Αυτό το imerodromos.gr καινούργιο ρωσοσάιτ είναι; Εμφανίστηκε από το πουθενά και πλασάρεται πολύ εδώ μέσα τις τελευταίες μέρες.Otto Weininger έγραψε: 08 Οκτ 2023, 19:38Αρίστος έγραψε: 08 Οκτ 2023, 19:36Otto Weininger έγραψε: 08 Οκτ 2023, 19:13 Αν είναι αμερικανικά όπλα από την Ουκρανία, αυτό σημαινει ότι τα έδωσαν οι Ρώσοι μέσω Ιράν/Τουρκίας
H κλικα του Ζελενσκι κανει λαθρεμποριο με τα οπλα που του στελνει η ΔΥση και αυτο το ψαχνουν απο περυσι οι ιδιοι οι Αμερικανοι επισημα.
«Δεν είναι γνωστό πού πηγαίνουν πραγματικά τα όπλα που παραδίδονται στην Ουκρανία. Ακόμα και οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες παραδέχονται ότι δεν ξέρουν. Ωστόσο, είναι σαφές ότι όλα αυτά τα όπλα εξαφανίζονται πριν φτάσουν στο μέτωπο. Υπάρχουν αναφορές για αύξηση της εγκληματικότητας στο Κίεβο. Στην πραγματικότητα, οι δυτικές χώρες τροφοδοτούν αυτό που ο Παγκόσμιος Δείκτης Οργανωμένου Εγκλήματος αποκαλεί μία από τις μεγαλύτερες αγορές εμπορίου όπλων στην Ευρώπη», είχε δηλώσει σχετικά πρόσφατα ο πρώην αξιωματούχος του ΝΑΤΟ, συνταγματάρχης Ζακ Μποντ, καθώς πλάι στις νόμιμες μπίζνες ανθούν και οι παράνομες, πόσο μάλλον όταν στην Ουκρανία πολεμούν όλα τα μπουμπούκια, από τους διαφόρους μισθοφόρους και τους πράκτορες των δυτικών μυστικών υπηρεσιών, μέχρι τα ναζιστικά κατακάθια του Συντάγματος Αζόφ.
https://www.imerodromos.gr/hpa-ereuna-t ... -oukrania/
.
Ουστ ρε από δω που ήρθες να κάνεις ρωσοπροπαγάνδα και σε αυτό το νήμα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
-
Η φωνή της Αληθειας
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
-
Εμπεδοκλής
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Είχα την εντύπωση ότι οι Γερμανοί όταν μπήκαν στη Θεσσαλονίκη βρήκαν Εβραίους. Ή και για το Άουσβιτς φταίνε οι Έλληνες και όχι κάτι αυστογερμανοί με βούλγαρους;foscilis έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:06Ναι βέβαια. Πολυεθνική περιοχή έγινε 98% εθνοτικά ομοιογενής κλάνοντας ροδόνερο εκτός από τις ελάχιστες περιπτώσεις που οι άλλοι ήταν υπάνθρωπα τέρατα (και τα μωρά τους φυσικά).nyxtovios έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:03
Εκτόπισε εβραίους, τούρκους και μακεδόνες το ελληνικό κράτος;
Οι μόνοι που όντως εκτόπισε ήταν αλβανοί πρώην συνεργάτες των ναζί και λίγα τους έκανε.
Μια φοβερή σύμπτωση ρε παιδί μου και οι Τούρκοι τα ίδια λένε.
Βέβαια αυτό δεν απαντά στο ερώτημα μου, πως και που εκτόπισε εβραίους το ελληνικό κράτος.foscilis έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:06Ναι βέβαια. Πολυεθνική περιοχή έγινε 98% εθνοτικά ομοιογενής κλάνοντας ροδόνερο εκτός από τις ελάχιστες περιπτώσεις που οι άλλοι ήταν υπάνθρωπα τέρατα (και τα μωρά τους φυσικά).nyxtovios έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:03
Οι μόνοι που όντως εκτόπισε ήταν αλβανοί πρώην συνεργάτες των ναζί και λίγα τους έκανε.
runner έγραψε: 08 Οκτ 2023, 19:55Καλά οκ, από παιδί θυμάσαι, όχι το μεσανατολικό, αλλά αυτά που σου πάσαραν τα πασοκικά ΜΜΕ περί δήθεν δίκαιου αγώνα των Παλαιστινίων, γενοκτονίες και άλλες τέτοιες μπούρδες που προέκυπταν αρχικά από τη σχέση Ανδρέα-Αραφάτ.exiledd έγραψε: 08 Οκτ 2023, 19:35 Τα έχετε κάνει όλα ποδόσφαιρο εδώ μέσα,Γαύρος-Βάζελος κι έτσι φάση...
Αγαπημένοι μου οι της Χαμάς επειδή δε θεωρώ οκ τη γενοκτονία ως απάντηση στα καφριλίκια;
Δεν είμαι πιτσιρικάς,ούτε κάποιος που διαμορφώνει άποψη,από τις επικεφαλίδες και την πρώτη παράγραφο ενός άρθρου,ούτε από τα social,γιατί έτσι τρεντάρει η φάση...
Το θυμάμαι από παιδί το Μεσανατολικό...
Και όπως είπα δεν είμαι χτεσινός,ξέρω το έλεος που δείχνουν οι Ισραηλινοί...
Λίγο πιο πάνω ανεβάσανε πτώματα Χαμασαίων,μάλλον,το ελπίζω τουλάχιστον,γιατι ικανούς τους έχω να ξεσπάσανε σε τυχαίους φουκαράδες,να τα κατουράνε Εβραίοι,μην μας μακριά ή πολύ παλιά...
Να μην ξεχνάμε πως οι φίλοι σας οι βρωμοΠαλαιστίνιοι έχουν διαπράξει και τρεις πολύνεκρες επιθέσεις σε ελληνικό έδαφος με Έλληνες θύματα
παρά την υποστήριξη των εγχώριων γραφικών.
Γενοκτονίες, εποικισμοί και άλλα τέτοια ωραία είναι επιχειρήματα για συγκεντρώσεις αριστεροάπλυτων σε συναυλίες του Αγγελάκα.
Εχω ακριβως την ιδια εντυπωση γιατι τα θυμαμε απο τοτε που ημουν παιδι... Ε ρε τι παπατζα φαγαμε γιαυτο καταληξαμε το ρεντικολο της ΕΕ σημερα
εχουν αλλαξει οι καιροι το εχω πει θα το ξανα πω αλλη μια ο τραμπ μου αρεσει αλλα αυτην την φορα θα ειναι ΤΕΡΜΑ επικινδυνος και θα ειναι αιτια 3ου Π.ΠGolden Age έγραψε: 08 Οκτ 2023, 21:11Με τον Τραμπ δεν θα το διανοούνταν.killzone έγραψε: 08 Οκτ 2023, 21:00 Ενας ενας νεοι παιχτες θα ερχονται σιγα σιγα θα φουντωσει στο τελος η κατασταση και θα παμε για 3ο Π.Π
https://twitter.com/Caucasuswar/status/ ... 1019968696
Έχουμε Φλώρο στο τιμόνι, μη μασάςkillzone έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:14εχουν αλλαξει οι καιροι το εχω πει θα το ξανα πω αλλη μια ο τραμπ μου αρεσει αλλα αυτην την φορα θα ειναι ΤΕΡΜΑ επικινδυνος και θα ειναι αιτια 3ου Π.ΠGolden Age έγραψε: 08 Οκτ 2023, 21:11Με τον Τραμπ δεν θα το διανοούνταν.killzone έγραψε: 08 Οκτ 2023, 21:00 Ενας ενας νεοι παιχτες θα ερχονται σιγα σιγα θα φουντωσει στο τελος η κατασταση και θα παμε για 3ο Π.Π
https://twitter.com/Caucasuswar/status/ ... 1019968696
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Οι γραφειαδες του ΟΗΕ βγαλαν καμια ανακοίνωση ή οχι λογω σαββατοκύριακου.?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
Εμπεδοκλής
Απλά μη βρέξει, μη γίνει τράκα ή μη τη δώσει σε κανέναν ΕΠΟΠ και πιάσει αιχμάλωτο τον διοικητή του.
