panos291 έγραψε: 12 Οκτ 2023, 15:40
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Οκτ 2023, 15:25
panos291 έγραψε: 12 Οκτ 2023, 15:21
Αμα θελει παιδια μονο ο ενας, τα μαζεύει και φευγει και ολα καλα. Δεν ζητα...διατροφες.
Την εξαπάτησε επειδή έλεγε πως μπορεί και να προσπαθήσουν ξανά, για να την κρατήσει, αλλά τελικά ήταν στείρος, γι αυτό δεν έκανε τεστ.
Η υπαιτιοτητα σε ενα διαζυγιο δεν ειναι απο μονη της λογος διατροφης σε συζυγο. Απ'οτι ξερω γινεται οταν πχ εχει μεινει χρονια στο σπιτι για να μεγαλωσει τα παιδια. Ο τυπος μπορει να φταιει που χαλασε ο γαμος του, αλλα δεν ειναι και λογος να την ταιζει.
Αλλιως σε καθε μη συναινετικο διαζύγιο πχ σε κερατο ο φταιχτης θα πρέπει να ταιζει τον αλλο ακομα και οταν δεν υπάρχουν παιδια πραγμα το οποιο ειναι παρανοικο.
Εγώ κατάλαβα ο τύπος έκανε συνέχεια πουστιες. ΕΓΩ βρήκα το καλύτερο κορίτσι του πλανήτη, και το χώρισα, γιατί ήθελε να κάνει οικογένεια, παιδιά, κλπ, κι εγώ όχι.μ, χωρίς να τσακωθουμε μια φορά. Ναι ωραία, κλάψαμε και δύο κλπ, αλλά ήμουν σκληρός με τον εαυτό μου, δεν ξαναγύρισα,και τώρα βλέπω το προφίλ της, βρήκε μια χαρά παιδι, παντρεύτηκε, έκανε παιδί, εγώ γυρνάω με καμία κυρία,, και όλοι είμαστε μια χαρά τελικά. Γιατί έτσι κάνουν οι άνθρωποι που ξέρουν πως έχεις ευθύνες για τους άλλους, και κάθε απόφαση στη ζωή έχει κόστος. Αρχιδακια σαν αυτόν, ας πληρώσουν.