!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

ας δουμε τι λεει ο Χαλυβδοκρανος ... μαλλον στην Αυγη γραφει και αυτος :003:

https://twitter.com/xalyvdokranos_/stat ... 3140840762
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

nostromos έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:35
Πτολεμαίος έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:33
Το ΑΖΟΦ διδάσκει λέμε.
ο Sprinter ειναι απο τους πλεον φιλορωσους στο νετ
Το λέω επειδή είχα δει τους αζοφιστας να επικαλυπτουν με χοιρινό λίπος τις σφαίρες.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
nostromos

ναι οταν ειχαν τσετσενους απεναντι ...

ttps://www.ertnews.gr/eidiseis/diethni/oykrano ... paradeiso/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 13 Οκτ 2023, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

nostromos έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:36 Χαμας -Αριστερα-ΝΑΖΙ το ιδιο μαγαζι
:o μη λετε χαζομαρες πως γινεται εγω που ειμαι εθνικιστης ακροδεξιος ναζι φασιστας και κλπ να ειμαι με αριστερους;
υσ ξεχασα να προσθεσω και το χουντικος και σταλινικος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nemo την 13 Οκτ 2023, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:36
Το ΑΖΟΦ διδάσκει λέμε.
Μάλλον στην εν λόγω κατάσταση η Ρωσία του πουτιν δίδαξε, βλέπε γκροζνι.
Προφανώς και κάποιος το έχει κάνει πρώτος παλαιοτερα αλλά επειδή το είδα για πρώτη φορά να το κάνουν οι Αζοφ πριν 1,5 χρόνο, το έχω πλέον χρεώσει σε αυτούς.
Άβαταρ μέλους
nostromos

nemo έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:42
:o μη λετε χαζομαρες πως γινεται εγω που ειμαι εθνικιστης ακροδεξιος ναζι φασιστας και κλπ να ειμαι με αριστερους;

https://twitter.com/ZP68qsGc09yErOs/sta ... 8732546537
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

stergiosbik έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:50
Μαδουραίος έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:29 :smt005: :smt005: :smt005:

Δεν σας χάλασε.

https://twitter.com/AlertChannel/status ... 70816?s=20
Πολυ θα ηθελα να το δω να γινεται πραξη.
Ετσι για να γελασουμε μετα με την αντιδραση του πολιτισμενου,που μετα απο αυτο θα αφησει στην ακρη τις πολιτισμενες συμπεριφορες,κοσμου.

Δεν είναι τόσο απλό...
Για παράδειγμα: το κίνημα για εναλλακτικά καύσιμα και ενέργεια πέρα των υδρογονανθράκων και του κάρβουνου ανήλθε μετά την τελευταία πετρελαϊκή κρίση του 1978... Όπως έγιναν και άλλες κινήσεις - ανακάλυψη του πέλετ, κινήσεις μελέτης μεγάλων ανεμογεννητριών από τη ΝΑΣΑ, νέα σχεδίαση αυτοκινήτων και των κινητήρων τους για μεγαλύτερη οικονομία, ακόμα και η καθολική μόνωση των σπιτιών ή ακόμα και οι ηλιακοί θερμοσίφωνες.
Ουσιαστικά δηλαδή, αυτό που βιώνουμε σήμερα στην ενέργεια και στην αυτοκίνηση, πέρα από το "υπερθέρμανση πλανήτη" ξεκίνησε μετά το 1978!!!
Ας κάνουν λοιπόν τη μαλακία και σε 40 χρόνια θα πίνουν το τσάμπα πετρέλαιο τους και θα χώνουν στον κώλο τους το φυσικό τους αέριο....

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Πτολεμαίος έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:42

Το ΑΖΟΦ διδάσκει λέμε.
Προφανώς και κάποιος το έχει κάνει πρώτος παλαιοτερα αλλά επειδή το είδα για πρώτη φορά να το κάνουν οι Αζοφ πριν 1,5 χρόνο, το έχω πλέον χρεώσει σε αυτούς.
Γενικά λέω. Αφού ωρε το βίντεο παλι από ΑΖΟΦ είναι. Αν δεις το σχόλιο κάτω λέει ούτε οι Ισραηλινοι τρώνε χοιρινό επί το πλείστον.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

vantono έγραψε: 13 Οκτ 2023, 09:57
ST48410 έγραψε: 12 Οκτ 2023, 19:09
vantono έγραψε: 12 Οκτ 2023, 19:00 Ενα πράγμα ήθελα να τονίσω μόνο, στο προηγουμενο ποστ μου: Οτι εγώ εντός εμπόλεμης ζώνης, ούτε το σκύλο μου δεν θα κρατούσα μέσα, αν μου δινόταν η ευκαιρία να το στείλω κάπου εκτός για να ειναι ασφαλής. Και αυτό με κανει να απορώ με όσους κρατούν τα παιδιά τους. Αλλά βλέπεις, εγώ ειμαι σκατόψυχος για αυτό βλέπω τα πραγματα από τέτοια σκοπιά, δεν ειμαι σαν τους καλόψυχους που χρησιμοποιούν τα παιδιά τους για ασπίδες.
Ούτε σκατόψυχος είσαι, ούτε τίποτα τέτοιο. Ας ρίξουμε λίγο όλοι τους τόνους και τους χαρακτηρισμούς. Απλά δεν μπορεί να θεωρείται λογικό να παίρνει κάποιος την οικογένειά του και να φεύγει επειδή ο αντίπαλος θέλει να ισοπεδώσει την περιοχή του.

Κι αν οι της Χαμάς έχουν πιάσει αιχμαλώτους και τους κρατούν εκεί παρά τη θέλησή τους, τι θα πούμε; Καλώς να τους σκοτώσουν κι αυτούς οι Ισραηλινοί με μαζικούς βομβαρδισμούς;

Δεν πάει έτσι. Μια τέτοια "λύση" θυσιάζει ανθρώπους που δεν φταίνε. Δεν μπορεί να γίνει ηθικά αποδεκτή.
Kαι τί να κάνει τότε βρε σταθάλο, να κάτσει να πεθάνει? Θα άφηνες το παιδάκι σου να σκοτωθεί εφόσον σου δινεται η ευκαιρία να το σώσεις? Και να σκοτωθεί μονο και μόνο επειδή η κυβέρνηση χρυσαυγιτών που έχεις, κάνει εισβολή στα παράλια της Τουρκίας και αρχίζει να σφάζει και να βιάζει κάτι επικινδυνότατους για το έθνος μας ρειβάδες που παρτάρουν? Και μετά προχωράει στα γυναικόπαιδα, σκυλεύει πτώματα, δημοσιεύει βίντεο φρικαλεοτήτων κτλ?

Εγω ο ίδιος ρε φιλε, αφού φυγάδευα την οικογένειά μου, θα περνούσα απο λεπίδι όλους τους χρυσαυγίτες. Και μετά ας ερχονταν και οι Τουρκοι να με βομβαρδίσουν, εδω θα ημουν.

Η αληθεια ειναι οτι αν οι Χαμασίτες εισέβαλλαν μονο στις στρατιωτικές βάσεις και έκαναν ό,τι εκαναν, στα αρχιδια του περισσότερου δυτικου κοσμου, όπως και στα δικά μου. Αλλά απ'τη στιγμή που χτυπησαν σε παρτσακλορεϊβάδες φιλειρηνιστές (υποστηρικτές τους ουσιαστικά) έχασαν καθε δίκιο.
Δεν θα προσπαθουμε εδω να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα επειδη... πχορουμ. Ολα πρεπει να εχουν κι ενα οριο.
Δεν σου λέω αυτό. Ίσως δεν το διατύπωσα καλά. Προφανώς όταν ο αντίπαλος πει ότι θα ισοπεδώσει την περιοχή σου θα κάνεις ό,τι μπορείς για να απομακρύνεις γυναίκες, παιδιά και γέρους. Εγώ δεν θεωρώ λογικό να αποδεχόμαστε πως έχει το Ισραήλ ή ο οποιοσδήποτε δικαίωμα να σου λέει, αφού δεν μπορώ να εξουδετερώσω τους φανατικούς (βάλε ό,τι άλλο θέλεις εδώ) αλλιώς, και αφού διάλεξα να ισοπεδώσω ολόκληρη περιοχή για να το πετύχω, φταις εσύ αν δεν φύγεις με την οικογένειά σου. Ειδοποίησα και το παίζω Πόντιος Πιλάτος. Ε, δεν πάει έτσι. Το ότι ειδοποίησε δεν του δίνει κανένα δικαίωμα μαζικών βομβαρδισμών.

Ομοίως, δεν θα δεχόμουν να βγει και να πει ο Ερντογάν ότι στο Καστελόριζο κρύβονται κάποιοι Κούρδοι αντικαθεστωτικοί που έκαναν βομβιστικές επιθέσεις και σας δίνω διορία 2 μέρες να το αδειάσετε γιατί μετά θα το κάνω οικόπεδο. Ειδοποίησα και δεν μπορείτε να με κατηγορήσετε για κάτι.

Είναι ανήθικο και απαράδεκτο. Όπως ακριβώς και οι τυφλές σφαγές που έκαναν οι της Χαμάς. Τι να γίνει τώρα; Επειδή κάνουν εγκλήματα πολέμου και οι μεν και οι δε, θα πρέπει εμείς να ψάχνουμε να βρούμε λόγους να δικαιολογήσουμε κάποιον από τους δύο; Δεν χρειάζεται. Και μιλώ για εμάς. Ο Μητσοτάκης και οι πολιτικοί γενικότερα μπορεί να πάρουν κάποια θέση λόγω συμμαχιών και αυτό να είναι κατανοητό. Εμείς όμως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την όλη κατάσταση λίγο πιο ψύχραιμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 13 Οκτ 2023, 19:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

OANNHSEA έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:45
stergiosbik έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:50
Μαδουραίος έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:29 :smt005: :smt005: :smt005:

Δεν σας χάλασε.

https://twitter.com/AlertChannel/status ... 70816?s=20
Πολυ θα ηθελα να το δω να γινεται πραξη.
Ετσι για να γελασουμε μετα με την αντιδραση του πολιτισμενου,που μετα απο αυτο θα αφησει στην ακρη τις πολιτισμενες συμπεριφορες,κοσμου.

Δεν είναι τόσο απλό...
Για παράδειγμα: το κίνημα για εναλλακτικά καύσιμα και ενέργεια πέρα των υδρογονανθράκων και του κάρβουνου ανήλθε μετά την τελευταία πετρελαϊκή κρίση του 1978... Όπως έγιναν και άλλες κινήσεις - ανακάλυψη του πέλετ, κινήσεις μελέτης μεγάλων ανεμογεννητριών από τη ΝΑΣΑ, νέα σχεδίαση αυτοκινήτων και των κινητήρων τους για μεγαλύτερη οικονομία, ακόμα και η καθολική μόνωση των σπιτιών ή ακόμα και οι ηλιακοί θερμοσίφωνες.
Ουσιαστικά δηλαδή, αυτό που βιώνουμε σήμερα στην ενέργεια και στην αυτοκίνηση, πέρα από το "υπερθέρμανση πλανήτη" ξεκίνησε μετά το 1978!!!
Ας κάνουν λοιπόν τη μαλακία και σε 40 χρόνια θα πίνουν το τσάμπα πετρέλαιο τους και θα χώνουν στον κώλο τους το φυσικό τους αέριο....

.
Θα γεμίσουν τη γάζα άνεμογεννήτριες σαν την εκκενωσουν, κι εμείς οι αριστεροί θα σκουζουμε δύο φορές.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

panos291 έγραψε: 12 Οκτ 2023, 15:45
Μαδουραίος έγραψε: 12 Οκτ 2023, 15:16 Εικόνα
Γιατι δεν ρίχνουν ενα τομαχοκ οι αμερικανοι εκει?
Οχι μλκ μου. Άστο να πάει στην ευχή μην αρχίσουν τα Αλλάχ ακΜΠΑΜ.
Τα κάνανε πριν 35-45 χρόνια εδώ (και με Ανδρέα κολληταρι) μην έχουμε πάλι τα ίδια με δαύτους.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

nostromos έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:44
και παλι δεν ισχυει αλλα παντα θα υπαρχουν εξαιρεσεις που δεν αφορουν τον κανονα
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Είπαμε, οι μίζεροι πάνε με τους μίζερους. Τους αρέσει η μιζέρια πώς το λένε...
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:46
Πτολεμαίος έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:42
Γενικά λέω. Αφού ωρε το βίντεο παλι από ΑΖΟΦ είναι. Αν δεις το σχόλιο κάτω λέει ούτε οι Ισραηλινοι τρώνε χοιρινό επί το πλείστον.
Φοράνε τέτοια ρομποκοπ στολή οι Αζοφ;
Άβαταρ μέλους
nostromos

nemo έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:48
nostromos έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:44

και παλι δεν ισχυει αλλα παντα θα υπαρχουν εξαιρεσεις που δεν αφορουν τον κανονα
δεν ξερω για εξαιρεσεις ... αυτο που βλεπω ειναι πως η ακρα δεξια και η ακρα αριστερα ταυτιζονται στο θεμα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”