Η κόντρα Γαλής-Πασιφάης δεν έχει λήξει ακόμα. Η κόντρα Χελ-Φόσιλι για τα εμβόλια έχει λήξει 1-0, όπως και η κόντρα Χελ-Λεπο για τις μάσκες, επίσης 1-0.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:40 Εγώ θα σου πω τι έγινε που ξέρω εκ των έσω![]()
Αυτές ησαντε φίλες αλλά σε κάποια φάση η Γαλη την ειρωνειοεκραζε ή η Πασιφάη νόμιζε ότι την ειρωνειοεκραζε σε κάποια θέματα/διαφωνίες, δηλαδή ίσως και να έγινε ή να πήρε πολύ στραβά τα γελάκια της Γαλης κ εκεί ξεκίνησε το ξεκατίνιασμα. Βάζω στην κόντρα 8/10 γιατί έχει διάρκεια και ατάκες, θα έλεγα είναι πάνω από την κόντρα Λοξια - stavmanr (rip), αλλά κάτω από την κόντρα Χελλεγεννη - φοσιλι για τα εμπολια κ τον κοβιντ ναιντιν
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρε πανκυδες, τι γλώσσα μιλάνε η πασιφάη με τη γαλή;
- hellegennes
Re: Ρε πανκυδες, τι γλώσσα μιλάνε η πασιφάη με τη γαλή;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Fata_Morgana
Είσαι καλά μαρή;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τρου.hellegennes έγραψε: 21 Οκτ 2023, 14:28Η κόντρα Γαλής-Πασιφάης δεν έχει λήξει ακόμα. Η κόντρα Χελ-Φόσιλι για τα εμβόλια έχει λήξει 1-0, όπως και η κόντρα Χελ-Λεπο για τις μάσκες, επίσης 1-0.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Οκτ 2023, 18:40 Εγώ θα σου πω τι έγινε που ξέρω εκ των έσω![]()
Αυτές ησαντε φίλες αλλά σε κάποια φάση η Γαλη την ειρωνειοεκραζε ή η Πασιφάη νόμιζε ότι την ειρωνειοεκραζε σε κάποια θέματα/διαφωνίες, δηλαδή ίσως και να έγινε ή να πήρε πολύ στραβά τα γελάκια της Γαλης κ εκεί ξεκίνησε το ξεκατίνιασμα. Βάζω στην κόντρα 8/10 γιατί έχει διάρκεια και ατάκες, θα έλεγα είναι πάνω από την κόντρα Λοξια - stavmanr (rip), αλλά κάτω από την κόντρα Χελλεγεννη - φοσιλι για τα εμπολια κ τον κοβιντ ναιντιν
.
.
- Fata_Morgana
Καλά είμαι, εσύ;
Καλά είμαι όμως έχω τεράστια στεναχώρια και θυμό για την γενοκτονία στην Παλαιστίνη.
wb!
.
.
- Fata_Morgana
sys3x έγραψε: 21 Οκτ 2023, 14:43Καλά είμαι όμως έχω τεράστια στεναχώρια και θυμό για την γενοκτονία στην Παλαιστίνη.
wb!![]()
Όσο ο hell επιχειρεί ψάρεμα σε ενυδρείο (αναμένουμε στατιστική για τα αποτελέσματα) απολαμβάνω τη λακωνική είσοδο της Fatous - Morgana και τη συγχαίρω για τις δεξιότητες της στο σωστό ψήσιμο των ομιλούντων αμνών.
Spoiler
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως τα κρέατα που είναι ψημένα με την αργή μέθοδο της σούβλας χαίρουν μεγάλης δημοφιλίας εξαιτίας του χυμώδους και μαλακού κρέατος που δεν έχει χάσει την υγρασία και τη γεύση του με το ψήσιμο. Μέσω της επαφής με τη θερμότητα και της περιστροφής, το κρέας θωρακίζεται εξωτερικά αποκτώντας κρούστα και έτσι κρατά τους χυμούς στο εσωτερικό του.
https://coozina.gr/blog/post/ola-osa-xr ... ti-souvla/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 21 Οκτ 2023, 15:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Όπως σε βλέπω ή όπως με βλέπεις;Fata_Morgana έγραψε: 21 Οκτ 2023, 11:25Λίγο πιο δεξιά.
- Fata_Morgana
Εννοείς όπως σε βλέπω προς τα κάτω ή οπως σε βλέπω προς τα πάνω ;40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 21 Οκτ 2023, 15:07Όπως σε βλέπω ή όπως με βλέπεις;
- Fata_Morgana
Είναι μέχρι να ενταχθώ πάλι στην κοινότητα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2023, 15:03 Όσο ο hell επιχειρεί ψάρεμα σε ενυδρείο (αναμένουμε στατιστική για τα αποτελέσματα) απολαμβάνω τη λακωνική είσοδο της Fatous - Morgana και τη συγχαίρω για τις δεξιότητες της στο σωστό ψήσιμο των ομιλούντων αμνών.![]()
Spoiler
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως τα κρέατα που είναι ψημένα με την αργή μέθοδο της σούβλας χαίρουν μεγάλης δημοφιλίας εξαιτίας του χυμώδους και μαλακού κρέατος που δεν έχει χάσει την υγρασία και τη γεύση του με το ψήσιμο. Μέσω της επαφής με τη θερμότητα και της περιστροφής, το κρέας θωρακίζεται εξωτερικά αποκτώντας κρούστα και έτσι κρατά τους χυμούς στο εσωτερικό του.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Fata_Morgana έγραψε: 21 Οκτ 2023, 15:12Εννοείς όπως σε βλέπω προς τα κάτω ή οπως σε βλέπω προς τα πάνω ;
Δεν είμαι στην είσοδο του σπιτιού για να μπερδευόμαστε καλέ. Στο χολ με τις κρεμάστρες είμαι. Εσύ πού είσαι; πρώτη κρίση γάμου;
- EKPLIKTIKOS
Ποιος κερδαει όμως μέχρι τώρα;
Μήπως να βάλουμε ψηφοφορία;
- Fata_Morgana
Εδώ είμαι.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 21 Οκτ 2023, 15:17Fata_Morgana έγραψε: 21 Οκτ 2023, 15:12Εννοείς όπως σε βλέπω προς τα κάτω ή οπως σε βλέπω προς τα πάνω ;
Δεν είμαι στην είσοδο του σπιτιού για να μπερδευόμαστε καλέ. Στο χολ με τις κρεμάστρες είμαι. Εσύ πού είσαι; πρώτη κρίση γάμου;
Νομίζω ότι και ως απούσα ήσουν πάντα παρούσα στην κοινότητα. Άφησες κενό και το ξέρεις.Fata_Morgana έγραψε: 21 Οκτ 2023, 15:16Είναι μέχρι να ενταχθώ πάλι στην κοινότητα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2023, 15:03 Όσο ο hell επιχειρεί ψάρεμα σε ενυδρείο (αναμένουμε στατιστική για τα αποτελέσματα) απολαμβάνω τη λακωνική είσοδο της Fatous - Morgana και τη συγχαίρω για τις δεξιότητες της στο σωστό ψήσιμο των ομιλούντων αμνών.![]()
Spoiler
Οπότε, το ζητούμενο είναι το πότε θα επανενταχθεί η κοινότητα σε σένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση