!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Δεν είναι απειλή, συμβουλή είναι.
Ήρεμη είναι.
Ήρεμη είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 22 Απρ 2018, 01:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σε κατι τετοια ειμαι τζεντλεμανdon't speak έγραψε: 22 Απρ 2018, 01:34Για να το παίξεις καλός;GoBack έγραψε: 22 Απρ 2018, 01:29Τις κερναω μεσουλιντ την επομενη μερα,για τον πονοκεφαλο που φερνει το ροχυπνολdon't speak έγραψε: 22 Απρ 2018, 01:23
Κερνάς μεσουλιντ τις γκόμενες και γίνονται θαύματα;
Θα βγάλω την υπόλοιπη μπύρα, ποιος θέλει κέρασμα;![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Cecily Anne
Ήρεμη είμαι, αλλά δεν μ'αρέσει να μένουν "υποννοούμενα" για απειλές.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
νύχτα
οκ δεκτό, αλλά έτσι διαβάστηκε
από την άλλη, ενώ είναι ον λάιν κάποια άτομα
από αυτά που "κλάπηκε" το νικνέιμ τους, και
δεν μπήκαν καν στον κόπο να υπερασπιστούν
τα ίδια τον εαυτό τους, σ εμάς μοιάζει ότι τελικά
ίσως να μην ενοχλούνται και τόσο, κι επίσης,
ότι αν ανέφεραν ενόχληση μέσω πμ, είναι
άκυρο αυτό να επισημαίνεται δημόσια από κάποιο
τρίτο μέλος, ειδικά ως παρενόχληση
καταλαβαίνεις τί παρανόηση δημιουργείται ξαφνικά;
- Cecily Anne
Ποιός μίλησε για ΠΜ; Ξέρεις κάτι για ΠΜ κι εσύ δηλαδή; Εγώ είπα μονάχα για τα νικ, τη φωτο του πλουφ και τα 5 νήματα βρισίδι της χοπ.νύχτα έγραψε: 22 Απρ 2018, 01:56 οκ δεκτό, αλλά έτσι διαβάστηκε
Επίσης,σοβαρά; Επειδή δεν παραπονιέται ο χρήστης που του φάγανε το νικ, δε θα σχολιάσω; Η μπιζέλι δηλαδή δεν το σχολίασε που το είδε την επόμενη που της έφαγε το νικ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Eδω περα κάποιος χρήστης εχει βάλει Αγιου ανθρώπου φωτο για φωτο προφιλ και τη διακωμωδεί τι καθεστε και λετε
Δεν μπορω ειναι εκτος οριων μου.Δε θα πω τίποτε παρα μόνο ότι το εν λογω αβαταρ ειχε μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη προσβάλλει πως να το κανουμε
Δεν μπορω ειναι εκτος οριων μου.Δε θα πω τίποτε παρα μόνο ότι το εν λογω αβαταρ ειχε μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη προσβάλλει πως να το κανουμε
- Cecily Anne
Έχεις κάνει καταγγελία; Εγώ δεν έχω ιδέα για ποιο πράγμα μιλάς.bluerose έγραψε: 22 Απρ 2018, 02:00 Eδω περα κάποιος χρήστης εχει βάλει Αγιου ανθρώπου φωτο για φωτο προφιλ και τη διακωμωδεί τι καθεστε και λετε
Ο plouf
Δεν εκανα μήπως την εβαλε κατά λάθος
Δεν εκανα μήπως την εβαλε κατά λάθος
- Cecily Anne
Ε αφού κατά τη γνώμη σου δεν την έβαλε κατα λάθος κάνε του και συζήτησέ το με τον ανάλογο συντονιστή.
Αφού κι εσύ συμφωνείς ότι ειναι ΟΚ να παίρνουν ΝΙΚ και φωτό, πάω πάσο.
Δεν ασχολούμαι άλλο.
-
νύχτα
Cecily Anne έγραψε: 22 Απρ 2018, 02:00
Ποιός μίλησε για ΠΜ; Ξέρεις κάτι για ΠΜ κι εσύ δηλαδή; Εγώ είπα μονάχα για τα νικ, τη φωτο του πλουφ και τα 5 νήματα βρισίδι της χοπ.
Επίσης,σοβαρά; Επειδή δεν παραπονιέται ο χρήστης που του φάγανε το νικ, δε θα σχολιάσω; Η μπιζέλι δηλαδή δεν το σχολίασε που το είδε την επόμενη που της έφαγε το νικ;
βρε πουλάκι μου, αυτό που σ εσένα και μένα
μπορεί να μοιάζει με παρενόχληση, μπορεί να είναι
φλερτ μεταξύ τους και δε μας αφορά
τα υπόλοιπα περί παρενόχλησης μοιάζουν
απλώς παρασκηνιακά, εφόσον δεν βλέπουμε
να υπάρχει σαφής διαμαρτυρία
Δεν ξερω τι λετε δε σας προλαβαίνω
Λεω όχι δε μαρέσει που ενώ διαβαζα αλλα νηματα ειδα αυτό το αβαταρ
Κατά λαθος θα πατησω καταγγελία κι εγω
Λεω όχι δε μαρέσει που ενώ διαβαζα αλλα νηματα ειδα αυτό το αβαταρ
Κατά λαθος θα πατησω καταγγελία κι εγω
- Cecily Anne
Παρασκηνιακά είναι να παίρνεις ΝΙΚ άλλων, φωτο και να ανεβάζεις συνεχόμενα τοπικ κατά της ΧΟΠ;νύχτα έγραψε: 22 Απρ 2018, 02:06
βρε πουλάκι μου, αυτό που σ εσένα και μένα
μπορεί να μοιάζει με παρενόχληση, μπορεί να είναι
φλερτ μεταξύ τους και δε μας αφορά![]()
τα υπόλοιπα περί παρενόχλησης μοιάζουν
απλώς παρασκηνιακά, εφόσον δεν βλέπουμε
να υπάρχει σαφής διαμαρτυρία
Σοβαρά;
Κοίτα, δε θα συμφωνήσουμε.
Σας αφήνω να φλερτάρετε, γράψτε λάθος από μένα, δεν ξαναλέω τη γνώμη μου σε τετοια θέματα, διότι αφενός καταντάει βαρετό, αφετέρου δεν οδηγεί πουθενά,
Την είπα μια φορά, ειναι γνωστό πλέον ότι διαφωνώ, δεν έχω να πω κάτι άλλο.
εδώ θα ήταν χρήσιμο ένα υποφόρουμ με στοιχήματα.Cecily Anne έγραψε: 22 Απρ 2018, 02:08 Την είπα μια φορά, ειναι γνωστό πλέον ότι διαφωνώ, δεν έχω να πω κάτι άλλο.
Παιδιά ηρεμήστε.
Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο χρήστης και με ποιον έχει πρόβλημα πάντως επειδή ενεπλάκη και το όνομά μου στη συζήτηση, εγώ νύχτα ναι έχω θέμα ποιος χρησιμοποιεί το παλιό μου νικ γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να γράφει και να νομίζει κάποιος ότι είμαι εγώ.
Δε θεωρώ υπερβολικές τις τοποθετήσεις της σέσιλι και δεν καταλαβαίνω γιατί την πήρατε τόσο από τα μούτρα αλλά οκ εγώ όπως έχω ξαναπεί θέλω όταν γράφω κάπου να αισθάνομαι ασφαλής όσο γίνεται.
Δεν κάνουν τη δουλειά τους οι συντονιστές τους την λέμε, κάνουν τη δουλειά τους οι συντονιστές πάλι τους την λέμε.
Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο χρήστης και με ποιον έχει πρόβλημα πάντως επειδή ενεπλάκη και το όνομά μου στη συζήτηση, εγώ νύχτα ναι έχω θέμα ποιος χρησιμοποιεί το παλιό μου νικ γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να γράφει και να νομίζει κάποιος ότι είμαι εγώ.
Δε θεωρώ υπερβολικές τις τοποθετήσεις της σέσιλι και δεν καταλαβαίνω γιατί την πήρατε τόσο από τα μούτρα αλλά οκ εγώ όπως έχω ξαναπεί θέλω όταν γράφω κάπου να αισθάνομαι ασφαλής όσο γίνεται.
Δεν κάνουν τη δουλειά τους οι συντονιστές τους την λέμε, κάνουν τη δουλειά τους οι συντονιστές πάλι τους την λέμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 281 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
-
- 0 Απαντήσεις