Τα υπόλοιπα τα αφήνω στον Γιαννόπουλα που πολύ ορθώς σου τη λέει στο άλλο νήμα.Πρήζεις ούμπαλα με την αμάθειά σJuno έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:18Papa John έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:13
Απανωτά λάθη.
Οι τρεις συνέχισαν και μετά τον θάνατο του Τζιμ,με το ίδιο όνομα.Οι Πόρτες ήταν πάντα μία μονάδα.Και ο Τζιμ δεν έχει πεθάνει.
Γιατί ασχολείσαι με πράγματα που δεν γνωρίζεις ;![]()
Άρνηση της πραγματικότητας λέγεται αυτό και όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να κάνω συζήτηση με αρνητή της πραγματικότητας γιατί θα πάει μέχρι το πρωί.
Τουλάχιστον.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βγάζουν selfie το δημόσιο θηλασμο τους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Βγάζουν selfie το δημόσιο θηλασμο τους
- Dwarven Blacksmith
Δικαιώνονται εκ των υστέρων από τις αντιδράσεις.
Αφού υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις δεν μπορεί να μην γίνονται δράσεις.
Otto Weininger έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:25
Εσύ κρύβεσαι πίσω από την λέξη "τροφή".
Σου ξαναείπα ότι επιχειρήματα και έρευνες μπορούν να βρεθούν για -σχεδόν- οτιδήποτε.
Δεν είναι η τροφή του μωρού ο θηλασμός; Υπάρχει κάποια άλλη σκοπιμότητα που γίνεται αυτό δημοσίως; Εάν ήταν μπιμπερό στη θέση του στήθους προφανώς δε θα σ' ενοχλούσε. Το προβλημά σου είναι γιατί να φαίνεται το στήθος. Η απάντηση σε αυτό είναι γιατί το στήθος δεν είναι σεξουαλικό όργανο. Είναι μέσο τροφής ενός μωρού. Ή μάλλον και μέσο τροφής του μωρού.
Είναι ευθύνη σας να τ' αποσυνδέστε στο μυαλό σας, να τ' αποδυναμώσετε σαν εικόνα, βρείτε τα με τη νοοτροπία σας και αποδεχτείτε ότι γυναίκα θα συνεχίσει να είναι και γυναίκα και μανούλα και να συμπεριφέρεται σαν μανούλα όποτε είναι απαραίτητο χωρίς να πρέπει να ψάξει που θα πάει να θηλάσει ή να σκεπάσει την τρομερή της πράξη για να μην προκαλέσει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
νύχτα
ακριβώς αυτόDwarven Blacksmith έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:29 Αφού υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις δεν μπορεί να μην γίνονται δράσεις.
Όχι βρε συ αποφάσισαν ξαφνικά τόσες γυναίκες να μαζευτούν να θηλάζουν δημόσια γιατί ουγκ ξενόφερτος ακτιβισμός, ουγκ selfie,like ουγκ θέλουν δείξουν βυζιά τους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:29 Δικαιώνονται εκ των υστέρων από τις αντιδράσεις.
Και πέρυσι τα ίδια θέματα αντιμετώπιζαν. Και στο fb χαμός σε βρισίδια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Δεν νομίζω ότι έχει σημασία να βρούμε ποια είναι η πλησιέστερη βιολογική τάση/ανάγκη. To point είναι ότι κάποιοι δε νοιώθουν ευχάριστα εμπρός στο θέαμα. Αν υπάρχει διακριτικότητα από τη πλευρά της μητέρας και κατανόηση από τη πλευρά των "θεατών" δεν υπάρχει και θέμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 22:49Ο θηλασμός δεν είναι σαν το σκάλισμα της μύτης, είναι ακριβως σαν το να τρώς. Απλά δεν είσαι εσύ αυτός που τρώει.Belisarius έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 21:30 Εντάξει ο θηλασμός είναι σα το σκάλισμα της μύτης. Κανείς δεν έχει ουσιαστικά πρόβλημα με τη θέα. Απλά όταν δεν είναι απόλυτη ανάγκη καλό και για λόγους ευγένειας είναι να γίνεται πιο διακριτικά. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος στην Ελλάδα να προωθείται το θέμα. Ξενόφερτη ακτιβιστική μόδα μάλλον.
Το πρόβλημα το δημιουργούν οι υπερβολικές συμπεριφορές λ.χ. διότι εμφανίστηκε ένα βυζί ή η αποκάλυψη του στήθους εν είδει "επαναστατικής πράξης".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belisarius την 04 Νοέμ 2018, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπορεί.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:29 Δικαιώνονται εκ των υστέρων από τις αντιδράσεις.
Δεν αντιδράς για περιστατικά με συχνότητα 1 στο εκατομμύριο. Εγώ δεν έχω δει να αντιδράει κόσμος στον δημόσιο θηλασμό, ούτε έχω ακούσει από κάποια να της έχουν κάνει παρατήρηση.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Έχεις δει πολλές γυναίκες να θηλάζουν απροκάλυπτα δημόσια; Μπέσα.vagabondo έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:45Μπορεί.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:29 Δικαιώνονται εκ των υστέρων από τις αντιδράσεις.
Δεν αντιδράς για περιστατικά με συχνότητα 1 στο εκατομμύριο. Εγώ δεν έχω δει να αντιδράει κόσμος στον δημόσιο θηλασμό, ούτε έχω ακούσει από κάποια να της έχουν κάνει παρατήρηση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για να τελειώνουμε εγώ αν δω βυζι μου σηκώνεται
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Ο Γιαννόπουλος φαντασιώνεται σε παραλήρημα ότι τον γουστάρω και του την έπεσαPapa John έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:26Τα υπόλοιπα τα αφήνω στον Γιαννόπουλα που πολύ ορθώς σου τη λέει στο άλλο νήμα.Juno έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:18Papa John έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:13
Απανωτά λάθη.
Οι τρεις συνέχισαν και μετά τον θάνατο του Τζιμ,με το ίδιο όνομα.Οι Πόρτες ήταν πάντα μία μονάδα.Και ο Τζιμ δεν έχει πεθάνει.
Γιατί ασχολείσαι με πράγματα που δεν γνωρίζεις ;![]()
Άρνηση της πραγματικότητας λέγεται αυτό και όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να κάνω συζήτηση με αρνητή της πραγματικότητας γιατί θα πάει μέχρι το πρωί.
Τουλάχιστον.
Μα να μην ξέρω ότι ο Τζιμ δεν έχει πεθάνει! Ντροπή μου!
Spoiler

How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Cecily Anne
Επειδή χρησιμοποιώ πλοίο, αεροπλάνο, τραίνο τραγικά συχνά και εκεί θα δεις μανούλες να θηλάζουν συχνά και επειδή έχουν κάτσει και δίπλα μου αρκετές φορές, αρχικά να σου πω ότι δεν βλέπεις τίποτα, διότι το καλύπτει το μωρό ή το πανάκι ή και τα δύο και κατά δεύτερον ακόμα και να φαίνεται κάτι, ΠΟΙΟΣ κάθεται να κοιτάζει;Belisarius έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:45
Δεν νομίζω ότι έχει σημασία να βρούμε ποια είναι η πλησιέστερη βιολογική τάση/ανάγκη. To point είναι ότι κάποιοι δε νοιώθουν ευχάριστα εμπρός στο θέαμα. Αν υπάρχει διακριτικότητα από τη πλευρά της μητέρας και κατανόηση από τη πλευρά των "θεατών" δεν υπάρχει και θέμα.
Το πρόβλημα το δημιουργούν οι υπερβολικές συμπεριφορές λ.χ. διότι εμφανίστηκε ένα βυζί ή η αποκάλυψη του στήθους εν είδει "επαναστατικής πράξης".
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ιντερνετικά αντιδρούνvagabondo έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:45Μπορεί.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:29 Δικαιώνονται εκ των υστέρων από τις αντιδράσεις.
Επειδή πολλοί άνδρες έχουν ίσως αυτή τη σκέψη να ξέρεις ότι είναι αδιάφορο αν σας σηκώνετε ή όχι. Δικό σας πρόβλημα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:52Επειδή χρησιμοποιώ πλοίο, αεροπλάνο, τραίνο τραγικά συχνά και εκεί θα δεις μανούλες να θηλάζουν συχνά και επειδή έχουν κάτσει και δίπλα μου αρκετές φορές, αρχικά να σου πω ότι δεν βλέπεις τίποτα, διότι το καλύπτει το μωρό ή το πανάκι ή και τα δύο και κατά δεύτερον ακόμα και να φαίνεται κάτι, ΠΟΙΟΣ κάθεται να κοιτάζει;Belisarius έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 23:45
Δεν νομίζω ότι έχει σημασία να βρούμε ποια είναι η πλησιέστερη βιολογική τάση/ανάγκη. To point είναι ότι κάποιοι δε νοιώθουν ευχάριστα εμπρός στο θέαμα. Αν υπάρχει διακριτικότητα από τη πλευρά της μητέρας και κατανόηση από τη πλευρά των "θεατών" δεν υπάρχει και θέμα.
Εγώ
Πέσιμο ή χεσιμο; 
- Eθνικοκοινωνιστης
και με το οτι ορισμενοι θελουν να χτυπησουν το κεφαλι τους στον τοιχο ως ενδειξη αλληλεγγυου ακτιβισμου για τους προσφυγες μπορει να ασχοληθει ο κοσμος,αυτο δεν σημαινει οτι το να χτυπας το κεφλαι στο τοιχο ειναι ακτιβισμος
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 129 Απαντήσεις
- 3722 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel