Εκρηκτικός συνδυασμός, στα άκρα και έντονο με ντελικάτη στυλάτη επιθετικότητα αν χρειαστεί σε συνδυασμό όμως με αυτοέλεγχοΓΑΛΗ έγραψε: 27 Σεπ 2023, 13:42Αγαπητέ, μήπως μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στη μάρκα Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό;Sid Vicious έγραψε: 27 Σεπ 2023, 13:37Αστρολόγος Μηχανικός είμαι όχι μέντιουμuser έγραψε: 26 Σεπ 2023, 16:26
Άκου με που σου λέω έχω γίνει κακιά κι άδικη. Και με τον ζυγό πήρα πάλι φωτιά. Θα ξαναεπιστρεψω σύντομα όμως στον καλό εαυτό μου.
Μπορείς με μια μόνο μαντεψιά να βρεις τι είμαι;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
- Sid Vicious
Re: Ερώτηση Για δέμα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Από τις εκλογές και μετα ο beta έχει πέσει σε ένα tantrum, κατέβασε το προφίλ του στο φβ και έκανε το ινστα ιδιωτικό. Τώρα δεν μπορώ να βλέπω αν του κάνει λαικ ρε φίλε. Αστο διαολο. Ποσα θελει καποιος για να τον κανει φολλου και να μου λεει για το αν του κανει λαικ αυτη; Χθες του έκανε. Στη σημερινή δημοσίευση μέχρι πριν κάνει το προφίλ ιδιωτικό, όχι.
Αραγε ντράπηκε που πήρε μόνο τρεις ψηφους; Σαν γκομενα κάνει, να κατεβάζει το προφίλ για να τραβήξει την προσοχή. Απορώ γιατί του μιλάει ακόμα. Ναρκισσισμος και εγωπάθεια στο φουλ. Ακόμα και σε σχολια κατω απο αρθρα σε τυχαία σαιτ, γράφει με το όνομά του το σουργελο, για να εμφανίζεται στο γκουγκλ. Πάω στοίχημα ότι συστήνεται συνεχως ως δικολαβος παρόλο που δεν εξασκεί το επάγγελμα.
Θέλει να προβάλλεται συνεχως, παίζοντάς το ο καλουλης που ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα. Και ποιο το αποτελεσμα; Πήρε τα τρία του και τώρα κάνει σαν πεντάχρονο.
Αραγε ντράπηκε που πήρε μόνο τρεις ψηφους; Σαν γκομενα κάνει, να κατεβάζει το προφίλ για να τραβήξει την προσοχή. Απορώ γιατί του μιλάει ακόμα. Ναρκισσισμος και εγωπάθεια στο φουλ. Ακόμα και σε σχολια κατω απο αρθρα σε τυχαία σαιτ, γράφει με το όνομά του το σουργελο, για να εμφανίζεται στο γκουγκλ. Πάω στοίχημα ότι συστήνεται συνεχως ως δικολαβος παρόλο που δεν εξασκεί το επάγγελμα.
Θέλει να προβάλλεται συνεχως, παίζοντάς το ο καλουλης που ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα. Και ποιο το αποτελεσμα; Πήρε τα τρία του και τώρα κάνει σαν πεντάχρονο.
Παιδιά είναι μαζί με τον beta Αθήνα. Της πήρε δώρο βιβλίο και το έκανε στορυ όπως είχε κάνει και τα δικά μου όταν ήμουν εκεί. Λετε να τον φιλοξενεί κιολας; Θα πεθάνω.
Δεν ξερω τι να κάνω. Τρέμω. Θέλω να τα σπάσω όλα.
Εάν την πηδηξει ο beta θα αυτοπυρποληθω. Για να δούμε, αν συνεχιστούν τα ταγκ και αύριο τότε σίγουρα τον φιλοξενει. Και στους 3 μήνες κι αυτόν, όπως εμένα!!!!
Εχει ρουφ γκαρντεν αυτη;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αν τον κάνει ταγκ και αύριο ή ψιλιαστω πως είναι μαζί (γιατί είμαι και γατος και από τη στιγμή που τον πρόσθεσε ήμουν σίγουρος για το τι θα παιχτει) να είστε σίγουροι ότι αν καταλήξω να αυτοπυρποληθω, θα το κάνω με πάταγο. Είναι λες και τα σχεδιάζει. Κάθε τρεις μήνες κάνει τα ιδια; Είναι ίδιες και οι ημερομηνίες! Και αυτή η παμπονηρη νυφιτσα πήγε με δωράκι, ο λετσος. Είναι πονηρός ο δικολαβος, δεν θα ειναι ειλικρινης όπως εγώ, για αυτο και μπορεί να παίξει οτιδήποτε μεταξύ τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 13 Οκτ 2023, 19:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτός ακόμη για την ίδια κλαίει ή άλλη είναι αυτή για την οποία θα αυτοπυρποληθεί;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ρε φίλε, θες να ηρεμήσεις λίγο ή να το ξεχάσουμε;Kappa έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:45 Αν τον κάνει ταγκ και αύριο ή ψιλιαστω πως είναι μαζί (γιατί είμαι και γατος και από τη στιγμή που τον πρόσθεσε ήμουν σίγουρος για το τι θα παιχτει) να είστε σίγουροι ότι αν καταλήξω να αυτοπυρποληθω, θα το κάνω με πάταγο. Είναι λες και τα σχεδιάζει. Κάθε τρεις μήνες κάνει τα ιδια; Είναι ίδιες και οι ημερομηνίες! Και αυτή η παμπονηρη νυφιτσα πήγε με δωράκι, ο λετσος. Είναι πονηρός ο δικολαβος, δεν θα ειναι ειλικρινης όπως εγώ, για αυτο και μπορεί να παίξει οτιδήποτε μεταξύ τους.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Τι να ξεχάσουμε; Καταλαβαίνετε τι σας λεω; ότι το έχει σύστημα! Είναι ίδιες οι ημερομηνιες! Πρέπει να είναι κάποια παγκόσμια πρωτοτυπια. Δεν μπορεί μια γυναίκα να είναι τόσο αναγλητη.Gherschaagk έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:47Ρε φίλε, θες να ηρεμήσεις λίγο ή να το ξεχάσουμε;Kappa έγραψε: 13 Οκτ 2023, 19:45 Αν τον κάνει ταγκ και αύριο ή ψιλιαστω πως είναι μαζί (γιατί είμαι και γατος και από τη στιγμή που τον πρόσθεσε ήμουν σίγουρος για το τι θα παιχτει) να είστε σίγουροι ότι αν καταλήξω να αυτοπυρποληθω, θα το κάνω με πάταγο. Είναι λες και τα σχεδιάζει. Κάθε τρεις μήνες κάνει τα ιδια; Είναι ίδιες και οι ημερομηνίες! Και αυτή η παμπονηρη νυφιτσα πήγε με δωράκι, ο λετσος. Είναι πονηρός ο δικολαβος, δεν θα ειναι ειλικρινης όπως εγώ, για αυτο και μπορεί να παίξει οτιδήποτε μεταξύ τους.
Έχει να συνδεθει δύο ώρες από τότε που έκανε το στορυ. Ιδρωνω, υποφέρω, εχω ταχυκαρδία.
Ρε, δυο σειρές παίζουν ταυτόχρονα, τί πράγμα αυτό εδώ μέσα, να μη ξέρεις πού να πρωτοπάς.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ανησυχώ. Μια φίλη μου που της έχω δείξει τη φάτσα του beta λέει ότι μοιάζει με ψυχανωμαλος (όντως μοιάζει)
Δεν το χωραει ο νους μου οτι ειχα δίκιο εξαρχης. Η κοπέλα το κάνει αυτό συστηματικα.
Δεν το χωραει ο νους μου οτι ειχα δίκιο εξαρχης. Η κοπέλα το κάνει αυτό συστηματικα.
Λες να της κάνει ανάγλητο σεκς?Kappa έγραψε: 13 Οκτ 2023, 20:07 Έχει να συνδεθει δύο ώρες από τότε που έκανε το στορυ. Ιδρωνω, υποφέρω, εχω ταχυκαρδία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση