!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Και δεν είναι θέμα μόνο κλοπής νικ, το να έχει κάποιος ένα νικ που αποτελεί μόνιμη πρόκληση προς τον κάτοχο του ορίτζιναλ νικ είναι απαράδεκτο.
- Cecily Anne
Στηρίζω!!!!enaon έγραψε: 22 Απρ 2018, 02:11εδώ θα ήταν χρήσιμο ένα υποφόρουμ με στοιχήματα.Cecily Anne έγραψε: 22 Απρ 2018, 02:08 Την είπα μια φορά, ειναι γνωστό πλέον ότι διαφωνώ, δεν έχω να πω κάτι άλλο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ωραίο επιχείρημα, δεν πειράζει που δύο σελίδες προσπαθούσε να εξηγήσει οτι δεν είναι συντονίστρια.bizeli έγραψε: 22 Απρ 2018, 02:11 Δεν κάνουν τη δουλειά τους οι συντονιστές τους την λέμε, κάνουν τη δουλειά τους οι συντονιστές πάλι τους την λέμε.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
βασικά εσύ ε΄νας απο τους λόγους που σταματησες να γράφεις στο παλιο για ενα διαστημα ηταν μια διαμαχη αν δεν κανω λαθος με ενα χρηστη/ια που σε εβριζε.bizeli έγραψε: 22 Απρ 2018, 02:11 Παιδιά ηρεμήστε.
Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο χρήστης και με ποιον έχει πρόβλημα πάντως επειδή ενεπλάκη και το όνομά μου στη συζήτηση, εγώ νύχτα ναι έχω θέμα ποιος χρησιμοποιεί το παλιό μου νικ γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να γράφει και να νομίζει κάποιος ότι είμαι εγώ.
Δε θεωρώ υπερβολικές τις τοποθετήσεις της σέσιλι και δεν καταλαβαίνω γιατί την πήρατε τόσο από τα μούτρα αλλά οκ εγώ όπως έχω ξαναπεί θέλω όταν γράφω κάπου να αισθάνομαι ασφαλής όσο γίνεται.
Δεν κάνουν τη δουλειά τους οι συντονιστές τους την λέμε, κάνουν τη δουλειά τους οι συντονιστές πάλι τους την λέμε.
αν κανω λαθος ζητώ συγνώμη.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
Και ως απλό μέλος να πήρε θέση την τιμά ακόμα περισσότερο.enaon έγραψε: 22 Απρ 2018, 02:14 ωραίο επιχείρημα, δεν πειράζει που δύο σελίδες προσπαθούσε να εξηγήσει οτι δεν είναι συντονίστρια.
Δεν με νοιάζει ως τι μίλησε.
Ακριβώς για αυτό.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Απρ 2018, 02:14
βασικά εσύ ε΄νας απο τους λόγους που σταματησες να γράφεις στο παλιο για ενα διαστημα ηταν μια διαμαχη αν δεν κανω λαθος με ενα χρηστη/ια που σε εβριζε.
Και αν ξαναγίνει το ίδιο και ο συντονισμός είναι πάλι στα @@ του, το ίδιο θα κάνω.
Δεν μπορώ να το σηκώσω πάλι αυτό.
Λυπάμαι.
που είναι ο νάνδρος που υπονοεί οτι δεν είσαστε γυναίκες, που έχει κρυφτεί;
σας πιστοποιώ όλες.
σας πιστοποιώ όλες.
ΚατσεCecily Anne έγραψε: 22 Απρ 2018, 02:05Ε αφού κατά τη γνώμη σου δεν την έβαλε κατα λάθος κάνε του και συζήτησέ το με τον ανάλογο συντονιστή.
Αφού κι εσύ συμφωνείς ότι ειναι ΟΚ να παίρνουν ΝΙΚ και φωτό, πάω πάσο.
Δεν ασχολούμαι άλλο.
Αφου κι εγω συμφωνω λες
Μα δε συμφωνω, ειπα μηπως κατά λαθος και το δει και την αφαιρεσει από μονος, αν συμφωνουσα θα το ελεγα; Θα τον αφηνα να σατιριζει τα πιστεύω μου και του κοσμου μιας και δικαιωθηκαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 22 Απρ 2018, 02:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Νύχτα, εμένα αυτή είναι η γνώμη μου όταν σε 2 μέρες έχει βάλει 3 ΝΙΚ γυναικών.
Δεν με απασχολεί, αν δεν σ'αρέσει ή αν δεν συμφωνείς.
