Λίνο Βεντούρα έγραψε: 14 Σεπ 2023, 15:54Τελικά ήταν φράγμα ή ανάχωμα; Μία το ένα μία το άλλο.Αρίστος έγραψε: 14 Σεπ 2023, 14:43Λίνο Βεντούρα έγραψε: 14 Σεπ 2023, 09:19
Βρομάει μούφα αυτή η ιστορία. Το «ρεπορτάζ» είναι επιεικώς γτπ, ενας αχταρμάς γέφυρες, φράγματα, αναχώματα όλα ισάξια, αγανακτισμένοι κάτοικοι πληροφοριοδοτες…
Αποκαλυπτική δημοσιογραφία από τον καναπέ στη Αθήνα. Επίπεδο πχωρουμ.
Κρίμα για το Π, ήταν κάποτε αξιόλογη εφημερίδα.
Kι αυτα που λεει ο χειριστης του μηχανηματος μουφες ειναι;
Δημοσιογράφος:
-«Σας δόθηκε εντολή να κάνετε παρεμβάσεις σε ανάχωμα;»
-«Ναι μου δόθηκε η εντολή να κάνω παρέμβαση.»
Δημοσιογράφος:
-«Από ποιον σας δόθηκε αυτή η εντολή;»
-«Εντάξει, τώρα αυτά είναι, αυτά είναι… Από εκεί που είμαι μισθωμένος.»
Δημοσιογράφος:
-«Από τον κ. Νούσιο δηλαδή; Από την αντιπεριφέρεια;»
-«Ακούστε με. Εμείς πάντοτε μας καλεί, μας επιτάσσει η Περιφέρεια για επιφυλακή. Από εκεί παίρνουμε και τις εντολές μας.»
Δημοσιογράφος:
– Άρα η περιφέρεια σας έδωσε την εντολή, μου λέτε, να ανοίξετε αυτό το ανάχωμα, να σπάσετε αυτό το ανάχωμα;»
-«Εγώ σας είπα τι ακριβώς γίνεται και από πού παίρνουμε τις εντολές μας και από που είμαστε καθοδηγούμενοι…»
Δημοσιογράφος:
«Άρα όντως έγινε άνοιγμα τρύπας σε αυτό το ανάχωμα για να παροχετευτούνε νερά…»
-«Έγινε κάποια ελεγχόμενη τομή…»
https://www.newsbreak.gr/ellada/506367/ ... heiristis/
.
Πάντως τα φράγματα ανοίγουνε από το όριο τους και μετά, για να γίνει ελεγχόμενη διοχέτευση του νερού. Αυτό λέει και ο τύπος, τώρα βέβαια σε ανάχωμα (;) του ποταμού (τίνος; σε ποιο σημείο;). Το να γκρεμίζεις ανάχωμα στις όχθες με την μπουλντόζα μου φαίνεται και περίεργο. Τι ανάχωμα τις πλάκας ήταν και το έσπασε ο εκσκαφέας; Μήπως ήταν πρόχειρο για εποχική χρήση στην άρδευση πχ;
.