!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

πατησιωτης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 13:46 Μάλιστα το φεστιβάλ μουσικής που είχαν τώρα γινόταν σε ανάμνηση του πολέμου πριν 50 χρόνια και υπέρ της ειρήνης αλλά ατύχησε με την επίθεση της Χαμάς.
Το πάρτυ δεν είχε καμία σχέση με την ειρήνη. Αυτά τα λένε οι φιλοπόλεμοι και οι σίστες για να δυσφημίσουν το ειρηνιστικό κίνημα. Το πάρτυ ήταν ένα τρανς πάρτυ σαν και αυτά που γίνονται σε όλη τη δύση, και όχι μόνο
Δεν υπάρχει κανένα σήμα ειρήνης

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Space_Passenger »

Υδράργυρος έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:04 Το πάρτυ δεν είχε καμία σχέση με την ειρήνη. Αυτά τα λένε οι φιλοπόλεμοι και οι σίστες για να δυσφημίσουν το ειρηνιστικό κίνημα. Το πάρτυ ήταν ένα τρανς πάρτυ σαν και αυτά που γίνονται σε όλη τη δύση, και όχι μόνο

Εικόνα
Τι σημασια εχει??? Πηγαν να διασκεδασουν. Σφαξανε 260 περιπου. Βιασανε και πηραν ομηρους. (καλυτερα να σε σκοτωναν παρα ομηρος ειδικα γυναικα) Αστα.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Υδράργυρος έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:04
πατησιωτης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 13:46 Μάλιστα το φεστιβάλ μουσικής που είχαν τώρα γινόταν σε ανάμνηση του πολέμου πριν 50 χρόνια και υπέρ της ειρήνης αλλά ατύχησε με την επίθεση της Χαμάς.
Το πάρτυ δεν είχε καμία σχέση με την ειρήνη. Αυτά τα λένε οι φιλοπόλεμοι και οι σίστες για να δυσφημίσουν το ειρηνιστικό κίνημα. Το πάρτυ ήταν ένα τρανς πάρτυ σαν και αυτά που γίνονται σε όλη τη δύση, και όχι μόνο

Εικόνα
Άρα καλώς τους έσφαξαν πετσετοκεφαλολάγνε φασιστερούλη;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Πτολεμαίος έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:01
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Οκτ 2023, 23:06 Η ρητορική του Ισραήλ θυμίζει λίγο Τουρκίας με τη καταστροφή της Σμύρνης, όπου δικαιολογία ήταν οι φρικαλεοτητες του ελληνικού στρατού κατά την αποχώρηση και η τακτική καμένης γης, άρα τι να κάνουν τα παιδιά, τα πήραν κρανιω.
Ε άμα το πάμε έτσι, να σκαλιζουμε τους τάφους της Ιστορίας τότε θα πρέπει να είμαστε με το Ισραήλ διότι είναι εχθρός του Ιράν (Περσίας) και με τους Πέρσες πολεμαγαμε για αιώνες.
Άμα δεν μπορείς μόνος σου με κάποιον πρέπει να είσαι φίλε. Εγώ μπορώ μόνος μου και το επιθυμώ κιόλας. Εύχομαι να βρεθούν χρήσιμοι σύμμαχοι για τον καθένα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Υδράργυρος έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:04 Το πάρτυ ήταν ένα τρανς πάρτυ σαν και αυτά που γίνονται σε όλη τη δύση, και όχι μόνο

Καλά τους κανανε τοτε
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Space_Passenger έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:06
Υδράργυρος έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:04 Το πάρτυ δεν είχε καμία σχέση με την ειρήνη. Αυτά τα λένε οι φιλοπόλεμοι και οι σίστες για να δυσφημίσουν το ειρηνιστικό κίνημα. Το πάρτυ ήταν ένα τρανς πάρτυ σαν και αυτά που γίνονται σε όλη τη δύση, και όχι μόνο

Εικόνα
Τι σημασια εχει??? Πηγαν να διασκεδασουν. Σφαξανε 260 περιπου. Βιασανε και πηραν ομηρους. (καλυτερα να σε σκοτωναν παρα ομηρος ειδικα γυναικα) Αστα.
Ναι πήγαν να διασκεδάσουν, αλλά δεν ήταν ειρηνιστικό φεστιβάλ. Γιατί να λες οτι είναι ειρηνιστικό φεστιβάλ ενώ δεν είναι; Αλλά αυτά τα λένε οι φασίστες για να πουνε "να τι πάθανε οι ειρηνιστές, για αυτό έχουν άδικο"
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Οκτ 2023, 23:06 Η ρητορική του Ισραήλ θυμίζει λίγο Τουρκίας με τη καταστροφή της Σμύρνης, όπου δικαιολογία ήταν οι φρικαλεοτητες του ελληνικού στρατού κατά την αποχώρηση και η τακτική καμένης γης, άρα τι να κάνουν τα παιδιά, τα πήραν κρανιω.
Ε άμα το πάμε έτσι, να σκαλιζουμε τους τάφους της Ιστορίας τότε θα πρέπει να είμαστε με το Ισραήλ διότι είναι εχθρός του Ιράν (Περσίας) και με τους Πέρσες πολεμαγαμε για αιώνες.
Εγώ λέω για τη λογική. Αν εγώ σου σκοτώσω το παιδί, και εσύ έρθεις αμέσως μου κάψεις το σπίτι με όλη την οικογένεια μου μέσα, δε σε κάνει λιγότερο εγκληματία.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Όταν έγινε η επίθεση στο γκέττο της Βαρσοβίας πόσοι Ευρωπαίοι θα λέγανε αυτά που λένε οι δεξιοί σήμερα για τη Γάζα...
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:11
Εγώ λέω για τη λογική. Αν εγώ σου σκοτώσω το παιδί, και εσύ έρθεις αμέσως μου κάψεις το σπίτι με όλη την οικογένεια μου μέσα, δε σε κάνει λιγότερο εγκληματία.
Ναι μονο που με αυτη τη λογικη θα σου πουνε οτι καλα εκανε ο Ελληνικος στρατος στη Μ. Ασια γιατι ειχε προηγηθει η σφαγη στη Φωκαια το 1914 και το Αιδινι το 1919.
Μετα θα πουνε οι Τουρκοι κατι αλλο
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Nandros έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:07
Υδράργυρος έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:04

Εικόνα
Άρα καλώς τους έσφαξαν πετσετοκεφαλολάγνε φασιστερούλη;
Δεν κατάλαβες. Οι δεξιοί το λένε στη λογική του ακτιβιστή που σκοτωσε ο μαύρος στις ΗΠΑ. Μου θέλανε ειρήνη, τρανς, love, ενώ στη χώρα υπάρχουν ιδλαμοκατσαπλιαδες, άρα όλοι πρέπει να γίνουν φανατισμενοι ακροδεξιοί. Η κοπέλα άλλωστε που βίασαν, σκότωσαν και περιέφεραν, ήταν αντιρρησίας συνείδησης. Οι δεξιοί τους ρίχνουν την ευθύνη επειδή ήταν "αφελείς".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 10 Οκτ 2023, 14:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Αν οι τρομοκράτες της Χαμάς είναι έστω και στο μισό εξοπλισμένοι από ότι διαρέεται τότε μια εισβολή στον αστικό ιστό της Γάζας θα κοστίσει πάρα πολύ αίμα.
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Space_Passenger »

Υδράργυρος έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:11 Ναι πήγαν να διασκεδάσουν, αλλά δεν ήταν ειρηνιστικό φεστιβάλ. Γιατί να λες οτι είναι ειρηνιστικό φεστιβάλ ενώ δεν είναι; Αλλά αυτά τα λένε οι φασίστες για να πουνε "να τι πάθανε οι ειρηνιστές, για αυτό έχουν άδικο"
Συνηθως αυτα τα παρτι μαζευουν κοσμο που ειναι σε... "αλλο κοσμο". Αποκομμενοι και απολιτικ. Εχουν επιλεξει ενα αλλο ειδους ζωης. Μουσικη, ναρκωτικα, χορος, ποτα κτλ. Παιζει να ταν φιλειρηνικοι οι περισσοτεροι ασχετα αν προβαλεται ετσι για αλλους λογους. οπως και να χει ηταν εγκλημα. Βεβηλωσαν και πτωματα ακομα. Δεν μειωνεται το εγκλημα ακομα και αν δεν ηταν "για την ειρηνη" επισημα τουλαχιστον.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

killzone έγραψε: 10 Οκτ 2023, 12:45 Bazoomba

βλεπε να μαθαινεις μικρε

https://twitter.com/chilim67/status/1711471379357339729
Τι να μάθω μπονόμπο; Ένα υπόγειο τούνελ βλέπω ενισχυμένο με σκυρόδεμα το οποίο βρίσκεται στο ίδιο βάθος καθ'όλη την διάρκεια του βίντεο. Γενικα, επειδή αρχίζω να πιστεύω ότι είσαι μειωμένου καταλογισμού, την σταματάω εδώ την κουβέντα μαζί σου. :smt023
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

πολυ κλαμε για τους ισλαμοφασιστες εδω μεσα ... συντομα θα τρωνε πιλαφια και θα εχουν χαρεμια στον αλλο κοσμο ...τσαμπα αγχωνεστε
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:11
Κι αν μου σκοτώσεις το παιδί η μεγαλύτερη μου κάψα θα είναι αν χαρακτηριστώ εγκληματίας ή όχι. :003:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”