!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βγάζουν selfie το δημόσιο θηλασμο τους

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Βγάζουν selfie το δημόσιο θηλασμο τους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 13:54 θηλασμος, σωστος.

δημοσιος θηλασμος, σωστος.

ιβεντ για το δημοσιο θηλασμο, μια μαλακια και μιση.

ο δημοσιος θηλασμος ειναι απολυτα αποδεκτος, φυσιολογικος, επιτρεπομενος. κανεις δεν θα ριξει παραπνω ματια σε μια γυναικα που θηλαζει, απο μια που τρωει πιτογυρο και τρεχουν ζουμια. σιγα μην κανουμε και ιβεντ δημσοσιας γυναικειας πιτογυροφαγιας, επειδη καποιος ζαβος καποτε στραβοκοιταξε μια πουτρωγε.
Τι έλεγες;

Naranjita έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 13:55 μπορεί όμως να το κανει ολο αυτο διακριτικα, ΧΩΡΙΣ να βγαζει τον βυζο φορα παρτιδα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Naranjita έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 13:55 μπορεί όμως να το κανει ολο αυτο διακριτικα, ΧΩΡΙΣ να βγαζει τον βυζο φορα παρτιδα.
μπορεις απλα να μην κοιτας η να πας σπιτι σου.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 13:57

ο δημοσιος θηλασμος ειναι απολυτα αποδεκτος, φυσιολογικος, επιτρεπομενος. κανεις δεν θα ριξει παραπνω ματια σε μια γυναικα που θηλαζει, απο μια που τρωει πιτογυρο και τρεχουν ζουμια. σιγα μην κανουμε και ιβεντ δημσοσιας γυναικειας πιτογυροφαγιας, επειδη καποιος ζαβος καποτε στραβοκοιταξε μια πουτρωγε.
Τι έλεγες;

γιατι χρησιμοποιεις κατ αυτον τον τροπο τα λογια μου;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Naranjita

blackpaint έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 14:00
μπορεις απλα να μην κοιτας η να πας σπιτι σου.
ενα λεπτο.

ααα τελεια. εξαφανιστηκες και εσυ.

:lol:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ρε συνέλθετε ρε ΔΕΝ φαίνεται τίποτα, 500 φορές έχει θηλάσει δίπλα μου σε μεταφορικό μέσο γυναίκα, ΧΑΜΠΑΡΙ δεν παίρνεις, με το που σηκώσει τη μπλούζα, το μωρό έχει ραντάρ και βρίσκει τη θηλή σε χρόνο dt, πρέπει να πας από πάνω της να κάθεσαι να κοιτάς σα μαλάκας, για να δεις κάτι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Naranjita έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 14:00

Τι έλεγες;

γιατι χρησιμοποιεις κατ αυτον τον τροπο τα λογια μου;
Λες κάτι διαφορετικό όταν λες να μη βγάζει το βύζο φόρα παρτίδα και να το κάνει διακριτικά; :smt017
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

προσωπικά δεν εχω δει καμία να φλασάρει το στήθος της αλα φέμεν, να φωνάζει "οουουουυυυ κοιτάξτε μεεεε" και να ταίζει μετα το παιδί της.
το 99,9% το κάνουν διακριτικά, αν έχεις να μου δείξεις κάποια εικόνα-βίντεο που δείχνει το αντίθετο...
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 13:50
Σουβλίτσα έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 13:35
Καθόλου αντιδραστικά δεν λειτουργώ σε καμία γυναίκα, λειτουργώ και εκφράζομαι αναλόγως τί βλέπω και τί καταλαβαίνω και τι διαισθάνομαι συνολικά για το θέμα.
Αν ξαναδιαβάσεις αυτό που έγραψα παραπάνω ολόκληρο, θα καταλάβεις τί λέω.
Είναι αντίδραση και αντιφατικό να βαφτίζεις τον άλλο μαλάκα επειδή ενδέχεται να αισθάνεται άβολα και σύγχιση μπροστά στην θέα ενός βυζακίου το οποίο το προηγούμενο βράδυ μπορεί να ειχε κρυφτεί πχ μέσα σε ένα βαθύ ντεκολτέ για να δηλώσει στον μαλάκα "πώς το τρίβουν το πιπέρι"
Απ' όλη τη συζήτηση μιλάω και απαντάω με άντρες και με γυναίκες που οι απόψεις τους ταυτίζονται. Πως έχεις την αίσθηση ότι λειτουργώ αντιδραστικά απέναντι σε άνδρες; Η αντίδραση ή μάλλον διαφωνία καλύτερα γιατί δεν είμαι 15χρονο να είμαι αντιδραστικό στοιχείο, σε όσους έχουν την αντίθετη άποψη από μένα.
Και δεν κατάλαβες καλά, δε βαφτίζω μαλάκα όποιον θα αισθανθεί άβολα. Φυσιολογικό να συμβεί και αυτό. Βαφτίζω μαλάκα αυτόν που θέλει να μην θηλάσει η οποιαδήποτε το μωρό της εκεί που μπορεί, όπως μπορεί για αν μην αισθάνεται αυτός άβολα.
Ας μου κρατήσει λίγο κάποιος τη θηλυκότητα να πω δυο λόγια σ' αυτόν και τους ομοίους του
Στα @@ μας πως αισθάνεσαι εσύ. Κοίτα απ' την άλλη. Το μωρό θέλει να φάει και η μητέρα του μπορεί εδώ να το ταΐσει δε θα κρυφτεί για να μη νιώσεις εσύ άβολα. Προέχει το μωράκι της και όχι η δική σου βόλεψη.
Και αν είδες τα ίδια βυζιά σε ένα ντεκολτέ τη προηγούμενη μέρα είναι γιατί η μανούλα που βλέπεις είναι και γυναίκα και ντύνεται αναλόγως πως της αρέσει. Μαλάκα ε μαλάκα μας τα έκανες τσουρέκια με τα θέλω σου, τα πρέπει και τα στερεότυπα σου. Α στα διάλα πια.

Δώστε μου πίσω την θηλυκότητά μου τώρα. Ευχαριστώ.
Όλο σου αυτό το ποστ είναι μια αντιδραστική αντίφαση. :)
Ειδικά τα τελευταία που γράφεις. Ποιά σου έκανε τσουρέκια, εσύ την μία του δηλώνεις οτι το στήθος σου είναι πηγή κάβλας και την άλλη οτι είναι ιερά πηγή τροφής για το μωρό. Ε κάπου ίσως μπερδεύει κι εκείνος τις πηγές και τις τροφές. Άλλωστε,δεν λένε οι ψυχολόγοι οτι το στήθος της γυναίκας λειτουργεί σεξουαλικά γιατί ασυνείδητα συνδέεται με την τροφή της μάνας ?
Συγγνώμη που δεν θα συνεχίσω την επιχειρηματολογία αλλά θεωρώ οτι ό,τι είπα μέχρι τώρα καλύπτει τις ενστάσεις σου.
Είσαι λίγο άδικη με τους άνδρες εδώ πέρα. Υπάρχουν και γυναίκες που θεωρούν άβολο για τις ίδιες να θηλάζουν χωρίς διακριτικότητα σε δημόσιους χώρους. Νομίζεις οτι είναι όλες τίποτα καταπιεσμένα και κακόμοιρα θηλυκά?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

δεν έχουμε τίποτε άλλο εκτός από συμπλέγματα
και μετά μας φταίνε μόνο οι αμπντούλ του κόσμου :102:

μου κάνει εντύπωση πάντως που η ναρανχίτα ως γυναίκα
ειδικά, επιμένει να χρησιμοποιεί τη λέξη βύζος
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 14:02
Λες κάτι διαφορετικό όταν λες να μη βγάζει το βύζο φόρα παρτίδα και να το κάνει διακριτικά; :smt017
λεω αυτο που λεω: να το κανει διακριτικα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
Naranjita

νύχτα έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 14:04 δεν έχουμε τίποτε άλλο εκτός από συμπλέγματα
και μετά μας φταίνε μόνο οι αμπντούλ του κόσμου :102:

μου κάνει εντύπωση πάντως που η ναρανχίτα ως γυναίκα
ειδικά, επιμένει να χρησιμοποιεί τη λέξη βύζος
ε τι να κανω εχω μεγαλα βυζια. :lol:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Τι έλεγες;

ναι, τι; ολες, διακριτικα το κανουν. ε, μπορει να βρεθει και καμμια ζαβη που να το κανει αδιακριτα, η κανενας ζαβος που να νομιζει οτι καποια το κανει αδιακριτα. χεστηκαμαν. για τον/την ενα/μια στο εκκατομυριο κανουν το ιβεντ;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

εχει πολύ βυζί ψωμί αυτο το νημα τελικά :popc:
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

αυτη που λεει να το καλυψει το μωρο με μαντηλι προφανως δεν εχει θηλασει ποτε: τα μωρα θελουν να μπορουν ν αναπνεουν οταν θηλαζουν και οι μαναδες να τσεκαρουν πως ολα πανε καλα. Επιμενω, το προβλημα το εχουν οσοι κοιτανε και θιγονται.
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Cecily Anne έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 14:01 Ρε συνέλθετε ρε ΔΕΝ φαίνεται τίποτα, 500 φορές έχει θηλάσει δίπλα μου σε μεταφορικό μέσο γυναίκα, ΧΑΜΠΑΡΙ δεν παίρνεις, με το που σηκώσει τη μπλούζα, το μωρό έχει ραντάρ και βρίσκει τη θηλή σε χρόνο dt, πρέπει να πας από πάνω της να κάθεσαι να κοιτ

Αν είναι καλό το βυζι κοιτάς από παντού
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”