!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βγάζουν selfie το δημόσιο θηλασμο τους

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Βγάζουν selfie το δημόσιο θηλασμο τους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Naranjita έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 10:41 άλλο να είσαι στην μέση του πουθενά και να μην υπαρχει σωστός χώρος να το αλλάξεις, και άλλο χάρειν μόδας και προβολής σε σαιτς.

στην τελική, ο άλλος δεν είναι υποχρεωμένος να τρώει και να βλέπει κακάκια, επειδή κάποια θέλει να το παιξει μάνα στο ινσταγκραμ
Ας γίνουν οι χώροι εστίασης και τα καταστήματα πιο φιλικά για τις μαμάδες για να αλλάζουν και αυτές με άνεση τα μωράκια τους και εσείς να μην ενοχλείστε. Ως τότε κανονικότατα θα πρέπει να βγαίνουν και όταν χρειαστεί ν' αλλάξουν το μωρό θα δείξετε ανοχή και αυτές από μεριά τους θα το κάνουν διακριτικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

enterprise-psi έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 10:48 Ομολογώ οτι δεν γνώριζα οτι ενοχλεί κάποιους ο δημόσιος θηλασμός.
εμένα δεν με ενοχλεί αν γίνεται γιατί πεινάει το μωρό, αλλά γιατί γίνεται για μια ωραία σέλφι και λαικς.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Spoiler
Ίφιδα έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 10:36
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 20:39
Daje έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 20:29 Προσωπικα δεν ενοχλουμαι καθολου και νοιωθω μηδενικη ερωτικη ελξη οταν βλεπω μητερες με τους βυζους εξω να θηλαζουν μωρα.
Ειμαι 100% υπερ απλα το θεωρω τοσο νορμαλ που μου φαινεται περιττο να γινονται τετοιου ειδους ενεργειες σε μια χωρα σαν την Ελλαδα.
:smt023
Πότε θηλάσατε τελευταία δημόσια; Γιατί μέχρι το 2016 έχω ακούσει τα μύρια όσα στο δρόμο και μάλιστα προσπαθούσα να "σκεπάζομαι" όσο περισσότερο γίνεται χωρίς να δημιουργώ δυσφορία στο παιδί.

Ενδεικτικές ατάκες

-Δεν πας καλά μωρή
-Σιχαμένη
-Μα καλά δε ντρέπεσαι λίγο; Τί είναι αυτά που κάνεις;
-Αυτό θα έπρεπε να το κάνεις σπίτι σου, όχι εδώ έξω.

Αν αυτά γίνονται στην Αμερική

το να νομίζετε ότι στην Ελλάδα δε χρειάζονται τέτοιες ενέργειες επειδή εσείς είστε όκ και το θεωρείτε νορμάλ, είναι λίγο εκτός πραγματικότητας.
Και το ότι πιθανότατα εμείς θα τους γράφαμε όλους αυτούς στα παλαιότερα των υποδημάτων μας δε σημαίνει πως όλες οι γυναίκες το αντιμετωπίζουν το ίδιο. Πολλές είναι αυτές που με το πρώτο κράξιμο δε θα ξαναπατήσουν έξω και είτε θα διακόψουν τον θηλασμό είτε θα κλειστούν σε 4 τοίχους με ότι μπορεί να συνεπάγεται
Naida έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 21:04
Χαοτικός έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 20:52

Αυτό είναι το ζήτημα. Ότι ζουν για να διαδίδουν από ένα σημείο και μετά. αυτό το θεωρώ μαλακία. Τη σέλφι και τη δημοσιοποίηση της τη θεωρώ μαλακία. Πήξαμε στη μαλακία.
Το ότι θα το κάνουν κάποιες για λόγους fb και likes δε σημαίνει ότι πρέπει ν' αντιμετωπιστούν όλες το ίδιο και όλη η ενέργεια με αυτό το σκεπτικό.Και καλώς βγαίνουν φωτό και καλώς διαδίδεται. Αυτό είναι και το νόημα του δημόσιου θηλασμού συγκεντρωμένα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 21:11 Τόσο τα ευεργετικά αποτελέσματα του θηλασμού για το παιδί, όσο και η ευκολία που παρέχει στη μητέρα (και δεν αναφέρομαι καν στην εμπειρία της σχέσης μάνας/παιδιού) είναι πασίγνωστα στον οποιονδήποτε. Το να θεωρεί κάποιος ότι ο θηλασμός είναι κάτι που χρειάζεται πλασάρισμα είναι σχεδόν αστείο.
Μπορεί να τους είναι πασίγνωστα αλλά σου λένε "κάντο σπίτι σου". Η προβολή γίνεται προφανώς για να συνηθίσει η κοινωνία τέτοιες εικόνες και να μην αποσυνδέει τα "πασίγνωστα" απ τον δημόσιο θηλασμό ο οποίος είναι ευεργετικός για μητέρες και παιδιά αφού δεν είναι κλεισμένοι όλη μέρα στο σπίτι λόγω θηλασμού.
sys3x έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 21:16 Ναι, αν μιλάγαμε για κάνα Πακιστάν ξέρω γω μέσα, μαζί σου, για Ελλάδα όμως είναι εντελώς άτοπο, βγάζουμε βυζάκια στην φορά εδώ και χιλιάδες χρόνια, είμαστε πιο μπροστά κι από την πρωτοπορία.
Έχει μεσολαβήσει κι ο Χριστιανισμός φίλτατε :P
Daje έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 21:18 Το ερωτημα ειναι αλλο.
Γιατι να μην θεωρηθει για παραδειγμα και η ουρηση σε δημοσιο χωρο αναφαιρετο δικαιωμα ανδρων και γυναικων;
Δεν ειναι τρυφερη στιγμη να βλεπεις ενα ανδρικο οργανο να διαστελλεται και να αλληλοεπιδρα με τα λοιπα στοιχεια της φυσης?
Otto Weininger έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 21:27 Σύντομα θα γίνει και φεστιβάλ δημοσίου αυνανισμού, με μοίρασμα φειγ βολάν για τα θετικά του αυνανισμού στον προστάτη, αλλά και ως μέσω εκτόνωσης στην ένταση της στιγμής.
Το ότι πρέπει να σας εξηγήσει κάποιος, γιατί ο δημόσιος θηλασμός δεν είναι σαν τη δημόσια ούρηση ή τον δημόσιο αυνανισμό είναι απόδειξη του πόσο επιτακτικά είναι τελικά τέτοια ιβέντ
Nandros έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 21:28 Μάλλον δεν πρόλαβες την εποχή που ο μητρικός θηλασμός έγινε ντεμοντέ, επειδή χάλαγε το στήθος, επειδή ..., επειδή ... και τάιζαν τα μωρά μόνο με το μπιμπερό και πολλές, πολλές παιδικές τροφές στα βαζάκια, προς τέρψιν της Μπέργκερ και Νεστλέ.
Χρειάστηκε πολύχρονη καμπάνια για να επανέλθουν τα άμυαλα θήλεα στον σωστό δρόμο!
.
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 21:53 Όχι δεν την πρόλαβα. Στον περίγυρο μου τουλάχιστον. Όσες φίλες μου έκαναν παιδιά, ήθελαν να θηλάσουν. Κάποιες δεν το κατάφεραν, είτε επειδή το γάλα τους δεν ήταν επαρκώς θρεπτικό είτε επειδή ήταν λίγο είτε επειδή είχαν πρόβλημα θηλής. Καμμία πάντως δεν ξεκίνησε κατ' ευθείαν με μπιμπερό χωρίς να προσπαθήσει. Το μόνο γεγονός που ήταν πράγματι ανασταλτικός παράγων ήταν οι ώρες όταν οι γυναίκες επέστρεφαν στην εργασία. Αλλά ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση μπορούσες να θηλάζεις το παιδί, τις ώρες που ήσουν σπίτι και να συμπληρώνεις τα ενδιάμεσα. Ενημέρωση πάντως υπήρχε, τόσο από τους γιατρούς όσο και από το περιβάλλον.
Τώρα, αν μιλάμε για τούβλα, αυτά πάντα θα υπάρχουν. Οι έτοιμες τροφές σε βαζάκια ως μόνιμη διατροφή του παιδιού, επίσης.
Σήμερα σε πληροφορώ έχει αποδειχθεί πως το "μή επαρκώς θρεπτικό γάλα" είναι μύθος. Δεν υπάρχει περίπτωση το γάλα της μητέρας να μην είναι επαρκώς θρεπτικό. Εϊναι άλλη μια παπάντζα των γιατρών όταν προωθούσαν το γάλα σκόνη. Τα ίδια είπαν και στη μάνα μου και στη θεία μου που μιλάμε για συντριβάνι τώρα. Απλώς έδιναν και λάθος οδηγίες. Παράδειγμα όταν θηλάζεις, δε το κάνεις κάθε 3-4 ώρες όπως με τη σκόνη αλλά κάθε μισάωρο ή μια ώρα ή αν είσαι τυχερή μιάμιση και δύο. Όχι γιατί το μητρικό γάλα δεν είναι θρεπτικό αλλά γιατί δεν είναι "βαρύ" από διάφορα όπως η σκόνη.
Και τέλος, με ποσοστά όπως τα παρακάτω
Όσον αφορά τον αποκλειστικό θηλασμό:

