!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
- Dwarven Blacksmith
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
προφανώς και δεν είναι ούτε οι μαρκ 84 ούτε οι 83 των 2000λιβρών (900+κιλά)talaipwros έγραψε: 21 Οκτ 2023, 09:54Spoiler
Βρες τις διαφορες στην ζημιαOrion22 έγραψε: 21 Οκτ 2023, 00:54το να το γράφει εντελώς άσχετος το καταλαβαίνωtalaipwros έγραψε: 21 Οκτ 2023, 00:38 μονο παρανοικοι πιστευουν οτι η τρυπα στο παρκινγκ του νοσοκομειο που θυμιζει σκηνικο απο την γνωστη ταινια του Κωστα του Τσακωνα, " Η μεγαλη αποφραξη", μπορει να εγινε απο JDAM
το να το γράφεις εσύ, όχι
https://i.imgur.com/uu9PJFK.mp4
https://twitter.com/GlasnostGone/status ... 9689466168
https://twitter.com/ShaykhSulaiman/stat ... 5228400890
Δες τη καταστροφη προκαλεσε η airburst στο δευτερο βίντεο και τι εγινε στο παρκινγκ
μια SDB-39 GBU των 250λιβρών (115+κιλά) όμως, σε airburst μια χαρά δικαιολογεί τις ζημιές
δες πχ από αυτή την γωνία

ή και εδώ τις οροφές των αυτοκινήτων πως είναι πιεσμένες προς τα κάτω

ακόμα όμως και με αυτά δεν μπορω να είμαι 100%σίγουρος
κάλλιστα θα μπορούσε να είναι απο αυτές τις νέου τύπου ρουκέτες (Α - κάτι 250 iirc) που χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές, πλήν όμως δεν έχω δει πουθενα αφτερμαθ πλήγματος από αυτήν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 21 Οκτ 2023, 12:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- EKPLIKTIKOS
Please explain. Τι βλεπω;
nostromos έγραψε: 21 Οκτ 2023, 01:51https://twitter.com/Daniel_PrimPil/stat ... 5099467117Spoiler
Saturn έγραψε: 20 Οκτ 2023, 22:52Η ανακοίνωση του πατριαρχείου Ιεροσολύμων
Τό Ὀρθόδοξον Πατριαρχεῖον Ἱεροσολύμων ἐκφράζει τήν σθεναρωτέραν καταδίκην αὐτοῦ διά τήν Ἰσραηλινήν ἀεροπορικήν ἐπιδρομήν, ἡ ὁποία ἔπληξε τόν ἐκκλησιαστικόν χῶρον αὐτοῦ εἰς τήν πόλιν τῆς Γάζης.
Τό Πατριαρχεῖον τονίζει ὅτι ἡ στόχευσις τῶν Ἐκκλησιῶν καί τῶν ἱδρυμάτων αὐτῶν, συμπεριλαμβανομένων τῶν καταφυγίων, τά ὁποῖα παρέχουν προστασίαν εἰς τούς ἀμάχους πολίτας, ἰδιαιτέρως εἰς γυναικόπαιδα, οἱ ὁποῖοι ἀπώλεσαν τάς οἰκίας αὐτῶν, λόγῳ τῶν Ἰσραηλινῶν ἀεροπορικῶν ἐπιδρομῶν εἰς κατοικημένας περιοχάς κατά τάς τελευταίας δέκα τρεῖς ἡμέρας, συνιστᾷ ἔγκλημα πολέμου, τό ὁποῖον δέν εἶναι δυνατόν να ἀγνοηθῇ.
Παρά τήν προφανῆ στόχευσιν τῶν ἐγκαταστάσεων καί τῶν καταφυγίων τοῦ Ὀρθόδοξου Πατριαρχείου Ἱεροσολύμων καί ἄλλων Ἐκκλησιῶν – συμπεριλαμβανομένου τοῦ Νοσοκομείου τῆς Ἐπισκοπικῆς Ἐκκλησίας εἰς Ἱεροσόλυμα, ἄλλων σχολείων καί κοινωνικῶν ἱδρυμάτων – τό Πατριαρχεῖον, μετά τῶν ἄλλων Ἐκκλησιῶν, παραμένει προσηλωμένον εἰς τήν ἐκπλήρωσιν τοῦ θρησκευτικοῦ καί ἠθικοῦ καθήκοντος παροχῆς ἀρωγῆς, ὑποστηρίξεως καί καταφυγίου πρός τούς ἐμπεριστάτους, ἐν μέσῳ τῶν συνεχῶν Ἰσραηλινῶν ἀπαιτήσεων δι’ ἐκκένωσιν τῶν ἱδρυμάτων ἀπό τούς ἀμάχους πολίτας καί ἐν μέσῳ τῶν πιέσεων, αἱ ὁποῖαι ἀσκοῦνται εἰς τάς Ἐκκλησίας διά τό ζήτημα τοῦτο.
