Μπίστης έγραψε: 22 Οκτ 2023, 18:49
Νόμιζα τον Κωστάκη αυστηρό και άκαμπτο που δεν τον τράβαγε μουνότριχα και πως ασχολείτο μόνο με τον Ελληνισμό και τέτοια, αλλά μπράβο του αν του σηκώνεται, πάντως θα διάλεγα άλλη όσο παππούς και αν ήμουν, φαίνεται πλάστικ
Ο πατηρ Πλεύρης εκτός από ναζιστομουτρο και φραγκοκιλερ ήταν και μέγας χαβαλες.
Νομίζω το λοιπόν, πως νιώθοντας το τέλος κοντά, είπε γιολο- Τα κάνω όλα πουτανα. Χαιρετώ ναζιστικά, αποκηρύσσω τον φλώρο τον γιο μου, μιας και δεν τον συμπαθούσα και πολύ χτυπάω και Μπουρναζιωτισσα γκόμενα.
Όταν οι Έλληνες τρόλαραν οι υπόλοιποι τρωγαν βελανίδια
Φτιάχνει και κόμμα. Εθνικοσοσιαλιστικό, με περιβραχιόνια και μαιάνδρους. Μην το ξεχνάμε αυτό. Θα επηρεάσει
άραγε αυτός ο ξαφνικός έρωτας την πορεία του εθνικοσοσιαλισμού στην Ελλάδα; Μήπως όντως πει yolo και τα βροντήξει; Ξενερωμένοι μου φάνηκαν στην τελευταία αντικαθεστωτική. Σαν να γνώριζαν κάτι.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
"Είμαι νέα και όμορφη αλλά όχι και τόσο, οχι και αγόρι. Τώρα πια άνω των... 49 εγώ, άνω των 50, άντε έστω 49, δεν θα το έλεγες και αγόρι. Αγόρι σίγουρα όχι, άσε που δεν έχω και καμία κάψα, μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα".
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Οκτ 2023, 18:58
Νομίζω το λοιπόν, πως νιώθοντας το τέλος κοντά, είπε γιολο- Τα κάνω όλα πουτανα. Χαιρετώ ναζιστικά, αποκηρύσσω τον φλώρο τον γιο μου, μιας και δεν τον συμπαθούσα και πολύ χτυπάω και Μπουρναζιωτισσα γκόμενα.
Όπα ρε ιντελεκτουέλ καλόγουστοι και ζόρικοι τύποι.
Προσοχή μη μολύνουν το ευγενές γενεαλογικό σας δέντρο οι Μπουρναζιώτισσες γκόμενες.
Προσοχή μη μολύνουν το ευγενές γενεαλογικό σας δέντρο οι Μπουρναζιώτισσες γκόμενες.
Έχετε πάθει εμμονή.
Νήμα για τα γεμιστά να ανοίξω θα μπείτε να με κράζετε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Έχετε πάθει εμμονή.
Γιατί όχι;
Αν μη τι άλλο, κάποιοι κάνουν με τα χεράκια τους γεμιστά.
Και από κράξιμο τζιτζιροκάτιδων που ούτε μακαρόνια δεν μπορούν να βράσουν, άλλο τίποτα.
Ακόμη και το αγαπημένο τους ποπκορν έτοιμο το θέλουν.
Γιατί όχι;
Αν μη τι άλλο, κάποιοι κάνουν με τα χεράκια τους γεμιστά.
Και από κράξιμο τζιτζιροκάτιδων που ούτε μακαρόνια δεν μπορούν να βράσουν, άλλο τίποτα.
Ακόμη και το αγαπημένο τους ποπκορν έτοιμο το θέλουν.
Εμείς οι εργένηδες πατσοκοιληδες που δεν ξέρουμε να μαγειρευουμε δεν έχουμε πσυχούλα;
(Γάτα είσαι .όνομα και πράγμα )
Είμαι όντως γάτα καλέ μου.
Και ακριβώς γι' αυτό γουστάρω να πειράζω ή να βάζω δεύτερη ταχύτητα αν θες, σε όσα γατάκια έχουν περισσότερες δυνατότητες από τους ανεπίστρεπτους γάτους.
Προτείνω λοιπόν να τις αξιοποιήσεις και να μην τσιμπάς τόσο εύκολα σε εφαρμογές ομοιοπαθητικής.
Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Αποκλειστικό! Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους μετά την αποκάλυψη της σχέσης
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα το βράδυ της Κυριακής 22/10 πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη του δεσμού τους. Το ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό bar restaurant στην Κηφισιά..
Όπως θα δεις στα στιγμιότυπα, περπατούν χέρι χέρι, με την Τζόρτζια Σιακαβάρα να χαμογελά τρυφερά στον αγαπημένο της.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Οκτ 2023, 22:58
Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Αποκλειστικό! Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους μετά την αποκάλυψη της σχέσης
Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα το βράδυ της Κυριακής 22/10 πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη του δεσμού τους. Το ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό bar restaurant στην Κηφισιά..
Όπως θα δεις στα στιγμιότυπα, περπατούν χέρι χέρι, με την Τζόρτζια Σιακαβάρα να χαμογελά τρυφερά στον αγαπημένο της.
Δηλαδή αν εξαιρέσεις κάποιες συνταγές και καμια διακοσάρια αγαπημένους δίσκους όλα θα τα κάταστρεφα και μετά άστεγος και πεινασμένος θα πέθαινα ευτυχισμένος
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Έξω η μιζέρια. Ο Κώστας Πλεύρης είναι ιδεολογικός μου αντίπαλος, αλλά έναν αντίπαλο με μόρφωση κι επίπεδο τον σέβεσαι. Κι αν έχει και σχέση, ακόμα καλύτερα. Να τη χαίρεται.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".