!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κυβέρνηση εναντίον airbnb

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Κυβέρνηση εναντίον airbnb

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Αλιόσα έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:41
zteo έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:35
Αγις έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:29 Πανεξυπνη κινηση :003: - οι ερμπιμπιδες τωρα θα αναγκαστουν να ενοικιασουν παμφθηνα τις ιδιοκτησιες τους
Εάν τρολαρεις έχει καλώς
Εάν το πιστεύεις τότε είσαι ηλίθιος.
Πιστευει πως θα αρχισουνε να τα νοικιαζουνε τζαμπα με το μήνα, τοσο αφελής είναι :lol:
αυτο :003: διπλα στο ''πανεξυπνη κινηση'' το προσπερασατε αστροπελεκια μου ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Αλιόσα έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:44
Citroenakias έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:41 Δώσε πόνο Κούλη στους ελευθεραγορητες, χοχοχοχο
-10% ο Κούλης :lol:
Και πάλι πρώτος θα είναι. Μη σου πω ότι θα τον ψηφίσουν και απογοητευμένοι Κασσελακικοί.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Αλιόσα έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:51 Ο κόσμος εριξε λεφτά, πήγε και ανακαινισε εγκατελειμένα διαμερισματα ή διαμερισματα που ηταν χρονια κλειστά και ανεκμετάλλευτα για να τα κάνει Airbnb να βγάζει κάνα φράγκο και έρχεται το κράτος σε μια νύχτα και τα φέρνει ολα τουμπα :lol:
Σε αυτό δεν έχεις άδικο αλλά και με τα φωτοβολταϊκά τι έκανε;
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Βρε σταματήστε να κλαίγεστε και δείξτε ψυχραιμία. Τίποτα δε θα γίνει.

Σιγά μη πληρώσει ο απλός εργάτης που έχει 2-3 airbnb δωμάτια για να έχει να στέλνει ο Κούλης σε διακοπές κοπρίτες 20αρηδες τεμπέληδες. Τσαντήρι θα το κάνω να βάλω μέσα γύφτους, στον Κούλη δεν τα δίνω. :g030: :g030:
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Unique έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:55 Βρε σταματήστε να κλαίγεστε και δείξτε ψυχραιμία. Τίποτα δε θα γίνει.

Σιγά μη πληρώσει ο απλός εργάτης που έχει 2-3 airbnb δωμάτια για να έχει να στέλνει ο Κούλης σε διακοπές κοπρίτες 20αρηδες τεμπέληδες. Τσαντήρι θα το κάνω να βάλω μέσα γύφτους, στον Κούλη δεν τα δίνω. :g030: :g030:
Έτσι εξηγείται το avatar :003:
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Green Dragon έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:41
zteo έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:34 Φυσικά κάποιοι χρησιμοποίησαν την airbnb και κάναν επιχειρήσεις που φορολογουνταν σαν εισόδημα όχι σαν επιχείρηση. Όλοι εμείς που έχουμε 1 με 2 διαμερίσματα και μέσω της airbnb βγάζουμε ένα συμπληρωματικό εισόδημα γιατι να φορολογηθουμε σαν ξενοδόχοι
Ούτε κρατικές επιδοτήσεις έχουμε πάρει.
Ούτε ειδικές τροπολογίες για παράθυρα ώστε να μην πληρώνουμε φόρους.
Ούτε χαριστική δάνεια με εγγύηση δημόσιο χρήμα ελεου ΝΔ έχουμε πάρει.
Ούτε κολλητούς εφοριακόυς ώστε να κάνουν μαγειρέματα και στραβά μάτια στο μαύρο χρήμα.
Ουσιαστικά η ΝΔ θέλει να πουλήσουμε τα διαμερίσματα σε εταιρείες ώστε να μονοπωλήθει η αγορά.
Δηλαδή οι περιορισμοί που αναφέρονται θα σε εξωθήσουν να πουλήσεις το διαμέρισμα;

:smt005:
Φυσικά είδη για μέχρι 12000 εισόδημα είχα φορο 15% και οριακά έβαζα κάτι στην τσέπη μου τώρα ως επιχείρηση θα έχω φόρο 22%
Επίσης με δύο διαμερίσματα στην Χαλκιδική με τον περιορισμό των ημερών θα αναγκαστώ να ανεβάσω τις τιμές και να μην μπορώ να ανταποκριθώ στον ανταγωνισμό με την επιχείρηση airbnb.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Green Dragon έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:54
Αλιόσα έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:51 Ο κόσμος εριξε λεφτά, πήγε και ανακαινισε εγκατελειμένα διαμερισματα ή διαμερισματα που ηταν χρονια κλειστά και ανεκμετάλλευτα για να τα κάνει Airbnb να βγάζει κάνα φράγκο και έρχεται το κράτος σε μια νύχτα και τα φέρνει ολα τουμπα :lol:
Σε αυτό δεν έχεις άδικο αλλά και με τα φωτοβολταϊκά τι έκανε;
Kαλά δεν συγκρινεται το μέγεθος του κοσμου που εχει airbnb με τον κοσμο που έφτιαξε φωτοβολταικα. Στην πρώτη περιπτωση μιλάμε για πολύ μεγάλο αριθμο πολιτών.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

zteo έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:56 Φυσικά είδη για μέχρι 12000 εισόδημα είχα φορο 15% και οριακά έβαζα κάτι στην τσέπη μου τώρα ως επιχείρηση θα έχω φόρο 22%
Επίσης με δύο διαμερίσματα στην Χαλκιδική με τον περιορισμό των ημερών θα αναγκαστώ να ανεβάσω τις τιμές και να μην μπορώ να ανταποκριθώ στον ανταγωνισμό με την επιχείρηση airbnb.
Μπορείς να το νοικιάσεις μακροχρονίως.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Του Γκουντ του μπι τρου
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Αν ειχα διαμερισμα για αιρμπιμπι κ βαζαν τετοιο χερι στην περιουσια μου θα τρολλαρα τους χαρουμενους συνιδιοκτητες + ικανοποιημενους ενοικιαστες της πολυκατοικιας που δεν θα ειχαν αγνωστους να πηγαινοερχονται
ενοικιαση σε Ρομα κ αν τολμησουν ας κανουν παραπονα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
zteo

Green Dragon έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:58
zteo έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:56 Φυσικά είδη για μέχρι 12000 εισόδημα είχα φορο 15% και οριακά έβαζα κάτι στην τσέπη μου τώρα ως επιχείρηση θα έχω φόρο 22%
Όχι διότι τα διαμερίσματα αυτά είναι σε μονοκατοικία με πάρκινγκ και 1,5 στρέμμα με ελιές.
Δεν μπορώ να τα νοικιάσω κάτω από 800 τον μήνα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Αν έχουν και χωράφι γύρω γύρω ναι, νοίκιασέ τα 800.

Εξαρτάται και από το εμβαδόν τους βέβαια.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

zteo έγραψε: 26 Οκτ 2023, 09:03
Όχι διότι τα διαμερίσματα αυτά είναι σε μονοκατοικία με πάρκινγκ και 1,5 στρέμμα με ελιές.
Εννοείς ότι δικαιούνται τσάμπα λάδι και γι'αυτο τα 800?
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ντρές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντρές »

Αλιόσα έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:23
Ντρές έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:17 +5% ο Μητσοτάκης αν το περάσει αυτο
Μηπως -5%;
Η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου δεν έχει aibnb, αλλά ένα μεγάλο μέρος υποφέρει από τις επιπτώσεις του ανεξέλεγκτο airbnb
Πανάκριβα ενοίκια, σαπακια σπίτια αν αντίστοιχα για την τιμή τους, γιατί τα πιο φυσιολογικά δίνονται για αυτό.
Παράλληλα παιδιά στον καπιταλισμό ζούμε, θα αφήσουν οι μεγάλο ξενοδόχοι να τρώνε μέρος της πίτας κάποιοι τυχαρπαστοι που κληρονομησαν το σπίτι του παππού και της γιαγιάς. Welcome to reality.
Παράλληλα θα ανοίξουν μια σειρά θέσεις εργασίας σε ξενοδοχειακες επιχειρησεις( και με καλύτερες αμοιβές λόγω έλλειψης εργατικών χεριών)
Ενώ από την άλλη τα aibnb που θα συνεχίσουν θα είναι και καλύτερα διαμερίσματα που θα μπορούν να χρεώσουν και κάτι παραπάνω (έχω μείνει σε κάτι ερείπια που δεν το περίμενα από τις φωτογραφίες)
Οπότε ναι +5% θα παει
zteo

Cecily Anne έγραψε: 26 Οκτ 2023, 09:07
zteo έγραψε: 26 Οκτ 2023, 09:03

Εννοείς ότι δικαιούνται τσάμπα λάδι και γι'αυτο τα 800?
Εδώ ένα διαμέρισμα στην Πόλη που έχει θέση σε πυλωτη έχει ανεβασμένο ενοίκιο κατά πόσο αυτό.
Επίσης πρέπει να σκεφτείς ο κήπος δεν πρέπει να συμπεριληφθεί στο ενοίκιο
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”