Ο κάμεραμαν πού είναι; πήγε για τσιγάρα στο περίπτερο πριν μια βδομάδα;Fata_Morgana έγραψε: 21 Οκτ 2023, 15:22Εδώ είμαι.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 21 Οκτ 2023, 15:17Fata_Morgana έγραψε: 21 Οκτ 2023, 15:12
Εννοείς όπως σε βλέπω προς τα κάτω ή οπως σε βλέπω προς τα πάνω ;
Δεν είμαι στην είσοδο του σπιτιού για να μπερδευόμαστε καλέ. Στο χολ με τις κρεμάστρες είμαι. Εσύ πού είσαι; πρώτη κρίση γάμου;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρε πανκυδες, τι γλώσσα μιλάνε η πασιφάη με τη γαλή;
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
Re: Ρε πανκυδες, τι γλώσσα μιλάνε η πασιφάη με τη γαλή;
- Fata_Morgana
Λογικό να υπήρχε κενό, η συμμετοχή μου ήταν καθημερινή και σε πολλαπλά θέματαΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2023, 15:23Νομίζω ότι και ως απούσα ήσουν πάντα παρούσα στην κοινότητα. Άφησες κενό και το ξέρεις.Fata_Morgana έγραψε: 21 Οκτ 2023, 15:16Είναι μέχρι να ενταχθώ πάλι στην κοινότητα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2023, 15:03 Όσο ο hell επιχειρεί ψάρεμα σε ενυδρείο (αναμένουμε στατιστική για τα αποτελέσματα) απολαμβάνω τη λακωνική είσοδο της Fatous - Morgana και τη συγχαίρω για τις δεξιότητες της στο σωστό ψήσιμο των ομιλούντων αμνών.![]()
Spoiler
![]()
Οπότε, το ζητούμενο είναι το πότε θα επανενταχθεί η κοινότητα σε σένα.
μην κοιτας που με την γαλή εχουμε γινει γαιδουρια και εχουμε βαλθει να την παμε στα 100χιλιαδες ποστ. Τι μπορουμε να κανουμε να ξεκουμπιστείς παιδί μου, γιατί εισαι εδώ παλι; Φυγε, ξουτ.
- Dwarven Blacksmith
Ποια είναι ρε παιδιά;
βλεπω μια φωτο της ναιδας και ολιγο.......
-
- Fata_Morgana
Ο κάμεραμαν δεν ήταν ποτέ στη κοινότητα, εγώ ήμουν. Και εγώ είμαι ξανά.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 21 Οκτ 2023, 15:26Ο κάμεραμαν πού είναι; πήγε για τσιγάρα στο περίπτερο πριν μια βδομάδα;Fata_Morgana έγραψε: 21 Οκτ 2023, 15:22Εδώ είμαι.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 21 Οκτ 2023, 15:17
Δεν είμαι στην είσοδο του σπιτιού για να μπερδευόμαστε καλέ. Στο χολ με τις κρεμάστρες είμαι. Εσύ πού είσαι; πρώτη κρίση γάμου;
enaon έγραψε: 21 Οκτ 2023, 15:28μην κοιτας που με την γαλή εχουμε γινει γαιδουρια και εχουμε βαλθει να την παμε στα 100χιλιαδες ποστ. Τι μπορουμε να κανουμε να ξεκουμπιστείς παιδί μου, γιατί εισαι εδώ παλι; Φυγε, ξουτ.
Ακόμα δεν ήρθα, να φύγω; τς, τς.
ο γγ ρε.
μου αρεσε το ποστ σου για τους αχαμπαρους και το ονιον.
- Fata_Morgana
Πάλι για σαραντακάτηδες, εξηντακάτηδες και δεν ξέρω/δεν απαντώ, ψάχνεστε; Δεν βαρεθήκατε ακόμα;
Αν έχετε απορίες μπορώ να σας τις λύσω εγώ, χωρίς καν να παίξει δημοψήφισμα. Θέτε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Περιμένουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2023, 15:34Πάλι για σαραντακάτηδες, εξηντακάτηδες και δεν ξέρω/δεν απαντώ, ψάχνεστε; Δεν βαρεθήκατε ακόμα;
Αν έχετε απορίες μπορώ να σας τις λύσω εγώ, χωρίς καν να παίξει δημοψήφισμα. Θέτε;![]()
-
Τώρα μην παίζουμε με τις λέξεις. Και ο Γλυκούλης δεν ήταν ποτέ αλλά ξέρουμε μέχρι και πότε παραβιάζει τον ΚΟΚ (συχνότατα).
- Dwarven Blacksmith
Θα ρωτήσουμε εσένα, αν κερδάς; Χρειάζεται;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2023, 15:34Πάλι για σαραντακάτηδες, εξηντακάτηδες και δεν ξέρω/δεν απαντώ, ψάχνεστε; Δεν βαρεθήκατε ακόμα;
Αν έχετε απορίες μπορώ να σας τις λύσω εγώ, χωρίς καν να παίξει δημοψήφισμα. Θέτε;![]()
Ευκολάκι.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 21 Οκτ 2023, 15:35Περιμένουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2023, 15:34Πάλι για σαραντακάτηδες, εξηντακάτηδες και δεν ξέρω/δεν απαντώ, ψάχνεστε; Δεν βαρεθήκατε ακόμα;
Αν παίξει μυστική ψήφος θα κερδίσει η Πασιφάη.
Αν παίξει επώνυμη ψήφος δεν θα κερδίσει καμμία.
Οπότε, δώστε από τώρα το κύπελλο στην Πασιφάη γιατί έχουν γίνει κουραστικά τα τουριστικά νιανιανιά σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νομιζω και οι δυο ειναι κερδισμένες, ασχετα με την ουσια της διαφωνίας δηλαδή, μονο θαυμασμός μενει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση