!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Βόλος ψήφισε ευρωπαϊκό εκσυγχρονισμό!
Re: Ο Βόλος ψήφισε ευρωπαϊκό εκσυγχρονισμό!
Θα τον καθαιρεσουν?
Τι λέει?
Βρήκανε νομική φόρμουλα?
Τι λέει ο Αλιβιζατος?
Τι λέει?
Βρήκανε νομική φόρμουλα?
Τι λέει ο Αλιβιζατος?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν την έκοψαν εγκαίρως.Η κακιά λέξη ακούσθηκε.Αμέσως ακούσθηκε το αααα.... της Κοσιώνη και αμέσως κόπηκε.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:04 Μου μετέφεραν τις δηλώσεις διότι στο ΣΚΑ'Ι' που άκουγα φαίνεται πως πήραν είδηση που το πήγαινε και έκοψαν τη σύνδεση εγκαίρως. Ε, κλασικός Μπέος.![]()
Είδες ευρωπαϊκή εκσυγχρονιστική αρχοντιά μόλις τώρα στο ΑΝΤ1;Isildur έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:42 Ο Κασσελάκης πάντως ζήτησε από την δικαιοσύνη να δράσει. Μάλλον θα 'χει συνέχεια το πράμα με τον αρκουδιάρη.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μακάρι να τον πάει αίμα ο "πουστης". Κανένα έλεος. Έτσι γαμανε οι πουστηδες, να φωνάζει μετα.Isildur έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:42 Ο Κασσελάκης πάντως ζήτησε από την δικαιοσύνη να δράσει. Μάλλον θα 'χει συνέχεια το πράμα με τον αρκουδιάρη.
Όχι, γιατί η σύζυγος γουστάρει Ντζούνο και Κούτρα και το είχαμε στην Μπακογιάννενα.
Τι έγινε;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Τι παπαδες να κανει στο Βολο; Λαμπες θα αλλαζει, παρτερια θα ποτιζει, δρομους θα καθαριζει, κανα χοντροκομμενο τσιμεντο θα ριξει, αυτα.stella έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:40Εγώ ξεκάθαρα τον έμαθα λόγω Πανιωνίου.Λευκός Λύκος έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:36Δεν θα σε ρωτήσουν,μην φοβάσαι.Beria έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:29
Και στον Σεφερλή γελάνε όταν λέει τη λέξη κώλος. Ξεκαρδίζονται
Δεν θέλω να με ρωτήσουν. Ούτε να τους δω στο δρόμο δεν θέλω
Ο κόσμος που θα γελάσει με αυτά μπορεί να γελάει και χωρίς να πάρει άδεια από κάποιον.
Εσύ τον Μπέο όπως και η Στέλλα,δεν το γουστάρετε ξεκάθαρα λόγω Πανιωνίου.
Γι' αυτό και δεν μπορώ να τον χειροκροτήσω, ακόμη κι αν κάνει παπάδες στο Βόλο.
Τώρα βρίζει τον Μπογιόπουλο στον ΑΝΤ1, Χριστέ μου. Κι αυτός θα κάνει διπλωματικές συναντήσεις με κόσμο και θα προάγει ήθος και είστε κι ευχαριστημένοι. Τι να πω;
-
talaipwros
ποιος νομος παραβιαστηκε;
Ειλικρινής ερώτηση
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ο Μπογιοπουλος το ξεκίνησε. Μην τρελαθουμε κιόλας.stella έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:40Εγώ ξεκάθαρα τον έμαθα λόγω Πανιωνίου.Λευκός Λύκος έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:36Δεν θα σε ρωτήσουν,μην φοβάσαι.Beria έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:29
Και στον Σεφερλή γελάνε όταν λέει τη λέξη κώλος. Ξεκαρδίζονται
Δεν θέλω να με ρωτήσουν. Ούτε να τους δω στο δρόμο δεν θέλω
Ο κόσμος που θα γελάσει με αυτά μπορεί να γελάει και χωρίς να πάρει άδεια από κάποιον.
Τώρα βρίζει τον Μπογιόπουλο στον ΑΝΤ1, Χριστέ μου. Κι αυτός θα κάνει διπλωματικές συναντήσεις με κόσμο και θα προάγει ήθος και είστε κι ευχαριστημένοι. Τι να πω;
Το άκουσα όλο από την αρχή.
-
Δημοκράτης
Θα ζητήσει να μη λέει πουστηδες αλλά ομοφυλόφιλοι;Isildur έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:42 Ο Κασσελάκης πάντως ζήτησε από την δικαιοσύνη να δράσει. Μάλλον θα 'χει συνέχεια το πράμα με τον αρκουδιάρη.
Είναι εντελώς άλλο πράγμα οι ομο
Ούτε οι Σατανικοί Στίχοι του Ρουσντί τέτοιο σουκσέ.πατησιωτης έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:43Δεν την έκοψαν εγκαίρως.Η κακιά λέξη ακούσθηκε.Αμέσως ακούσθηκε το αααα.... της Κοσιώνη και αμέσως κόπηκε.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:04 Μου μετέφεραν τις δηλώσεις διότι στο ΣΚΑ'Ι' που άκουγα φαίνεται πως πήραν είδηση που το πήγαινε και έκοψαν τη σύνδεση εγκαίρως. Ε, κλασικός Μπέος.![]()
![]()
Ειλικρινά, έχω δακρύσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ξαναειπε τρεις φορές για πούστηδες και μετά έγινε μαλλιοκουβαρα με τον Μπογιοπουλο.Isildur έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:45Όχι, γιατί η σύζυγος γουστάρει Ντζούνο και Κούτρα και το είχαμε στην Μπακογιάννενα.
Τι έγινε;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ε οχι οκ, το παρατράβηξε.
για τον ίδιο λόγο που δεν πας στο γραφείο μόνο με το βρακί.
Επιφυλάσσομαι, με πήραν τηλέφωνο για να τον δω και είδα που τον έλεγε "τίποτα" ο Μπέος. Πώς το ξεκίνησε ο Μπογιό; Τι τον είπε, ομοφοβικό;Λευκός Λύκος έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:46Ο Μπογιοπουλος το ξεκίνησε. Μην τρελαθουμε κιόλας.stella έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:40Εγώ ξεκάθαρα τον έμαθα λόγω Πανιωνίου.Λευκός Λύκος έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:36
Δεν θα σε ρωτήσουν,μην φοβάσαι.
Το άκουσα όλο από την αρχή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1078 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-