!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

student έγραψε: 08 Οκτ 2023, 17:14

Απλά θα την παλέψεις...?
Μέγας βεζύρης θα γίνεις εσύ έτσι και μας καβαλήσουν τα τζιχάντια...
θυμήσου μας όταν έλθεις στην εξουσία σου κι εμάς τους τριχωτούς ακασσελάκατους... :lol:

Θα φροντίσω για όλη τη πατρίδα.

Δεκα δέκα θα τους ξεπετάω τους μελαχρινούς κάβλαρες Άραβες με την κωλάρα μου. Μισή ώρα μαζί μου και θα έχουν εξαντληθεί. Στη συνέχεια αναλαμβάνεται δράση εσείς.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Το Ρ είναι πριν το Τ ψηλέ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Green Dragon έγραψε: 08 Οκτ 2023, 16:50
sharp έγραψε: 08 Οκτ 2023, 14:36 Θα εξηγήσει κανείς τι όφελος έχει η Χαμάς που έκανε την επίθεση; Για ποιο λόγο την έκανε;
Μόνο αν επίκειται συνέχεια, π.χ. αραβική άνοιξη Νο 2 κλπ.
Τι, να καταλύσουν το Ισραήλ; Ετοιμάσου για δεύτερο Ολοκαύτωμα από την ανάποδη, εγγυημένο.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

sys3x έγραψε: 08 Οκτ 2023, 17:13
vantono έγραψε: 08 Οκτ 2023, 17:10
sys3x έγραψε: 08 Οκτ 2023, 16:58
Βρε τριμάλαξ, το Ισραήλ την έχει πέσει στους Παλαιστίνιους, όχι το αντίστροφο, τους έχουνε κάνει 80000 φορές αυτά που τους κάνουν ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, δεν ξυπνήσανε μια ωραία ημέρα και είπανε να πάνε να κατακτήσουν - επεκταθούν σε μια ξένη χώρα, η φρικαλεότητα φέρνει φρικαλεότητα, η βία βία κτλ.
Φασισταριά.
Άλλος από 'δω.
Ο άλλος μου υποσχέθηκε να μου φέρει εικόνες και βινδεα με εβραιόπουλα που κάνουν μπουλινγκ σε παλαιστινιόπουλα για να με πεισει. Εσύ φέρε μου κάτι αντίστοιχο κλουβάτο, τώρα που γυρνάει. Σου έχω εμπιστοσύνη.
Όσο μικρότερο το κλουβί, τόσο περισσότερο θα συγκινηθώ και θα αλλάξω γνώμη λέγοντας " α τέλεια, καλά τους κάνουν".
Να το κάνω ρε φίλε αλλά δώσε μου κι εσύ ένα κίνητρο, τι θα κερδίσω πείθοντας έναν μικρό αμόρφωτο φασίστα;
οκ δεν θελω προσωπικες παρεξηγησεις σαν τον χαο χθες που πηρα το μερος του φος σε κατι που ειπε

και εδω θα παρω το μερος του μπουλη που ισως για πρωτη φορα στην ζωη του να εθεσε κατι σωστο

και εχει δικιο υπαρχει τεραστια αποσταση κουλτουρας με μας απο τα μουσλιμια
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

vantono έγραψε: 08 Οκτ 2023, 16:40
Bazoomba έγραψε: 08 Οκτ 2023, 15:39
vantono έγραψε: 08 Οκτ 2023, 15:13
Μπορούσαν πανεύκολα οι ξυποληταράδες να κερδίσουν ολοκληρωτικά τον πολεμο της προπαγάνδας, το σημαντικότερο παρτ ενος πολέμου, που τον ειχαν ήδη κερδισμένο δηλαδή, σε πολλά σημεια του δυτικού και ευρωπαϊκού κυρίως, κόσμου.
Μετά απο κατι τέτοια βίντεο, απλά αυτοκτόνησαν. Δεν πιστεύω να υπάρχει εστω κι ενα σώφρον άτομο σε όλο τον κόσμο πλέον, που μετά απο όλο αυτά τα βίντεο να στενοχωρηθεί οταν φάνε όλοι τους πριονοκορδέλα, και να συνεχίσει να κατεβαίνει σε πορείες και αλληλεγγυοσυναυλίες.
Kεφτε που δικαιολογεις γενοκτονιες, εαν σου βρω παρομοιο βιντεο με παιδια ισραηλινων να βαρανε παλαιστινιους υπο την καθοδηγηση Ισραηλινων ματατζηδων θα βγεις λιγο δημοσια να ζητησεις γενοκτονια των Εβραιων να δω κατι;

Γαμημενοι φαν των Il Volo.
:smt005: :smt005: :smt005:
Άρα αφου υπάρχουν κάποιοι μεμονωμένοι του Ισραήλ που εχουν διαπράξει τέτοιες φρικαλεότητες, δικαιολογούνται και οι αντίστοιχοι μεμονωμένοι της Παλαιστίνης να διαπράξουν ακριβώς τις ίδιες? Αυτό μου λες?
Μα ακριβώς τις ίδιες? Καθόλου φαντασία δική τους ρε παιδι μου? Να δοκιμάσουν κατι διαφορετικό εστω? :003:

Αν γίνεσαι ίδιος με το τέρας που υποτιθεται οτι θες να πολεμήσεις, δεν έχεις καταφέρει να γίνεις κι εσύ τέρας?
Oχι, λεω οτι αφου δεν ζητατε γενοκτονιες Εβραιων καθε φορα που κανουν καφριλες, βαλτε τα κακαλα μεσα στις βρακες σας και σταματηστε να ζητατε γενοκτονιες "ισλαμοκατσαριδων" οταν κανουν και αυτοι τα ίδια.

Οσο για το τελευταιο, μονα-ζυγα για τους Ισραηλινους ειναι τα πραγματα. Εαν κατσουν σαν τα κοτοπουλα οι Παλαιστινιοι και αρκεστουν στο να δουν καμια πολυκατοικια να γινεται σκονη ή στο να εχουν ρευμα για κανα μισαωρο περισσοτερο ή στο να μπορουν να ψαρεψουν λιθρινια αυτη την βδομαδα , το πολυ-πολυ να βγει κανα δακρυβρεχτο αρθρο στην λαηφο με #prayforPalestine. Αλλά επειδή το χασταγκ δεν τρωγεται, ουτε μεταφραζεται σε κιλοβατωρα, ουτε ανασταινει το νεκρο παιδι που σκοτωσαν οι Ισραηλινοι ματατζηδες, ακου τι σκεφτηκαν οι δυσμοιροι! Να μας χαλασουν την post holiday season, αν εχουν τον θεο τους!

Καθε φορα που θα γινονται αυτα, να παιζεις στο νου σου το βιντεακι με τον καφρο εποικιστη που οταν τον ρωταει η Παλαιστινια γιατι μας κλεβεις το σπιτι, απανταει "εαν δεν ημουν εγω θα ηταν καποιος αλλος". Το να θυμομαστε οτι "αυτοι οι αραπαδες" τσακωνονται μια στο τοσο καθε φορα που η βια ξεκιναει απο την πλευρα του αδυναμου ειναι πουστικο, καλυτερα να το βουλωνουμε. Απο την στιγμη που ο διαιτητης (διεθνης κοινοτητα)ειναι Βασιλακοπουλος, τοτε η βια απανταται με βια.

Και το οτι ειναι Βασιλακοπουλος ειναι πασιφανες, διοτι με τον πολεμο στην Ουκρανια απεδειχθη οτι εαν υπαρχει πολιτικη βουληση μια χαρα μπαινουν κυρωσεις στα κρατη τρομοκρατες. :smt023
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

vantono έγραψε: 08 Οκτ 2023, 16:40
Bazoomba έγραψε: 08 Οκτ 2023, 15:39
Kεφτε που δικαιολογεις γενοκτονιες, εαν σου βρω παρομοιο βιντεο με παιδια ισραηλινων να βαρανε παλαιστινιους υπο την καθοδηγηση Ισραηλινων ματατζηδων θα βγεις λιγο δημοσια να ζητησεις γενοκτονια των Εβραιων να δω κατι;

Γαμημενοι φαν των Il Volo.
:smt005: :smt005: :smt005:
Άρα αφου υπάρχουν κάποιοι μεμονωμένοι του Ισραήλ που εχουν διαπράξει τέτοιες φρικαλεότητες, δικαιολογούνται και οι αντίστοιχοι μεμονωμένοι της Παλαιστίνης να διαπράξουν ακριβώς τις ίδιες? Αυτό μου λες?
Μα ακριβώς τις ίδιες? Καθόλου φαντασία δική τους ρε παιδι μου? Να δοκιμάσουν κατι διαφορετικό εστω? :003:

Αν γίνεσαι ίδιος με το τέρας που υποτιθεται οτι θες να πολεμήσεις, δεν έχεις καταφέρει να γίνεις κι εσύ τέρας?
Βρε τριμάλαξ, το Ισραήλ την έχει πέσει στους Παλαιστίνιους, όχι το αντίστροφο, τους έχουνε κάνει 80000 φορές αυτά που τους κάνουν ΩΣ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, δεν ξυπνήσανε μια ωραία ημέρα και είπανε να πάνε να κατακτήσουν - επεκταθούν σε μια ξένη χώρα, η φρικαλεότητα φέρνει φρικαλεότητα, η βία βία κτλ.
Φασισταριά.
Ποτέ δεν απήγαγαν οι Ισραηλινοί αμάχους Παλαιστινίους. Όσο για τους αμάχους νεκρούς από τους βομβαρδισμούς, αυτούς τους χρησιμοποιούσαν οι ένοπλοι Παλαιστίνιοι ως ανθρώπινες ασπίδες.

Το ότι χαρακτηρίζεις τα εγκλήματα της Χαμάς σε βάρος αμάχων ως "πράξη αντίστασης" (το τονίζεις κιόλας με κεφαλαία) με ξεπερνά. Πες ότι σου αρέσουν οι καφρίλες σε βάρος των Ισραηλινών.

Και μάθε ότι η Χαμάς δεν είναι αντιστασιακή οργάνωση. Ένα εργαλείο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Παλαιστίνη είναι.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

sys3x έγραψε: 08 Οκτ 2023, 17:13
vantono έγραψε: 08 Οκτ 2023, 17:10
Φασισταριά.
Άλλος από 'δω.
Ο άλλος μου υποσχέθηκε να μου φέρει εικόνες και βινδεα με εβραιόπουλα που κάνουν μπουλινγκ σε παλαιστινιόπουλα για να με πεισει. Εσύ φέρε μου κάτι αντίστοιχο κλουβάτο, τώρα που γυρνάει. Σου έχω εμπιστοσύνη.
Όσο μικρότερο το κλουβί, τόσο περισσότερο θα συγκινηθώ και θα αλλάξω γνώμη λέγοντας " α τέλεια, καλά τους κάνουν".
Να το κάνω ρε φίλε αλλά δώσε μου κι εσύ ένα κίνητρο, τι θα κερδίσω πείθοντας έναν μικρό αμόρφωτο φασίστα;
Τίποτα δεν θα κερδίσεις, απλώς βλέπω να σας έχει πιάσει πολύ κωλοπιλάλα να τη λέτε σε όποιον αγανακτεί με τις παραπάνω φρικαλεότητες, και να το γυρίζετε σε "έλα μωρέ μην κλαψομουνιαζετε, τα ίδια κάνουν και οι άλλοι".
Ε, περιμένουμε κι εμείς κανένα βιντεάκι από ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ που έχουν κάνει και έχουν δημοσιοποιήσει και οι άλλοι, να σας πούμε "α ωραία, δικαιολογούνται οι παντοφλαραιοι τότε, και λίγα έκαναν, ας κάνουν κι άλλα".
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

sys3x έγραψε: 08 Οκτ 2023, 17:11
student έγραψε: 08 Οκτ 2023, 17:08 Όσοι έχετε πάντως τουριστικά καταλύματα κύπρο, ρόδο, κρήτη, καλό θα ήταν να ψαχτείτε με τους πράκτορές σας πως ίσως να τραβήξετε μερίδιο από όσους την κοπανίσουν ενδεχομένως από το ισραήλ...μπορεί να τραβήξει η φάση και να χοντρύνει...
επιπλέον να βγάλετε άμεσα στα rbnb σας φρέσκες προσφορές στο booking ειδικά προς ισραηλινούς για άμεσο μέλλον με 15μερα κλεισίματα και πάνω. Επιπλέον εκπτώσεις σε οικογένειες και γυναικόπαιδα.

ΥΓ Να βγει ρε παιδί μου και κανά επιπλέον μεροκάματο να το τρίβετε στη μούρη των γύρω πόσο γαμάτοι επιχειρηματίες είστε και είδατε μπροστά...να κάνετε κανά ταξιδάκι βέγκας...κάτι τις...
καμία κρίση δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη άλλωστε.
Τα περισσότερα (αν όχι όλα) μπιμπί σε συγκεκριμένη περιοχή της Θεσσαλονίκης είναι ισραηλινών εβραίων.
:102:
Είδες αμα βλέπεις μπροστά? Για την πάρτη τους τα έχουν πάρει πρώτιστα νομίζω, για όταν χρειαστεί, και στο ενδιάμεσο βγάζουν το απαραίτητο κέρδος.

Κι εδώ κρήτη έχουν μετακομίσει τα τελευταία χρόνια αρκετοί εβραίοι για καβάτζα. Χέρι σε μαζικά καταλύματα δεν έχουν προλάβει να βάλουν σε κάποια έκταση, δεν είναι εύκολο να χωθείς στους ντόπιους και έχουν προλάβει άλλης προέλευσης ελμερ φαντς να πάρουν σειρά, αλλά ειδικά φέτος το καλοκαίρι έχουν κάνει σοβαρές μπούκες σε κάποιους πλειστηριασμούς.

Εσείς εκεί στη σαλόνικα έχετε σοβαρή προίκα με τους εβραίους και σχετικά πρόσφατη οπότε μου φαίνεται πολύ λογικό αυτό που λες.

ΥΓ. Καλό απόγευμα να χεις φιλαράκι
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Οκτ 2023, 16:09
Golden Age έγραψε: 08 Οκτ 2023, 16:05
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Οκτ 2023, 16:01 Το να ηθικολογουν οι λάτρεις του Ισραήλ είναι γελοίο, λες και το Ισραήλ πλήρωσε σκληρά όλες τις σφαγές και τους βομβαρδισμους που έκανε κατά προσφύγων και αμάχων όλα αυτά τα χρόνια και έχει καταδικαστεί από διεθνείς οργανισμούς. Πόλεμος γίνεται, και πλέον οι παλαιστινιοι χρησιμοποιούν τρομοκρατία κατά των κατοχικών δυνάμεων. Γυρίστε το πάλι την σωτηρία της δύσης απο τους ισλαμοφανατικους, ακόμα κι αυτό είναι λιγότερο γελοίο.
Οι βομβαρδισμοί αμάχων ήταν αποτέλεσμα της τακτικής των Παλαιστινίων να τους χρησιμοποιούν ως ανθρώπινες ασπίδες όταν έκαναν επιθέσεις στο Ισραήλ. Επίσης, η Χαμάς δεν είναι απλά μια παλαιστινιακή οργάνωση. Είναι ένα εργαλείο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας που αποσκοπεί στην παγκόσμια επιβολή του Ισλάμ.
Ναι, θυμάμαι και τότε που χτύπησαν την κινεζική πρεσβεία, ή τις δυνάμεις ασφαλείας του ΟΗΕ. Ήταν επειδή τους χρησιμοποιούσε η Χαμάς ως ασπίδες. Ή τότε που επιτέθηκαν στο μαβί μαρμαρά. Μην κοιτάς που δε βρήκαν όπλα και πολεμοφόδια μέσα σε αυτό, ήταν ανθρώπινη ασπίδα της Χαμάς. Διότι ο μέσος στρατόκαυλος Ισραηλινός δίνει μεγάλη αξία στην ανθρώπινη ζωή και όσων γενικά δεν είναι Εβραίοι στο θρήσκευμα...
Τους μαχαιροβγάλτες ισλαμιστές του Μαβί Μαρμαρά θέλεις να πεις. Τί τα ήθελαν τα μαχαίρια μαζί τους οι "αλληλέγγυοι ανθρωπιστές";
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

πατησιωτης έγραψε: 08 Οκτ 2023, 15:51
Δημοκράτης έγραψε: 08 Οκτ 2023, 15:47
Αλιόσα έγραψε: 08 Οκτ 2023, 15:46 Γενοκτονούν κόσμο τα καθάρματα, πολλοί Ευρωπαιοι και Αμερικάνοι μεταξύ των δολοφονημένων.

https://twitter.com/visegrad24/status/1 ... 2106926378
Δεν πήγε καλά η συναυλία της αγάπης;
Δύσκολοι καιροί για ειρηνιστές.

https://www.iefimerida.gr/kosmos/israil ... -germanida
Όταν τους λέει ο κόσμος ότι τα μουσλιμια θα σφάξουν πρώτα τους αριστερους που τους υποστηρίζουν, δεν το πιστεύουν
Αλλά δεν θα αλλάξει κάτι, δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει μυαλό ο απαντεχου της γης ζαιος
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Δημοκράτης έγραψε: 08 Οκτ 2023, 17:22
Όταν τους λέει ο κόσμος ότι τα μουσλιμια θα σφάξουν πρώτα τους αριστερους που τους υποστηρίζουν, δεν το πιστεύουν
Η αγάπη θα νικήσει και θα εχουμε παγκοσμια ειρηνη
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

student έγραψε: 08 Οκτ 2023, 17:14
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 08 Οκτ 2023, 17:04
sys3x έγραψε: 08 Οκτ 2023, 17:03

Υπάρχει και η γλώττα του σώματος, χελλόοου.
Α ναι, σε αυτή είμαι καλός το είχα ξεχάσει. Έχω γυμνασμένη μυώδης άτριχη αντρική κωλάρα. Πιστεύω θα την παλέψω. Τώρα ηρέμησα.
Απλά θα την παλέψεις...?
Μέγας βεζύρης θα γίνεις εσύ έτσι και μας καβαλήσουν τα τζιχάντια...
θυμήσου μας όταν έλθεις στην εξουσία σου κι εμάς τους τριχωτούς ακασσελάκατους... :lol:
Μπερδεύεσαι, άλλο πράμα είναι ο Βεζύρης. Αυτό λέγεται γιουσουφάκι.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Φασισταριά.
Μεγαλομαλακα, οι 200 και πλεον εν ψυχρω εκτελεσμενοι, μεταξυ των οποιων και πολλοι μη Ισραηλινοι του, μουσικου φεστιβαλ ειναι πραξη αντιστασης; Αντε ψυχακια.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Golden Age έγραψε: 08 Οκτ 2023, 17:22
Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Οκτ 2023, 16:09

Οι βομβαρδισμοί αμάχων ήταν αποτέλεσμα της τακτικής των Παλαιστινίων να τους χρησιμοποιούν ως ανθρώπινες ασπίδες όταν έκαναν επιθέσεις στο Ισραήλ. Επίσης, η Χαμάς δεν είναι απλά μια παλαιστινιακή οργάνωση. Είναι ένα εργαλείο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας που αποσκοπεί στην παγκόσμια επιβολή του Ισλάμ.
Ναι, θυμάμαι και τότε που χτύπησαν την κινεζική πρεσβεία, ή τις δυνάμεις ασφαλείας του ΟΗΕ. Ήταν επειδή τους χρησιμοποιούσε η Χαμάς ως ασπίδες. Ή τότε που επιτέθηκαν στο μαβί μαρμαρά. Μην κοιτάς που δε βρήκαν όπλα και πολεμοφόδια μέσα σε αυτό, ήταν ανθρώπινη ασπίδα της Χαμάς. Διότι ο μέσος στρατόκαυλος Ισραηλινός δίνει μεγάλη αξία στην ανθρώπινη ζωή και όσων γενικά δεν είναι Εβραίοι στο θρήσκευμα...
Τους μαχαιροβγάλτες ισλαμιστές του Μαβί Μαρμαρά θέλεις να πεις. Τί τα ήθελαν τα μαχαίρια μαζί τους οι "αλληλέγγυοι ανθρωπιστές";
Μαλάκες μου τι ζούμε; Ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν που ο χρυσαυγίτης μιλά για μαχαιροβγάλτες.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Οκτ 2023, 16:14
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Οκτ 2023, 16:01 Το να ηθικολογουν οι λάτρεις του Ισραήλ είναι γελοίο, λες και το Ισραήλ πλήρωσε σκληρά όλες τις σφαγές και τους βομβαρδισμους που έκανε κατά προσφύγων και αμάχων όλα αυτά τα χρόνια και έχει καταδικαστεί από διεθνείς οργανισμούς. Πόλεμος γίνεται, και πλέον οι παλαιστινιοι χρησιμοποιούν τρομοκρατία κατά των κατοχικών δυνάμεων. Γυρίστε το πάλι την σωτηρία της δύσης απο τους ισλαμοφανατικους, ακόμα κι αυτό είναι λιγότερο γελοίο.
Αυτή είναι κλασσική παρλαπίπα, που δεν έχει περάσει από τους διεθνείς οργανισμούς, και υπήρξε καταδίκη. Στην περίπτωση δε της σαβρα και σατιλα, ούτε καν αυτό υπήρχε, απλά περικύκλωσαν τον προσφυγικό καταυλισμό, και άφησαν τους μαρωνιτες να σφάξουν χιλιάδες αμάχους και γυναικόπαιδα.
Η πραγματικότητα είναι.

Η σφαγή στη Σάμπρα και Σάτιλα έγινε από Λιβανέζους στον Λίβανο. Τον οποίο Λίβανο οι Παλαιστίνιοι χρησιμοποιούσαν για να επιτίθενται στο Ισραήλ και προκάλεσαν εμφύλιο γιατί οι Χριστιανοί της χώρας δεν ήθελαν να εμπλακεί η χώρα τους σε πόλεμο με το Ισραήλ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”