Φυλακη θα πας πάντως.Χαοτικός έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:18Κι αν μου σκοτώσεις το παιδί η μεγαλύτερη μου κάψα θα είναι αν χαρακτηριστώ εγκληματίας ή όχι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:11Εγώ λέω για τη λογική. Αν εγώ σου σκοτώσω το παιδί, και εσύ έρθεις αμέσως μου κάψεις το σπίτι με όλη την οικογένεια μου μέσα, δε σε κάνει λιγότερο εγκληματία.Πτολεμαίος έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:01
Ε άμα το πάμε έτσι, να σκαλιζουμε τους τάφους της Ιστορίας τότε θα πρέπει να είμαστε με το Ισραήλ διότι είναι εχθρός του Ιράν (Περσίας) και με τους Πέρσες πολεμαγαμε για αιώνες.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
https://twitter.com/NIKSOTIROPOYLOS/sta ... 3559616770
Μαλάκες καλα τα λέμε απο την ασφάλει του σπιτιού μας, αλλά να έχετε το νού σας. Τα πράγματα είναι δύσκολα.
Μαλάκες καλα τα λέμε απο την ασφάλει του σπιτιού μας, αλλά να έχετε το νού σας. Τα πράγματα είναι δύσκολα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
panos291 έγραψε: 10 Οκτ 2023, 13:48Εδειξες την εθνικη υπερηφανεια σου εσυ το 80 που ειχες κολλητιλικια με όλους τους τριτοσμικους του πλανήτη, και γελουσαν μαζι σου και οι μυγες.sys3x έγραψε: 10 Οκτ 2023, 13:28Σωστά, δεν έχεις δείξει ήδη με όλους τους πιθανούς τρόπους πόσο πουτάνα υποτακτική είσαι σαν χώρα - μπουρδέλο στους αγγλοαμερικανοεβραίους και ότι άμα το δείξεις ακόμη πιο έντονα, που οκ, δεν γίνεται πιο πουτάνα - υποτακτική από εσένα αλλά λέμε τώρα καταφέρνεις με κάποιον τρόπο και γίνεσαι πιο πουτάνα, θα σε σεβαστούν περισσότερο και θα έχεις και κάτι να κερδίσεις παραπάνω.panos291 έγραψε: 09 Οκτ 2023, 17:33 Επισης καποτε πρεπει αυτη η κολοχωρα (η δικη μας) να διαλεξει στρατοπεδο οχι στα λογια αλλα στα εργα, για να μπορεσει να παει την συνεργασια με το Ισραηλ (και τις ΗΠΑ) σε αλλο επίπεδο
Κανεναν δεν ενδιαφερουν τα ψελλισματα περι στηριξης στα λογια και διεθνους νομιμοτητας και αρχιδια καλαβρεζικα. Κανενας δεν σεβεται τον κακομοιρη που παντα βγαζει την ουρα του απ'εξω στα παντα και ουτε θα τον βοηθησει ποτε αν χρειαστει ο ιδιος βοηθεια.
Έστω και αν ο κακομοιρης νομιζει οτι ολος ο πλανήτης του χρωστα επειδή οταν ολοι οι υπόλοιποι ηταν στα δέντρα οταν εχτιζε παρθενωνες κλπ![]()
![]()
Τζα-τζί-κια και τυροκαυτερές από όλα με κρεμμύδι και μαϊντανό.
![]()
Την ξαναδειξες το 15 που πηγες να διαπραγματευτεις ηρωικα. Σε στραπονιασε η μερκελ και σε ψωλιασε ο Σοιμπλε. Του σηκωθηκε κι ας είναι και αναπηρος και σε εστειλε πισω με καταγμα παχεος εντέρου.
Δεν σου εφτασε?
Η Ελλάδα δεν έχει κανένα λόγο να κάνει κάτι περισσότερο από αυτά που κάνει.Δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να κερδίσει το οτιδήποτε αν ανακατευθεί ενεργά με οποιοδήποτε τρόπο σε ένα παιγνίδι που υπερβαίνει τις δυνάμεις της.
Αυτά βέβαια που λέει ο sys ειδικά για το μεσανατολικό δεν ισχύουν.Η Ελλάδα καταψήφισε την απόφαση του ΟΗΕ που δημιούργησε το Ισραήλ,το έκανε η κυβέρνηση Τσαλδάρη εν μέσω εμφυλίου πολέμου.Δεν αναγνώρισε το Ισραήλ παρά μόνο το 1991 όταν πλέον δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς.Η πολιτική ήταν πάντα φιλοαραβική χωρίς κανένα κέρδος.Ακόμη και μετά την αναγνώριση του Ισραήλ τη δεκαετία του 90 αρνήθηκε τη στρατιωτική συμφωνία που ζητούσαν και τελικά την υπέγραψε με την Τουρκία.Για να γίνει η στροφή έπρεπε να καθαρίσουν οι Ισραηλινοί 10 Τούρκους ισλαμιστές που πήγαιναν με το "Μαβί Μαρμαρά" στη Γάζα,να γίνει σπόνσορας της Χαμάς ο Ερντογάν και ταυτόχρονα να χρεωκοπήσει η Ελλάδα.ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ,το 2010,εδέησαν οι Έλληνες πολιτικοί να αλλάξουν γραμμή.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάμε στο άλλο άκρο.
- Space_Passenger
Η Ελλάδα ειναι ΑΣΦΑΛΗΣ.
ΥΓ: Γιατι δεν αποτελει στοχο.
ΥΓ: Γιατι δεν αποτελει στοχο.
Α δεν είναι η υστεροφημία μου, είναι άλλο το θέμα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:19Φυλακη θα πας πάντως.Χαοτικός έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:18Κι αν μου σκοτώσεις το παιδί η μεγαλύτερη μου κάψα θα είναι αν χαρακτηριστώ εγκληματίας ή όχι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:11
Εγώ λέω για τη λογική. Αν εγώ σου σκοτώσω το παιδί, και εσύ έρθεις αμέσως μου κάψεις το σπίτι με όλη την οικογένεια μου μέσα, δε σε κάνει λιγότερο εγκληματία.![]()
![]()
Προτείνεις να το έχουμε υπόψη μας οπότε αν θέλουμε να κάνουμε μαλακία να την κάνουμε άφοβα; Αφού ο άλλος θα έχει στο νου τέτοιου είδους σκασίλες. Μήπως δεν φανεί σωστός και χαλάσει η εικόνα του, μήπως μπει φυλακή κ.α.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 10 Οκτ 2023, 14:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Golden Age
Τί "ασφαλής" που αν αποφασίσει να μας κάνει κανέναν υβριδικό πόλεμο η Τουρκία θα ψαχνόμαστε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 10 Οκτ 2023, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Θεωρία Κουρή στην "Αυριανή" : να μιλήσει ο Αραφάτ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
Δηλαδή εν τέλει το όφελος που οι ίδιοι οι ανδρεοπαπανδρεικοί έλεγαν ότι θα έχουμε από τα φιλοαραβικά ήταν ότι δεν θα έχουμε την τύχη αυτών στο πάρτυ.Άλλο όφελος δεν μπορούσαν να βρούν διότι δεν υπήρχε.
Εγκληματίας ναι. Δικαιολογημένος όμως;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:11Εγώ λέω για τη λογική. Αν εγώ σου σκοτώσω το παιδί, και εσύ έρθεις αμέσως μου κάψεις το σπίτι με όλη την οικογένεια μου μέσα, δε σε κάνει λιγότερο εγκληματία.Πτολεμαίος έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:01Ε άμα το πάμε έτσι, να σκαλιζουμε τους τάφους της Ιστορίας τότε θα πρέπει να είμαστε με το Ισραήλ διότι είναι εχθρός του Ιράν (Περσίας) και με τους Πέρσες πολεμαγαμε για αιώνες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Οκτ 2023, 23:06 Η ρητορική του Ισραήλ θυμίζει λίγο Τουρκίας με τη καταστροφή της Σμύρνης, όπου δικαιολογία ήταν οι φρικαλεοτητες του ελληνικού στρατού κατά την αποχώρηση και η τακτική καμένης γης, άρα τι να κάνουν τα παιδιά, τα πήραν κρανιω.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
Δημοκράτης
Ε δύο μέρες πριν γιόρταζαν την τρομερή ιδέα της χαμας να επιτεθεί στο Ισραήλnostromos έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:17 πολυ κλαμε για τους ισλαμοφασιστες εδω μεσα ... συντομα θα τρωνε πιλαφια και θα εχουν χαρεμια στον αλλο κοσμο ...τσαμπα αγχωνεστε
Τώρα έχουν αρχίσει την κλάψα για τους φιλησυχους πετσετοφορους
Έτσι έχουν αυτά τα πράγματα
https://twitter.com/WarMonitor3/status/ ... 6498625565
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Eντωμεταξυ για όλες τις σφαγές αμαχων από το ισραηλ, το να πεις πως το ισραηλ δεν πρέπει να υπάρχει, ήσουν φανατικός παρανοϊκός. Τώρα το να πεις πως δεν πρέπει να υπάρχουν οι Παλαιστίνιοι, είσαι λογικός και ρεαλιστής.
Τώρα γιατί εμείς οι Έλληνες να ασχολούμαστε, ακόμα δεν καταλαβαίνω, αφού οι δεξιοί είναι και τοσο κυνικοι ρεαλιστές. Έγιναν χειρότεροι και από τους ευαισθητους αριστερουληδες που χλευζαν.
Τώρα γιατί εμείς οι Έλληνες να ασχολούμαστε, ακόμα δεν καταλαβαίνω, αφού οι δεξιοί είναι και τοσο κυνικοι ρεαλιστές. Έγιναν χειρότεροι και από τους ευαισθητους αριστερουληδες που χλευζαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 10 Οκτ 2023, 14:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Προφανώς και δεν σου έφτασε υποτακτικέ, θέλεις κι άλλο, το καταλάβαμε.panos291 έγραψε: 10 Οκτ 2023, 13:48Εδειξες την εθνικη υπερηφανεια σου εσυ το 80 που ειχες κολλητιλικια με όλους τους τριτοσμικους του πλανήτη, και γελουσαν μαζι σου και οι μυγες.sys3x έγραψε: 10 Οκτ 2023, 13:28Σωστά, δεν έχεις δείξει ήδη με όλους τους πιθανούς τρόπους πόσο πουτάνα υποτακτική είσαι σαν χώρα - μπουρδέλο στους αγγλοαμερικανοεβραίους και ότι άμα το δείξεις ακόμη πιο έντονα, που οκ, δεν γίνεται πιο πουτάνα - υποτακτική από εσένα αλλά λέμε τώρα καταφέρνεις με κάποιον τρόπο και γίνεσαι πιο πουτάνα, θα σε σεβαστούν περισσότερο και θα έχεις και κάτι να κερδίσεις παραπάνω.panos291 έγραψε: 09 Οκτ 2023, 17:33 Επισης καποτε πρεπει αυτη η κολοχωρα (η δικη μας) να διαλεξει στρατοπεδο οχι στα λογια αλλα στα εργα, για να μπορεσει να παει την συνεργασια με το Ισραηλ (και τις ΗΠΑ) σε αλλο επίπεδο
Κανεναν δεν ενδιαφερουν τα ψελλισματα περι στηριξης στα λογια και διεθνους νομιμοτητας και αρχιδια καλαβρεζικα. Κανενας δεν σεβεται τον κακομοιρη που παντα βγαζει την ουρα του απ'εξω στα παντα και ουτε θα τον βοηθησει ποτε αν χρειαστει ο ιδιος βοηθεια.
Έστω και αν ο κακομοιρης νομιζει οτι ολος ο πλανήτης του χρωστα επειδή οταν ολοι οι υπόλοιποι ηταν στα δέντρα οταν εχτιζε παρθενωνες κλπ![]()
![]()
Τζα-τζί-κια και τυροκαυτερές από όλα με κρεμμύδι και μαϊντανό.
![]()
Την ξαναδειξες το 15 που πηγες να διαπραγματευτεις ηρωικα. Σε στραπονιασε η μερκελ και σε ψωλιασε ο Σοιμπλε. Του σηκωθηκε κι ας είναι και αναπηρος και σε εστειλε πισω με καταγμα παχεος εντέρου.
Δεν σου εφτασε?
Αυτό σε λέω βρε φτσάο, εσένα στο μυαλουδάκι σου πάει "πιο υποτακτική πουτάνα - πιο καλά θα περάσει η παχύσαρκη κωλάρα μου" αμ δεν πάει έτσι, αυτά που φέρνεις είναι αντεπιχειρήματα αλλά που να πάρει μπρος με τόση σκορδαλιά σφηνωμένη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μην το διαβάζεις άμα βαριέσαι. Ακολουθούν κάποιες σκέψεις μου, οπότε ξέρεις...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:19Φυλακη θα πας πάντως.Χαοτικός έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:18Κι αν μου σκοτώσεις το παιδί η μεγαλύτερη μου κάψα θα είναι αν χαρακτηριστώ εγκληματίας ή όχι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 14:11
Εγώ λέω για τη λογική. Αν εγώ σου σκοτώσω το παιδί, και εσύ έρθεις αμέσως μου κάψεις το σπίτι με όλη την οικογένεια μου μέσα, δε σε κάνει λιγότερο εγκληματία.![]()
![]()
Πως λειτουργούν κάποια μυαλά ρε φίλε;
Μία τάση, να καταλήξεις γρήγορα και αβίαστα σε ένα συμπέρασμα. Μην τυχόν και βάλεις πέντε πράγματα παρα πάνω και να τα επεξεργαστείς!
Κάπου σε ένα νήμα με ρωτούσανε αν έσφαζα τα παιδιά των Ρομανώφ αν βρισκόμουν σε εκείνη τη φάση το 1918
Ούτε να αναρωτηθούν για συνθήκες, ούτε αν οι φονιάδες αυτών των παιδιών είχαν χάσει τα δικά τους παιδιά από σφαγές και είχαν αποκτηνωθεί από το πλήγμα. Λες και δεν παίζει κανένα ρόλο η συναισθηματική κατάσταση. η παράνοια της στιγμής και χίλια δυο.
Και πρόσεξε τώρα. Διαβάζοντας αυτό που γράφω θα βγάλουν με τη μία το συμπέρασμα ότι θεωρώ σωστό να σκοτώνει ο άλλος το παιδί σου επειδή είναι σαλεμένος από ένα δικό του τέτοιο πλήγμα.
ότι αν αναλύεις καταστάσεις και σταχάζεσαι, δικαιολογείς ή παίρνεις θέση
Άλλο τώρα.
Σε ένα βίντεο με αποκεφαλισμό από το ισισ, είχε πει ένα χρήστης "ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΡΕ! ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ" και τέτοια. Ότι δηλαδή, επειδή μου χαλάστηκε η ζαχαρένια μου, να με αποζημιώσουν οι Αμερικάνοι (Οι Αμερικάνοι ρε μαλάκα
Πάντως εκεί ρε. να δικάσουμε και να βγάλουμε απόφαση αμέσως!
Εδώ μέσα, χρόνια τώρα, αυτό που προτείνω είναι το βούλωστο! Μείνε με το σοκ σου, ξεροκατάπιε, άσε αυτήν την ταραχή να σε καταβάλει και αφέσου στη θλίψη. Είναι φυσικό συναίσθημα, είναι μέρος του πλούτου των χαρακτηριστικών σου ως άνθρωπος. Αλλά δεν το αντέχει ο άλλος ρε μαλάκα. Σαν παιδάκι, ή σαν ζώο, κάνει σπασμωδικές αντιδράσεις. να ξεφυσήσει γρήγορα ρε για να το αποβάλει αμέσως. και νομίζει ότι αυτό είναι το σωστό και το φυσιολογικό. Δεν βλέπει ότι αυτό το άλλο που σου προτείνω τώρα (δεν στο προτείνω, το περιγράφω πες) είναι το πραγματικά σοφό. και είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να είσαι πιο χρήσιμος και να κάνεις πιο δημιουργικά πράγματα.
Δες και μια τελευταία παράνοια που πολύ ωραία καυτηριάζει ο τυπάκος εδώ
https://www.bitchute.com/video/K8AfUieZi05s/
Ακριβώς στο 2:50 που λέει ένας κακομοίρης "Πως έβαλαν αυτό το καθίκι στους Πεζοναύτες;"
Καταλαβαίνεις τι βλέπουν τα μάτια μας, κάποιων που σκεφτόμαστε με το μυαλό κι όχι με τον κώλο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 10 Οκτ 2023, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Παντως η Σακελλαροπουλου καταδικασε με σθένος την επιθεση της Χαμάς.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 9 Απαντήσεις