!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερώτηση Για δέμα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Re: Ερώτηση Για δέμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2023, 13:42
Sid Vicious έγραψε: 27 Σεπ 2023, 13:37
user έγραψε: 26 Σεπ 2023, 16:26

Άκου με που σου λέω έχω γίνει κακιά κι άδικη. Και με τον ζυγό πήρα πάλι φωτιά. Θα ξαναεπιστρεψω σύντομα όμως στον καλό εαυτό μου.

Μπορείς με μια μόνο μαντεψιά να βρεις τι είμαι;
Αστρολόγος Μηχανικός είμαι όχι μέντιουμ
Αγαπητέ, μήπως μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στη μάρκα Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό; :)
Εκρηκτικός συνδυασμός, στα άκρα και έντονο με ντελικάτη στυλάτη επιθετικότητα αν χρειαστεί σε συνδυασμό όμως με αυτοέλεγχο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa »

Από τις εκλογές και μετα ο beta έχει πέσει σε ένα tantrum, κατέβασε το προφίλ του στο φβ και έκανε το ινστα ιδιωτικό. Τώρα δεν μπορώ να βλέπω αν του κάνει λαικ ρε φίλε. Αστο διαολο. Ποσα θελει καποιος για να τον κανει φολλου και να μου λεει για το αν του κανει λαικ αυτη; Χθες του έκανε. Στη σημερινή δημοσίευση μέχρι πριν κάνει το προφίλ ιδιωτικό, όχι.

Αραγε ντράπηκε που πήρε μόνο τρεις ψηφους; Σαν γκομενα κάνει, να κατεβάζει το προφίλ για να τραβήξει την προσοχή. Απορώ γιατί του μιλάει ακόμα. Ναρκισσισμος και εγωπάθεια στο φουλ. Ακόμα και σε σχολια κατω απο αρθρα σε τυχαία σαιτ, γράφει με το όνομά του το σουργελο, για να εμφανίζεται στο γκουγκλ. Πάω στοίχημα ότι συστήνεται συνεχως ως δικολαβος παρόλο που δεν εξασκεί το επάγγελμα.

Θέλει να προβάλλεται συνεχως, παίζοντάς το ο καλουλης που ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα. Και ποιο το αποτελεσμα; Πήρε τα τρία του και τώρα κάνει σαν πεντάχρονο.
Kappa

Παιδιά είναι μαζί με τον beta Αθήνα. Της πήρε δώρο βιβλίο και το έκανε στορυ όπως είχε κάνει και τα δικά μου όταν ήμουν εκεί. Λετε να τον φιλοξενεί κιολας; Θα πεθάνω.
Kappa

Δεν ξερω τι να κάνω. Τρέμω. Θέλω να τα σπάσω όλα.
Kappa

Εάν την πηδηξει ο beta θα αυτοπυρποληθω. Για να δούμε, αν συνεχιστούν τα ταγκ και αύριο τότε σίγουρα τον φιλοξενει. Και στους 3 μήνες κι αυτόν, όπως εμένα!!!!
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Kappa έγραψε: 13 Οκτ 2023, 18:48 Θα πεθάνω.
Kappa έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:07 θα αυτοπυρποληθω.
https://support.google.com/youtube/answ ... %3DAndroid
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Εχει ρουφ γκαρντεν αυτη;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Kappa

Αν τον κάνει ταγκ και αύριο ή ψιλιαστω πως είναι μαζί (γιατί είμαι και γατος και από τη στιγμή που τον πρόσθεσε ήμουν σίγουρος για το τι θα παιχτει) να είστε σίγουροι ότι αν καταλήξω να αυτοπυρποληθω, θα το κάνω με πάταγο. Είναι λες και τα σχεδιάζει. Κάθε τρεις μήνες κάνει τα ιδια; Είναι ίδιες και οι ημερομηνίες! Και αυτή η παμπονηρη νυφιτσα πήγε με δωράκι, ο λετσος. Είναι πονηρός ο δικολαβος, δεν θα ειναι ειλικρινης όπως εγώ, για αυτο και μπορεί να παίξει οτιδήποτε μεταξύ τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 13 Οκτ 2023, 19:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Αυτός ακόμη για την ίδια κλαίει ή άλλη είναι αυτή για την οποία θα αυτοπυρποληθεί;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Kappa έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:45 Αν τον κάνει ταγκ και αύριο ή ψιλιαστω πως είναι μαζί (γιατί είμαι και γατος και από τη στιγμή που τον πρόσθεσε ήμουν σίγουρος για το τι θα παιχτει) να είστε σίγουροι ότι αν καταλήξω να αυτοπυρποληθω, θα το κάνω με πάταγο. Είναι λες και τα σχεδιάζει. Κάθε τρεις μήνες κάνει τα ιδια; Είναι ίδιες και οι ημερομηνίες! Και αυτή η παμπονηρη νυφιτσα πήγε με δωράκι, ο λετσος. Είναι πονηρός ο δικολαβος, δεν θα ειναι ειλικρινης όπως εγώ, για αυτο και μπορεί να παίξει οτιδήποτε μεταξύ τους.
Ρε φίλε, θες να ηρεμήσεις λίγο ή να το ξεχάσουμε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Kappa

Gherschaagk έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:47
Kappa έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:45 Αν τον κάνει ταγκ και αύριο ή ψιλιαστω πως είναι μαζί (γιατί είμαι και γατος και από τη στιγμή που τον πρόσθεσε ήμουν σίγουρος για το τι θα παιχτει) να είστε σίγουροι ότι αν καταλήξω να αυτοπυρποληθω, θα το κάνω με πάταγο. Είναι λες και τα σχεδιάζει. Κάθε τρεις μήνες κάνει τα ιδια; Είναι ίδιες και οι ημερομηνίες! Και αυτή η παμπονηρη νυφιτσα πήγε με δωράκι, ο λετσος. Είναι πονηρός ο δικολαβος, δεν θα ειναι ειλικρινης όπως εγώ, για αυτο και μπορεί να παίξει οτιδήποτε μεταξύ τους.
Ρε φίλε, θες να ηρεμήσεις λίγο ή να το ξεχάσουμε;
Τι να ξεχάσουμε; Καταλαβαίνετε τι σας λεω; ότι το έχει σύστημα! Είναι ίδιες οι ημερομηνιες! Πρέπει να είναι κάποια παγκόσμια πρωτοτυπια. Δεν μπορεί μια γυναίκα να είναι τόσο αναγλητη.
Kappa

Έχει να συνδεθει δύο ώρες από τότε που έκανε το στορυ. Ιδρωνω, υποφέρω, εχω ταχυκαρδία.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ρε, δυο σειρές παίζουν ταυτόχρονα, τί πράγμα αυτό εδώ μέσα, να μη ξέρεις πού να πρωτοπάς.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kappa

Ανησυχώ. Μια φίλη μου που της έχω δείξει τη φάτσα του beta λέει ότι μοιάζει με ψυχανωμαλος (όντως μοιάζει)

Δεν το χωραει ο νους μου οτι ειχα δίκιο εξαρχης. Η κοπέλα το κάνει αυτό συστηματικα.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Kappa έγραψε: 13 Οκτ 2023, 20:07 Έχει να συνδεθει δύο ώρες από τότε που έκανε το στορυ. Ιδρωνω, υποφέρω, εχω ταχυκαρδία.
Λες να της κάνει ανάγλητο σεκς?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”