!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Βόλος ψήφισε ευρωπαϊκό εκσυγχρονισμό!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Re: Ο Βόλος ψήφισε ευρωπαϊκό εκσυγχρονισμό!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

vantono έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:21
Hector Buas έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:15
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:13

Θες να μας πεις πως ο Σενέκας είναι συριζαίος; :lol:
Ας μας πει ο ίδιος ο Σενέκας (πρώην Nero) τι είναι...

Αλλά δεν θυμάμαι να αποδοκίμασε ποτέ την χυδαιότητα...
Όσοι καταδικαζουμε τα Μητσοτάκη γαμιεσαι των βλαχοτρολ και ταυτόχρονα τις καφριλες από έναν άνθρωπο με δημόσιο αξίωμα σε λάιβ δηλώσεις του, έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε αγαπητέ, ή θα πρέπει να μας κλείσετε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης?
Κανείς σας δεν καταδίκασε τα χυδαία συνθήματα...

Κανείς σας δεν καταδίκασε τους χυδαίους Μαδουραίους και τα χυδαία νήματα τους... Ούτε καν οι συντονιστές...

Οπότε μην κάνετε τις "παρθένες" σήμερα...
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Isildur έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:18
zteo έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:14
Isildur έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:55
Πέρα απ' όλα τα άλλα, που αφορούν τον ίδιο (τον Κασσελάκη) και το ποιο είναι το πρόβλημά του και τι θα ζητήσει, εγώ στέκομαι στη συμπεριφορά του Μπέου. Όσο αγροίκος και να 'ναι, κάποια πράγματα δημόσια δεν λέγονται, από εκλεγμένους αξιωματούχους σε λάιβ μετάδοση. Επίσης, η απορία μου είναι γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί με τον Κασσελάκη σε μια τέτοια στιγμή, που πανηγυρίζει για την συντριπτική του νίκη. Δεν είναι καν βουλευτικές εκλογές. Απλά, φαντάζομαι ότι λόγω έπαρσης για το αποτέλεσμα, είπε να ρίξει και μια χοντράδα, να χαρούν και να χειροκροτήσουν από κάτω οι ουρακοτάνγκοι. Δεν λέω χιμπατζήδες, αυτοί έχουν και ένα άλφα επίπεδο.
Εκφράζει απλά την ανεπίσημη γραμμή της ΝΔ που με ακροδεξιά ομοφοβική ρητορική προσπαθεί να κρατήσει τους δεξιούς στο μαντρί.
Επίσης ξέρει ότι τα κανάλια είναι πάνω του και τα χρησιμοποιεί όσο μπορεί για παραπέρα προβολή.
Το σημαντικότερο είναι ότι όταν ξαναβρεξει ο Βόλος θα πλημμυρίσει οπότε πρέπει να έχει έτοιμη την γραμμή αποπροσανατολισμού
Δεν τον έχω για τόσο καλό πολιτικάντη, ώστε να κάνει σκόπιμα κάτι τέτοιο ακολουθώντας κρυφές ατζέντες της ΝΔ, αλλά πάλι ποτέ δεν ξες...
Κρυφές αντζεντες έχουν οι κομματαρχες της ΝΔ που τον βγάλανε δήμαρχο. Φυσικά πήρε ανταλλάγματα αλλά τον κρατάνε και από τα αρχιδια
Απλά θα αξιοποιούν τον λούμπεν λόγο του οπότε τους συμφέρει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Άρχισε ο Κασσελακης να κλαίγεται και στον ΣΥΡΙΖΑ μιλάνε για εφαρμογή του αντιρατσιστικού :smt005:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Τόπαμε και το ξαναλέμε...

Ο Volos είναι για το μΠέο...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

enaon έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:20
Isildur έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:04 Φταίει η κόκα λες; :lol:
προσπαθω να βρω κατι να τον δικαιολογήσω, η αλλη περίπτωση ειναι αυτη που λεει η γαλη και ο μπουας, να θεωρει οτι αφου οι αλλοι και αυτός γιατί οχι, αλλα ειναι ειναι βαρύ.
Μήπως απλά...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Όσοι καταδικαζουμε τα Μητσοτάκη γαμιεσαι των βλαχοτρολ και ταυτόχρονα τις καφριλες από έναν άνθρωπο με δημόσιο αξίωμα σε λάιβ δηλώσεις του, έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε αγαπητέ, ή θα πρέπει να μας κλείσετε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης?
Για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι και πολλές καταδίκες (πέρα από κάποια ξενέρωτα ναι, μεν αλλά συγκρατημένης αποστασιοποίησης) αλλά μόνον και μόνον για τον προσδιορισμό "βλαχοτρολ" όσων τις χρησιμοποιούσαν, κατέκτησες δικαίως άφεση αμαρτιών και φρη ομιλία. Συνέχισε έτσι. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Ποιος Κασσελακης... Μπεο τρέμε, απ την Ακριτα θα το βρεις :-?

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Hector Buas έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:28
Hector Buas έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:15

Ας μας πει ο ίδιος ο Σενέκας (πρώην Nero) τι είναι...

Αλλά δεν θυμάμαι να αποδοκίμασε ποτέ την χυδαιότητα...

Κανείς σας δεν καταδίκασε τους χυδαίους Μαδουραίους και τα χυδαία νήματα τους... Ούτε καν οι συντονιστές...

Λολ.
Έχω καταδικάσει πολλάκις τα βλαχοσυνθηματα μτστκ γμσαι εδώ στο πχορουμ. Δικαιούμαι να εκφέρω εξισου άποψη για ένα μαφιόζο γιδοβοσκο με γραβάτα που νομίζει ότι απευθύνεται στα πρόβατα του (και μάλλον έχει δίκιο).
Για ένα ανώνυμο μέλος σε ένα φορουμ ονόματι Μαδουραιος η Μπούας η βαντονος, στα παπάρια μου. Χέστηκα τι λένε/γράφουν, σιγά μην κάθομαι να τα βάζω σοβαρά με ένα μάτσο ανώνυμες περσόνες.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

ST48410 έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:47
Δημοκράτης έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:42 Γιατί κάτι είναι οκ να το λες ιδιωτικά και όχι δημοσιως;
για τον ίδιο λόγο που δεν πας στο γραφείο μόνο με το βρακί.
Ποιος είναι αυτός δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Otto Weininger έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:29 Άρχισε ο Κασσελακης να κλαίγεται και στον ΣΥΡΙΖΑ μιλάνε για εφαρμογή του αντιρατσιστικού :smt005:
Όλα τα είχανε, το ντάντεμα του αρχηγού τους έλειπε. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

vantono έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:35
Hector Buas έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:28

Λολ.
Έχω καταδικάσει πολλάκις τα βλαχοσυνθηματα μτστκ γμσαι εδώ στο πχορουμ. Δικαιούμαι να εκφέρω εξισου άποψη για ένα μαφιόζο γιδοβοσκο με γραβάτα που νομίζει ότι απευθύνεται στα πρόβατα του (και μάλλον έχει δίκιο).
Για ένα ανώνυμο μέλος σε ένα φορουμ ονόματι Μαδουραιος η Μπούας η βαντονος, στα παπάρια μου. Χέστηκα τι λένε/γράφουν, σιγά μην κάθομαι να τα βάζω σοβαρά με ένα μάτσο ανώνυμες περσόνες.
I see what you did there...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Isildur έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:55
Δημοκράτης έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:46
Isildur έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:42 Ο Κασσελάκης πάντως ζήτησε από την δικαιοσύνη να δράσει. Μάλλον θα 'χει συνέχεια το πράμα με τον αρκουδιάρη.
Θα ζητήσει να μη λέει πουστηδες αλλά ομοφυλόφιλοι;
Είναι εντελώς άλλο πράγμα οι ομο
Πέρα απ' όλα τα άλλα, που αφορούν τον ίδιο (τον Κασσελάκη) και το ποιο είναι το πρόβλημά του και τι θα ζητήσει, εγώ στέκομαι στη συμπεριφορά του Μπέου. Όσο αγροίκος και να 'ναι, κάποια πράγματα δημόσια δεν λέγονται, από εκλεγμένους αξιωματούχους σε λάιβ μετάδοση. Επίσης, η απορία μου είναι γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί με τον Κασσελάκη σε μια τέτοια στιγμή, που πανηγυρίζει για την συντριπτική του νίκη. Δεν είναι καν βουλευτικές εκλογές. Απλά, φαντάζομαι ότι λόγω έπαρσης για το αποτέλεσμα, είπε να ρίξει και μια χοντράδα, να χαρούν και να χειροκροτήσουν από κάτω οι ουρακοτάνγκοι. Δεν λέω χιμπατζήδες, αυτοί έχουν και ένα άλφα επίπεδο.
Ο μπεις είναι προκλητικός τσαμπουκάς και αμόλησε το πυροτέχνημα για να εντυπωσιάσει τα τσιράκια του
Αλλά υπάρχει μια υποκρισία στο ότι μπορεί το κάθε πουστρακι να προπαγανδιζει μέρα νύχτα τα προβλήματα του και το ότι θέλει να γίνει μάνα αλλά δεν μπορεί κάποιος να πει το αντίθετο
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Isildur έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:33 Μήπως απλά...
ειπα και εγω :)
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2023, 23:33
Για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι και πολλές καταδίκες (πέρα από κάποια ξενέρωτα ναι, μεν αλλά συγκρατημένης αποστασιοποίησης) αλλά μόνον και μόνον για τον προσδιορισμό "βλαχοτρολ" όσων τις χρησιμοποιούσαν, κατέκτησες δικαίως άφεση αμαρτιών και φρη ομιλία. Συνέχισε έτσι. :e045:
Κοντή μνήμη εχεις. Κυρίως στα νήματα επί λοκνταουν, με ψεκουλες, αντιμπολιάδες, εμβόλια κτλ, είχα βριστει πολλάκις με "μητσοτακογαμίκουλες".
Αλλά εδώ έχω ψηφίσει Μητσοτάκη, αυτό μου δίνει άφεση από μόνο του. Δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο, σας ευχαριστώ. :102:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”