Δεν με απασχολεί, αν δεν σ'αρέσει ή αν δεν συμφωνείς.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Βρε, μπλέξαμε 2 άκυρα θέματα. Σε ό,τι αφορά το θέμα με τον Άγιο θα το δουν αύριο λογικά.bluerose έγραψε: 22 Απρ 2018, 02:22
Κατσε
Αφου κι εγω συμφωνω λες
Μα δε συμφωνω, ειπα μηπως κατά λαθος και το δει και την αφαιρεσει από μονος, αν συμφωνουσα θα το ελεγα; Θα τον αφηνα να σατιριζει τα πιστεύω μου και του κοσμου μιας και δικαιωθηκαν
Σε λιγο χτυπάει η πρώτη καμπάνα
Αν παει στην εκκλησία ο Plouf θα γυρισει και θα προλαβει να δει το νημα αυτό και θα τη βγαλει από μονος τη φωτο:P
Αν παει στην εκκλησία ο Plouf θα γυρισει και θα προλαβει να δει το νημα αυτό και θα τη βγαλει από μονος τη φωτο:P
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
ασφάλεια ο συντονισμος μπορει να σου προσφερει μονο με διαγραφες,bizeli έγραψε: 22 Απρ 2018, 02:18Ακριβώς για αυτό.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 22 Απρ 2018, 02:14
βασικά εσύ ε΄νας απο τους λόγους που σταματησες να γράφεις στο παλιο για ενα διαστημα ηταν μια διαμαχη αν δεν κανω λαθος με ενα χρηστη/ια που σε εβριζε.
Και αν ξαναγίνει το ίδιο και ο συντονισμός είναι πάλι στα @@ του, το ίδιο θα κάνω.
Δεν μπορώ να το σηκώσω πάλι αυτό.
Λυπάμαι.
απο εκει και περα εχει να κάνει με την διαχείριση .
σαφώς και μετά με όλους εμάς!
Μπιζέλι πάντως πιστεύω ότι σχεδόν όλοι μας έχουμε πάρει άσχημα πιμι.
εμενα με εβριζαν και μαλιστα σογια οικογενειες.
κακως που δεν ειχα κανει αναφορα.
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
είναι και θέμα αισθητικής λίγο πάντως ρε παιδιά, πέρα από τα θεία, για να μην χάνουμε την μπάλα, και με την ευκαιρία μήπως την χάσουμε λίγο απο το άλλο θέμα.Cecily Anne έγραψε: 22 Απρ 2018, 02:25
Βρε, μπλέξαμε 2 άκυρα θέματα. Σε ό,τι αφορά το θέμα με τον Άγιο θα το δουν αύριο λογικά.
δεν έχει πλάκα να βλέπεις κάποιον να του τρώνε τα σκουλήκια το πρόσωπο, θα πούλαγαν σκουλήκια MAC στο χόντος αν ήταν. Το κάνει για άποψη μάλλον, και οκ να τον βοηθήσουμε ψυχολογικά δεν μπορούμε, αλλά να του πούμε οτι εικαστικά είναι χάλια νομίζω είναι λογικό.
και εδώ σε αντίθεση με τα άλλα, είναι το πεδίο σου, πολιτισμό λες συντονίζεις.
- Cecily Anne
Πωωωωωωωωω την είδα.enaon έγραψε: 22 Απρ 2018, 02:31είναι και θέμα αισθητικής λίγο πάντως ρε παιδιά, πέρα από τα θεία, για να μην χάνουμε την μπάλα, και με την ευκαιρία μήπως την χάσουμε λίγο απο το άλλο θέμα.Cecily Anne έγραψε: 22 Απρ 2018, 02:25
Βρε, μπλέξαμε 2 άκυρα θέματα. Σε ό,τι αφορά το θέμα με τον Άγιο θα το δουν αύριο λογικά.
δεν έχει πλάκα να βλέπεις κάποιον να του τρώνε τα σκουλήκια το πρόσωπο, θα πούλαγαν σκουλήκια MAC στο χόντος αν ήταν. Το κάνει για άποψη μάλλον, και οκ να τον βοηθήσουμε ψυχολογικά δεν μπορούμε, αλλά να του πούμε οτι εικαστικά είναι χάλια νομίζω είναι λογικό.
Άντε να κοιμηθείς απόψε.
- Dwarven Blacksmith
Δεν είναι σκουλήκια, μακαρόνια παστίτσιου είναι.enaon έγραψε: 22 Απρ 2018, 02:31είναι και θέμα αισθητικής λίγο πάντως ρε παιδιά, πέρα από τα θεία, για να μην χάνουμε την μπάλα, και με την ευκαιρία μήπως την χάσουμε λίγο απο το άλλο θέμα.Cecily Anne έγραψε: 22 Απρ 2018, 02:25
Connect the dots dude.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 281 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
-