Την πρώτη ημέρα της ζωής θήλασε αποκλειστικά το 41% των νέων μητέρων.
Στο τέλος του 1ου μήνα συνέχιζε τον αποκλειστικό θηλασμό το 20,7%
Στο τέλος του 3ου μήνα συνέχιζε τον αποκλειστικό θηλασμό το 11,1%
Στο τέλος του 6ου μήνα συνέχιζε τον αποκλειστικό θηλασμό το 0,9%
πιστεύεις αλήθεια ότι θηλασμός δεν χρειάζεται προώθηση ;
lolek1 έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 22:12 αυτο ειναι λαθος. πολλες γυναικες δεν εχουν επαρκη ποσοτητα γαλακτος για τα μωρα τους, τα παλιοτερα χρονια τα θηλαζαν οι γειτονισσες. σημερα πινουν σκονακια
Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, όσο η μητέρα τρέφεται σωστά και πίνει νερό μπορεί να παράγει όσο γάλα χρειάζεται. Τα παλιότερα χρόνια τα θήλαζαν γειτόνισσες για πολλούς άλλους λόγους π.χ η μάνα δε τρεφόταν σωστά, είχε ένα σωρό άλλες δουλειές να κάνει και δε μπορούσε να κάθεται ανα μισάωρο να θηλάζει ή δεν μπορούσε να θηλάσει λόγω θηλών κλπ. Τα παλιά τα χρόνια ήταν πιο δύσκολα σε κάποια ζητήματα και πιο εύκολα σε άλλα. Π.χ στα θετικά ήταν αυτό το κοινοβιακό στίλ όπου ο ένας βοηθούσε τον άλλον, τα παιδιά τα πρόσεχαν πολλά μάτια κλπ. Σήμερα σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχουν αυτά.
ritzeri έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 00:03 Έχεις παιδιά;
Έχω εγώ, για πες; Γιατί καταδικάζεις το δημόσιο θηλασμό;
Ορέστης 35 έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 04:32 Ειναι συνηθισμενο να δινουν στα βρεφη τσαι αντι για γαλα;
Απαγορεύεται κανονικά μέχρι τον 6ο μήνα
Naranjita έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 10:12 η επόμενη κίνηση θα είναι να αλλάζουν το μωρό δημόσια όταν έχει χεστεί.
Φυσικά κι έχω αλλάξει το μωρό δημόσια. Όχι μέσα σε μαγαζί αλλά σε παγκάκι στην παραλία. Ούτε 30'' υπόθεση Τί προτείνεις εσύ; Να συγκαεί το μωρό μή και μυρίσει σκατίλα ο περαστικός; Ή εσύ θα το πήγαινες στην δημόσια τουαλέτα που σχεδόν καμία δεν έχει χώρο για να αλλάξεις ένα μωρό μέσα σε ηπατίτιδα και κωλοβακτηρίδια; Αν είχα αυτοκίνητο θα πήγαινα ως εκεί αλλά ντεν έκω αυτοκίνητο καρντιά μου. Οπότε για πες. Εσύ τί θα έκανες με το παιδί σου;
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 09:35
Προάγεται κάτι καλό που συνδυάζεται με τη μόδα των σέλφις. Κάτι του τύπου "θηλάστε, είναι πολύ τρέντυ και θα έχετε λάικς".

Και από τη στιγμή που αυτές οι φάσεις γίνονται σε προγραμματισμένες παράτες, είναι σαφές ότι ο θηλασμός δεν γίνεται την ώρα που γουστάρoυν τα μωρά αλλά την ώρα που γουστάρει ο διοργανωτής και είναι όλοι οι χορηγοί επικοινωνίας παρόντες. Φάε βρε σκασμένο, μη με εκθέτεις.

Γενικώς, ότιδήποτε απολύτως φυσικό και υγιεινό προβάλλεται ως ένα αντιδραστικό και πρωτοποριακό χάπενινγκ μπαίνει στο πακετάκι "ΓΙΑ FACEBOUBOUKISTAS".
Ισχύει η παραπάνω απάντηση που σου έδωσα με τα στατιστικά. Ο θηλασμός πρέπει να προάγεται γιατί είναι ότι καλύτερο για το παιδί. Ο τρόπος που θα γίνει αυτό για μένα είναι αδιάφορος. Τα πάντα μπαίνουν στο πακετάκι των φεισμπουμπουκίστας. Τουλαχιστον αυτό προωθεί τη σωστή διατροφή των βρεφών.

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο Spiros252
πρέπει να βάλουμε μούλτικουότ στο πχώρουμ.
Ιφιδάκι κούκλαρε multiquote.
Δεν θα του τα πρήζω μόνο εγώ.

Οφ τόπικ, ναι χριστιανιζμός οκ, ψιλό μεμονωμένες περιπτώσεις το κράξιμο που έφαγες και για να μην ξεφεύγω πολύ από το θέμα μας πιο πολύ ώρα σε πήρε να κουοτάρεις για να απαντήσεις από το να ξεπεράσεις το κράξιμο του θηλαζμού σε δημόσια θέα.
Α και τα λάηκζ ξέχασα.
:wave:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ίφιδα έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 10:46
Δεν υπάρχει σωστός χώρος για να αλλάξεις ένα μωρό ακόμα κι αν είσαι στο κέντρο της πόλης Naranjita μου. Εννοείται πως δε θα το έκανα ποτέ εκεί που τρώει ο άλλος ούτε εχω δει κάποια να το κάνει. Το είδες εσύ;
Ή μήπως θεωρείς ίδια περίπτωση τον θηλασμό ενός βρέφους σε μια ταβέρνα με το άλλαγμα της πάνας;

Η διαφορά είναι πως το ένα είναι για την προσωπική ευχαρίστηση ενήλικα και το άλλο είναι ανάγκη τροφής ενός βρέφους.

Μα σοβαρά τώρα;
Ναι ρε φίλε σοβαρά όμως.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

enterprise-psi έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 10:48 Ομολογώ οτι δεν γνώριζα οτι ενοχλεί κάποιους ο δημόσιος θηλασμός.
Δεν έγραψε κάνεις οτι ενοχλείται.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 10:50
Naranjita έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 10:41 άλλο να είσαι στην μέση του πουθενά και να μην υπαρχει σωστός χώρος να το αλλάξεις, και άλλο χάρειν μόδας και προβολής σε σαιτς.

στην τελική, ο άλλος δεν είναι υποχρεωμένος να τρώει και να βλέπει κακάκια, επειδή κάποια θέλει να το παιξει μάνα στο ινσταγκραμ
Ας γίνουν οι χώροι εστίασης και τα καταστήματα πιο φιλικά για τις μαμάδες για να αλλάζουν και αυτές με άνεση τα μωράκια τους και εσείς να μην ενοχλείστε. Ως τότε κανονικότατα θα πρέπει να βγαίνουν και όταν χρειαστεί ν' αλλάξουν το μωρό θα δείξετε ανοχή και αυτές από μεριά τους θα το κάνουν διακριτικά.
αυτό πρέπει να γίνει οπωσδήποτε και βάσει νόμου
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Naranjita έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 10:47 απορώ πως μεγαλώσαμε, χωρίς να μας βυζαίνει η μάνα μας δημόσια. πραγματικά, δηλαδή.
Δε εβγαινε έξω ή δε σας βύζαινε αλλά έδινε σκόνη ή απλώς πεινούσατε όταν βγαίνατε έξω. :102:

Σίγουρα θα μεγαλώσουν και τα παιδιά που δεν θήλασαν οι μάνες τους δημόσια, δεν είπε κανείς το αντίθετο.

Απλώς συνεχίζετε να καταρρίπτεται την άποψη ορισμένων εδώ μέσα πως "στην Ελλάδα δεν χρειάζονται τέτοιες κινήσεις"
sys3x έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 10:51 και για να μην ξεφεύγω πολύ από το θέμα μας πιο πολύ ώρα σε πήρε να κουοτάρεις για να απαντήσεις από το να ξεπεράσεις το κράξιμο του θηλαζμού σε δημόσια θέα.
Ναί καμάρι μου, αλλά πολλές γυναίκες δεν είναι έτσι, γιατί να κλειστούν στο σπίτι ή να διακόψουν τον θηλασμό; Γιατί δε μπορούν οι θιγμένοι να γυρίσουν το κεφαλάκι τους μερικές μοίρες;

Εντιτ: στηρίζω μουλτικουότ και λάικ για τις δημοσιεύσεις, θα είχατε γλυτώσει το μακρυνάρι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 05 Νοέμ 2018, 10:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ουτε εγώ, αλλα απ οτι φαινεται ενοχλει περισσοτερο κι απ τον δημόσιο πεοθηλασμό. Γράφτηκαν μεχρι και ότι βαζουν με το ζορι το σκασμένο να μασαμπουκωσει, μονο και μονο για να κανουν το κομματι τους με τα ΜΚΔ. Η μεγαλυτερη φαση ειναι να βλεπεις να τα γραφουν και γυναικες,αυτα.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Ίφιδα έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 10:56
Naranjita έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 10:47 απορώ πως μεγαλώσαμε, χωρίς να μας βυζαίνει η μάνα μας δημόσια. πραγματικά, δηλαδή.
Δε εβγαινε έξω ή δε σας βύζαινε αλλά έδινε σκόνη ή απλώς πεινούσατε όταν βγαίνατε έξω. :102:

Σίγουρα θα μεγαλώσουν και τα παιδιά που δεν θήλασαν οι μάνες τους δημόσια, δεν είπε κανείς το αντίθετο.

Απλώς συνεχίζετε να καταρρίπτεται την άποψη ορισμένων εδώ μέσα πως "στην Ελλάδα δεν χρειάζονται τέτοιες κινήσεις"
sys3x έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 10:51 και για να μην ξεφεύγω πολύ από το θέμα μας πιο πολύ ώρα σε πήρε να κουοτάρεις για να απαντήσεις από το να ξεπεράσεις το κράξιμο του θηλαζμού σε δημόσια θέα.
Ναί καμάρι μου, αλλά πολλές γυναίκες δεν είναι έτσι, γιατί να κλειστούν στο σπίτι ή να διακόψουν τον θηλασμό; Γιατί δε μπορούν οι θιγμένοι να γυρίσουν το κεφαλάκι τους μερικές μοίρες;

σκόνη; ποτέ η μανούλα.

μόνο αν χρειαζόταν να πάρει καμια αντιβίωση. υπάρχουν τρομπες θηλασμού, το μαζευε και το έβαζε σε μπιμπερό και μας το μπουκωνε δημόσια.

σε μπιμπερό όμως. δεν έβγαζε τους βυζους όξω.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

δεν περίμενα ποτέ ότι θα το έγραφα αυτό αλλα... σας κερνάει τριφασικό πόνο η Ιφίδα!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ερμής έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 10:51
Δεν έγραψε κάνεις οτι ενοχλείται.
Μα αυτό ακριβώς είναι το περίεργο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Ενοχλεί η σελφι του δημόσιου θηλασμού τότες;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

sys3x έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 10:51
Ρε μανία με το multiquote! Ποιός θα κάτσει να διαβάσει ολόκληρο μακρυνάρι παραθέσεων μου λες; :bored:
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 10:44

Βρε Νάιδα, ένα χρόνο θήλαζα. Λες να ήμουν κλεισμένη στο σπίτι; Ακόμη και σε αγώνα το είχα πάρει το μωρό. :lol:
Απλώς θήλασα στα αποδυτήρια.

Σε καφέ, εστιατόρια δεν το έπαιρνα το μωρό γιατί όταν θήλαζα εγώ, επιτρεπόταν το κάπνισμα και δεν ήθελα να το έχω σε τέτοιους κλειστούς χώρους. Αν ήταν καλοκαίρι, απλώς πήγαινα μέσα στο μαγαζί. Και δεν ήταν θέμα ντροπής, έχω κάνει γυμνισμό. Απλώς κάποιες στιγμές ήθελα να τις μοιράζομαι μόνο με το μωρό μου και όχι να τις εκθέτω στα μάτια του κάθε περιφερειακού μαλάκα.
Ε αυτό λέμε, αντί να θηλάσεις στ' αποδυτήρια για τον χ,ψ λόγο θα θήλαζες εκεί που ήσουν. Αυτό είναι το νόημα της κίνησης αυτής, να μη χρειαστεί να κρυφτείς κτλ μη σε δουν. Γιατί άντε να είναι όλη μέρα η άλλη έξω, να είναι στην εφορία, ή στη τράπεζα ή στο σούπερ μάρκετ και να πρέπει να πάει στην τουαλέτα να θηλάσει. Για να μην ενοχληθεί ο περιφερειακός μαλάκας; τον γράφουμε στις ωοθήκες μας και τελειώνει εκεί το στόρι του περιφερειακού μαλάκα. Γι' αυτό ακι αυτές οι ενέργειες έχουν την σημασία τους να εξοικειώνεται ο περιφερειακός μαλάκας και ίσως πάψει να αντιδρά σαν ούγκανο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 05 Νοέμ 2018, 11:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Naranjita έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 10:58

σκόνη; ποτέ η μανούλα.

μόνο αν χρειαζόταν να πάρει καμια αντιβίωση. υπάρχουν τρομπες θηλασμού, το μαζευε και το έβαζε σε μπιμπερό και μας το μπουκωνε δημόσια.

σε μπιμπερό όμως. δεν έβγαζε τους βυζους όξω.
Μπράβο τη μανούλα :smt038 . Υπάρχει όμως κάτι που λέγεται συγχιση θηλών. Αν δεν έχει εδραιωθεί ο θηλασμός το να δώσεις μπιμπερό σ ένα παιδί μπορεί να το αποτρέψει απ το να θεχτεί μετά τη θηλή της μητέρας του. Οι τρόμπες θηλασμού είναι μια λύση ανάγκης, σε πολλές περιπτώσεις δεν αντλούν όλο το γάλα και πληγώνουν τις θηλές.
Όλο αυτό η μανούλα σου το έκανε γιατί υπήρχαν έξω άνθρωποι που θα την έκραζαν αν θήλαζε δημόσια. Αν δεν της είχαν διδάξει πως είναι ντροπή αυτό το πράγμα κι αν γνώριζε πως δε θα την έκραζε κανείς, να είσαι σίγουρος πως θα προτιμούσε να "πετάξει έξω το βύζο" διακριτικά για να σε ταίσει παρά να βάλει τρόμπα θηλασμού και να σε ταίσει κρύο γαλατάκι με μπιμπερό.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”