να νικαμε βρε μπέμπη. Η γαλη νικάει καλυτερα απο ολους, δεν υπαρχει θεμα νομιζω. τεσπα, εσύ ξερεις ποσο σε εκτιμώ, για την γαλη τα ειπα. Παω να γλυψω τις πληγες μου, γεια.sharp έγραψε: 21 Οκτ 2023, 21:48 define σοβαρό, όπως θα έλεγες και συ. Πρόσεξε τι θα απαντήσεις, έχεις 20Κ+ μηνύματα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρε πανκυδες, τι γλώσσα μιλάνε η πασιφάη με τη γαλή;
Re: Ρε πανκυδες, τι γλώσσα μιλάνε η πασιφάη με τη γαλή;
Με τις μαλακίες σας, χάσαμε το καλύτερο ποστ του νήματος. Πότε πρόλαβε και το έγραψε ο τρισμέγιστος και δεν δώσαμε την πρέπουσα αξία;hellegennes έγραψε: 21 Οκτ 2023, 14:28Η κόντρα Γαλής-Πασιφάης δεν έχει λήξει ακόμα. Η κόντρα Χελ-Φόσιλι για τα εμβόλια έχει λήξει 1-0, όπως και η κόντρα Χελ-Λεπο για τις μάσκες, επίσης 1-0.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:40 Εγώ θα σου πω τι έγινε που ξέρω εκ των έσω![]()
Αυτές ησαντε φίλες αλλά σε κάποια φάση η Γαλη την ειρωνειοεκραζε ή η Πασιφάη νόμιζε ότι την ειρωνειοεκραζε σε κάποια θέματα/διαφωνίες, δηλαδή ίσως και να έγινε ή να πήρε πολύ στραβά τα γελάκια της Γαλης κ εκεί ξεκίνησε το ξεκατίνιασμα. Βάζω στην κόντρα 8/10 γιατί έχει διάρκεια και ατάκες, θα έλεγα είναι πάνω από την κόντρα Λοξια - stavmanr (rip), αλλά κάτω από την κόντρα Χελλεγεννη - φοσιλι για τα εμπολια κ τον κοβιντ ναιντιν
γαργαρα το λεμε.
Είναι ο θηλυκός γκαραϊσκάκης, γι' αυτό. Θα σέβεσαι.
Άλλο σε ρώτησα (πρώτη φορά θα μού πεις...)enaon έγραψε: 21 Οκτ 2023, 21:53να νικαμε βρε μπέμπη. Η γαλη νικάει καλυτερα απο ολους, δεν υπαρχει θεμα νομιζω. τεσπα, εσύ ξερεις ποσο σε εκτιμώ, για την γαλη τα ειπα. Παω να γλυψω τις πληγες μου, γεια.sharp έγραψε: 21 Οκτ 2023, 21:48 define σοβαρό, όπως θα έλεγες και συ. Πρόσεξε τι θα απαντήσεις, έχεις 20Κ+ μηνύματα.
Πάντως να ξέρεις ότι το "χαχαχίχα" δεν είναι γιατρικό για όλες τις καταστάσεις. Για τις πληγές στο λέω, μην βάλεις ξανά αυτό.
ειλικρινά τώρα, κατάφερε και σε έπιασε με το gaslight ότι τάχα υπάρχει κόσμος που ενοχλείται τόσο απο τη Γαλή που της την πέφτει ομαδικά;Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2023, 21:37Ναι, εγώ καίω κάρβουνο όχι εσύ και οι 5-6 αλλοι που έχετε εμμονή μαζί της.enaon έγραψε: 21 Οκτ 2023, 21:32αλλο καβουρνισμα και εσύ. Και πρέπει να απαντησει σε όλους, θα στεναχωρηθεί ο σαρπ που δεν νικησει και δεν θα τρώει την κρέμα του; Θα ελεγα οτι την γαματε που την σιγονταρετε, αλλα ειναι αργά μαλλον.
Και δεν την σιγοντάρω. Της δίνω δίκιο. Έχει διάφορα.
ειλικρινά τώρα, κατάφερε και σε έπιασε με το gaslight ότι τάχα υπάρχει κόσμος που ενοχλείται τόσο απο τη Γαλή που της την πέφτει ομαδικά;Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2023, 21:37Ναι, εγώ καίω κάρβουνο όχι εσύ και οι 5-6 αλλοι που έχετε εμμονή μαζί της.enaon έγραψε: 21 Οκτ 2023, 21:32αλλο καβουρνισμα και εσύ. Και πρέπει να απαντησει σε όλους, θα στεναχωρηθεί ο σαρπ που δεν νικησει και δεν θα τρώει την κρέμα του; Θα ελεγα οτι την γαματε που την σιγονταρετε, αλλα ειναι αργά μαλλον.