Τό Πατριαρχεῖον τονίζει ὅτι δέν θά ἐγκαταλείψῃ τό θρησκευτικόν καί ἀνθρωπιστικόν αὐτοῦ καθῆκον, τό ὁποῖον ἐκπηγάζει ἀπό τάς Χριστιανικάς αὐτοῦ ἀξίας, εἰς τό νά παρέχῃ πάντα τά ἀναγκαῖα εἰς περίστασιν πολέμου καί εἰς καιρόν εἰρήνης.
σοβαρά τώρα;
- Dwarven Blacksmith
Όντως;EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Οκτ 2023, 11:59Please explain. Τι βλεπω;Τι κοροϊδεύει ακριβώς;
Και καλά είναι Παλαιστίνια (δεν είναι, είναι Εβραία) και παριστάνει ότι κάνει makeup routine υπό βομβαρδισμό (φεικ, δεν είναι πραγματικός βομβαρδισμός).
-
talaipwros
οι τζιχαντιστες μιλησαν για 500 νεκρους, ειναι προφανες οτι ειπαν αμεσως ψεμματα για να προκαταλαβουν την κοινη γνωμη.Orion22 έγραψε: 21 Οκτ 2023, 11:55ακόμα όμως και με αυτά δεν μπορω να είμαι 100%σίγουροςSpoiler
προφανώς και δεν είναι ούτε οι μαρκ 84 ούτε οι 83 των 2000λιβρών (900+κιλά)talaipwros έγραψε: 21 Οκτ 2023, 09:54Spoiler
Βρες τις διαφορες στην ζημιαOrion22 έγραψε: 21 Οκτ 2023, 00:54
το να το γράφει εντελώς άσχετος το καταλαβαίνω
το να το γράφεις εσύ, όχι
https://i.imgur.com/uu9PJFK.mp4
Δες τη καταστροφη προκαλεσε η airburst στο δευτερο βίντεο και τι εγινε στο παρκινγκ
μια SDB-39 GBU των 250λιβρών (115+κιλά) όμως, σε airburst μια χαρά δικαιολογεί τις ζημιές
κάλλιστα θα μπορούσε να είναι απο αυτές τις νέου τύπου ρουκέτες (Α - κάτι 250 iirc) που χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές, πλήν όμως δεν έχω δει πουθενα αφτερμαθ πλήγματος από αυτήν
Η αξιποιστια τους λοιπον οσον αφορα το τι εγινε στο νοσοκομειο ειναι μηδενικη.
Σε συνδυασμο με τις εικονες, κατ'εμε, ειναι προφανες οτι εγινε οπως τα ειπε το τηλεφωνημα που υπεκλεψαν οι ισραηλινοι,
- EKPLIKTIKOS
Ναι αλλά δεν κατάλαβα το κονσεπτDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2023, 12:06Όντως;EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Οκτ 2023, 11:59Please explain. Τι βλεπω;Τι κοροϊδεύει ακριβώς;
![]()
Και καλά είναι Παλαιστίνια (δεν είναι, είναι Εβραία) και παριστάνει ότι κάνει makeup routine υπό βομβαρδισμό (φεικ, δεν είναι πραγματικός βομβαρδισμός).
Ας πούμε αν θέλει να δείξει πως η ζωή για τους Παλαιστινιους συνεχίζεται ενώ τρώνε βόμβες, δεν είναι στην πραγματικότητα σα να λέει πόσο CHAD είναι; Φαντάσου να τρως βόμβες και να κάνεις make up αντί να είσαι χεσμενος πάνω σου κ να κλαις.
