!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Sid Vicious έγραψε: 18 Οκτ 2023, 13:20
Isildur έγραψε: 18 Οκτ 2023, 13:17
Zelda έγραψε: 18 Οκτ 2023, 13:13

Μαλλον για τους Σελευκίδες ήθελε να γραψει
Κανένα αποτυχημένο google translate θα ειναι
Ναι, κάτι τέτοιο κατάλαβα κι εγώ. Όπως και το κράτος Ιησού κι εκείνα τα οκταπόδα/οκτάποδα/οκταποδά ή ο Σαμάνσκ (ό,τι σκατά είναι αυτά).
Τα οκτάποδα που λεει μάλλον έχουν να κάνουν με Κθούλου, ίσως μπέρδεψε λίγο τις ιστορίες, τι Ινσμουθ τι Ισραηλ, απο Ι ξεκινουν και τα δυο
Το μλκ :lol: :lol:
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Exodus

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus »

Αυτός ο μαλάκας που βγήκε στην Τατιάνα, έχουμε πολλούς τέτοιους μέσα στα πόδια μας; Φαντάσου να ζεις σε απόσταση ενός χιλιομέτρου με αυτά τα ζώα, εκεί κάτω.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Άβαταρ μέλους
Exodus

Φυσικά είναι των Παλαιστινίων δουλειά. Τους ξέρουμε καλά.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

killzone έγραψε: 18 Οκτ 2023, 14:31 JDAM διασπορας δεν φερουν εκρηκτικη υλη αλλα εκατονταδες εως χιλιαδες μπιλιες σκοπος του ειναι να παρει οσα κεφαλια μπορει και οχι να διαλυει υποδομες
Αν ήταν τέτοιος πύραυλος τα αυτοκίνητα κσι οι γύρω τοίχοι θα είχαν γίνει σουρωτήρια.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Πρωτη μου φορα βλεπω το ισραηλ τοσο στριμωγμενο. Και δεν ειμαι μικρος
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Ρε τι ζουμε.

The Israeli Embassy to the United States shared a GIF from "The Matrix" in response to a declaration from Iran that Israel's "Time is OVER!"

https://twitter.com/IsraelinUSA/status/ ... -hamas-war

.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

runner έγραψε: 18 Οκτ 2023, 14:45 Τελικά τα παλαιστινιακά κτήνη είναι υπεύθυνα για το νοσοκομείο;
Το κακό είναι πως οι φιλικά προσκείμενοι στους εγκληματίες Παλαιστίνιους, κκεδες και αριστεροαπλυτοι, όλα τα χρόνια τρώνε αμασητα ότι διαβάζουν κατά του Ισραήλ.
Εσένα σε θυμάμαι να είσαι κάτι μεταξύ Σπύρου Δαπεργολα και Στέργιου Αλεξίου.

Τι στο μπούτσο; Σε χακαρανε; :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Exodus

Υδράργυρος έγραψε: 18 Οκτ 2023, 20:30Πρωτη μου φορα βλεπω το ισραηλ τοσο στριμωγμενο. Και δεν ειμαι μικρος
Είμαστε μικροί, δεν ζήσαμε τους πολέμους τους παλιούς. Εγώ έχω μνήμες από πολέμους 80 και μετά. Κι είμαι 52, όχι νεούδι.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Το προβλημα με την ισραηλινη προπαγανδα ειναι οτι πειθει μονο οσους ηδη υποστηριζουν το ισραηλ
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Green Dragon έγραψε: 18 Οκτ 2023, 12:45
Saturn έγραψε: 18 Οκτ 2023, 12:36
Green Dragon έγραψε: 18 Οκτ 2023, 12:31 Πόλεμος = κτηνωδίες, τι ψάχνετε... το θέμα είναι να μην γίνεται, άπαξ και γίνει θα συμβούν σημεία και τέρατα. Πιθανώς τελικά το νοσοκομείο να μην χτυπήθηκε από το Ισραήλ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χτυπηθεί και στην συνέχεια. Εμείς εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ας ελπίσουμε να μην εξαπλωθεί περισσότερο η συμφορά.

Η ερώτησή μου είναι ποιά είναι η λύση γιατί δεν την βλέπω με τίποτα. Θα τους αφήσουν και θα συνεχίσει η Χαμάς τα ανδραγαθήματα; Θα τους σκοτώσουν όλους; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, ούτε ο Χίτλερ δεν το έκανε νέτα-σκέτα.

Μάλλον δεν υπάρχει λύση και αλλοίμονο σε όσους ήταν αρκετά άτυχοι ώστε να ζουν εκεί.
Διαισθάνεσαι εσύ οτι θα σταματήσει εδώ;
Aυτό το χτύπημα, και από την πλευρά της Χαμάς να έγινε, δεν μπορώ να πιστέψω οτι επρόκειτο για λάθος. Δεν ξέρω, δεν γίνονται τέτοια λάθη.
Σκέπτομαι οτι κάποιοι επιθυμούν διακαώς να εμπλακεί και το Ιραν. Έτσι μου μοιάζει.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν λάθος, υπάρχει ολόκληρο σχέδιο από πίσω που είναι είτε πυροδότηση νέας αραβικής 'άνοιξης' είτε να εμπλακούν αραβικά κράτη σε απευθείας πόλεμο με το Ισραήλ που αναπόφευκτα θα οδηγούσε στον αφανισμό του. στα πυρηνικά. :P
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Αρίστος έγραψε: 18 Οκτ 2023, 20:30 Ρε τι ζουμε.

The Israeli Embassy to the United States shared a GIF from "The Matrix" in response to a declaration from Iran that Israel's "Time is OVER!"

https://twitter.com/IsraelinUSA/status/ ... -hamas-war

.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

:-? :-? :-? :-? :-? :-? :-?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Saturn

Μλκ, τί γιουροντίσνευ είναι αυτό; δεν γίνονται αυτά :popc:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Αλιόσα έγραψε: 18 Οκτ 2023, 12:45 Ας προσεχαμε με το προσφυγικό. Σκεφθειτε να γινει καμια συγκρουση με την Τουρκια τι θα γινει με αυτους, έαν εξεγείρονται επειδή η Ελλάδα αμυνόμενη θα σκοτώνει μουσουλμάνους Τούρκους στρατιώτες.
Αν γίνει πόλεμος με την Τουρκία μάλλον θα φύγουν από τους πρώτους με οβίδα (κατά λάθος)
Άβαταρ μέλους
Saturn

Τα έχω πάρει κρανίο τώρα.
Αυτοί οι γελωτοποιοί θα μας πάνε τρίτο παγκόσμιο;
Γαμώ το μάτριξ τους μέσα, ολωνών
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”