Γιατί δεν σας μοιάζω και δεν έχω τη δική σας τάση δραματοποίησης των πραγμάτων.vantono έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 11:09εχεις καποια συγκεκριμενα στοιχεία-περιστατικο-πηγη-ιστορια κοινου γνωστου κτλ, που να αποδεικνύει οτι το κανουν επιτηδες βυζομπουκωνοντας το μωρό ενω δεν θελει να φαει? Και τί κανεις? Γιατι δεν προχωρας σε καμια καταγγελία για βασανισμό ανηλίκου ή όπως λεγεται αυτο τελος παντων?ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 11:05Ναι, αυτό το έγραψα εγώ.vantono έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 10:58
Ουτε εγώ, αλλα απ οτι φαινεται ενοχλει περισσοτερο κι απ τον δημόσιο πεοθηλασμό. Γράφτηκαν μεχρι και ότι βαζουν με το ζορι το σκασμένο να μασαμπουκωσει, μονο και μονο για να κανουν το κομματι τους με τα ΜΚΔ. Η μεγαλυτερη φαση ειναι να βλεπεις να τα γραφουν και γυναικες,αυτα.
Και επιμένω στο ότι είναι άλλο πράγμα ο δημόσιος θηλασμός και άλλο τα προγραμματισμένα χάπενινγκς που απευθύνονται στον κάθε πικραμένο.
Εδώ καταλήξατε στο συμπέρασμα ότι ο λόγος που δεν θηλάζουν κάποιες γυναίκες ή ότι θηλάζουν για λιγότερο διάστημα είναι το ότι δέχονται μπούλινγκ όταν θηλάζουν δημόσια.