ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2023, 13:44![]()
Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια μ' ακέφαλο πουλί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σήμερα Γάμος γίνεται
Re: Μπαίνατε σε μέλλουσα κα.Πλεύρη;
Re: Σήμερα Γάμος γίνεται
Ο άνθρωπος έχει μια σχέση, μπράβο του. Τον πάω τον πατέρα Πλεύρη, ιδεολογικά τον σιχαίνομαι, αλλά είναι πνευματώδης, κι οι άνθρωποι με φλέγμα και πνεύμα είναι αξιοσέβαστοι.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- Οργισμένος
Perasan ta xronia, πεσαν οι δουλειες και πληρωνεται με το μηνα ακομα και απο παππουδες.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Οκτ 2023, 10:52 Κωνσταντίνος Πλεύρης: Παντρεύεται ο πατέρας του Θάνου Πλεύρη με πρώην παίκτρια του My Style Rocks;
Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας On Time θέλει τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, πατέρα του βουλευτή και πρώην υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη να παντρεύεται με την 49χρονη τραγουδίστρια Γεωργία ή Τζόρτζια Σιακαβάρα που έχει συμμετάσχει το 2020 στο My Style Rocks.
https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/konst ... =latestbox
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Έτσι. Μόνον και μόνον ο τρόπος που πρόσθεσε τη διαφορετικότητα στο σχόλιο του, μ' έκανε να δακρύσω από συγκίνηση.Exodus έγραψε: 22 Οκτ 2023, 17:34 Ο άνθρωπος έχει μια σχέση, μπράβο του. Τον πάω τον πατέρα Πλεύρη, ιδεολογικά τον σιχαίνομαι, αλλά είναι πνευματώδης, κι οι άνθρωποι με φλέγμα και πνεύμα είναι αξιοσέβαστοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
klaiw
klaiw re mlk
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Κανένα λάθος, ίσα ίσα. Και όχι μόνο τώρα αλλά με όλες μου τις κανονικές σχέσεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Οκτ 2023, 17:19Ερμή, κάπου εδώ πρέπει να διευκρινήσω και κάτι άλλο.Ερμής έγραψε: 22 Οκτ 2023, 16:50
Προσωπικά ούτε καν μη σου πω με εκνευρίζει κιόλας να κοιτανε τη γυναίκα μου.
Μόνο μια περίοδο ανάμεσα στο χωρισμό μου και στο γάμο μου που δε με τιμά(όχι μόνο στα γκόμενικα, σε γενικότερες μλκιες που έκανα) το έκανα.
Και δε το λέω λόγω ιντελεκτουελ φάσης γιατί δεν είμαι τέτοιος τύπος
Δεν διέκρινα ποτέ σε κάποιο από τα μηνύματα σου την οποιαδήποτε τάση υποτίμησης της γυναίκας σου ως ένα θηλυκό, που της έκανες την τιμή να την επιλέξεις γιατί διαφορετικά δεν θα είχε άλλες επιλογές και θα έμενε στο ράφι...![]()
Νομίζω δηλαδή ότι υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση και έλξη σε όλα τα πεδία.
Κάνω λάθος;![]()
Απλά ήθελα να πω πως δε λειτουργούν όλοι να περιφερουν γυναίκες για να λένε κοιτάχτε με.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μα δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ ή θέλησε να το παίξει σελέμπριτυ ο Πλεύρης.Ερμής έγραψε: 22 Οκτ 2023, 17:40 Κανένα λάθος, ίσα ίσα. Και όχι μόνο τώρα αλλά με όλες μου τις κανονικές σχέσεις.
Απλά ήθελα να πω πως δε λειτουργούν όλοι να περιφερουν γυναίκες για να λένε κοιτάχτε με.
Απλώς λυσσίαξαν μαζί του οι αυθεντικές τσαούσες.
Και ο Καζάκος παντρεύτηκε και ο Βουτσάς παντρεύτηκε και ο Ξαρχάκος παντρεύτηκε κλπ κλπ
Με λίγα λόγια από κατάλογο επώνυμων αντρών που παντρεύτηκαν ή είχαν σχέση με πολύ νεώτερες (για όποιους προσωπικούς λόγους) άλλο τίποτα.
Μέχρι και ο Ψάλτης παντρεύτηκε πιτσιρίκα, ο Πλεύρης χάλασε το αισθητικό μπακγκράουντ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μαλλον πείραξε το γεγονός πως ένας τόσο σκληρός ιδεολόγος επέλεξε μια που αντιπροσωπεύει τη νεοελλαδα.
Άσχετο το ένα από το άλλο βέβαια
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Και ο Αντρέας ,ο ασυγχώρετος, 35 χρόνια μικρότερη πήρε ..
Το μόνο που παίζει σε όλα τα σχετικά θέματα, είναι η διαχρονικότητα των αισωπικών μύθων.Ερμής έγραψε: 22 Οκτ 2023, 17:54 Μαλλον πείραξε το γεγονός πως ένας τόσο σκληρός ιδεολόγος επέλεξε μια που αντιπροσωπεύει τη νεοελλαδα.
Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Οκτ 2023, 17:38Έτσι. Μόνον και μόνον ο τρόπος που πρόσθεσε τη διαφορετικότητα στο σχόλιο του, μ' έκανε να δακρύσω από συγκίνηση.Exodus έγραψε: 22 Οκτ 2023, 17:34 Ο άνθρωπος έχει μια σχέση, μπράβο του. Τον πάω τον πατέρα Πλεύρη, ιδεολογικά τον σιχαίνομαι, αλλά είναι πνευματώδης, κι οι άνθρωποι με φλέγμα και πνεύμα είναι αξιοσέβαστοι.
Χαζό παιδί χαρά γεμάτο
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ερμής έγραψε: 22 Οκτ 2023, 17:54 Μαλλον πείραξε το γεγονός πως ένας τόσο σκληρός ιδεολόγος επέλεξε μια που αντιπροσωπεύει τη νεοελλαδα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Νόμιζα τον Κωστάκη αυστηρό και άκαμπτο που δεν τον τράβαγε μουνότριχα και πως ασχολείτο μόνο με τον Ελληνισμό και τέτοια, αλλά μπράβο του αν του σηκώνεται, πάντως θα διάλεγα άλλη όσο παππούς και αν ήμουν, φαίνεται πλάστικ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ερμής έγραψε: 22 Οκτ 2023, 17:54 Μαλλον πείραξε το γεγονός πως ένας τόσο σκληρός ιδεολόγος επέλεξε μια που αντιπροσωπεύει τη νεοελλαδα.
Καθόλου, έκρινε τους πάντες πως είναι λίγοι και μόλις του έκατσε γκόμενα έγινε Άδωνις
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ο πατηρ Πλεύρης εκτός από ναζιστομουτρο και φραγκοκιλερ ήταν και μέγας χαβαλες.Μπίστης έγραψε: 22 Οκτ 2023, 18:49 Νόμιζα τον Κωστάκη αυστηρό και άκαμπτο που δεν τον τράβαγε μουνότριχα και πως ασχολείτο μόνο με τον Ελληνισμό και τέτοια, αλλά μπράβο του αν του σηκώνεται, πάντως θα διάλεγα άλλη όσο παππούς και αν ήμουν, φαίνεται πλάστικ
Προσωπικά ρεπω στο τρας, το καλτ και τον χαβαλε εν γένει, διότι η ζωή είναι σκληρή (και κάποιων εξ ημων σκληρότερη) και αν την πάρομε στα σοβαρά , χαθηκαμε κύριοι. ( Έτι δε περισσότερο, εάν πάρομε τον εαυτόν μας στα σοβαρά όπως πολλακης συμβαίνει σε πολλους στο παρόν Ίδρυμα)
Έτσι, παρότι είναι όντως σκατοναζιαρης μου ήταν αδύνατο να τον αντιπαθησω.
Νομίζω το λοιπόν, πως νιώθοντας το τέλος κοντά, είπε γιολο- Τα κάνω όλα πουτανα. Χαιρετώ ναζιστικά, αποκηρύσσω τον φλώρο τον γιο μου, μιας και δεν τον συμπαθούσα και πολύ χτυπάω και Μπουρναζιωτισσα γκόμενα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 611 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
-
- 0 Απαντήσεις