!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βγάζουν selfie το δημόσιο θηλασμο τους

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Re: Βγάζουν selfie το δημόσιο θηλασμο τους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Juno έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:18
Papa John έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:13
Απανωτά λάθη.
Οι τρεις συνέχισαν και μετά τον θάνατο του Τζιμ,με το ίδιο όνομα.Οι Πόρτες ήταν πάντα μία μονάδα.Και ο Τζιμ δεν έχει πεθάνει.
Γιατί ασχολείσαι με πράγματα που δεν γνωρίζεις ;
:str8jack:
Άρνηση της πραγματικότητας λέγεται αυτό και όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να κάνω συζήτηση με αρνητή της πραγματικότητας γιατί θα πάει μέχρι το πρωί.
Τουλάχιστον.
Τα υπόλοιπα τα αφήνω στον Γιαννόπουλα που πολύ ορθώς σου τη λέει στο άλλο νήμα.Πρήζεις ούμπαλα με την αμάθειά σ :evil: ου
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Δικαιώνονται εκ των υστέρων από τις αντιδράσεις.
Αφού υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις δεν μπορεί να μην γίνονται δράσεις.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Otto Weininger έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:25
Εσύ κρύβεσαι πίσω από την λέξη "τροφή".
Σου ξαναείπα ότι επιχειρήματα και έρευνες μπορούν να βρεθούν για -σχεδόν- οτιδήποτε.

Δεν είναι η τροφή του μωρού ο θηλασμός; Υπάρχει κάποια άλλη σκοπιμότητα που γίνεται αυτό δημοσίως; Εάν ήταν μπιμπερό στη θέση του στήθους προφανώς δε θα σ' ενοχλούσε. Το προβλημά σου είναι γιατί να φαίνεται το στήθος. Η απάντηση σε αυτό είναι γιατί το στήθος δεν είναι σεξουαλικό όργανο. Είναι μέσο τροφής ενός μωρού. Ή μάλλον και μέσο τροφής του μωρού.
Είναι ευθύνη σας να τ' αποσυνδέστε στο μυαλό σας, να τ' αποδυναμώσετε σαν εικόνα, βρείτε τα με τη νοοτροπία σας και αποδεχτείτε ότι γυναίκα θα συνεχίσει να είναι και γυναίκα και μανούλα και να συμπεριφέρεται σαν μανούλα όποτε είναι απαραίτητο χωρίς να πρέπει να ψάξει που θα πάει να θηλάσει ή να σκεπάσει την τρομερή της πράξη για να μην προκαλέσει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:29 Αφού υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις δεν μπορεί να μην γίνονται δράσεις.
ακριβώς αυτό
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:29 Δικαιώνονται εκ των υστέρων από τις αντιδράσεις.
Όχι βρε συ αποφάσισαν ξαφνικά τόσες γυναίκες να μαζευτούν να θηλάζουν δημόσια γιατί ουγκ ξενόφερτος ακτιβισμός, ουγκ selfie,like ουγκ θέλουν δείξουν βυζιά τους.
Και πέρυσι τα ίδια θέματα αντιμετώπιζαν. Και στο fb χαμός σε βρισίδια.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 22:49
Belisarius έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 21:30 Εντάξει ο θηλασμός είναι σα το σκάλισμα της μύτης. Κανείς δεν έχει ουσιαστικά πρόβλημα με τη θέα. Απλά όταν δεν είναι απόλυτη ανάγκη καλό και για λόγους ευγένειας είναι να γίνεται πιο διακριτικά. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος στην Ελλάδα να προωθείται το θέμα. Ξενόφερτη ακτιβιστική μόδα μάλλον.
Ο θηλασμός δεν είναι σαν το σκάλισμα της μύτης, είναι ακριβως σαν το να τρώς. Απλά δεν είσαι εσύ αυτός που τρώει.
Δεν νομίζω ότι έχει σημασία να βρούμε ποια είναι η πλησιέστερη βιολογική τάση/ανάγκη. To point είναι ότι κάποιοι δε νοιώθουν ευχάριστα εμπρός στο θέαμα. Αν υπάρχει διακριτικότητα από τη πλευρά της μητέρας και κατανόηση από τη πλευρά των "θεατών" δεν υπάρχει και θέμα.

Το πρόβλημα το δημιουργούν οι υπερβολικές συμπεριφορές λ.χ. διότι εμφανίστηκε ένα βυζί ή η αποκάλυψη του στήθους εν είδει "επαναστατικής πράξης".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belisarius την 04 Νοέμ 2018, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:29 Δικαιώνονται εκ των υστέρων από τις αντιδράσεις.
Μπορεί.
Δεν αντιδράς για περιστατικά με συχνότητα 1 στο εκατομμύριο. Εγώ δεν έχω δει να αντιδράει κόσμος στον δημόσιο θηλασμό, ούτε έχω ακούσει από κάποια να της έχουν κάνει παρατήρηση.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

vagabondo έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:45
Μπορεί.
Δεν αντιδράς για περιστατικά με συχνότητα 1 στο εκατομμύριο. Εγώ δεν έχω δει να αντιδράει κόσμος στον δημόσιο θηλασμό, ούτε έχω ακούσει από κάποια να της έχουν κάνει παρατήρηση.
Έχεις δει πολλές γυναίκες να θηλάζουν απροκάλυπτα δημόσια; Μπέσα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Για να τελειώνουμε εγώ αν δω βυζι μου σηκώνεται
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Papa John έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:26
Juno έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:18
Papa John έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:13
Απανωτά λάθη.
Οι τρεις συνέχισαν και μετά τον θάνατο του Τζιμ,με το ίδιο όνομα.Οι Πόρτες ήταν πάντα μία μονάδα.Και ο Τζιμ δεν έχει πεθάνει.
Γιατί ασχολείσαι με πράγματα που δεν γνωρίζεις ;
:str8jack:
Άρνηση της πραγματικότητας λέγεται αυτό και όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να κάνω συζήτηση με αρνητή της πραγματικότητας γιατί θα πάει μέχρι το πρωί.
Τουλάχιστον.
Τα υπόλοιπα τα αφήνω στον Γιαννόπουλα που πολύ ορθώς σου τη λέει στο άλλο νήμα.
Ο Γιαννόπουλος φαντασιώνεται σε παραλήρημα ότι τον γουστάρω και του την έπεσα :078: καμία σχέση με την συζήτησή μας λοιπόν. Βλέπω υπάρχουν θέματα και στην κατανόηση κειμένου, όχι μόνον στη γραφή.

Papa John έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:26Πρήζεις ούμπαλα με την αμάθειά σ :evil: ου
Μα να μην ξέρω ότι ο Τζιμ δεν έχει πεθάνει! Ντροπή μου!
Spoiler
Εικόνα
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Belisarius έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:45
Δεν νομίζω ότι έχει σημασία να βρούμε ποια είναι η πλησιέστερη βιολογική τάση/ανάγκη. To point είναι ότι κάποιοι δε νοιώθουν ευχάριστα εμπρός στο θέαμα. Αν υπάρχει διακριτικότητα από τη πλευρά της μητέρας και κατανόηση από τη πλευρά των "θεατών" δεν υπάρχει και θέμα.

Το πρόβλημα το δημιουργούν οι υπερβολικές συμπεριφορές λ.χ. διότι εμφανίστηκε ένα βυζί ή η αποκάλυψη του στήθους εν είδει "επαναστατικής πράξης".
Επειδή χρησιμοποιώ πλοίο, αεροπλάνο, τραίνο τραγικά συχνά και εκεί θα δεις μανούλες να θηλάζουν συχνά και επειδή έχουν κάτσει και δίπλα μου αρκετές φορές, αρχικά να σου πω ότι δεν βλέπεις τίποτα, διότι το καλύπτει το μωρό ή το πανάκι ή και τα δύο και κατά δεύτερον ακόμα και να φαίνεται κάτι, ΠΟΙΟΣ κάθεται να κοιτάζει;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

vagabondo έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:45
Μπορεί.
Ιντερνετικά αντιδρούν :lol:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

LEONAS έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:50 Για να τελειώνουμε εγώ αν δω βυζι μου σηκώνεται
Επειδή πολλοί άνδρες έχουν ίσως αυτή τη σκέψη να ξέρεις ότι είναι αδιάφορο αν σας σηκώνετε ή όχι. Δικό σας πρόβλημα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:52
Belisarius έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:45

Επειδή χρησιμοποιώ πλοίο, αεροπλάνο, τραίνο τραγικά συχνά και εκεί θα δεις μανούλες να θηλάζουν συχνά και επειδή έχουν κάτσει και δίπλα μου αρκετές φορές, αρχικά να σου πω ότι δεν βλέπεις τίποτα, διότι το καλύπτει το μωρό ή το πανάκι ή και τα δύο και κατά δεύτερον ακόμα και να φαίνεται κάτι, ΠΟΙΟΣ κάθεται να κοιτάζει;

Εγώ
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

και με το οτι ορισμενοι θελουν να χτυπησουν το κεφαλι τους στον τοιχο ως ενδειξη αλληλεγγυου ακτιβισμου για τους προσφυγες μπορει να ασχοληθει ο κοσμος,αυτο δεν σημαινει οτι το να χτυπας το κεφλαι στο τοιχο ειναι ακτιβισμος
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”