-
Εμπεδοκλής
Περιμένουν τη Μαντόνα.lonelyrider έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:21 Οι γραφειαδες του ΟΗΕ βγαλαν καμια ανακοίνωση ή οχι λογω σαββατοκύριακου.?
Νομίζεις. Τις προάλλες που πήγε το αυτοκίνητο στο συνεργείο για κάτι διαρροές λαδιών, του λέει ο μηχανικός "έχεις σάπια κολλάρα" κι ο άλλος "το ξέρω, αλλά πες μου τι έχει το αυτκίνητο".student έγραψε: 08 Οκτ 2023, 17:37Εσύ μπερδεύεσαι...δεν έχεις πάρει χαμπάρι προφανώς γιατί κωλάρα μιλάμε...Isildur έγραψε: 08 Οκτ 2023, 17:26Μπερδεύεσαι, άλλο πράμα είναι ο Βεζύρης. Αυτό λέγεται γιουσουφάκι.student έγραψε: 08 Οκτ 2023, 17:14
Απλά θα την παλέψεις...?
Μέγας βεζύρης θα γίνεις εσύ έτσι και μας καβαλήσουν τα τζιχάντια...
θυμήσου μας όταν έλθεις στην εξουσία σου κι εμάς τους τριχωτούς ακασσελάκατους...![]()
για γιουσουφάκια πάνε κάτι κατιμάδες σαν εσένα κι εμένα να σερβίρουμε σαλεεεεπ την ώρα της δράσης
ΥΓ. ...ηθελημένος ο πλεονασμός περί βεζύρη για να αναδείξω την εξουσία που μπορεί να έχει ο κατάλληλος κώλος σε έναν τυπικό κωλομπαρά χαλίφη![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Δεν υπάρχει καμμία σύμπτωση, απλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται με αυτά τα θέματά και δεν έχει και κανένα απολύτως Neumann να σου παραθέτουμε πηγές όταν μπαίνεις σε full biased Παναγιώτης Κολλημένος mode.foscilis έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:06Ναι βέβαια. Πολυεθνική περιοχή έγινε 98% εθνοτικά ομοιογενής κλάνοντας ροδόνερο εκτός από τις ελάχιστες περιπτώσεις που οι άλλοι ήταν υπάνθρωπα τέρατα (και τα μωρά τους φυσικά).nyxtovios έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:03
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Καλα κοροιδευε εσυ οταν βγει ο Τραμπ που θα βγει μην αρχιζετε την κλαψα γιατι δεν εχει το θεο του ο τυπας
Πρεπει να χανουν πολλα λαδια αυτοι οι εβραιοι περασαν ηδη 48 ωρες και δεν ειναι ετοιμοι ακομα για πληρη επιθεση
https://twitter.com/machiavelli_gr/stat ... 0176811131
08.10.2023
Δεκάδες νέες που υπηρετούσαν στον ισραηλινό Στρατό έχουν συλληφθεί αιχμάλωτες και κρατούνται στην Γάζα από την Χαμάς.
Ερώτημα είναι για άλλη μία φορά αν οι γυναίκες πρέπει να υπηρετούν στην πρώτη γραμμή.

Δεκάδες γυναίκες που υπηρετούν στον ισραηλινό Στρατό έχουν συλληφθεί αιχμάλωτες ή έχουν χάσει την ζωή τους από την επίθεση των Παλαιστινίων στις ισραηλινές δυνάμεις από χθες το πρωί.
Φιλοϊσραηλινοί λογαριασμοί στο Χ δημοσιεύουν τις φωτογραφίες και το όνομά τους.
Δείτε:

Σίγουρα σφίγγεται η καρδιά του ανθρώπου βλέποντας όλα αυτά τα νιάτα και την ομορφιά να έχουν εμπλακεί σε αυτή την ανθρωποσφαγή και να κινδυνεύει η ζωή τους.
Και ερώτημα είναι αν πρέπει να εκτελούν στρατιωτική θητεία στην πρώτη γραμμή γυναίκες, για πολλούς και διάφορους λόγους.

https://twitter.com/BabakTaghvaee1/stat ... n-xamas%2F
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... tin-xamas/
Δεκάδες νέες που υπηρετούσαν στον ισραηλινό Στρατό έχουν συλληφθεί αιχμάλωτες και κρατούνται στην Γάζα από την Χαμάς.
Ερώτημα είναι για άλλη μία φορά αν οι γυναίκες πρέπει να υπηρετούν στην πρώτη γραμμή.

Δεκάδες γυναίκες που υπηρετούν στον ισραηλινό Στρατό έχουν συλληφθεί αιχμάλωτες ή έχουν χάσει την ζωή τους από την επίθεση των Παλαιστινίων στις ισραηλινές δυνάμεις από χθες το πρωί.
Φιλοϊσραηλινοί λογαριασμοί στο Χ δημοσιεύουν τις φωτογραφίες και το όνομά τους.
Δείτε:

Σίγουρα σφίγγεται η καρδιά του ανθρώπου βλέποντας όλα αυτά τα νιάτα και την ομορφιά να έχουν εμπλακεί σε αυτή την ανθρωποσφαγή και να κινδυνεύει η ζωή τους.
Και ερώτημα είναι αν πρέπει να εκτελούν στρατιωτική θητεία στην πρώτη γραμμή γυναίκες, για πολλούς και διάφορους λόγους.

https://twitter.com/BabakTaghvaee1/stat ... n-xamas%2F
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... tin-xamas/
Ποιους Ναζί; Στους Βαλκανικούς Πολέμους αναφέρεται ο Φόσι.nyxtovios έγραψε: 08 Οκτ 2023, 22:03Εκτόπισε εβραίους, τούρκους και μακεδόνες το ελληνικό κράτος;foscilis έγραψε: 08 Οκτ 2023, 21:13Πραγματικοτητα: μολις πριν 100 χρονια φεραμε εποικους που εκτοπισαν μακεδονες, τουρκους και τελικα εβραιους απο τη Μακεδονια που ζουσαν απο πεντε μεχρι δεκαπεντε αιωνες. Και μαλιστα αυτοι οι εποικοι ηταν απογονοι προηγουμενων εποικων στην Ανατολια.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Οκτ 2023, 20:41
Τα λες ανάποδα. Εμείς δεν υπήρξαμε επιθετικοί. Οι τούρκοι επιτέθηκαν. Οι τούρκοι προκαλούν. Ο Τσόμσκυ, αν τύχει ποτέ να τον διαβάσεις, ασκεί σφοδρή κριτική στους τουρκους όχι στους έλληνες. Για το ζήτημα των Κούρδων, για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για τον τρόπο που όπως στο ιράν ή ακόμα και στο ισραήλ η θρησκεία παίζει σημαντικό ρόλο στον φονταμενταλισμό τους. Εμείς δεν ήρθαμε ποτέ και εξοντώσαμε μειοψηφία που ζούσε εδώ. Ήμασταν πάντα εδώ. Μόνο μεταξύ μας σκοτωνόμαστε.
Η βασικη διαφορα του Ισραηλ ειναι οτι τα κανει ολα μεταπολεμικα και in living memory, ξερεις οτι δεν ηταν αιωνια πχ στην Ανατολικη Ιερουσαλημ γιατι επαιζαν οι ειδησεις τι εγινε τι 67 ενω για το Κιλκις ξερωγω ο,τι μαλακια σου πουνε την πιστευεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 9 Απαντήσεις