Αλυχταμε σαν πεινασμενοι Κερβεροι καθως οσμιζομαστε Εηρ Μπι Εν Μπαδες χεσμενους πανω τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυβέρνηση εναντίον airbnb
Re: Κυβέρνηση εναντίον airbnb
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Είμαστε πολλοί.Bazoomba έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:23Αλυχταμε σαν πεινασμενοι Κερβεροι καθως οσμιζομαστε Εηρ Μπι Εν Μπαδες χεσμενους πανω τους.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Πανεξυπνη κινηση
- οι ερμπιμπιδες τωρα θα αναγκαστουν να ενοικιασουν παμφθηνα τις ιδιοκτησιες τους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Γλυφάδα δεν παίζει εύκολα κάτω από 800 το μήνα.Αγις έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:29 Πανεξυπνη κινηση- οι ερμπιμπιδες τωρα θα αναγκαστουν να ενοικιασουν παμφθηνα τις ιδιοκτησιες τους
Βέβαια το airbnb έχει μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Φυσικά κάποιοι χρησιμοποίησαν την airbnb και κάναν επιχειρήσεις που φορολογουνταν σαν εισόδημα όχι σαν επιχείρηση. Όλοι εμείς που έχουμε 1 με 2 διαμερίσματα και μέσω της airbnb βγάζουμε ένα συμπληρωματικό εισόδημα γιατι να φορολογηθουμε σαν ξενοδόχοι
Ούτε κρατικές επιδοτήσεις έχουμε πάρει.
Ούτε ειδικές τροπολογίες για παράθυρα ώστε να μην πληρώνουμε φόρους.
Ούτε χαριστική δάνεια με εγγύηση δημόσιο χρήμα ελεου ΝΔ έχουμε πάρει.
Ούτε κολλητούς εφοριακόυς ώστε να κάνουν μαγειρέματα και στραβά μάτια στο μαύρο χρήμα.
Ουσιαστικά η ΝΔ θέλει να πουλήσουμε τα διαμερίσματα σε εταιρείες ώστε να μονοπωλήθει η αγορά.
Ούτε κολλητούς εφοριακόυς ώστε να κάνουν μαγειρέματα και στραβά μάτια στο μαύρο χρήμα.
Ουσιαστικά η ΝΔ θέλει να πουλήσουμε τα διαμερίσματα σε εταιρείες ώστε να μονοπωλήθει η αγορά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εάν τρολαρεις έχει καλώςΑγις έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:29 Πανεξυπνη κινηση- οι ερμπιμπιδες τωρα θα αναγκαστουν να ενοικιασουν παμφθηνα τις ιδιοκτησιες τους
Εάν το πιστεύεις τότε είσαι ηλίθιος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Έχει ξανασυζητηθεί αυτό, μου το είχε περιγράψει πάρα πολύ ωραία ο hellegenes:Αλιόσα έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:14Την ασυδοσια γράφουνε;southern έγραψε: 26 Οκτ 2023, 07:44 Το επόμενο που θα «τελειώσει» την ασυδοσία των ιδιοκτητών Airbnb είναι η επιβολή μέγιστου αριθμού ημερών ενοικίασεων.![]()
![]()
μαλάκα μου τι διαβάζω, το τι θα κάνει ο καθένας με την περιουσια του το αποκαλούνε ασυδοσια οι νεοκομμουνιστές.
Εχει να χάσει ψήφους ο Κούλης.
'Δικό μου είναι το αυτοκίνητο, όπως θέλω οδηγάω'
'Δική μου είναι η καραμπίνα, όποιον θέλω πυροβολάω'
'Δικό μου είναι το χωράφι, ότι θέλω καλλιεργώ'
Κλπ.
Μπράβο στην κυβέρνηση αν το κάνει τελικά, σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες υπάρχουν περιορισμοί. Και θα κερδίσει πολύ περισσότερες ψήφους απ' όσες θα χάσει.
- Green Dragon
Δηλαδή οι περιορισμοί που αναφέρονται θα σε εξωθήσουν να πουλήσεις το διαμέρισμα;zteo έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:34 Φυσικά κάποιοι χρησιμοποίησαν την airbnb και κάναν επιχειρήσεις που φορολογουνταν σαν εισόδημα όχι σαν επιχείρηση. Όλοι εμείς που έχουμε 1 με 2 διαμερίσματα και μέσω της airbnb βγάζουμε ένα συμπληρωματικό εισόδημα γιατι να φορολογηθουμε σαν ξενοδόχοι
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Πιστευει πως θα αρχισουνε να τα νοικιαζουνε τζαμπα με το μήνα, τοσο αφελής είναι
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Δώσε πόνο Κούλη στους ελευθεραγορητες, χοχοχοχο
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
- Green Dragon
Η Γλυφάδα είναι Γλυφάδα, τα 800-1000 ευρώ είναι νορμάλ ενοίκια, δεν μπορούν να θεωρηθούν φούσκα ή υπερβολή. Μην ξεχνάμε ότι τα περισσότερα σπίτια εκεί είναι μεγάλα.
- Αλιόσα
-10% ο Κούλης
- Green Dragon
Μα που είναι ο Νάνος;Bazoomba έγραψε: 26 Οκτ 2023, 08:23Αλυχταμε σαν πεινασμενοι Κερβεροι καθως οσμιζομαστε Εηρ Μπι Εν Μπαδες χεσμενους πανω τους.
Dwarven Blacksmith
μια τρυπα στο νερο θα γινει - το πρωτο σιγουρο -τα ενοικια θα αυξηθουν κ σε οποιον αρεσει + τις απαιτησεις για καλοφροντισμενα διαμερισματα να τις ξεχασουμε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Αλιόσα
Ο κόσμος εριξε λεφτά, πήγε και ανακαινισε εγκατελειμένα διαμερισματα ή διαμερισματα που ηταν χρονια κλειστά και ανεκμετάλλευτα για να τα κάνει Airbnb να βγάζει κάνα φράγκο και έρχεται το κράτος σε μια νύχτα και τα φέρνει ολα τουμπα 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 139 Απαντήσεις
- 3042 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---
-
- 5 Απαντήσεις