!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Ψεκ φίλε μου, δίνεις την εντύπωση ότι αν σε δώσω εγώ πχ μια μπάτσα φόρα παρτίδα θα περιμένεις να σιγουρευτείς ποιος σε βάρεσε.gassim έγραψε: 21 Οκτ 2023, 13:04Δεν είπαμε οτι πρέπει να μορφωθώ πρώτα πριν μιλήσω μαζί σου; Δεν έχω μορφωθεί ακόμα, συνέχισε αυτό που έκανες.
Εγώ ναι, συνεχίζω με τις φάπες οκ.
Εσύ περίμενε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
talaipwros
- Dwarven Blacksmith
Ταυτόχρονα με τις επιχειρήσεις στη Γάζα, επιταχύνεται ο εποικισμός της Δυτικής Όχθης. Διώχνουν τους βεδουίνους εκεί χρησιμοποιώντας κοπάδια.
https://www.theguardian.com/world/2023/ ... -territory
-
Εμπεδοκλής
Δε θυμάμαι ρε τύπε αν πριν δέκα ημέρες έκανα εγώ παράθεση ή εσύ. Δεν έχει και σημασία. Μιλάμε για νήμα κοντά στις 600 σελίδες. Αν δεν το ήθελες θα σου ήταν πολύ εύκολο απλά να σταματήσεις να με κάνεις παράθεση. Απλά σου αρέσει κατά βάθος να συμπεριφέρεσαι σαν γκόμενα.Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2023, 12:39Γιατί είναι κουβέντα που συνεχίζεται επειδή εσύ πρώτος μου απάντησες (με σκοπό να πρήξεις μπάλες)Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Οκτ 2023, 11:28Εξήγησε μου γιατί όταν απαντάς εσύ στις παραθέσεις μου δεν είναι πρήξιμο;
-
Εμπεδοκλής
Αποκλείεται. Το απαρτχάιντ του Ισραήλ πολεμά τη Χαμάς. Δεν είναι ρατσιστικό ως προς τους Παλαιστίνιους και την Παλαιστίνη...Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2023, 14:13 Ταυτόχρονα με τις επιχειρήσεις στη Γάζα, επιταχύνεται ο εποικισμός της Δυτικής Όχθης. Διώχνουν τους βεδουίνους εκεί χρησιμοποιώντας κοπάδια.
Έχει πολύ πλάκα η φασούλα ρε.Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Οκτ 2023, 14:14Δε θυμάμαι ρε τύπε αν πριν δέκα ημέρες έκανα εγώ παράθεση ή εσύ. Δεν έχει και σημασία. Μιλάμε για νήμα κοντά στις 600 σελίδες. Αν δεν το ήθελες θα σου ήταν πολύ εύκολο απλά να σταματήσεις να με κάνεις παράθεση. Απλά σου αρέσει κατά βάθος να συμπεριφέρεσαι σαν γκόμενα.Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2023, 12:39Γιατί είναι κουβέντα που συνεχίζεται επειδή εσύ πρώτος μου απάντησες (με σκοπό να πρήξεις μπάλες)Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Οκτ 2023, 11:28
Εξήγησε μου γιατί όταν απαντάς εσύ στις παραθέσεις μου δεν είναι πρήξιμο;
Έχεις υπόψιν σου ποιος ήταν ο O. Weininger και με τι είχε ταυτίσει τους Εβραίους;
Ομιλώ φυσικά για το υπαρκτότατο ιστορικό πρόσωπο και όχι για το κομματόσκυλο ε.
Μιλάμε για φοβερή ταύτιση, προφανώς όχι με τον πιτσιρικά προβληματικό αυτόχειρα ναζί συγγραφέα αλλά με τους Εβραίους.
Ατέρμονη γελοιότητα ρε φίλε, ατέρμονη.
.
.
Ο ένας έχει τον Σάλμαν για άβαταρ, ο άλλος τον Weininger για ψευδώνυμο, και οι δύο αποκαλούν τον Παλαιστινιακό λαό, ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ*, κατσαρίδες.
Τζατζίκια, τυροκαυτερές, σκορδαλιά με μαϊντανό και κρεμμύδι.

Τόση χαζαμάρα, τόση καγκουριά που την χωράνε ρε πούστη μου.

*που και να ήξεραν βέβαια.
Τζατζίκια, τυροκαυτερές, σκορδαλιά με μαϊντανό και κρεμμύδι.
Τόση χαζαμάρα, τόση καγκουριά που την χωράνε ρε πούστη μου.
*που και να ήξεραν βέβαια.
.
.
