Υπάρχει και η γλώττα του σώματος, χελλόοου.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 08 Οκτ 2023, 17:01Αμα γίνει αυτό τον μπούλο. Τον ήπιαμε στην Ελλάδα. Που να τρέχω τώρα να μαθαίνω Αραβικά. Είναι δύσκολη γλώσσα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Φοβάμαι ότι είναι ήδη χιλιάδες. 600 είναι οι αναγνωρισμένοι/εντοπισμένοι.τεν τεν έγραψε: 08 Οκτ 2023, 15:08 https://twitter.com/PlakoudasSpyros/sta ... dQmdA&s=19
Πάνω από 600 οι νεκροί από το Ισραήλ στην συντριπτική πλειονότητα τους άμαχοι
- Τοξοβόλος_UK
Α ναι, σε αυτή είμαι καλός το είχα ξεχάσει. Έχω γυμνασμένη μυώδης άτριχη αντρική κωλάρα. Πιστεύω θα την παλέψω. Τώρα ηρέμησα.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
παντως η γαζα εχει την εκταση της Θασου,αλλα με 2.5 μυρια μουσουλμανους κατοικους
απο την στιγμη που οι εβραιοι εχουν drones αεροπλανα κ.λπ τι νοημα εχει η εισβολη; μεγαλο ρισκο δειχνει
απο την στιγμη που οι εβραιοι εχουν drones αεροπλανα κ.λπ τι νοημα εχει η εισβολη; μεγαλο ρισκο δειχνει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 08 Οκτ 2023, 17:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ποτέ δεν δικαιολογούνται πυρηνικά.talaipwros έγραψε: 08 Οκτ 2023, 15:14μεχρι και πυρηνικα δικαιολογουνται πλεονvantono έγραψε: 08 Οκτ 2023, 15:13Μπορούσαν πανεύκολα οι ξυποληταράδες να κερδίσουν ολοκληρωτικά τον πολεμο της προπαγάνδας, το σημαντικότερο παρτ ενος πολέμου, που τον ειχαν ήδη κερδισμένο δηλαδή, σε πολλά σημεια του δυτικού και ευρωπαϊκού κυρίως, κόσμου.Αλιόσα έγραψε: 08 Οκτ 2023, 12:23
Μαλάκα μου τι αρρωστάκια δαιμονισμένοι υπάνθρωποι ειναι αυτοι; αφήνουν μέχρι και τα παιδάκια των παλαιστινίων να βαράνε το εβραιόπουλο. Πω πω μιλάμε για σιχάματα.
Μετά απο κατι τέτοια βίντεο, απλά αυτοκτόνησαν. Δεν πιστεύω να υπάρχει εστω κι ενα σώφρον άτομο σε όλο τον κόσμο πλέον, που μετά απο όλο αυτά τα βίντεο να στενοχωρηθεί οταν φάνε όλοι τους πριονοκορδέλα, και να συνεχίσει να κατεβαίνει σε πορείες και αλληλεγγυοσυναυλίες.
Γι' αυτό είμαστε εδώ, για να βοηθάμε.
.
.
Όσοι έχετε πάντως τουριστικά καταλύματα κύπρο, ρόδο, κρήτη, καλό θα ήταν να ψαχτείτε με τους πράκτορές σας πως ίσως να τραβήξετε μερίδιο από όσους την κοπανίσουν ενδεχομένως από το ισραήλ...μπορεί να τραβήξει η φάση και να χοντρύνει...
επιπλέον να βγάλετε άμεσα στα rbnb σας φρέσκες προσφορές στο booking ειδικά προς ισραηλινούς για άμεσο μέλλον με 15μερα κλεισίματα και πάνω. Επιπλέον εκπτώσεις σε οικογένειες και γυναικόπαιδα.
ΥΓ Να βγει ρε παιδί μου και κανά επιπλέον μεροκάματο να το τρίβετε στη μούρη των γύρω πόσο γαμάτοι επιχειρηματίες είστε και είδατε μπροστά...να κάνετε κανά ταξιδάκι βέγκας...κάτι τις...
καμία κρίση δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη άλλωστε.
επιπλέον να βγάλετε άμεσα στα rbnb σας φρέσκες προσφορές στο booking ειδικά προς ισραηλινούς για άμεσο μέλλον με 15μερα κλεισίματα και πάνω. Επιπλέον εκπτώσεις σε οικογένειες και γυναικόπαιδα.
ΥΓ Να βγει ρε παιδί μου και κανά επιπλέον μεροκάματο να το τρίβετε στη μούρη των γύρω πόσο γαμάτοι επιχειρηματίες είστε και είδατε μπροστά...να κάνετε κανά ταξιδάκι βέγκας...κάτι τις...
Πως, άμα είσαι εντελώς βλάκας ή/και φασιστάκος (πλεονασμός, ξέρω) δικαιολογούνται μια χαρά.Green Dragon έγραψε: 08 Οκτ 2023, 17:07Ποτέ δεν δικαιολογούνται πυρηνικά.talaipwros έγραψε: 08 Οκτ 2023, 15:14μεχρι και πυρηνικα δικαιολογουνται πλεονvantono έγραψε: 08 Οκτ 2023, 15:13
Μπορούσαν πανεύκολα οι ξυποληταράδες να κερδίσουν ολοκληρωτικά τον πολεμο της προπαγάνδας, το σημαντικότερο παρτ ενος πολέμου, που τον ειχαν ήδη κερδισμένο δηλαδή, σε πολλά σημεια του δυτικού και ευρωπαϊκού κυρίως, κόσμου.
Μετά απο κατι τέτοια βίντεο, απλά αυτοκτόνησαν. Δεν πιστεύω να υπάρχει εστω κι ενα σώφρον άτομο σε όλο τον κόσμο πλέον, που μετά απο όλο αυτά τα βίντεο να στενοχωρηθεί οταν φάνε όλοι τους πριονοκορδέλα, και να συνεχίσει να κατεβαίνει σε πορείες και αλληλεγγυοσυναυλίες.
.
.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Άλλος από 'δω.sys3x έγραψε: 08 Οκτ 2023, 16:58Βρε τριμάλαξ, το Ισραήλ την έχει πέσει στους Παλαιστίνιους, όχι το αντίστροφο, τους έχουνε κάνει 80000 φορές αυτά που τους κάνουν ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, δεν ξυπνήσανε μια ωραία ημέρα και είπανε να πάνε να κατακτήσουν - επεκταθούν σε μια ξένη χώρα, η φρικαλεότητα φέρνει φρικαλεότητα, η βία βία κτλ.vantono έγραψε: 08 Οκτ 2023, 16:40Bazoomba έγραψε: 08 Οκτ 2023, 15:39
Kεφτε που δικαιολογεις γενοκτονιες, εαν σου βρω παρομοιο βιντεο με παιδια ισραηλινων να βαρανε παλαιστινιους υπο την καθοδηγηση Ισραηλινων ματατζηδων θα βγεις λιγο δημοσια να ζητησεις γενοκτονια των Εβραιων να δω κατι;
Γαμημενοι φαν των Il Volo.![]()
![]()
![]()
Άρα αφου υπάρχουν κάποιοι μεμονωμένοι του Ισραήλ που εχουν διαπράξει τέτοιες φρικαλεότητες, δικαιολογούνται και οι αντίστοιχοι μεμονωμένοι της Παλαιστίνης να διαπράξουν ακριβώς τις ίδιες? Αυτό μου λες?
Μα ακριβώς τις ίδιες? Καθόλου φαντασία δική τους ρε παιδι μου? Να δοκιμάσουν κατι διαφορετικό εστω?![]()
Αν γίνεσαι ίδιος με το τέρας που υποτιθεται οτι θες να πολεμήσεις, δεν έχεις καταφέρει να γίνεις κι εσύ τέρας?
Φασισταριά.
Ο άλλος μου υποσχέθηκε να μου φέρει εικόνες και βινδεα με εβραιόπουλα που κάνουν μπουλινγκ σε παλαιστινιόπουλα για να με πεισει. Εσύ φέρε μου κάτι αντίστοιχο κλουβάτο, τώρα που γυρνάει. Σου έχω εμπιστοσύνη.
Όσο μικρότερο το κλουβί, τόσο περισσότερο θα συγκινηθώ και θα αλλάξω γνώμη λέγοντας " α τέλεια, καλά τους κάνουν".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 08 Οκτ 2023, 17:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Τοξοβόλος_UK
Γνώμη μου οτι σε χερσαία επίθεση εναντίον της Γάζας θα χάσει το Ισραήλ. Εκεί μέσα είναι εκκολαπτήριο φανατίλας απελπισμένων ανθρώπων που δεν έχουν να χάσουν τπτ. Θα είναι σα να στέλνουν σε θανατική καταδίκη όποιους Ισραηλινούς στρατιώτες στείλουν.Κόκκορας έγραψε: 08 Οκτ 2023, 17:06 παντως η γαζα εχει την εκταση της Θασου,αλλα με 2.5 μυρια μουσουλμανους κατοικους
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έχουμε τα εξής αξιοπερίεργα :Zelda έγραψε: 08 Οκτ 2023, 16:56 Απαγωγείς παιδιών σε κλουβια
Μαλιστα...
Σε λίγο θα κανουν σκλαβοπάζαρα και θα λενε οι γραφικοι για πολιτικες ορθοτητες και μην τους λετε κατσαριδες και τους θιξουμε τους καημενους
Δεν ειδαμε τι φρικαλεοτητες κανανε και τα αδερφια τους του ISIS.
