!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

165000 Εβραιοι πηγαν στο Ισραήλ για να πολεμήσουνε

https://twitter.com/IsraelWarRoom/statu ... 9756842053
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 16 Οκτ 2023, 14:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Zelda

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Και από τους Παλαιστίνιους που ζουνε καλα στο εξωτερικο (καποιοι ζουνε καλα) δεν υπάρχει οργανωμενη αντίδραση εναντιον της Χαμας
Εγω δεν εχω δει κάποια
Ειτε φοβουνται να αντιδρασουν για τα ησυχότερα, ειτε το αποδεχονται
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Αλιόσα έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:32 165000 Εβραιοι πηγαν στο Ισραήλ για να πολεμήσουνε

Τι κυρώσεις έχουν αν δεν παρουσιαστούν;
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Zelda έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:33 Και από τους Παλαιστίνιους που ζουνε καλα στο εξωτερικο (καποιοι ζουνε καλα) δεν υπάρχει οργανωμενη αντίδραση εναντιον της Χαμας
Εγω δεν εχω δει κάποια
Μονο ένας μαλάκας θα αντιδρούσε ενάντια στη μόνη οργάνωση που υποστηρίζει το λαό του
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Υδράργυρος έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:37
Αλιόσα έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:32 165000 Εβραιοι πηγαν στο Ισραήλ για να πολεμήσουνε

Δεν θα ζήσουν στο βασίλειο του Θεού όταν στείλει τον "γιό" του γιατί δεν πήγαν να υπερασπιστούν την γη της επαγγελίας
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

sharp έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:20 Έχεις μπει σε σπίτι μουσουλμάνου που πιστεύει (γιατί υπάρχουν στη Δ.Ευρώπη πολλοί κοσμικοί που έχουν γραμμένη τη θρησκεία) και έχεις κάτσει μαζί του και με τη γυναίκα του να μιλάτε όλοι όπως κάνεις με μια παρέα Ελλήνων ή Αυστραλών;
Ναι σιγά το ανήκουστο, αφού πηγαίναν τα παιδιά μας μαζί σχολείο, μια πήγαινε ο Αιγύπτιος και τα έπαιρνε και μια εγώ και μια η γυναίκα του με τη μαντήλα. Ντάξει δεν του κατσικώθηκα του ανθρώπου κιόλας αλλά ναι το πάτησα το πόδι μου στο σπίτι του να πάρω τα παιδια και δε μ'έσφαξε, παράξενο. Νομίζω φάγανε κιόλας τα παιδιά, να τα τσεκάρω για κώνιο;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

nyxtovios έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:10 Προφανώς είναι το όπλο που αγοράστηκε από την ομάδα Ε
Θα τους έλεγα προδότες αλλά κάπως κι αυτοί πρεπε να βγάλουν τα προς το ζεινερευνείν.
Το Μπεβατρον να μείνει καθαρά ελληνικό όπλο και δεν με νοιάζει για τ'αλλα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Υδράργυρος έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:37

δεν νομιζω να προκειται για γενικη επιστρατευση αλλα για μαζικη ... καλεσαν οσους χρειαζονται ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

nyxtovios έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:10 Προφανώς είναι το όπλο που αγοράστηκε από την ομάδα Ε
οχι ακριβως ...
http://www.soukosrobots.gr/index.php?lang=en
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Υδράργυρος έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:38
Zelda έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:33 Και από τους Παλαιστίνιους που ζουνε καλα στο εξωτερικο (καποιοι ζουνε καλα) δεν υπάρχει οργανωμενη αντίδραση εναντιον της Χαμας
Εγω δεν εχω δει κάποια
Μονο ένας μαλάκας θα αντιδρούσε ενάντια στη μόνη οργάνωση που υποστηρίζει το λαό του
:smt005: :smt005:

Τα ίδια δηλαδή ίσχυαν και για το NSDAP;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Αλιόσα έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:01 Πρωτοεμφανιζόμενο σύστημα laser του Ισραήλ να εξουδετερώνει ρουκέτες της Χαμάς.
Ρε συ αλιόσα, τί έχεις πάθει?
Ποστάρεις ένα tweet που αναφέρει το ίδιο ότι αυτό που ποστάρεις είναι fake από βίντεο game και μετά λες και ρουφήξτε? :102:
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Υδράργυρος έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:38
Εγω δεν εχω δει κάποια
Η Φατάχ δηλαδή δεν υποστηρίζει τους Παλαιστινίους; Και τους "υποστηρίζει μόνο" η Χαμάς που κάνει εγκλήματα κι έχει ισλαμιστικά σχέδια;
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Chilloutbuddy έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:40
sharp έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:20 Έχεις μπει σε σπίτι μουσουλμάνου που πιστεύει (γιατί υπάρχουν στη Δ.Ευρώπη πολλοί κοσμικοί που έχουν γραμμένη τη θρησκεία) και έχεις κάτσει μαζί του και με τη γυναίκα του να μιλάτε όλοι όπως κάνεις με μια παρέα Ελλήνων ή Αυστραλών;
Ναι σιγά το ανήκουστο, αφού πηγαίναν τα παιδιά μας μαζί σχολείο, μια πήγαινε ο Αιγύπτιος και τα έπαιρνε και μια εγώ και μια η γυναίκα του με τη μαντήλα. Ντάξει δεν του κατσικώθηκα του ανθρώπου κιόλας αλλά ναι το πάτησα το πόδι μου στο σπίτι του να πάρω τα παιδια και δε μ'έσφαξε, παράξενο. Νομίζω φάγανε κιόλας τα παιδιά, να τα τσεκάρω για κώνιο;
Εμείς πάντως τη γυναίκα του Τούρκου στη δουλειά την βλέπαμε μόνο από μακριά, όταν ερχόταν να τον πάρει και ποτέ δεν μάς την σύστησε (την άφηνε να οδηγεί όμως, να πω την αλήθεια). Σπίτι ενός άλλου είχα μπει για να πάρω κάτι για τη δουλειά, αφού πρώτα έβγαλα τα παπούτσια μου στην είσοδο (το κάνουν και οι άλλοι πια, έτσι για να μαθαίνουν). Μόνο έναν Παλαιστήνιο είχα γνωρίσει που ήταν άνετος, πολλά χρόνια πριν, ήμασταν νεώτεροι τότε, βγαίναμε και τα πίναμε. Ωραίος τύπος, κάθε βδομάδα πηδούσε άλλο πιπίνι. Φυσικά επί της ουσίας ήταν τόσο Μουσουλμάνος όσο κι η γάτα μου.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

sharp έγραψε: 16 Οκτ 2023, 15:05 Eμείς πάντως τη γυναίκα του Τούρκου στη δουλειά την βλέπαμε μόνο από μακριά, όταν ερχόταν να τον πάρει και ποτέ δεν μάς την σύστησε (την άφηνε να οδηγεί όμως, να πω την αλήθεια). Σπίτι ενός άλλου είχα μπει για να πάρω κάτι για τη δουλειά, αφού πρώτα έβγαλα τα παπούτσια μου στην είσοδο (το κάνουν και οι άλλοι πια, έτσι για να μαθαίνουν). Μόνο έναν Παλαιστήνιο είχα γνωρίσει που ήταν άνετος, πολλά χρόνια πριν, ήμασταν νεώτεροι τότε, βγαίναμε και τα πίναμε. Ωραίος τύπος, κάθε βδομάδα πηδούσε άλλο πιπίνι. Φυσικά επί της ουσίας ήταν τόσο Μουσουλμάνος όσο κι η γάτα μου.
Nαι οκ αν μιλάμε για φανατικούς θρησκόλητους μουσουλμάνους φαντάζομαι θα είναι το ίδιο μαλάκες με φανατικούς θρησκόληπτους χριστιανούς που φοβούνται τις ταυτότητες και φιλάνε παντόφλες. Αυτό που έχουνε όντως οι μουσουλμάνοι είναι ότι είναι γενικά φτωχότεροι και ως εκ τούτου συχνότερα αμόρφωτοι, κι αυτό δε βοηθάει ποτέ, ό,τι θρησκεία και να έχεις. Πάντως με Τούρκους ειδικά που έχω πάει τόσες φορές, η πρώτη επαφή είναι συνήθως πολύ ευχάριστη, είναι ευγενικοί και φιλικοί με τους ξένους. Θα μου πεις τουριστικά μέρη... όντως, μέχρι και οι Μυκονιάτες καταφέρνουν καμμιά φορά να είναι ευγενικοί αν πρόκειται για χρήμα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

Chilloutbuddy έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:26
pikey25 έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:12 η συντριπτικη πλειοψηφια των παλαιστινιων ειναι σε πολεμο, δε μιλαμε για το ισλαμικο λονδινο :102:

Δεν χρειαζεται πλεον ερχονται αυτοι εδω, μας γλυτωσαν και απο τα εξοδα
Γι'αυτό δε σου είπα να πας ούτε στο ισλαμικό λονδίνο, ούτε στις Κροκεές που μαζεύουν οι Πακιστανοί φράουλες με τους εκπληκτικούς έλληνες εργοδότες, ούτε στους εξαθλιωμένους της Παλαιστίνης που ζούνε στα βοθρολύματα και τη δικτατορία. Σου είπα να δεις καναν άνθρωπο σε κανονικές συνθήκες στον τόπο του, στο σπίτι του, όπως είσαι εσύ. Γιατί και σένα να σε ρίξω στην Παλαιστίνη καμμιά δεκαετία δε θα βγεις νορμάλ.

αμα με ριξεις στην παλαιστινη τον πιθανοτερο ειναι να ειμαι ομηρος και να παιζω ταβλακι με τους ανταρτες της χαμας μεχρι να δωσει καποιος τα λυτρα, το χειροτερο σεναριο θα ηταν να ειμαι τα χερια των isis και να γινω viral σε live execution :102:
Εγω δεν εχω δει κάποια
:g030:
Και το αποδεχονται και το θεωρουν αναγκαιο και το χρηματοδοτουν και δε τους χαλασε ειτε βγαινουν στους δρομους ειτε οχι
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”