!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Sos
Re: Sos
Μετα το 6μηνο παραγραφονται τα πχορουμικα αδικηματα,ζητα συγνωμη για το Μαρτη και μετα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Βλέπεις ότι συνεχίζεις να είσαι προσβλητική; Αυτό προσπαθώ να σου πω τόση ώρα. Φυσικά, αν κανείς σου απαντήσει όπως σου αξίζει αρχίζεις να σκούζεις και να φωνάζεις τον συντονισμό. Τες πα, προσπάθησε να διορθωθείς.
Μου έκανες τα μούτρα κρέας. Άσε μας ρε Χιόνη που μου κάνεις υποδείξεις.xioni έγραψε: 16 Οκτ 2023, 21:00Βλέπεις ότι συνεχίζεις να είσαι προσβλητική; Αυτό προσπαθώ να σου πω τόση ώρα. Φυσικά, αν κανείς σου απαντήσει όπως σου αξίζει αρχίζεις να σκούζεις και να φωνάζεις τον συντονισμό. Τες πα, προσπάθησε να διορθωθείς.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Να ζητήσω συγνωμη εκ μέρους και των δυο...ksk έγραψε: 16 Οκτ 2023, 20:41 Μην κλειδωθεί και αυτό...
Να ζητήσω εγώ συγνωμη και να το ληξετε; πληζ.
Αναφέρθηκα συγκεκριμένα και δεν το κατάλαβα;
Αφού ο καθένας σας απαιτεί από τον άλλον να δώσω εγώ βρε αδελφέ και για τους δυο σας και να λήξει...
Συγνωμη!
Παρατηρητής...
Και κάτι ακόμη. Θες πάντα να πεις την τελευταία κουβέντα. Άλλο ένα ελαττωματάκι που πρέπει να διορθώσουμε.Πασιφάη έγραψε: 16 Οκτ 2023, 21:02Μου έκανες τα μούτρα κρέας. Άσε μας ρε Χιόνη που μου κάνεις υποδείξεις.xioni έγραψε: 16 Οκτ 2023, 21:00Βλέπεις ότι συνεχίζεις να είσαι προσβλητική; Αυτό προσπαθώ να σου πω τόση ώρα. Φυσικά, αν κανείς σου απαντήσει όπως σου αξίζει αρχίζεις να σκούζεις και να φωνάζεις τον συντονισμό. Τες πα, προσπάθησε να διορθωθείς.
Είσαι καλό τρόλλι όταν θες. Μάλλον σήμερις δεν ήταν καλή μέρα. Προφανώς κι εγώ έχω πάντα δίκιο. Δεν μπορείς να χτυπήσεις την τελειότητα μπούρδα.xioni έγραψε: 16 Οκτ 2023, 20:58Εγώ δεν είμαι συγγνωμάκιας. Ούτε απαιτώ από κανένα εδώ μέσα να μου ζητήσει συγγνώμη και φυσικά δεν ζητάω κι εγώ. Εσύ είσαι που απαιτείς συγγνώμες. Τέλος πάντων, νομίζω το κουράσαμε. Εγώ έχω δίκιο για άλλη μια φορά κι εσύ άδικο φυσικά. ΤΕΛΟΣ.Πασιφάη έγραψε: 16 Οκτ 2023, 20:50Όταν ζητήσεις εσύ πρώτος συγγνώμη για την αήθη συμπεριφορά σου στο πρόσωπό μου τα τελευταία 2 χρόνια, ίσως το σκεφτώ. Διαφορετικά μην με πρήζεις.xioni έγραψε: 16 Οκτ 2023, 20:38
Μην το συνεχίζεις, είσαι συνεχώς προσβλητική, απειλείς συνεχώς και δεν ζητάς ποτέ συγγνώμη. Ζήτα συγγνώμη που με είπες ταραμά για να το λήξω εδώ.
Υ.Γ. Δεκτή η συγγνώμη σου ksk.
ΤΕΛΟΣ θα βάλω εγώ λέμε. Αύριο όμως. Τώρα πάω να δω Νέτφλιξ.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
ΚαληνυχτουδιαΠασιφάη έγραψε: 16 Οκτ 2023, 21:08Είσαι καλό τρόλλι όταν θες. Μάλλον σήμερις δεν ήταν καλή μέρα. Προφανώς κι εγώ έχω πάντα δίκιο. Δεν μπορείς να χτυπήσεις την τελειότητα μπούρδα.xioni έγραψε: 16 Οκτ 2023, 20:58Εγώ δεν είμαι συγγνωμάκιας. Ούτε απαιτώ από κανένα εδώ μέσα να μου ζητήσει συγγνώμη και φυσικά δεν ζητάω κι εγώ. Εσύ είσαι που απαιτείς συγγνώμες. Τέλος πάντων, νομίζω το κουράσαμε. Εγώ έχω δίκιο για άλλη μια φορά κι εσύ άδικο φυσικά. ΤΕΛΟΣ.Πασιφάη έγραψε: 16 Οκτ 2023, 20:50
Όταν ζητήσεις εσύ πρώτος συγγνώμη για την αήθη συμπεριφορά σου στο πρόσωπό μου τα τελευταία 2 χρόνια, ίσως το σκεφτώ. Διαφορετικά μην με πρήζεις.
Υ.Γ. Δεκτή η συγγνώμη σου ksk.![]()
ΤΕΛΟΣ θα βάλω εγώ λέμε. Αύριο όμως. Τώρα πάω να δω Νέτφλιξ.
Παρατηρητής...
Δεν θα γίνει απολίτιστη. Στο υπόσχομαι. Εγώ τη λεξούλα τη λέω μόνο σε σοβαρές συνθήκες μαλακίας. Όχι για ψύλλου πήδημα.ksk έγραψε: 16 Οκτ 2023, 21:04Κάποια στιγμή θα γίνει και απολιτιστη![]()
Δεν με πειραζει αγαπημένη να λέω αυτή την λεξούλα![]()
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
-
Ο Ναύτης είναι σώγαμπρος και αργεί τα κοινόχρηστα που του δίνουν να δώσει, παρόλο που πετάει γόπες στο κλιμακοστάσιο
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 16 Οκτ 2023, 21:15 Ο Ναύτης είναι σώγαμπρος και αργεί τα κοινόχρηστα που του δίνουν να δώσει, παρόλο που πετάει γόπες στο κλιμακοστάσιο
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Ο Ναύτης ήταν εκλογικός αντιπρόσωπος τις προάλλες και όταν η εφορευτική έτρωγε, πήγαινε στα μουλωχτά στα πακετάκια και έβαζε πάνω πάνω το ψηφοδελτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης. Το πρωί πήγε ξημερώματα για να φάει όλη την κούτα που άφησαν για την αίθουσα με κρουασάν Στεργίου.
Α, τον αλήτη.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 16 Οκτ 2023, 21:19 Ο Ναύτης ήταν εκλογικός αντιπρόσωπος τις προάλλες και όταν η εφορευτική έτρωγε, πήγαινε στα μουλωχτά στα πακετάκια και έβαζε πάνω πάνω το ψηφοδελτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης. Το πρωί πήγε ξημερώματα για να φάει όλη την κούτα που άφησαν για την αίθουσα με κρουασάν Στεργίου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.