Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 13:50
Σουβλίτσα έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 13:35
Καθόλου αντιδραστικά δεν λειτουργώ σε καμία γυναίκα, λειτουργώ και εκφράζομαι αναλόγως τί βλέπω και τί καταλαβαίνω και τι διαισθάνομαι συνολικά για το θέμα.
Αν ξαναδιαβάσεις αυτό που έγραψα παραπάνω ολόκληρο, θα καταλάβεις τί λέω.
Είναι αντίδραση και αντιφατικό να βαφτίζεις τον άλλο μαλάκα επειδή ενδέχεται να αισθάνεται άβολα και σύγχιση μπροστά στην θέα ενός βυζακίου το οποίο το προηγούμενο βράδυ μπορεί να ειχε
κρυφτεί πχ μέσα σε ένα βαθύ ντεκολτέ για να δηλώσει στον
μαλάκα "πώς το τρίβουν το πιπέρι"
Απ' όλη τη συζήτηση μιλάω και απαντάω με άντρες και με γυναίκες που οι απόψεις τους ταυτίζονται. Πως έχεις την αίσθηση ότι λειτουργώ αντιδραστικά απέναντι σε άνδρες; Η αντίδραση ή μάλλον διαφωνία καλύτερα γιατί δεν είμαι 15χρονο να είμαι αντιδραστικό στοιχείο, σε όσους έχουν την αντίθετη άποψη από μένα.
Και δεν κατάλαβες καλά, δε βαφτίζω μαλάκα όποιον θα αισθανθεί άβολα. Φυσιολογικό να συμβεί και αυτό. Βαφτίζω μαλάκα αυτόν που θέλει να μην θηλάσει η οποιαδήποτε το μωρό της εκεί που μπορεί, όπως μπορεί για αν μην αισθάνεται αυτός άβολα.
Ας μου κρατήσει λίγο κάποιος τη θηλυκότητα να πω δυο λόγια σ' αυτόν και τους ομοίους του
Στα @@ μας πως αισθάνεσαι εσύ. Κοίτα απ' την άλλη. Το μωρό θέλει να φάει και η μητέρα του μπορεί εδώ να το ταΐσει δε θα κρυφτεί για να μη νιώσεις εσύ άβολα. Προέχει το μωράκι της και όχι η δική σου βόλεψη.
Και αν είδες τα ίδια βυζιά σε ένα ντεκολτέ τη προηγούμενη μέρα είναι γιατί η μανούλα που βλέπεις είναι και γυναίκα και ντύνεται αναλόγως πως της αρέσει. Μαλάκα ε μαλάκα μας τα έκανες τσουρέκια με τα θέλω σου, τα πρέπει και τα στερεότυπα σου. Α στα διάλα πια.
Δώστε μου πίσω την θηλυκότητά μου τώρα. Ευχαριστώ.
Όλο σου αυτό το ποστ είναι μια αντιδραστική αντίφαση.
Ειδικά τα τελευταία που γράφεις. Ποιά σου έκανε τσουρέκια, εσύ την μία του δηλώνεις οτι το στήθος σου είναι πηγή κάβλας και την άλλη οτι είναι ιερά πηγή τροφής για το μωρό. Ε κάπου ίσως μπερδεύει κι εκείνος τις πηγές και τις τροφές. Άλλωστε,δεν λένε οι ψυχολόγοι οτι το στήθος της γυναίκας λειτουργεί σεξουαλικά γιατί ασυνείδητα συνδέεται με την τροφή της μάνας ?
Συγγνώμη που δεν θα συνεχίσω την επιχειρηματολογία αλλά θεωρώ οτι ό,τι είπα μέχρι τώρα καλύπτει τις ενστάσεις σου.
Είσαι λίγο άδικη με τους άνδρες εδώ πέρα. Υπάρχουν και γυναίκες που θεωρούν άβολο για τις ίδιες να θηλάζουν χωρίς διακριτικότητα σε δημόσιους χώρους. Νομίζεις οτι είναι όλες τίποτα καταπιεσμένα και κακόμοιρα θηλυκά?