Εμένα πιο πολύ διαφήμιση μου κάνει, είναι κάτι που θα έδινα ρισπεκτ
συμφωνοι στο πρώτοtalaipwros έγραψε: 21 Οκτ 2023, 12:10οι τζιχαντιστες μιλησαν για 500 νεκρους, ειναι προφανες οτι ειπαν αμεσως ψεμματα για να προκαταλαβουν την κοινη γνωμη.Orion22 έγραψε: 21 Οκτ 2023, 11:55ακόμα όμως και με αυτά δεν μπορω να είμαι 100%σίγουροςSpoiler
Βρες τις διαφορες στην ζημια
Η αξιποιστια τους λοιπον οσον αφορα το τι εγινε στο νοσοκομειο ειναι μηδενικη.
Σε συνδυασμο με τις εικονες, κατ'εμε, ειναι προφανες οτι εγινε οπως τα ειπε το τηλεφωνημα που υπεκλεψαν οι ισραηλινοι,
αλλα ουλτραλολς για το δευτερο με το "τηλεφώνημα"
περι αξιοπιστίας απλά δες το ιντερβιου του IDF οπου γίνεται στον εκπρόσωπο τυπου η ερώτηση
- Otto Weininger
Γιατί είναι κουβέντα που συνεχίζεται επειδή εσύ πρώτος μου απάντησες (με σκοπό να πρήξεις μπάλες)Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Οκτ 2023, 11:28Εξήγησε μου γιατί όταν απαντάς εσύ στις παραθέσεις μου δεν είναι πρήξιμο;Otto Weininger έγραψε: 21 Οκτ 2023, 11:25Πήγαινε να πρήξεις καναν αλλοΕμπεδοκλής έγραψε: 21 Οκτ 2023, 11:11
Απλά έπρεπε να κάνουν και άλλο ζουμίν να φανεί μικρότερη η ζημιά. Από ότι καταλαβαίνω αργά ή γρήγορα θα αποδειχθεί ότι βομβάρδισε το απαρτχάιντ του Ισραήλ οπότε η επόμενη γραμμή θα είναι ότι δεν πέθαναν πολλοί. Απλά να βομβαρδίσουν και κανένα νεκροταφείο μην πάει κανένας και μετρήσει τα μνήματα..
Let them make the first mistake. We make the last move.
Και ποια είναι η γνώμη σου για το συγκεκριμένο περιστατικό.gassim έγραψε: 20 Οκτ 2023, 23:12Δεν εξέφρασα καμία γνώμη για το συγκεκριμένο περιστατικό, απλά είσαι κάπως χαζούλης και πιστεύεις ότι έχεις προαποφασίσει να πιστεύεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Οκτ 2023, 23:00Μεταξύ Πατριάρχη, Χαμάς και Ισραήλ εσύ πιστεύεις το τελευταίο. Οκ. Αν σου στείλει mail κανένας Νιγηριανός πρίγκιπας κοίτα μη μείνεις στο δρόμο.gassim έγραψε: 20 Οκτ 2023, 22:57
Στους πολέμους σπανίως ακούγονται αλήθειες από τους εμπλεκόμενους. Γι αυτό κράτα και καμιά πισινή στον φανατισμό σου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Χμμ σωστό perspective. Μπορούμε να το πάρουμε κι έτσι, κι άλλο να εννοούσε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Οκτ 2023, 12:12Ναι αλλά δεν κατάλαβα το κονσεπτDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2023, 12:06Όντως;![]()
Ας πούμε αν θέλει να δείξει πως η ζωή για τους Παλαιστινιους συνεχίζεται ενώ τρώνε βόμβες, δεν είναι στην πραγματικότητα σα να λέει πόσο CHAD είναι; Φαντάσου να τρως βόμβες και να κάνεις make up αντί να είσαι χεσμενος πάνω σου κ να κλαις.![]()
Εμένα πιο πολύ διαφήμιση μου κάνει, είναι κάτι που θα έδινα ρισπεκτ![]()