Και δεν την σιγοντάρω. Της δίνω δίκιο. Έχει διάφορα.
τι αξια να δωσεις σε κατι που γνωριζεις το αποτελεσμα ;sharp έγραψε: 21 Οκτ 2023, 21:54Με τις μαλακίες σας, χάσαμε το καλύτερο ποστ του νήματος. Πότε πρόλαβε και το έγραψε ο τρισμέγιστος και δεν δώσαμε την πρέπουσα αξία;hellegennes έγραψε: 21 Οκτ 2023, 14:28Η κόντρα Γαλής-Πασιφάης δεν έχει λήξει ακόμα. Η κόντρα Χελ-Φόσιλι για τα εμβόλια έχει λήξει 1-0, όπως και η κόντρα Χελ-Λεπο για τις μάσκες, επίσης 1-0.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:40 Εγώ θα σου πω τι έγινε που ξέρω εκ των έσω![]()
Αυτές ησαντε φίλες αλλά σε κάποια φάση η Γαλη την ειρωνειοεκραζε ή η Πασιφάη νόμιζε ότι την ειρωνειοεκραζε σε κάποια θέματα/διαφωνίες, δηλαδή ίσως και να έγινε ή να πήρε πολύ στραβά τα γελάκια της Γαλης κ εκεί ξεκίνησε το ξεκατίνιασμα. Βάζω στην κόντρα 8/10 γιατί έχει διάρκεια και ατάκες, θα έλεγα είναι πάνω από την κόντρα Λοξια - stavmanr (rip), αλλά κάτω από την κόντρα Χελλεγεννη - φοσιλι για τα εμπολια κ τον κοβιντ ναιντιν![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- EKPLIKTIKOS
Το οποίο ειναι;Αγις έγραψε: 21 Οκτ 2023, 21:58τι αξια να δωσεις σε κατι που γνωριζεις το αποτελεσμα ;sharp έγραψε: 21 Οκτ 2023, 21:54Με τις μαλακίες σας, χάσαμε το καλύτερο ποστ του νήματος. Πότε πρόλαβε και το έγραψε ο τρισμέγιστος και δεν δώσαμε την πρέπουσα αξία;hellegennes έγραψε: 21 Οκτ 2023, 14:28
Η κόντρα Γαλής-Πασιφάης δεν έχει λήξει ακόμα. Η κόντρα Χελ-Φόσιλι για τα εμβόλια έχει λήξει 1-0, όπως και η κόντρα Χελ-Λεπο για τις μάσκες, επίσης 1-0.![]()
Ο Χελης ειναι αηττητος - φυσικα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
παραμενεις καρβουνοκινητος. Το παιχνιδι που με ρωτας να κανω δεφινε, ειναι το παιχνιδι που νικάμε τους φανταστικούς κακους στο ιντερνετ. Θες να κανεις και χιουμορ, ντουβαρι.sharp έγραψε: 21 Οκτ 2023, 21:57 Άλλο σε ρώτησα (πρώτη φορά θα μού πεις...)
Πάντως να ξέρεις ότι το "χαχαχίχα" δεν είναι γιατρικό για όλες τις καταστάσεις. Για τις πληγές στο λέω, μην βάλεις ξανά αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 21 Οκτ 2023, 22:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΔΥ ειμαι....
καθε Παρασκεουοη και Σαουαβατο πινουαεαεχ μανιταρια
και διασκεδαζω με νοικοκερες που μαλωνουν στα ιντερνετς
- EKPLIKTIKOS
Α ρεΑγις έγραψε: 21 Οκτ 2023, 22:01Ο Χελης ειναι αηττητος - φυσικα
Νόμιζα θα έδινες κάνα προγνωστικό για το Γαλη - Πασιφάη
ιντερνετικα η σε συγκρουση στο θησειο ;EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Οκτ 2023, 22:02Α ρε
Νόμιζα θα έδινες κάνα προγνωστικό για το Γαλη - Πασιφάη![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Καλά ναι με έπεισες τώραenaon έγραψε: 21 Οκτ 2023, 22:02παραμενεις καρβουνοκινητος. Το παιχνιδι που με ρωτας να κανω δεφινε, ειναι το παιχνιδι που νικάμε τους φανταστικούς κακους στο ιντερνετ. Θες να κανεις και χιουμορ, ντουβαρι.sharp έγραψε: 21 Οκτ 2023, 21:57 Άλλο σε ρώτησα (πρώτη φορά θα μού πεις...)
Δεν υπάρχουν κακοί και καλοί, υπάρχουν σπαστικοί και μαλάκες και αυτούς τους έχεις εντοπίσει πολύ πριν από μένα και φαίνεται σε κάθε σου μήνυμα. Απλώς πιθανότατα διαφωνούμε στο ποιοί είναι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση