Χαοτικός έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:49
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:19
Χαοτικός έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:18
Κι αν μου σκοτώσεις το παιδί η μεγαλύτερη μου κάψα θα είναι αν χαρακτηριστώ εγκληματίας ή όχι.
Φυλακη θα πας πάντως.
Μην το διαβάζεις άμα βαριέσαι. Ακολουθούν κάποιες σκέψεις μου, οπότε ξέρεις...
Πως λειτουργούν κάποια μυαλά ρε φίλε;
Μία τάση, να καταλήξεις γρήγορα και αβίαστα σε ένα συμπέρασμα. Μην τυχόν και βάλεις πέντε πράγματα παρα πάνω και να τα επεξεργαστείς!
Κάπου σε ένα νήμα με ρωτούσανε αν έσφαζα τα παιδιά των Ρομανώφ αν βρισκόμουν σε εκείνη τη φάση το 1918
Ούτε να αναρωτηθούν για συνθήκες, ούτε αν οι φονιάδες αυτών των παιδιών είχαν χάσει τα δικά τους παιδιά από σφαγές και είχαν αποκτηνωθεί από το πλήγμα. Λες και δεν παίζει κανένα ρόλο η συναισθηματική κατάσταση. η παράνοια της στιγμής και χίλια δυο.
Και πρόσεξε τώρα. Διαβάζοντας αυτό που γράφω θα βγάλουν με τη μία το συμπέρασμα ότι θεωρώ σωστό να σκοτώνει ο άλλος το παιδί σου επειδή είναι σαλεμένος από ένα δικό του τέτοιο πλήγμα.
ότι αν αναλύεις καταστάσεις και σταχάζεσαι, δικαιολογείς ή παίρνεις θέση
Άλλο τώρα.
Σε ένα βίντεο με αποκεφαλισμό από το ισισ, είχε πει ένα χρήστης "ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΡΕ! ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ" και τέτοια. Ότι δηλαδή, επειδή μου χαλάστηκε η ζαχαρένια μου, να με αποζημιώσουν οι Αμερικάνοι (Οι Αμερικάνοι ρε μαλάκα

) και να πεθάνουν εκατομμύρια άνθρωποι. με τη λογίκή ότι φταίνε κι αυτοί, είσως επειδή δεν σταματήσανε αυτό το κακό;

ίσως επειδή θα είναι όλοι ίδιοι, επειδή έτσι την είδα;

Ποιος ξέρει;
Π´'αντως εκεί ρε. να δικάσουμε και να βγάλουμε απόφαση αμέσως!
Εδώ μέσα, χρόνια τώρα, αυτό που προτείνω είναι το βούλωστο! Μείνε με το σοκ σου, ξεροκατάπιε, άσε αυτήν την ταραχή να σε καταβάλει και αφέσου στη θλίψη. Είναι φυσικό συναίσθημα, είναι μέρος του πλούτου των χαρακτηριστικών σου ως άνθρωπος. Αλλά δεν το αντέχει ο άλλος; ρε μαλάκα. Σαν παιδάκι, ή σαν ζώο, κάνει σπασμωδικές αντιδράσεις. να ξεφυσήσει γρήγορα ρε για να το αποβάλει αμέσως. και νομίζει ότι αυτό είναι το σωστό και το φυσιολογικό. Δεν βλέπει ότι αυτό το άλλο που σου προτείνω τώρα (δεν στο προτείνω, το περιγράφω πες) είναι το πραγματικά σοφό. και είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να είσαι πιο χρήσιμος και να κάνεις πιο δημιουργικά πράγματα.
Δες και μια τελευταία παράνοια που πολύ ωραία καυτηριάζει ο τυπάκος εδώ
https://www.bitchute.com/video/K8AfUieZi05s/
Ακριβώς στο 2:50 που λέει ένας κακομοίρης "Πως έβαλαν αυτό το καθίκι στους Πεζοναύτες;"
Καταλαβαίνεις τι βλέπουν τα μάτια μας, κάποιων που σκεφτόμαστε με το μυαλό κι όχι με τον κώλο;

Τι μπορείς να κάνεις γι αυτό;