Το ελληνικό είναι πιο κωμωδία. Η Γαλλίδα τζίντζερ καλή βέβαια, αλλά η Καρύδη καλύτερη νομίζω...masterridley έγραψε: 14 Σεπ 2023, 02:47 Εγώ βλέπω HPI (Haut Potentiel Intellectuel). Είναι αυτό που στην Ελλάδα το παίζει η Καρύδη (iq360, 1000 φορές χειρότερο)
Ντάξει, αρκετά καλό, ειδικά αν είσαι γαλλόφιλος όπως εγώ. Και η πρωταγωνίστρια δυνατή ginger.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Το Consultant με τον Waltz το έχει δει κανείς;
Είμαι ανάμεσα στο να την θεωρήσω κακογυρισμένη προχειρότητα ή αριστούργημα. Ενδιάμεσα δεν έχει. Τείνω προς το δεύτερο (ότι δηλαδή ήταν σκόπιμα τα κενά και οι ακυριές), ή τουλάχιστον θέλω να το βλέπω έτσι επειδή μ' άρεσε...
Ο Αυστριακός πάντως Θεός, για μια ακόμα φορά.
Είμαι ανάμεσα στο να την θεωρήσω κακογυρισμένη προχειρότητα ή αριστούργημα. Ενδιάμεσα δεν έχει. Τείνω προς το δεύτερο (ότι δηλαδή ήταν σκόπιμα τα κενά και οι ακυριές), ή τουλάχιστον θέλω να το βλέπω έτσι επειδή μ' άρεσε...
Ναι, γαμησε.Isildur έγραψε: 14 Σεπ 2023, 14:17 Το Consultant με τον Waltz το έχει δει κανείς;
Είμαι ανάμεσα στο να την θεωρήσω κακογυρισμένη προχειρότητα ή αριστούργημα. Ενδιάμεσα δεν έχει. Τείνω προς το δεύτερο (ότι δηλαδή ήταν σκόπιμα τα κενά και οι ακυριές), ή τουλάχιστον θέλω να το βλέπω έτσι επειδή μ' άρεσε...![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ωραίο το consultant. Δυστυχώς δεν βλέπω 2η σεζόν. Ξαναβλέπω το workaholics καθώς δεν υπάρχει σχεδόν τιποτα πλέον. Όταν τελειώσω θα αρχίσω το family guy ξανά. Τίποτα. Σήψη. Το τέλος του πολιτισμού.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ο Lucas είπε με τα δισεκατομμύρια που πήρε θα χρηματοδοτήσει ανεξάρτητες παραγωγές. Ακόμα περιμένουμε τις περιμένουμε. Οι εβραίοι τα έχουν καταστρέψει όλα.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Σεπ 2023, 17:48 Ο Lucas είπε με τα δισεκατομμύρια που πήρε θα χρηματοδοτήσει ανεξάρτητες παραγωγές. Ακόμα περιμένουμε τις περιμένουμε. Οι εβραίοι τα έχουν καταστρέψει όλα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν καταλαβαίνω που κολλάει αυτό αλλά εντάξει. α σόρυ τώρα βλέπω πως είναι σκηνή.Bazoomba έγραψε: 14 Σεπ 2023, 17:50Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Σεπ 2023, 17:48 Ο Lucas είπε με τα δισεκατομμύρια που πήρε θα χρηματοδοτήσει ανεξάρτητες παραγωγές. Ακόμα περιμένουμε τις περιμένουμε. Οι εβραίοι τα έχουν καταστρέψει όλα.
Να την δεις.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Σεπ 2023, 17:51Δεν καταλαβαίνω που κολλάει αυτό αλλά εντάξει. α σόρυ τώρα βλέπω πως είναι σκηνή.Bazoomba έγραψε: 14 Σεπ 2023, 17:50Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Σεπ 2023, 17:48 Ο Lucas είπε με τα δισεκατομμύρια που πήρε θα χρηματοδοτήσει ανεξάρτητες παραγωγές. Ακόμα περιμένουμε τις περιμένουμε. Οι εβραίοι τα έχουν καταστρέψει όλα.
Who is Erin Carter, Your Honor, The Wheel of Time, Ahsoka (αν είσαι φαν των SW, ίσως η καλύτερη σειρά που έχουν βγάλει, έφαγε και το Mandalorian), The Devil's Hour... κι ένα σωρό άλλες. Τι τίποτα και σήψη βρε;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 14 Σεπ 2023, 17:47 Ωραίο το consultant. Δυστυχώς δεν βλέπω 2η σεζόν. Ξαναβλέπω το workaholics καθώς δεν υπάρχει σχεδόν τιποτα πλέον. Όταν τελειώσω θα αρχίσω το family guy ξανά. Τίποτα. Σήψη. Το τέλος του πολιτισμού.
Α, μου είπε φίλος και για το Dear Child (Liebes Kind, γερμανικό είναι).
Θα κάνω ένα τράι, μου το παρουσίασε σαν πολύ καλό.
Θα κάνω ένα τράι, μου το παρουσίασε σαν πολύ καλό.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Είναι δύσκολο να εκτιμήσεις το 2ο, όταν έχεις μάθει το 1ο.Isildur έγραψε: 14 Σεπ 2023, 14:13Το ελληνικό είναι πιο κωμωδία. Η Γαλλίδα τζίντζερ καλή βέβαια, αλλά η Καρύδη καλύτερη νομίζω...masterridley έγραψε: 14 Σεπ 2023, 02:47 Εγώ βλέπω HPI (Haut Potentiel Intellectuel). Είναι αυτό που στην Ελλάδα το παίζει η Καρύδη (iq360, 1000 φορές χειρότερο)
Ντάξει, αρκετά καλό, ειδικά αν είσαι γαλλόφιλος όπως εγώ. Και η πρωταγωνίστρια δυνατή ginger.
Ας πούμε, έχοντας δει το Office το αγγλικό όταν ήμουν Αγγλία, το οποίο είναι borderline καταθλιπτικό, μου έκατσε πολύ περίεργα το αμερικάνικο, ειδικά στην 1η σεζόν που προσπαθούσε να αντιγράψει τον Τζερβαίηζ. Μετά που έκανε το δικό του πράγμα, ήταν πολύ καλύτερο.
Στην περίπτωση αυτή, νομίζω είναι 1-1 αντιγραφή, έχοντας δει ένα επεισόδιο. Και του λείπει το μπρίο του γαλλικού. Αλλά είπα, ίσως φταίει ότι το είδα 2ο.
Α, στρώνει το office στη συνέχεια; Την πρώτη μισή σεζόν είδα και το παράτησα.
Η Καρύδη, παρεμπιπτόντως, εννοούσα καλύτερη εμφανισιακά.
Η Καρύδη, παρεμπιπτόντως, εννοούσα καλύτερη εμφανισιακά.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
χώσανε φυλακή κι έναν δικό τους. τον γουαινστιν. Υποψιάζομαι πως τον έβγαλαν από την μέση επειδή έκανε καλές ταινίες. Το μανταλορ δεν ήταν κακό μα μόνο η 1η σεζόν. Θα παρατηρήσετε αυτό το μοτίβο. Μια σειρά μπορεί να είναι καλή μόνο για λίγο. Απλούστατα επειδή δεν έχουν ιδέα τι ακριβώς θέλουν να πούνε. Θα θυμάστε φυσικά σειρές του bbc όπως μπλακ άντερ που απλώς έκαναν τον κύκλο τους. Εκτός από ειδικά εφέ και μαλακίες για διαφορετικότητες δεν έχουν τίποτα να πούνε. Η λούκας μετά την απόκτηση της από την ντίσνευ πάει από το κακό στο χειρότερο. Το τελευταίο δεν το είδα ακόμα. Αν ειναι καλό μετά χαράς να το πω κι εγώ.
Το Ασόκα έχει χαρακτήρες από το Ρέμπελς (παλιότερο ανιμέσιο) και κάτι πρωτοφανές για το SW universe. Δεν λέω τίποτα, μην σποϊλεριάσω όποιον θέλει να το δει.
Tο ινδικό remake που παίζει ο τύπος από το 40 χρονών παρθένος (δεν το έχω δει) είναι για τα μπάζα. Τρεις σεζόν είδα, μαζοχιστικά, για να καταλάβω προς τι ο ντόρος και δεν παίχτηκε ούτε μία αξιόλογη φάση. Τίποτα ρε!Isildur έγραψε: 14 Σεπ 2023, 22:26 Α, στρώνει το office στη συνέχεια; Την πρώτη μισή σεζόν είδα και το παράτησα.
Τρομερό ναυάγιο.
Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, όταν λέμε "Office" έτσι σκέτο, εννοούμε το Αγγλικό σήριαλ,
και αν θέλουμε οπωσδήποτε να αναφερθούμε σε κάποιο αξιοπρεπές αμερικάνικο remake του Αγγλικού, τότε μιλάμε για το Parks and Recreation. Στο οποίο, όταν κατάλαβαν τι έχουν στα χέρια τους, εκεί λίγο μετά την αρχή της 2ης σεζόν, πέταξαν όλα τα βαρίδια και εξελίχθηκε σε μία από τις κορυφαίες κωμικές σειρές έβερ.
Μόνο το Arrested Development πριν το P&R έχει το απόλυτο σκορ σε ποιότητα κύριων και δευτερεύοντων χαρακτήρων, αλλά το δεύτερο κράτησε το επίπεδο στο μάξιμουμ με συνέπεια για περισσότερες σεζόν, πράγμα όχι και τόσο συνηθισμένο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση