!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
165000 Εβραιοι πηγαν στο Ισραήλ για να πολεμήσουνε
https://twitter.com/IsraelWarRoom/statu ... 9756842053
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 16 Οκτ 2023, 14:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Και από τους Παλαιστίνιους που ζουνε καλα στο εξωτερικο (καποιοι ζουνε καλα) δεν υπάρχει οργανωμενη αντίδραση εναντιον της Χαμας
Εγω δεν εχω δει κάποια
Ειτε φοβουνται να αντιδρασουν για τα ησυχότερα, ειτε το αποδεχονται
Εγω δεν εχω δει κάποια
- Υδράργυρος
Τι κυρώσεις έχουν αν δεν παρουσιαστούν;Αλιόσα έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:32 165000 Εβραιοι πηγαν στο Ισραήλ για να πολεμήσουνε
- Υδράργυρος
Μονο ένας μαλάκας θα αντιδρούσε ενάντια στη μόνη οργάνωση που υποστηρίζει το λαό τουZelda έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:33 Και από τους Παλαιστίνιους που ζουνε καλα στο εξωτερικο (καποιοι ζουνε καλα) δεν υπάρχει οργανωμενη αντίδραση εναντιον της Χαμας
Εγω δεν εχω δει κάποια
Δεν θα ζήσουν στο βασίλειο του Θεού όταν στείλει τον "γιό" του γιατί δεν πήγαν να υπερασπιστούν την γη της επαγγελίαςΥδράργυρος έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:37Τι κυρώσεις έχουν αν δεν παρουσιαστούν;Αλιόσα έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:32 165000 Εβραιοι πηγαν στο Ισραήλ για να πολεμήσουνε
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ναι σιγά το ανήκουστο, αφού πηγαίναν τα παιδιά μας μαζί σχολείο, μια πήγαινε ο Αιγύπτιος και τα έπαιρνε και μια εγώ και μια η γυναίκα του με τη μαντήλα. Ντάξει δεν του κατσικώθηκα του ανθρώπου κιόλας αλλά ναι το πάτησα το πόδι μου στο σπίτι του να πάρω τα παιδια και δε μ'έσφαξε, παράξενο. Νομίζω φάγανε κιόλας τα παιδιά, να τα τσεκάρω για κώνιο;sharp έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:20 Έχεις μπει σε σπίτι μουσουλμάνου που πιστεύει (γιατί υπάρχουν στη Δ.Ευρώπη πολλοί κοσμικοί που έχουν γραμμένη τη θρησκεία) και έχεις κάτσει μαζί του και με τη γυναίκα του να μιλάτε όλοι όπως κάνεις με μια παρέα Ελλήνων ή Αυστραλών;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Θα τους έλεγα προδότες αλλά κάπως κι αυτοί πρεπε να βγάλουν τα προς το ζεινερευνείν.
Το Μπεβατρον να μείνει καθαρά ελληνικό όπλο και δεν με νοιάζει για τ'αλλα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
δεν νομιζω να προκειται για γενικη επιστρατευση αλλα για μαζικη ... καλεσαν οσους χρειαζονται ...Υδράργυρος έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:37Τι κυρώσεις έχουν αν δεν παρουσιαστούν;Αλιόσα έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:32 165000 Εβραιοι πηγαν στο Ισραήλ για να πολεμήσουνε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Υδράργυρος έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:38Μονο ένας μαλάκας θα αντιδρούσε ενάντια στη μόνη οργάνωση που υποστηρίζει το λαό τουZelda έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:33 Και από τους Παλαιστίνιους που ζουνε καλα στο εξωτερικο (καποιοι ζουνε καλα) δεν υπάρχει οργανωμενη αντίδραση εναντιον της Χαμας
Εγω δεν εχω δει κάποια
Τα ίδια δηλαδή ίσχυαν και για το NSDAP;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Ρε συ αλιόσα, τί έχεις πάθει?Αλιόσα έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:01 Πρωτοεμφανιζόμενο σύστημα laser του Ισραήλ να εξουδετερώνει ρουκέτες της Χαμάς.
Ποστάρεις ένα tweet που αναφέρει το ίδιο ότι αυτό που ποστάρεις είναι fake από βίντεο game και μετά λες και ρουφήξτε?
- Golden Age
Η Φατάχ δηλαδή δεν υποστηρίζει τους Παλαιστινίους; Και τους "υποστηρίζει μόνο" η Χαμάς που κάνει εγκλήματα κι έχει ισλαμιστικά σχέδια;Υδράργυρος έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:38Μονο ένας μαλάκας θα αντιδρούσε ενάντια στη μόνη οργάνωση που υποστηρίζει το λαό τουZelda έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:33 Και από τους Παλαιστίνιους που ζουνε καλα στο εξωτερικο (καποιοι ζουνε καλα) δεν υπάρχει οργανωμενη αντίδραση εναντιον της Χαμας
Εγω δεν εχω δει κάποια
Εμείς πάντως τη γυναίκα του Τούρκου στη δουλειά την βλέπαμε μόνο από μακριά, όταν ερχόταν να τον πάρει και ποτέ δεν μάς την σύστησε (την άφηνε να οδηγεί όμως, να πω την αλήθεια). Σπίτι ενός άλλου είχα μπει για να πάρω κάτι για τη δουλειά, αφού πρώτα έβγαλα τα παπούτσια μου στην είσοδο (το κάνουν και οι άλλοι πια, έτσι για να μαθαίνουν). Μόνο έναν Παλαιστήνιο είχα γνωρίσει που ήταν άνετος, πολλά χρόνια πριν, ήμασταν νεώτεροι τότε, βγαίναμε και τα πίναμε. Ωραίος τύπος, κάθε βδομάδα πηδούσε άλλο πιπίνι. Φυσικά επί της ουσίας ήταν τόσο Μουσουλμάνος όσο κι η γάτα μου.Chilloutbuddy έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:40Ναι σιγά το ανήκουστο, αφού πηγαίναν τα παιδιά μας μαζί σχολείο, μια πήγαινε ο Αιγύπτιος και τα έπαιρνε και μια εγώ και μια η γυναίκα του με τη μαντήλα. Ντάξει δεν του κατσικώθηκα του ανθρώπου κιόλας αλλά ναι το πάτησα το πόδι μου στο σπίτι του να πάρω τα παιδια και δε μ'έσφαξε, παράξενο. Νομίζω φάγανε κιόλας τα παιδιά, να τα τσεκάρω για κώνιο;sharp έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:20 Έχεις μπει σε σπίτι μουσουλμάνου που πιστεύει (γιατί υπάρχουν στη Δ.Ευρώπη πολλοί κοσμικοί που έχουν γραμμένη τη θρησκεία) και έχεις κάτσει μαζί του και με τη γυναίκα του να μιλάτε όλοι όπως κάνεις με μια παρέα Ελλήνων ή Αυστραλών;
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Nαι οκ αν μιλάμε για φανατικούς θρησκόλητους μουσουλμάνους φαντάζομαι θα είναι το ίδιο μαλάκες με φανατικούς θρησκόληπτους χριστιανούς που φοβούνται τις ταυτότητες και φιλάνε παντόφλες. Αυτό που έχουνε όντως οι μουσουλμάνοι είναι ότι είναι γενικά φτωχότεροι και ως εκ τούτου συχνότερα αμόρφωτοι, κι αυτό δε βοηθάει ποτέ, ό,τι θρησκεία και να έχεις. Πάντως με Τούρκους ειδικά που έχω πάει τόσες φορές, η πρώτη επαφή είναι συνήθως πολύ ευχάριστη, είναι ευγενικοί και φιλικοί με τους ξένους. Θα μου πεις τουριστικά μέρη... όντως, μέχρι και οι Μυκονιάτες καταφέρνουν καμμιά φορά να είναι ευγενικοί αν πρόκειται για χρήμα.sharp έγραψε: 16 Οκτ 2023, 15:05 Eμείς πάντως τη γυναίκα του Τούρκου στη δουλειά την βλέπαμε μόνο από μακριά, όταν ερχόταν να τον πάρει και ποτέ δεν μάς την σύστησε (την άφηνε να οδηγεί όμως, να πω την αλήθεια). Σπίτι ενός άλλου είχα μπει για να πάρω κάτι για τη δουλειά, αφού πρώτα έβγαλα τα παπούτσια μου στην είσοδο (το κάνουν και οι άλλοι πια, έτσι για να μαθαίνουν). Μόνο έναν Παλαιστήνιο είχα γνωρίσει που ήταν άνετος, πολλά χρόνια πριν, ήμασταν νεώτεροι τότε, βγαίναμε και τα πίναμε. Ωραίος τύπος, κάθε βδομάδα πηδούσε άλλο πιπίνι. Φυσικά επί της ουσίας ήταν τόσο Μουσουλμάνος όσο κι η γάτα μου.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Chilloutbuddy έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:26Γι'αυτό δε σου είπα να πας ούτε στο ισλαμικό λονδίνο, ούτε στις Κροκεές που μαζεύουν οι Πακιστανοί φράουλες με τους εκπληκτικούς έλληνες εργοδότες, ούτε στους εξαθλιωμένους της Παλαιστίνης που ζούνε στα βοθρολύματα και τη δικτατορία. Σου είπα να δεις καναν άνθρωπο σε κανονικές συνθήκες στον τόπο του, στο σπίτι του, όπως είσαι εσύ. Γιατί και σένα να σε ρίξω στην Παλαιστίνη καμμιά δεκαετία δε θα βγεις νορμάλ.pikey25 έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:12 η συντριπτικη πλειοψηφια των παλαιστινιων ειναι σε πολεμο, δε μιλαμε για το ισλαμικο λονδινο![]()
Δεν χρειαζεται πλεον ερχονται αυτοι εδω, μας γλυτωσαν και απο τα εξοδα
αμα με ριξεις στην παλαιστινη τον πιθανοτερο ειναι να ειμαι ομηρος και να παιζω ταβλακι με τους ανταρτες της χαμας μεχρι να δωσει καποιος τα λυτρα, το χειροτερο σεναριο θα ηταν να ειμαι τα χερια των isis και να γινω viral σε live execution
Zelda έγραψε: 16 Οκτ 2023, 14:33 Και από τους Παλαιστίνιους που ζουνε καλα στο εξωτερικο (καποιοι ζουνε καλα) δεν υπάρχει οργανωμενη αντίδραση εναντιον της Χαμας
Εγω δεν εχω δει κάποια
Και το αποδεχονται και το θεωρουν αναγκαιο και το χρηματοδοτουν και δε τους χαλασε ειτε βγαινουν στους δρομους ειτε οχι
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-