Ναι δικέ μου στην πραγματικότητα αυτό που λες συμβαίνει αλλά αυτά τα σκατόψυχα, απάνθρωπα, ρατσιστικά, φασιστικά σε επίπεδό ναζί και βάλε μουνόπανα νομίζουν ότι κοροϊδεύουν, όπως πχ ο άλλος ο μπάσταρδος με το νερό, όπως όλοι αυτοί που αποκαλούν έναν ολόκληρο λαό κατσαρίδες υποτιμητικά ενώ οι τύποι επιβιώνουν σε τόσο δύσκολες συνθήκες που αν ήταν οι μάνες αυτών που εντελώς ρατσιστικά υποτιμούν και προσβάλουν έναν ολόκληρο λαό υπό γενοκτονία στην θέση μιας Παλαιστίνιας μάνας θα πλάκωναν από το πρωί μέχρι το βράδυ στα τσιμπούκια τους Ισραηλινούς στρατιώτες για μια τυρόπιτα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Οκτ 2023, 12:12Ναι αλλά δεν κατάλαβα το κονσεπτDwarven Blacksmith έγραψε: 21 Οκτ 2023, 12:06Όντως;![]()
Ας πούμε αν θέλει να δείξει πως η ζωή για τους Παλαιστινιους συνεχίζεται ενώ τρώνε βόμβες, δεν είναι στην πραγματικότητα σα να λέει πόσο CHAD είναι; Φαντάσου να τρως βόμβες και να κάνεις make up αντί να είσαι χεσμενος πάνω σου κ να κλαις.![]()
Εμένα πιο πολύ διαφήμιση μου κάνει, είναι κάτι που θα έδινα ρισπεκτ![]()
.
.
Δεν είπαμε οτι πρέπει να μορφωθώ πρώτα πριν μιλήσω μαζί σου; Δεν έχω μορφωθεί ακόμα, συνέχισε αυτό που έκανες.sys3x έγραψε: 21 Οκτ 2023, 12:42Και ποια είναι η γνώμη σου για το συγκεκριμένο περιστατικό.gassim έγραψε: 20 Οκτ 2023, 23:12Δεν εξέφρασα καμία γνώμη για το συγκεκριμένο περιστατικό, απλά είσαι κάπως χαζούλης και πιστεύεις ότι έχεις προαποφασίσει να πιστεύεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 20 Οκτ 2023, 23:00
Μεταξύ Πατριάρχη, Χαμάς και Ισραήλ εσύ πιστεύεις το τελευταίο. Οκ. Αν σου στείλει mail κανένας Νιγηριανός πρίγκιπας κοίτα μη μείνεις στο δρόμο.
Ποια δεδομένη στιγμή, εξήγησε μου, δλδ την στιγμή που συλλαμβάνει η ισραηλινή αστυνομία ή ο στρατός 3 Παλαιστίνιους στον δρόμο και τους στέλνει σε ένα μπουντρούμι χωρίς δική για χ χρόνια, όταν κάνουν σκοποβολή οι φαντάροι σε παιδάκια και τα πυροβολάνε στο κεφαλάκι τους ή στα ποδαράκια τους, όταν τους τσιμεντώνουν τις ελάχιστες πηγές, όταν τους κόβουν το νερό και το ρεύμα, εάν γίνει το ντου - απελευθερωτικός αγώνας την ίδια ακριβώς στιγμή είσαι οκ αλλά αν γίνει μετά πρόμπλεμ από την μεριά σου ψηλάκο μου;taliban έγραψε: 20 Οκτ 2023, 21:26Επιτόπου σπάσιμο τα κεφάλια των Ισραηλινών την δεδομένη χρονική στιγμή.sys3x έγραψε: 20 Οκτ 2023, 19:29Ωραία, μάλλον ξέρεις τι λες, για να δούμε.taliban έγραψε: 20 Οκτ 2023, 16:51
Σίγουρα όχι με το να δίνουν δικαίωμα να τους ισοπεδώσουν περαιτέρω.
Στην Δυτική Όχθη, που ειρήσθω εν παρόδω δεν υπάρχει Χαμάς γίνονται καθημερινά δολοφονίες Παλαιστινίων, συλλήψεις και κρατήσεις - εξαφανίσεις ανθρώπων για ολόκληρες δεκαετίες χωρίς δική, αβέρτα, όμως αβέρτα, εποικισμοί και και και.
Πάμε άλλη μία φορά την προηγούμενη ερώτηξη αν θέλεις.
Ακούω.
Καταλαβού;![]()
Δώσε με να καταλάβω, θέλω.
.
.
δάκρυσα

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας