https://twitter.com/xalyvdokranos_/stat ... 3140840762
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
ας δουμε τι λεει ο Χαλυβδοκρανος ... μαλλον στην Αυγη γραφει και αυτος
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Το λέω επειδή είχα δει τους αζοφιστας να επικαλυπτουν με χοιρινό λίπος τις σφαίρες.nostromos έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:35ο Sprinter ειναι απο τους πλεον φιλορωσους στο νετ
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
ναι οταν ειχαν τσετσενους απεναντι ...
ttps://www.ertnews.gr/eidiseis/diethni/oykrano ... paradeiso/
ttps://www.ertnews.gr/eidiseis/diethni/oykrano ... paradeiso/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 13 Οκτ 2023, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
υσ ξεχασα να προσθεσω και το χουντικος και σταλινικος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nemo την 13 Οκτ 2023, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Πτολεμαίος
Προφανώς και κάποιος το έχει κάνει πρώτος παλαιοτερα αλλά επειδή το είδα για πρώτη φορά να το κάνουν οι Αζοφ πριν 1,5 χρόνο, το έχω πλέον χρεώσει σε αυτούς.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:36Μάλλον στην εν λόγω κατάσταση η Ρωσία του πουτιν δίδαξε, βλέπε γκροζνι.
stergiosbik έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:50Πολυ θα ηθελα να το δω να γινεται πραξη.Μαδουραίος έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:29![]()
![]()
![]()
Δεν σας χάλασε.
https://twitter.com/AlertChannel/status ... 70816?s=20
Ετσι για να γελασουμε μετα με την αντιδραση του πολιτισμενου,που μετα απο αυτο θα αφησει στην ακρη τις πολιτισμενες συμπεριφορες,κοσμου.
Δεν είναι τόσο απλό...
Για παράδειγμα: το κίνημα για εναλλακτικά καύσιμα και ενέργεια πέρα των υδρογονανθράκων και του κάρβουνου ανήλθε μετά την τελευταία πετρελαϊκή κρίση του 1978... Όπως έγιναν και άλλες κινήσεις - ανακάλυψη του πέλετ, κινήσεις μελέτης μεγάλων ανεμογεννητριών από τη ΝΑΣΑ, νέα σχεδίαση αυτοκινήτων και των κινητήρων τους για μεγαλύτερη οικονομία, ακόμα και η καθολική μόνωση των σπιτιών ή ακόμα και οι ηλιακοί θερμοσίφωνες.
Ουσιαστικά δηλαδή, αυτό που βιώνουμε σήμερα στην ενέργεια και στην αυτοκίνηση, πέρα από το "υπερθέρμανση πλανήτη" ξεκίνησε μετά το 1978!!!
Ας κάνουν λοιπόν τη μαλακία και σε 40 χρόνια θα πίνουν το τσάμπα πετρέλαιο τους και θα χώνουν στον κώλο τους το φυσικό τους αέριο....
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Γενικά λέω. Αφού ωρε το βίντεο παλι από ΑΖΟΦ είναι. Αν δεις το σχόλιο κάτω λέει ούτε οι Ισραηλινοι τρώνε χοιρινό επί το πλείστον.Πτολεμαίος έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:42Προφανώς και κάποιος το έχει κάνει πρώτος παλαιοτερα αλλά επειδή το είδα για πρώτη φορά να το κάνουν οι Αζοφ πριν 1,5 χρόνο, το έχω πλέον χρεώσει σε αυτούς.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:36Μάλλον στην εν λόγω κατάσταση η Ρωσία του πουτιν δίδαξε, βλέπε γκροζνι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δεν σου λέω αυτό. Ίσως δεν το διατύπωσα καλά. Προφανώς όταν ο αντίπαλος πει ότι θα ισοπεδώσει την περιοχή σου θα κάνεις ό,τι μπορείς για να απομακρύνεις γυναίκες, παιδιά και γέρους. Εγώ δεν θεωρώ λογικό να αποδεχόμαστε πως έχει το Ισραήλ ή ο οποιοσδήποτε δικαίωμα να σου λέει, αφού δεν μπορώ να εξουδετερώσω τους φανατικούς (βάλε ό,τι άλλο θέλεις εδώ) αλλιώς, και αφού διάλεξα να ισοπεδώσω ολόκληρη περιοχή για να το πετύχω, φταις εσύ αν δεν φύγεις με την οικογένειά σου. Ειδοποίησα και το παίζω Πόντιος Πιλάτος. Ε, δεν πάει έτσι. Το ότι ειδοποίησε δεν του δίνει κανένα δικαίωμα μαζικών βομβαρδισμών.vantono έγραψε: 13 Οκτ 2023, 09:57Kαι τί να κάνει τότε βρε σταθάλο, να κάτσει να πεθάνει? Θα άφηνες το παιδάκι σου να σκοτωθεί εφόσον σου δινεται η ευκαιρία να το σώσεις? Και να σκοτωθεί μονο και μόνο επειδή η κυβέρνηση χρυσαυγιτών που έχεις, κάνει εισβολή στα παράλια της Τουρκίας και αρχίζει να σφάζει και να βιάζει κάτι επικινδυνότατους για το έθνος μας ρειβάδες που παρτάρουν? Και μετά προχωράει στα γυναικόπαιδα, σκυλεύει πτώματα, δημοσιεύει βίντεο φρικαλεοτήτων κτλ?ST48410 έγραψε: 12 Οκτ 2023, 19:09Ούτε σκατόψυχος είσαι, ούτε τίποτα τέτοιο. Ας ρίξουμε λίγο όλοι τους τόνους και τους χαρακτηρισμούς. Απλά δεν μπορεί να θεωρείται λογικό να παίρνει κάποιος την οικογένειά του και να φεύγει επειδή ο αντίπαλος θέλει να ισοπεδώσει την περιοχή του.vantono έγραψε: 12 Οκτ 2023, 19:00 Ενα πράγμα ήθελα να τονίσω μόνο, στο προηγουμενο ποστ μου: Οτι εγώ εντός εμπόλεμης ζώνης, ούτε το σκύλο μου δεν θα κρατούσα μέσα, αν μου δινόταν η ευκαιρία να το στείλω κάπου εκτός για να ειναι ασφαλής. Και αυτό με κανει να απορώ με όσους κρατούν τα παιδιά τους. Αλλά βλέπεις, εγώ ειμαι σκατόψυχος για αυτό βλέπω τα πραγματα από τέτοια σκοπιά, δεν ειμαι σαν τους καλόψυχους που χρησιμοποιούν τα παιδιά τους για ασπίδες.
Κι αν οι της Χαμάς έχουν πιάσει αιχμαλώτους και τους κρατούν εκεί παρά τη θέλησή τους, τι θα πούμε; Καλώς να τους σκοτώσουν κι αυτούς οι Ισραηλινοί με μαζικούς βομβαρδισμούς;
Δεν πάει έτσι. Μια τέτοια "λύση" θυσιάζει ανθρώπους που δεν φταίνε. Δεν μπορεί να γίνει ηθικά αποδεκτή.
Εγω ο ίδιος ρε φιλε, αφού φυγάδευα την οικογένειά μου, θα περνούσα απο λεπίδι όλους τους χρυσαυγίτες. Και μετά ας ερχονταν και οι Τουρκοι να με βομβαρδίσουν, εδω θα ημουν.
Η αληθεια ειναι οτι αν οι Χαμασίτες εισέβαλλαν μονο στις στρατιωτικές βάσεις και έκαναν ό,τι εκαναν, στα αρχιδια του περισσότερου δυτικου κοσμου, όπως και στα δικά μου. Αλλά απ'τη στιγμή που χτυπησαν σε παρτσακλορεϊβάδες φιλειρηνιστές (υποστηρικτές τους ουσιαστικά) έχασαν καθε δίκιο.
Δεν θα προσπαθουμε εδω να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα επειδη... πχορουμ. Ολα πρεπει να εχουν κι ενα οριο.
Ομοίως, δεν θα δεχόμουν να βγει και να πει ο Ερντογάν ότι στο Καστελόριζο κρύβονται κάποιοι Κούρδοι αντικαθεστωτικοί που έκαναν βομβιστικές επιθέσεις και σας δίνω διορία 2 μέρες να το αδειάσετε γιατί μετά θα το κάνω οικόπεδο. Ειδοποίησα και δεν μπορείτε να με κατηγορήσετε για κάτι.
Είναι ανήθικο και απαράδεκτο. Όπως ακριβώς και οι τυφλές σφαγές που έκαναν οι της Χαμάς. Τι να γίνει τώρα; Επειδή κάνουν εγκλήματα πολέμου και οι μεν και οι δε, θα πρέπει εμείς να ψάχνουμε να βρούμε λόγους να δικαιολογήσουμε κάποιον από τους δύο; Δεν χρειάζεται. Και μιλώ για εμάς. Ο Μητσοτάκης και οι πολιτικοί γενικότερα μπορεί να πάρουν κάποια θέση λόγω συμμαχιών και αυτό να είναι κατανοητό. Εμείς όμως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την όλη κατάσταση λίγο πιο ψύχραιμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 13 Οκτ 2023, 19:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Θα γεμίσουν τη γάζα άνεμογεννήτριες σαν την εκκενωσουν, κι εμείς οι αριστεροί θα σκουζουμε δύο φορές.OANNHSEA έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:45stergiosbik έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:50Πολυ θα ηθελα να το δω να γινεται πραξη.Μαδουραίος έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:29![]()
![]()
![]()
Δεν σας χάλασε.
https://twitter.com/AlertChannel/status ... 70816?s=20
Ετσι για να γελασουμε μετα με την αντιδραση του πολιτισμενου,που μετα απο αυτο θα αφησει στην ακρη τις πολιτισμενες συμπεριφορες,κοσμου.
Δεν είναι τόσο απλό...
Για παράδειγμα: το κίνημα για εναλλακτικά καύσιμα και ενέργεια πέρα των υδρογονανθράκων και του κάρβουνου ανήλθε μετά την τελευταία πετρελαϊκή κρίση του 1978... Όπως έγιναν και άλλες κινήσεις - ανακάλυψη του πέλετ, κινήσεις μελέτης μεγάλων ανεμογεννητριών από τη ΝΑΣΑ, νέα σχεδίαση αυτοκινήτων και των κινητήρων τους για μεγαλύτερη οικονομία, ακόμα και η καθολική μόνωση των σπιτιών ή ακόμα και οι ηλιακοί θερμοσίφωνες.
Ουσιαστικά δηλαδή, αυτό που βιώνουμε σήμερα στην ενέργεια και στην αυτοκίνηση, πέρα από το "υπερθέρμανση πλανήτη" ξεκίνησε μετά το 1978!!!
Ας κάνουν λοιπόν τη μαλακία και σε 40 χρόνια θα πίνουν το τσάμπα πετρέλαιο τους και θα χώνουν στον κώλο τους το φυσικό τους αέριο....
.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- Πτολεμαίος
Οχι μλκ μου. Άστο να πάει στην ευχή μην αρχίσουν τα Αλλάχ ακΜΠΑΜ.
Τα κάνανε πριν 35-45 χρόνια εδώ (και με Ανδρέα κολληταρι) μην έχουμε πάλι τα ίδια με δαύτους.
και παλι δεν ισχυει αλλα παντα θα υπαρχουν εξαιρεσεις που δεν αφορουν τον κανονα
Είπαμε, οι μίζεροι πάνε με τους μίζερους. Τους αρέσει η μιζέρια πώς το λένε...
- Πτολεμαίος
Φοράνε τέτοια ρομποκοπ στολή οι Αζοφ;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:46Γενικά λέω. Αφού ωρε το βίντεο παλι από ΑΖΟΦ είναι. Αν δεις το σχόλιο κάτω λέει ούτε οι Ισραηλινοι τρώνε χοιρινό επί το πλείστον.Πτολεμαίος έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:42Προφανώς και κάποιος το έχει κάνει πρώτος παλαιοτερα αλλά επειδή το είδα για πρώτη φορά να το κάνουν οι Αζοφ πριν 1,5 χρόνο, το έχω πλέον χρεώσει σε αυτούς.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:36
Μάλλον στην εν λόγω κατάσταση η Ρωσία του πουτιν δίδαξε, βλέπε γκροζνι.
δεν ξερω για εξαιρεσεις ... αυτο που βλεπω ειναι πως η ακρα δεξια και η ακρα αριστερα ταυτιζονται στο θεμαnemo έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:48και παλι δεν ισχυει αλλα παντα θα υπαρχουν εξαιρεσεις που δεν αφορουν τον κανονα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-