Απλό: να μην τρως καζούρα από τους άλλους όλη μέρα με τα "το καφέ πίσω, το κίτρινο μπροστά".Δημοκράτης έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:36Ποιος είναι αυτός δηλαδή;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Βόλος ψήφισε ευρωπαϊκό εκσυγχρονισμό!
Re: Ο Βόλος ψήφισε ευρωπαϊκό εκσυγχρονισμό!
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Τι παπάρας είσαι...
Πες τώρα ότι φοβήθηκες μην κάνω σφουγγάρισμα για τις μαλακίες του αρκουδιάρη.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Κάποιος άλλος θα σου απαντούσε ειρωνικά, "δοκίμασε να πας αύριο έτσι στο γραφείο και πες μας τι ακολούθησε".Δημοκράτης έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:36Ποιος είναι αυτός δηλαδή;
Εγώ προτιμώ να σου πω ότι ο χώρος του ιδιωτικού και του δημόσιου είναι κάπως διαφορετικός όπως διαφορετικός πχ είναι ο χώρος του καφενείου έναντι του βήματος της βουλής. Κοινωνικές επιταγές είναι το πως θα φερθείς εδώ ή εκεί και υπάρχουν περιθώρια που να χωρούν πολλά πράγματα αλλά όχι τα πάντα.
Και διευκρινίζω ότι δεν κρίνω τις προτιμήσεις ή τις όποιες θέσεις του Μπέου αλλά τον τρόπο που διάλεξε να εκφραστεί κι ακόμα χειρότερα το ότι έμπλεξε και τα παιδιά στην συζήτηση.
-
Εμπεδοκλής
Πρόσεχε μόνο μη βγεις εκτός γραμμής του κόμματος. Δε νομίζω ότι ο πρόεδρος του κόμματος θα είναι μαζί σου.Otto Weininger έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:29 Άρχισε ο Κασσελακης να κλαίγεται και στον ΣΥΡΙΖΑ μιλάνε για εφαρμογή του αντιρατσιστικού![]()
Ενας να δωσει καμια Αλοπεριδολη σε αυτη τη φουκαριαρα δε βρεθηκε ακομα; Ουκ επ αρτω μονω ζησεται ανθρωπος.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ώπωω πετσοκομμα ο μέγας Μπογιό!! Κέρασε πόνο! Άντε γεια!
- Golden Age
Αυτόν τον αδάμαντα της ευπρέπειας του δημοσίου λόγου; Ε όχι, αυτό πάει πολύ.
- Otto Weininger
Στα παπαρια μου.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:45Πρόσεχε μόνο μη βγεις εκτός γραμμής του κόμματος. Δε νομίζω ότι ο πρόεδρος του κόμματος θα είναι μαζί σου.Otto Weininger έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:29 Άρχισε ο Κασσελακης να κλαίγεται και στον ΣΥΡΙΖΑ μιλάνε για εφαρμογή του αντιρατσιστικού![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
ηταν αναμενομενο ο τυπος να εκτραπει ... ας τον φανε στη μαπα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Εμπεδοκλής
Μη τα δείχνεις πολύ γιατί θα σου τα κόψει ο πρόεδρος για χάρη άλλων...Otto Weininger έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:46Στα παπαρια μου.Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:45Πρόσεχε μόνο μη βγεις εκτός γραμμής του κόμματος. Δε νομίζω ότι ο πρόεδρος του κόμματος θα είναι μαζί σου.Otto Weininger έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:29 Άρχισε ο Κασσελακης να κλαίγεται και στον ΣΥΡΙΖΑ μιλάνε για εφαρμογή του αντιρατσιστικού![]()
-
talaipwros
κοπυ παστ τραμπ ο μπεος, μεχρι και για 1st amendment ειπε, μπερδεψε τα συνταγματα
Έτσι ακριβώς. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Κάθε τόσο θα βρίσει κάποιον/κάποια στο δημοτικό συμβούλιο
Τόσα χρόνια στην Αμερική (όταν είχε παει για μεταπτυχιακά) τα έμαθε αυτά περί των amendments και τα mirandatalaipwros έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:49κοπυ παστ τραμπ ο μπεος, μεχρι και για 1st amendment ειπε, μπερδεψε τα συνταγματα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Otto Weininger
Ο Ηλιόπουλος θεωρεί χυδαιότητα αν τον ρωτήσεις τι δουλειά κάνει.
Έφαγε τις κατραπακιες από τον Μπεο λίγο πριν και τώρα σκουζει αριστερά δεξιά
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1078 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 4 Απαντήσεις