Πολύ νεοφιλελεύθερη άποψη. Δεν υπάρχει δικό μας πρόβλημα, το κοινωνικό κράτος οφείλει να μας ανακουφίσει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βγάζουν selfie το δημόσιο θηλασμο τους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Βγάζουν selfie το δημόσιο θηλασμο τους
- Cecily Anne
Δεν ρώτησα τί, αλλά ποιός.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Για τη σελφι την κραζουμε που παει κατευθειαν fb. Κατα τα αλλα ας θηλαζει οπου θελει, προσωπικα δεν μου κανει καμια αισθηση.
- Eθνικοκοινωνιστης
ανακαλυπτεις τον κοσμο?Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:55Πολύ νεοφιλελεύθερη άποψη. Δεν υπάρχει δικό μας πρόβλημα, το κοινωνικό κράτος οφείλει να μας ανακουφίσει.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δημιουργείτε μια επίπλαστη ανάγκη που το κοινωνικό κράτος δεν είναι υπόχρεο να τη καλύψει. Μπορεί όμως με άλλα μέσα να σας την περιορίσει δυναμικά αν θέλετεDwarven Blacksmith έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:55
Πολύ νεοφιλελεύθερη άποψη. Δεν υπάρχει δικό μας πρόβλημα, το κοινωνικό κράτος οφείλει να μας ανακουφίσει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έεεεελα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η χαρα σας είναι μας την σηκώνεται και να μας παρατατε
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Αρκετές. Και δεν αντιδρούσε κανένας.Naida έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:47Έχεις δει πολλές γυναίκες να θηλάζουν απροκάλυπτα δημόσια; Μπέσα.vagabondo έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:45Μπορεί.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:29 Δικαιώνονται εκ των υστέρων από τις αντιδράσεις.
Αφού υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις δεν μπορεί να μην γίνονται δράσεις.
Δεν αντιδράς για περιστατικά με συχνότητα 1 στο εκατομμύριο. Εγώ δεν έχω δει να αντιδράει κόσμος στον δημόσιο θηλασμό, ούτε έχω ακούσει από κάποια να της έχουν κάνει παρατήρηση.
Αλλά κι ούτε έχω ακούσει.
Κι αυτές που δεν θηλάζουν, είναι γιατί κομπλάρουν, δεν θέλουν να δείξουν το βυζί τους, όχι επειδή θα τους κράξει κανείς.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Dwarven Blacksmith
Εδώ το πας εκεί το πας, λες να είχε δίκιο ο θείος Φρόυντ για το φθόνο του πέους;Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 00:00Δημιουργείτε μια επίπλαστη ανάγκη που το κοινωνικό κράτος δεν είναι υπόχρεο να τη καλύψει. Μπορεί όμως με άλλα μέσα να σας την περιορίσει δυναμικά αν θέλετεDwarven Blacksmith έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:55
Πολύ νεοφιλελεύθερη άποψη. Δεν υπάρχει δικό μας πρόβλημα, το κοινωνικό κράτος οφείλει να μας ανακουφίσει.![]()
Πάντως εγώ δεν πιστεύω ότι σηκώνεται στ' αλήθεια σε κανέναν, λίγα πράγματα είναι τόσο ντεκαβλέ όσο ένα μωρό.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Τόσες σελφι από κώλους και βυζιά στα σόσιαλ μίντια δεν σε ανακούφισαν;Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:55Πολύ νεοφιλελεύθερη άποψη. Δεν υπάρχει δικό μας πρόβλημα, το κοινωνικό κράτος οφείλει να μας ανακουφίσει.
- Eθνικοκοινωνιστης
ειδες ποσο υποκριτικη ειναι η ευαισθησια τους και ποσο υποκριτικη η εννοια τους για τις παροχες?Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 00:04Εδώ το πας εκεί το πας, λες να είχε δίκιο ο θείος Φρόυντ για το φθόνο του πέους;Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 00:00Δημιουργείτε μια επίπλαστη ανάγκη που το κοινωνικό κράτος δεν είναι υπόχρεο να τη καλύψει. Μπορεί όμως με άλλα μέσα να σας την περιορίσει δυναμικά αν θέλετεDwarven Blacksmith έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:55
Πολύ νεοφιλελεύθερη άποψη. Δεν υπάρχει δικό μας πρόβλημα, το κοινωνικό κράτος οφείλει να μας ανακουφίσει.![]()
Πάντως εγώ δεν πιστεύω ότι σηκώνεται στ' αλήθεια σε κανέναν, λίγα πράγματα είναι τόσο ντεκαβλέ όσο ένα μωρό.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ποιος άλλος εγώ πάλι
Πέσιμο ή χεσιμο; 
- Cecily Anne
Κι εγώ έτσι νόμιζα, αλλά μόλις πληροφορήθηκα ότι υπάρχει section με γκαστρωμένες στα τσοντοσάιτ. Βέβαια εκεί το μωρό είναι πακεταρισμένο, αλλά potato potato.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2018, 00:04
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 129 Απαντήσεις
- 3722 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 79 Απαντήσεις