ειναι γενικά μια απογοήτευση ο γιώργοςβ, η γαλή όμως εγγύηση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Βόλος ψήφισε ευρωπαϊκό εκσυγχρονισμό!
Re: Ο Βόλος ψήφισε ευρωπαϊκό εκσυγχρονισμό!
Και το πριν που έχασες είχε ανοησίες, αν και χωρίς βρισιές. Έλεγε ότι αυτός δεν σπούδασε και γιαυτό αναφέρεται μετά στους γιατρούς και τους δικηγόρους που κυβέρνησαν την Ελλάδα και την κατέστρεψαν.vantono έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:26 Ευτυχώς που καταγράφηκε αυτή η δήλωση και υπάρχει.
Το νόημα της είναι πολύ βαθύτερο και χειρότερο απ' το "είπα απλά τη λέξη πουστηδες".
στον βλαχομαφιόζο που κάνει δουλειά είσαι ανοιχτός. Τον πούστη θα τον ψήφιζες αν έκανε δουλειά;
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Δεν θα σε ρωτήσουν,μην φοβάσαι.Beria έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:29Και στον Σεφερλή γελάνε όταν λέει τη λέξη κώλος. ΞεκαρδίζονταιΛευκός Λύκος έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:25Εντάξει,την άλλη φορά θα σε ρωτήσει ο κόσμος που δεν γουστάρει γκευ,κτλ αν θα γελάσει ή όχι.Beria έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:24 Τα γέλια των ψηφοφόρων του μαφιόζου είναι ακόμα μεγαλύτερη ντροπή από τον βόθρο των δηλώσεων του
Δεν θέλω να με ρωτήσουν. Ούτε να τους δω στο δρόμο δεν θέλω
Ο κόσμος που θα γελάσει με αυτά μπορεί να γελάει και χωρίς να πάρει άδεια από κάποιον.
Εσύ τον Μπέο όπως και η Στέλλα,δεν το γουστάρετε ξεκάθαρα λόγω Πανιωνίου.
-
talaipwros
Ειπαμε, η Ελλάδα βρηκε τον Τραμπ που της αξίζει
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ας κάνει δουλειά όπως προανέφερα,και θα στηριχθεί.Σενέκας έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:35στον βλαχομαφιόζο που κάνει δουλειά είσαι ανοιχτός. Τον πούστη θα τον ψήφιζες αν έκανε δουλειά;
Είμαι ξεκάθαρος σε αυτό που λέω.
Εγώ όχιΣενέκας έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:35στον βλαχομαφιόζο που κάνει δουλειά είσαι ανοιχτός. Τον πούστη θα τον ψήφιζες αν έκανε δουλειά;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
αυτο με την μυτη ειναι πολυ εκνευριστικό, στο 0:42 του χαλαει τον ειρμό, δεν μπορει να βγει καμια κοκα που να μην μουδιάζει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 08 Οκτ 2023, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κι εγώ θα στηρίξω όποιον κάνει δουλειά, ανεξαρτήτως παράταξης. Και το έκανα και σήμερα για κάποιον που δεν θα ψήφιζα ποτέ το κόμμα του σε εθνικές εκλογές. Αλλά μέρος της δουλειάς του, είναι και το να είναι ευπρεπής. Ο δήμαρχος στέκεται πολύ ψηλά μέσα στο δήμο του. Αποτελεί παράδειγμα είτε το θέλουμε, είτε όχι. Δεν μπορεί να φέρεται έτσι.Λευκός Λύκος έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:32 Να σου πω κάτι.
Προσωπικά,θα στηρίξω τον οποιοδήποτε κάνει δουλειά σε αυτό το μπουρδέλο,την Ελλάδα.
Χωρίς κομματικές παρατάξεις κτλ.
Εδώ στην Θεσσαλονίκη,στις Συκιές,ο Δανιηλίδης που είναι πασοκ,βγαίνει καμιά 20 χρόνια. Έχει κάνει δουλειά όμως. Και φαίνεται.
Αν ο Πελετιδης στην Πάτρα κάνει δουλειά στην πόλη του και φαίνεται, πρέπει να στηριχθεί.
Αν ο Μπεος στον Βόλο,κάνει δουλειά, πρέπει να στηριχθεί.
Και γενικά όποιος κάνει δουλειά στον δήμο του ή στην περιφέρεια του, πρέπει να στηρίζεται γιατί μόνο έτσι θα υπάρχει μια ομαλότητα.
Έλα ρε stella, ας σοβαρευτούμε και λίγο. Σαφώς και είναι απαράδεκτες αυτές οι δηλώσεις δημόσια αλλά το να παθαίνουν ταράκουλο όλες οι αρσακειάδες του Ανθρώπινου λόγου και ειδικώς οι πανελατζήδες, είναι μια ακόμη κωμική κακοπαιγμένη παράσταση και τίποτα παραπάνω.stella έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:33Και μικρά παιδάκια και μεγάλα παιδάκια και ξεμωραμένα παιδάκια βλέπουν και τέτοιες δηλώσεις ΔΕΝ είναι για Άνθρωπο.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:29Ε ναι, για να είναι εκφραστής του ορθού εκσυγχρονισμένου πολιτικού λόγου, θα μπορούσε να πει απλώς "γstella έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:22 Αυτός είναι ο γνήσιος ο άντρας ο Αχιλλέας ο Έλλην.
Και εξίσου αηδιαστικοί οι αποκάτω που γελάνε με τα ποινικά κολάσιμα του σκατομαφιόζου που μόλις νομιμοποίησαν για 5 ακόμη χρόνια.σαι Κασσελάκη" αλλά σιγά μην ξέρει από σαβουαρ βιβρ ο βλάχος.
Ντροπή και αίσχος. Βλέπουνε και μικρά παιδιά τέτοια ώρα.
Δηλαδή εντάξει, λόλα να ένα μήλο. Ε λόλα να ένας επικίνδυνος εγκληματίας.
Στο πχόρουμ παίζουν στο χαλαρό πολύ χειρότερα και περνάνε αβρόχοις ποσί.
Αλλά είπαμε, τα εν πχόρω μη εν δήμω...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κάτι πήρε το αυτι μου. Περίπτωση αρχετυπικου σκατοβλαχου ο Μπεουλας δηλαδή, απ' αυτούς που γράφουν bio στο fb τους "σπούδασε ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΆΤΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΗ και δουλεύει στην εταιρεία Durex".ST48410 έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:35Και το πριν που έχασες είχε ανοησίες, αν και χωρίς βρισιές. Έλεγε ότι αυτός δεν σπούδασε και γιαυτό αναφέρεται μετά στους γιατρούς και τους δικηγόρους που κυβέρνησαν την Ελλάδα και την κατέστρεψαν.vantono έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:26 Ευτυχώς που καταγράφηκε αυτή η δήλωση και υπάρχει.
Το νόημα της είναι πολύ βαθύτερο και χειρότερο απ' το "είπα απλά τη λέξη πουστηδες".
Είμαι σίγουρος ότι γράφει και ΚΕΦΑΛΑΊΑ ΜΕ ΤΌΝΟΥΣ.
Εγώ ξεκάθαρα τον έμαθα λόγω Πανιωνίου.Λευκός Λύκος έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:36Δεν θα σε ρωτήσουν,μην φοβάσαι.Beria έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:29Και στον Σεφερλή γελάνε όταν λέει τη λέξη κώλος. ΞεκαρδίζονταιΛευκός Λύκος έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:25
Εντάξει,την άλλη φορά θα σε ρωτήσει ο κόσμος που δεν γουστάρει γκευ,κτλ αν θα γελάσει ή όχι.
Δεν θέλω να με ρωτήσουν. Ούτε να τους δω στο δρόμο δεν θέλω
Ο κόσμος που θα γελάσει με αυτά μπορεί να γελάει και χωρίς να πάρει άδεια από κάποιον.
Εσύ τον Μπέο όπως και η Στέλλα,δεν το γουστάρετε ξεκάθαρα λόγω Πανιωνίου.
Γι' αυτό και δεν μπορώ να τον χειροκροτήσω, ακόμη κι αν κάνει παπάδες στο Βόλο.
Τώρα βρίζει τον Μπογιόπουλο στον ΑΝΤ1, Χριστέ μου. Κι αυτός θα κάνει διπλωματικές συναντήσεις με κόσμο και θα προάγει ήθος και είστε κι ευχαριστημένοι. Τι να πω;
-
Δημοκράτης
Γιατί είναι απαράδεκτο να το λες δημοσια;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:40Έλα ρε stella, ας σοβαρευτούμε και λίγο. Σαφώς και είναι απαράδεκτες αυτές οι δηλώσεις δημόσια αλλά το να παθαίνουν ταράκουλο όλες οι αρσακειάδες του Ανθρώπινου λόγου και ειδικώς οι πανελατζήδες, είναι μια ακόμη κωμική κακοπαιγμένη παράσταση και τίποτα παραπάνω.stella έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:33Και μικρά παιδάκια και μεγάλα παιδάκια και ξεμωραμένα παιδάκια βλέπουν και τέτοιες δηλώσεις ΔΕΝ είναι για Άνθρωπο.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:29
Ε ναι, για να είναι εκφραστής του ορθού εκσυγχρονισμένου πολιτικού λόγου, θα μπορούσε να πει απλώς "γσαι Κασσελάκη" αλλά σιγά μην ξέρει από σαβουαρ βιβρ ο βλάχος.
Αλλά είπαμε, τα εν πχόρω μη εν δήμω...![]()
Γιατί κάτι είναι οκ να το λες ιδιωτικά και όχι δημοσιως;
Γιατί είναι οκ το να λες δημόσια ότι είναι οκ το να υιοθετούν οι πουστηδες και όχι το αντιθετο;
Ο Κασσελάκης πάντως ζήτησε από την δικαιοσύνη να δράσει. Μάλλον θα 'χει συνέχεια το πράμα με τον αρκουδιάρη.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Τι συγκρίνεις τώρα; Δήμαρχο με περσόνα στο πχόρουμ;ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:40Έλα ρε stella, ας σοβαρευτούμε και λίγο. Σαφώς και είναι απαράδεκτες αυτές οι δηλώσεις δημόσια αλλά το να παθαίνουν ταράκουλο όλες οι αρσακειάδες του Ανθρώπινου λόγου και ειδικώς οι πανελατζήδες, είναι μια ακόμη κωμική κακοπαιγμένη παράσταση και τίποτα παραπάνω.stella έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:33Και μικρά παιδάκια και μεγάλα παιδάκια και ξεμωραμένα παιδάκια βλέπουν και τέτοιες δηλώσεις ΔΕΝ είναι για Άνθρωπο.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:29
Ε ναι, για να είναι εκφραστής του ορθού εκσυγχρονισμένου πολιτικού λόγου, θα μπορούσε να πει απλώς "γσαι Κασσελάκη" αλλά σιγά μην ξέρει από σαβουαρ βιβρ ο βλάχος.
Αλλά είπαμε, τα εν πχόρω μη εν δήμω...![]()
Μη μιλάει έτσι ένας πολιτικός, τόσα πολλά ζητάμε κάποιοι δηλαδή;
Σιγά μη σκίσω το καλσόν μου, όπως λέει κι ο μαφιόζος. Έχω ακούσει χειρότερα και στο γήπεδο. Αλλά όχι από πολιτικό - ή μάλλον από τους χρυσαυγίτες. Κοίτα να δεις, ε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1078 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 4 Απαντήσεις