Σε αλλους μουσουλμανους μαλιστα, οχι σε εβραιους ή χριστιανους
Ουτε εκει καταδικη βεβαια, γιατι σκοτωνανε κακους Αμερικανους οποτε παλι ΟΚ
Το πρώτο είναι το μίσος των φασιστερών κατά των αμερικάνων, επειδή βοήθησαν να χάσουν τον συμμοριτοπόλεμο και γκρέμισαν την σοβιετία. Είναι υπέρ του οποιουδήποτε είναι κατά των αμερικάνων: Πούτιν, Κιμ, Χαμάς, Άραβες και λοιπά σκατά της Υφηλίου.
Το άλλο γκρουπ είναι οι νεοναζίδες που ακόμα κουβαλούν το μίσος των ιδεολογικών προγόνων τους κατά των Εβραίων.
Έχουμε και κάτι χριστιανούς που μισούν τους Εβραίους, επειδή σκότωσαν τον θεό τους.
Και τέλος κάποιοι ηλίθιοι δικαιωματιστές που έχει φυράνει το μυαλό τους από την κόκα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Τα περισσότερα (αν όχι όλα) μπιμπί σε συγκεκριμένη περιοχή της Θεσσαλονίκης είναι ισραηλινών εβραίων.student έγραψε: 08 Οκτ 2023, 17:08 Όσοι έχετε πάντως τουριστικά καταλύματα κύπρο, ρόδο, κρήτη, καλό θα ήταν να ψαχτείτε με τους πράκτορές σας πως ίσως να τραβήξετε μερίδιο από όσους την κοπανίσουν ενδεχομένως από το ισραήλ...μπορεί να τραβήξει η φάση και να χοντρύνει...
.
.
Να το κάνω ρε φίλε αλλά δώσε μου κι εσύ ένα κίνητρο, τι θα κερδίσω πείθοντας έναν μικρό αμόρφωτο φασίστα;vantono έγραψε: 08 Οκτ 2023, 17:10Άλλος από 'δω.sys3x έγραψε: 08 Οκτ 2023, 16:58Βρε τριμάλαξ, το Ισραήλ την έχει πέσει στους Παλαιστίνιους, όχι το αντίστροφο, τους έχουνε κάνει 80000 φορές αυτά που τους κάνουν ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, δεν ξυπνήσανε μια ωραία ημέρα και είπανε να πάνε να κατακτήσουν - επεκταθούν σε μια ξένη χώρα, η φρικαλεότητα φέρνει φρικαλεότητα, η βία βία κτλ.vantono έγραψε: 08 Οκτ 2023, 16:40
![]()
![]()
![]()
Άρα αφου υπάρχουν κάποιοι μεμονωμένοι του Ισραήλ που εχουν διαπράξει τέτοιες φρικαλεότητες, δικαιολογούνται και οι αντίστοιχοι μεμονωμένοι της Παλαιστίνης να διαπράξουν ακριβώς τις ίδιες? Αυτό μου λες?
Μα ακριβώς τις ίδιες? Καθόλου φαντασία δική τους ρε παιδι μου? Να δοκιμάσουν κατι διαφορετικό εστω?![]()
Αν γίνεσαι ίδιος με το τέρας που υποτιθεται οτι θες να πολεμήσεις, δεν έχεις καταφέρει να γίνεις κι εσύ τέρας?
Φασισταριά.
Ο άλλος μου υποσχέθηκε να μου φέρει εικόνες και βινδεα με εβραιόπουλα που κάνουν μπουλινγκ σε παλαιστινιόπουλα για να με πεισει. Εσύ φέρε μου κάτι αντίστοιχο κλουβάτο, τώρα που γυρνάει. Σου έχω εμπιστοσύνη.
Όσο μικρότερο το κλουβί, τόσο περισσότερο θα συγκινηθώ και θα αλλάξω γνώμη λέγοντας " α τέλεια, καλά τους κάνουν".
.
.
Απλά θα την παλέψεις...?Τοξοβόλος_UK έγραψε: 08 Οκτ 2023, 17:04Α ναι, σε αυτή είμαι καλός το είχα ξεχάσει. Έχω γυμνασμένη μυώδης άτριχη αντρική κωλάρα. Πιστεύω θα την παλέψω. Τώρα ηρέμησα.
Μέγας βεζύρης θα γίνεις εσύ έτσι και μας καβαλήσουν τα τζιχάντια...
θυμήσου μας όταν έλθεις στην εξουσία σου κι εμάς τους τριχωτούς ακασσελάκατους...
πρωτο αναγνωσμα οι μεχρι προτινος υπερασπιστες και λαθρολαγνες ειναι υπερ των εβραιων !!!
υπαρχουν και οι μονιμοι βλακεντιοι που συνεχιζουν να ειναι με τον ισις και δικαιολογουν με θρασυτητα
τα εγκληματα των μουσουλμανων
θα ακολουθησει και 2 αναγνωσμα αργοτερα
υπαρχουν και οι μονιμοι βλακεντιοι που συνεχιζουν να ειναι με τον ισις και δικαιολογουν με θρασυτητα
τα εγκληματα των μουσουλμανων
θα ακολουθησει και 2 αναγνωσμα αργοτερα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας