλη δεν τα δίνω.![]()
![]()
Φυσικά είδη για μέχρι 12000 εισόδημα είχα φορο 15% και οριακά έβαζα κάτι στην τσέπη μου τώρα ως επιχείρηση θα έχω φόρο 22%Green Dragon έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:41Δηλαδή οι περιορισμοί που αναφέρονται θα σε εξωθήσουν να πουλήσεις το διαμέρισμα;zteo έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:34 Φυσικά κάποιοι χρησιμοποίησαν την airbnb και κάναν επιχειρήσεις που φορολογουνταν σαν εισόδημα όχι σαν επιχείρηση. Όλοι εμείς που έχουμε 1 με 2 διαμερίσματα και μέσω της airbnb βγάζουμε ένα συμπληρωματικό εισόδημα γιατι να φορολογηθουμε σαν ξενοδόχοι
Ούτε κρατικές επιδοτήσεις έχουμε πάρει.
Ούτε ειδικές τροπολογίες για παράθυρα ώστε να μην πληρώνουμε φόρους.
Ούτε χαριστική δάνεια με εγγύηση δημόσιο χρήμα ελεου ΝΔ έχουμε πάρει.
Ούτε κολλητούς εφοριακόυς ώστε να κάνουν μαγειρέματα και στραβά μάτια στο μαύρο χρήμα.
Ουσιαστικά η ΝΔ θέλει να πουλήσουμε τα διαμερίσματα σε εταιρείες ώστε να μονοπωλήθει η αγορά.
![]()
Επίσης με δύο διαμερίσματα στην Χαλκιδική με τον περιορισμό των ημερών θα αναγκαστώ να ανεβάσω τις τιμές και να μην μπορώ να ανταποκριθώ στον ανταγωνισμό με την επιχείρηση airbnb.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Kαλά δεν συγκρινεται το μέγεθος του κοσμου που εχει airbnb με τον κοσμο που έφτιαξε φωτοβολταικα. Στην πρώτη περιπτωση μιλάμε για πολύ μεγάλο αριθμο πολιτών.Green Dragon έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:54Σε αυτό δεν έχεις άδικο αλλά και με τα φωτοβολταϊκά τι έκανε;Αλιόσα έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:51 Ο κόσμος εριξε λεφτά, πήγε και ανακαινισε εγκατελειμένα διαμερισματα ή διαμερισματα που ηταν χρονια κλειστά και ανεκμετάλλευτα για να τα κάνει Airbnb να βγάζει κάνα φράγκο και έρχεται το κράτος σε μια νύχτα και τα φέρνει ολα τουμπα![]()
- Green Dragon
Μπορείς να το νοικιάσεις μακροχρονίως.zteo έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:56 Φυσικά είδη για μέχρι 12000 εισόδημα είχα φορο 15% και οριακά έβαζα κάτι στην τσέπη μου τώρα ως επιχείρηση θα έχω φόρο 22%
Επίσης με δύο διαμερίσματα στην Χαλκιδική με τον περιορισμό των ημερών θα αναγκαστώ να ανεβάσω τις τιμές και να μην μπορώ να ανταποκριθώ στον ανταγωνισμό με την επιχείρηση airbnb.
- Cecily Anne
Του Γκουντ του μπι τρου
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αν ειχα διαμερισμα για αιρμπιμπι κ βαζαν τετοιο χερι στην περιουσια μου θα τρολλαρα τους χαρουμενους συνιδιοκτητες + ικανοποιημενους ενοικιαστες της πολυκατοικιας που δεν θα ειχαν αγνωστους να πηγαινοερχονται
ενοικιαση σε Ρομα κ αν τολμησουν ας κανουν παραπονα
ενοικιαση σε Ρομα κ αν τολμησουν ας κανουν παραπονα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όχι διότι τα διαμερίσματα αυτά είναι σε μονοκατοικία με πάρκινγκ και 1,5 στρέμμα με ελιές.Green Dragon έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:58Μπορείς να το νοικιάσεις μακροχρονίως.zteo έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:56 Φυσικά είδη για μέχρι 12000 εισόδημα είχα φορο 15% και οριακά έβαζα κάτι στην τσέπη μου τώρα ως επιχείρηση θα έχω φόρο 22%
Δεν μπορώ να τα νοικιάσω κάτω από 800 τον μήνα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Green Dragon
Αν έχουν και χωράφι γύρω γύρω ναι, νοίκιασέ τα 800.
Εξαρτάται και από το εμβαδόν τους βέβαια.
Εξαρτάται και από το εμβαδόν τους βέβαια.
- Cecily Anne
Εννοείς ότι δικαιούνται τσάμπα λάδι και γι'αυτο τα 800?zteo έγραψε: 26 Οκτ 2023, 09:03Όχι διότι τα διαμερίσματα αυτά είναι σε μονοκατοικία με πάρκινγκ και 1,5 στρέμμα με ελιές.Green Dragon έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:58Μπορείς να το νοικιάσεις μακροχρονίως.zteo έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:56 Φυσικά είδη για μέχρι 12000 εισόδημα είχα φορο 15% και οριακά έβαζα κάτι στην τσέπη μου τώρα ως επιχείρηση θα έχω φόρο 22%
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου δεν έχει aibnb, αλλά ένα μεγάλο μέρος υποφέρει από τις επιπτώσεις του ανεξέλεγκτο airbnb
Πανάκριβα ενοίκια, σαπακια σπίτια αν αντίστοιχα για την τιμή τους, γιατί τα πιο φυσιολογικά δίνονται για αυτό.
Παράλληλα παιδιά στον καπιταλισμό ζούμε, θα αφήσουν οι μεγάλο ξενοδόχοι να τρώνε μέρος της πίτας κάποιοι τυχαρπαστοι που κληρονομησαν το σπίτι του παππού και της γιαγιάς. Welcome to reality.
Παράλληλα θα ανοίξουν μια σειρά θέσεις εργασίας σε ξενοδοχειακες επιχειρησεις( και με καλύτερες αμοιβές λόγω έλλειψης εργατικών χεριών)
Ενώ από την άλλη τα aibnb που θα συνεχίσουν θα είναι και καλύτερα διαμερίσματα που θα μπορούν να χρεώσουν και κάτι παραπάνω (έχω μείνει σε κάτι ερείπια που δεν το περίμενα από τις φωτογραφίες)
Οπότε ναι +5% θα παει
Εδώ ένα διαμέρισμα στην Πόλη που έχει θέση σε πυλωτη έχει ανεβασμένο ενοίκιο κατά πόσο αυτό.Cecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2023, 09:07Εννοείς ότι δικαιούνται τσάμπα λάδι και γι'αυτο τα 800?zteo έγραψε: 26 Οκτ 2023, 09:03Όχι διότι τα διαμερίσματα αυτά είναι σε μονοκατοικία με πάρκινγκ και 1,5 στρέμμα με ελιές.
Επίσης πρέπει να σκεφτείς ο κήπος δεν πρέπει να συμπεριληφθεί στο ενοίκιο
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 139 Απαντήσεις
- 3042 Προβολές