- Dwarven Blacksmith
Τι γίνεται με τη Gen Z, τους ρίχνουμε κοκκινόχαπα στο νερό;
https://twitter.com/GoodwinMJ/status/17 ... 5296100759
https://twitter.com/GoodwinMJ/status/17 ... 5296100759
Απαραδεκτο φτυσιμο των Ισραηλινων στον Ελληνα πρωθυπουργο που μερες πριν το χτυπημα τους ειχε ζητησει να μην βομβαρδιστει η ελληνορθοδοξη εκκλησια.
https://twitter.com/skasselakis/status/ ... -ekklisias
.
https://twitter.com/skasselakis/status/ ... -ekklisias
.
Ισως ζουμε τις πιο εξευτελιστικες μερες τως χωρας μας.
Οχι μονο εφτυσαν οι Ισραηλινοι τον Κουλη για τον Αγιο Πορφυριο...
αλλα η ελληνικη κυβερνηση στην ανακοινωση της δεν τολμα να τους αποδοσει την ευθυνη του φονικου βομβαρδισμου της εκκλησιας...
κι αυτο παροτι το τοπικο Πατριαρχειο ξεκαθαρα αποδιδει την ευθυνη στο Ισραηλ.
Σκεφτειτε τι θα ειχε γινει απο τον Ερντογαν αν το Ισραηλ διανοειτο να χτυπησει ισλαμικο τζαμι που χτιστηκε πιχι με λεφτα της Τουρκιας.
.
Οχι μονο εφτυσαν οι Ισραηλινοι τον Κουλη για τον Αγιο Πορφυριο...
αλλα η ελληνικη κυβερνηση στην ανακοινωση της δεν τολμα να τους αποδοσει την ευθυνη του φονικου βομβαρδισμου της εκκλησιας...
κι αυτο παροτι το τοπικο Πατριαρχειο ξεκαθαρα αποδιδει την ευθυνη στο Ισραηλ.
Σκεφτειτε τι θα ειχε γινει απο τον Ερντογαν αν το Ισραηλ διανοειτο να χτυπησει ισλαμικο τζαμι που χτιστηκε πιχι με λεφτα της Τουρκιας.
.
Δεν έχει σημασία .. Το θέμα είναι αν είσαι με τη ΣΩΣΤΗ πλευρά ,δηλαδή Ρωσία ,Κίνα ,Ιράν και τους δορυφόρους τους . Όποιος είναι με τους άλλους ,τους δυτικούς ,είναι τελειωμένος σκατόψυχος ..Unique έγραψε: 21 Οκτ 2023, 09:47 Μέχρι στιγμής πάντως, μόνο οι Αραβικές κατσαρίδες έχουν βρεθεί να ψεύδονται. Εγώ σαν αντικειμενικός, πιστευώ τους Ισραηλινούς.
- Golden Age
Τόσο το PKK όσο και οι Ζαπατίστας, είναι επικριτικοί προς τη Χαμάς, παρότι κράζουν το Ισραήλ.
Η εγχώρια Αριστερά και αναρχικοί πάλι, γλείφουν τη Χαμάς.
Η εγχώρια Αριστερά και αναρχικοί πάλι, γλείφουν τη Χαμάς.
Γυφτάκι έγραψε: 21 Οκτ 2023, 14:59Δεν έχει σημασία .. Το θέμα είναι αν είσαι με τη ΣΩΣΤΗ πλευρά ,δηλαδή Ρωσία ,Κίνα ,Ιράν και τους δορυφόρους τους . Όποιος είναι με τους άλλους ,τους δυτικούς ,είναι τελειωμένος σκατόψυχος ..Unique έγραψε: 21 Οκτ 2023, 09:47 Μέχρι στιγμής πάντως, μόνο οι Αραβικές κατσαρίδες έχουν βρεθεί να ψεύδονται. Εγώ σαν αντικειμενικός, πιστευώ τους Ισραηλινούς.![]()
Δεν υπαρχει σωστη πλευρα αν παμε σε Παγκοσμιο Πολεμο, η μονη σωστη πλευρα ειναι με την ειρηνη.
Επισης η σωστη πλευρα στη συγκρουση Ισραηλ-Παλαιστινιων ειναι παλι η ειρηνη...
απο τη στιγμη που οι Παλαιστινιοι θελουν να ισοπεδωσουν μια περιοχη 2.5 εκατομμυριων ανθρωπων δηθεν για να καταστρεψουν τη Χαμας....
ενω η Χαμας ξεκινησε τη συγκρουση με το βαρβαρο φονικο τωρα ειναι εξισου φανερο οτι το Ισραηλ το εκμεταλλευτηκε για να παει σε εθνοκαθαρση.
Ας μην ειμαστε λοιπον με κανενα αλλα με την ειρηνη.
.
καταδικασε τις σφαγες της Χαμας ...? και για να μην ξεχνιομαστεOrion22 έγραψε: 21 Οκτ 2023, 12:06![]()
σοβαρά τώρα;
https://www.aa.com.tr/en/middle-east/pa ... ue/1923116
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 21 Οκτ 2023, 15:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-