vantono έγραψε: 12 Οκτ 2023, 19:03
Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Οκτ 2023, 18:42
vantono έγραψε: 12 Οκτ 2023, 18:36
Μην πας να κανεις σε εμένα αυτά που έκαναν σε εσένα, σε προηγουμενες σελίδες.
Εμπόλεμη ζώνη όποιο σημείο (εντός της χώρας) βρίσκεται δίπλα σε Χαματζήδες. Ξεκάθαρα. Αν πχ, στα νότια δεν υπαρχουν χαματζήδες, ας μαζευτουν ολοι οι άμαχοι στα νότια. Αν οι χαματζήδες ειναι πουσταράδες ανάρχιδοι και κρύβονται στο άμαχο πλήθος μεσα σε όλη τη χωρα, τότε ναι, εμπόλεμη ζώνη όλη η χώρα.
Ερώτηση, το αν είναι δίπλα σε "χαματζήδες" ποιον θα εμπιστευτείς να στο πει;
Ασ'το, εσένα σου εκαναν μπούλινγκ σε προηγουμενες σελίδες, και απλά βρήκες να απαντήσεις με το ίδιο ύφος μπουλινγκ (λόγια σε στόμα που δεν ειπώθηκαν) σε εμένα. Συγχωρεμένος.
Μπορεί να σου βγήκε κάποια ένταση εκεινη τη στιγμή, δεν ξερω, μπορεί να συνεχιζαν το μπουλινγκ κατά σου και απλά να ξέσπασες. Δεν τα διαβασα και ολα τα προηγουμενα ποστς να δω τι προηγήθηκε.
Άστα τα αυτά. Στο δικό σου κείμενο, που δεν το έκοψα καν, έβαλα μεγάλα γράμματα.
Δικό μου συμπέρασμα από το κείμενο σου είναι ότι θες να φύγουν όλοι οι Παλαιστίνιοι από τη Γάζα, για την δική τους προστασία βεβαίως βεβαίως. Σε ενημερώνω λοιπόν αφού δεν το ήξερες, ότι αυτό λέγεται εθνοκάθαρση.
Το να μου λες "α δεν εννοούσα αυτό, εννοούσα πρώτα να μου πει ο IDF ότι υπάρχουν χαμασίτες παντού που χρησιμοποιούν όλους τους Παλαιστίνιους της Γάζας ως ανθρώπινες ασπίδες, και ΜΕΤΑ θα πω αχ δείτε τι ανάγκασαν το Ισραήλ να κάνει", δεν βοηθάει.