Να ζητήσω εγώ συγγνώμη απ'την Κασπ, που ΔΕΝ την έβρισα; Ρε δεν πάτε καλά εδώ μέσα, ξαναλέω.
Δεν νομίζω πως έχουμε κάτι άλλο να συζητήσουμε τα δυο μας.
Από εμένα να ζητήσεις συγγνώμη που με είπες υποτιμητικά "ταραμά". Βλέπεις, αυτό προσπαθούσα να σου εξηγήσω και πριν. Ζητάς από τους άλλους να
σου ζητήσουν συγγνώμη γιατί σε έβρισαν ενώ εσύ θεωρείς πως έχεις το ελεύθερο να βρίζεις χωρίς να ζητάς συγγνώμη ποτέ.
Και αφού λοιπόν σε έβαλα στη θέση (άρπα και μια φιλική καρπαζιά στον σβέρκο) σου δηλώνω πως δεν έχω να συζητήσω κάτι άλλο μαζί σου.
Άκουσε μόρτη, για να το λήγουμε. Όταν έχω κάνει χοντρή μαλακία, το παραδέχομαι και ζητώ συγγνώμη ειλικρινά και όχι μούφα.
Μου έχει τύχει σε δυο άτομα που το έπραξα και το δέχτηκαν. Το να ζητήσω απο σένα συγγνώμη που σε είπα ταραμά, δεν παίζει σε κανένα σύμπαν. Γιατί είσαι κάλπικος. Ντάξει;
Άντε λεβέντη μου τώρα, πάνε να διαβάσεις κανα αθλητικό. Φιλιά.
Δεν θα το λήξεις όποτε θες εσύ αλλά όποτε κρίνω εγώ. Λοιπόν, πάρα πολλές φορές σε έχω δει να βρίζεις και να προσβάλεις, συγγνώμη δεν σε είδα ποτέ να ζητάς. Την ίδια στιγμή απαιτείς από το κασπεράκι να κάνει αυτό που δεν κάνεις εσύ ενώ ταυτόχρονα με προσβάλλεις λέγοντας με "ταραμά" χωρίς να έχεις επίγνωση του πόσο προσβλητική είσαι και φυσικά χωρίς να ζητάς συγγνώμη.
Άντε κοπέλα μου τώρα, πάνε να πλέξεις καμιά κάλτσα. Φιλιά.
Από εμένα να ζητήσεις συγγνώμη που με είπες υποτιμητικά "ταραμά". Βλέπεις, αυτό προσπαθούσα να σου εξηγήσω και πριν. Ζητάς από τους άλλους να
σου ζητήσουν συγγνώμη γιατί σε έβρισαν ενώ εσύ θεωρείς πως έχεις το ελεύθερο να βρίζεις χωρίς να ζητάς συγγνώμη ποτέ.
Και αφού λοιπόν σε έβαλα στη θέση (άρπα και μια φιλική καρπαζιά στον σβέρκο) σου δηλώνω πως δεν έχω να συζητήσω κάτι άλλο μαζί σου.
Άκουσε μόρτη, για να το λήγουμε. Όταν έχω κάνει χοντρή μαλακία, το παραδέχομαι και ζητώ συγγνώμη ειλικρινά και όχι μούφα.
Μου έχει τύχει σε δυο άτομα που το έπραξα και το δέχτηκαν. Το να ζητήσω απο σένα συγγνώμη που σε είπα ταραμά, δεν παίζει σε κανένα σύμπαν. Γιατί είσαι κάλπικος. Ντάξει;
Δεν θα το λήξεις όποτε θες εσύ αλλά όποτε κρίνω εγώ. Λοιπόν, πάρα πολλές φορές σε έχω δει να βρίζεις και να προσβάλεις, συγγνώμη δεν σε είδα ποτέ να ζητάς. Την ίδια στιγμή απαιτείς από το κασπεράκι να κάνει αυτό που δεν κάνεις εσύ ενώ ταυτόχρονα με προσβάλλεις λέγοντας με "ταραμά" χωρίς να έχεις επίγνωση του πόσο προσβλητική είσαι και φυσικά χωρίς να ζητάς συγγνώμη.
Θα το λήξω όποτε θελήσω εγώ, όχι όποτε γουστάρεις εσύ. Και ναι, έχω ζητήσει συγγνώμη δημόσια και από την Σαλαμάντερ και από την Τζούνο. ΔΗΜΟΣΙΑ. Λέγε τα δικά σου, δεν κοστίζει. Αλλά ΔΕΝ θα μιλάς εσύ για επίγνωση και προσβολές. Είπαμε δεν σε παίρνει. Και το ξέρεις.
Δεν ξέρω να πλέκω, ούτε να ράβω. Είμαι ανεπρόκοπη..Χέστα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Casp έγραψε: 16 Οκτ 2023, 16:10
Το ανάποδο. Σκοπεύουν να το ενοικιάσουν για τουλάχιστον ένα χρόνο. Δεν ξέρω πως θα το καταφέρουν βέβαια με το διαμέρισμα γραμμένο στο όνομά μου. Από την στιγμή που δεν θα ζω εγώ εκεί μέσα όμως, δεν θέλω να έχω τα τρεχάματα των λογιαριασμών. Θα έχω τους δικούς μου.
Είναι πολύ απλό. Δεν θα το καταφέρουν. Γιατί στο συμβόλαιο ενοικίασης είναι απαραίτητη η υπογραφή του ιδιοκτήτη. Και ακριβώς γι' αυτό πρέπει να τους αφήσεις να βγάλουν το φίδι από την τρύπα που οι ίδιοι άνοιξαν. Να μην υπογράψεις το οτιδήποτε και να μην πληρώσεις το οτιδήποτε σε ό,τι αφορά στο δικό σου σπίτι και να φροντίσεις να πάρεις μια συμβουλή δικηγόρου με όποια στοιχεία έχεις. Αυτός θα σου πει ακριβώς τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχεις.
Και μια και ανέφερες τους δικούς σου λογαριασμούς, το ενοικιαστήριο που κάνατε σε τίνος όνομα έγινε;
Και στα 2 ονόματα, το δικό μου και το δικό του. Μίλησα εγώ με την ιδιοκτήτρια για τα σχετικά επειδή ο δικός μου έτρεχε με την δουλειά του και μου είπε να τα κανονίσω. Τους λογαριασμούς πάντως μας είπε ότι θα της έρχονται εκείνης και να τους πληρώνουμε εμείς. Δεν θα είναι δηλαδή στο όνομά μας, απλά θα την πληρώνουμε όταν μας τους στέλνει. Θα την ξαναρωτήσω βέβαια αν θέλει να γυρίσουμε τα ονόματα πάνω μας. Ακόμα και το ίντερνετ, το πληρώνουν αυτοί χωρίς να δίνουμε εμείς κάτι. Γενικά σε αυτό το θέμα πιστεύω θα είμαστε οκ γιατί είναι και οι 2 συνεννοήσιμοι (έχουν καλές δουλειές και δεν τους νοιάζει να πληρώνουν).
Έτσι σκοπεύω να κάνω πάντως γιατί τα έχουν μπλέξει ήδη και εγώ δεν θέλω να μπλεχτώ άλλο από την στιγμή που φεύγω, κάτι που και οι ίδιοι θέλουν. Αν συνεχίσουν τις εξυπνάδες θα τους πω ότι θα μιλάνε με δικηγόρο από δω και στο εξής. Αφού εκείνους δεν τους νοιάζει και το έκαναν, γιατί να κάνω πίσω εγώ; Όταν τους δώσω τα κλειδιά θα μιλήσουμε μια και καλή.
Ήδη μου στέλνουν από το γκρουπ της πολυκατοικίας για άλλα 50 ευρώ που θα δώσει ο καθένας μας για την υδατοπρομήθεια. Πήρα τηλ τον μπαμπά μου και του λέω πάρε εσύ συνεννοήσου για το τι θα δώσετε και γιατί. Εγώ πλήρωσα τα κοινόχρηστα και για τον Οκτώβρη, ΦΕΥΓΩ, δεν ξαναδίνω άλλα λεφτά. Συμφώνησε.
Οκ, πιάσαμε άκρη. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει θέμα με τους ιδιοκτήτες, δεν υπάρχει κανείς λόγος να περάσετε τους λογαριασμούς στα δικά σας ονόματα.
Αναφορικά δε με τους λογαριασμούς του άλλου σπιτιού, δεν υπάρχει ουδείς λόγος να πληρώνεις για κάτι που δεν χρησιμοποιείς. Οι προσωπικοί λογαριασμοί σου με τους γονείς είναι άλλο θέμα. Και καλό θα ήταν να μην υπογράψεις τίποτα αν δεν συνεννοηθείς πρώτα με δικηγόρο, για να τους λύσεις.
Προς το παρόν αυτά. Πάρε και μία αφιέρωση και σταμάτα να ψάχνεις για προβλήματα.
Θα το λήξω όποτε θελήσω εγώ, όχι όποτε γουστάρεις εσύ. Και ναι, έχω ζητήσει συγγνώμη δημόσια και από την Σαλαμάντερ και από την Τζούνο. ΔΗΜΟΣΙΑ. Λέγε τα δικά σου, δεν κοστίζει. Αλλά ΔΕΝ θα μιλάς εσύ για επίγνωση και προσβολές. Είπαμε δεν σε παίρνει. Και το ξέρεις.
Μην το συνεχίζεις, είσαι συνεχώς προσβλητική, απειλείς συνεχώς και δεν ζητάς ποτέ συγγνώμη. Ζήτα συγγνώμη που με είπες ταραμά για να το λήξω εδώ.
Μην το συνεχίζεις, είσαι συνεχώς προσβλητική, απειλείς συνεχώς και δεν ζητάς ποτέ συγγνώμη. Ζήτα συγγνώμη που με είπες ταραμά για να το λήξω εδώ.
Όταν ζητήσεις εσύ πρώτος συγγνώμη για την αήθη συμπεριφορά σου στο πρόσωπό μου τα τελευταία 2 χρόνια, ίσως το σκεφτώ. Διαφορετικά μην με πρήζεις.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Όταν ζητήσεις εσύ πρώτος συγγνώμη για την αήθη συμπεριφορά σου στο πρόσωπό μου τα τελευταία 2 χρόνια, ίσως το σκεφτώ. Διαφορετικά μην με πρήζεις.
Εγώ δεν είμαι συγγνωμάκιας. Ούτε απαιτώ από κανένα εδώ μέσα να μου ζητήσει συγγνώμη και φυσικά δεν ζητάω κι εγώ. Εσύ είσαι που απαιτείς συγγνώμες. Τέλος πάντων, νομίζω το κουράσαμε. Εγώ έχω δίκιο για άλλη μια φορά κι εσύ άδικο φυσικά. ΤΕΛΟΣ.