hellegennes έγραψε: 14 Σεπ 2023, 13:50
Χαοτικός έγραψε: 14 Σεπ 2023, 13:48
ΟΚ. Δεν διάβασα πιο πάνω. Μόνο το τελευταίο αυτό ποστ σου.
Η αντίδρασή μου έχει να κάνει με το ότι, θέλω να την βλέπουν έτσι οι χρήστες και το επικροτώ αν το δω.
Κι εγώ επικροτώ το να νιώθει κάποιος καλά με την δουλειά του. Δεν επικροτώ την προσπάθεια να πείσει τους άλλους ότι είναι κάτι πολύ "σπουδαιότερο" όπου αυτός ο ίδιος έχει ορίσει ότι αυτό που του λένε ότι κάνει είναι μικρότερης "σπουδαιότητας" γιατί νιώθει αίσθημα κατωτερότητας.
Ναι το είδα τι κάνει. Ανέφερε τα σνακς, ανέφερε και το κωλόχαρτο.Με κάποιον τρόπο είναι ποταπό το μαγαζί που πουλάει κωλόχαρτο. Πιθανόν να σκουπίζεται με μετάξι. Και βεβαίως το κωλόχαρτο είναι πολύ πιο ασήμαντο από το μανό ας πούμε ή τα ζελεδάκια βιταμινών.
Ίσως λόγω ηλικίας (εσύ) να μην είχες την εμπειρία να μάθεις τι θα πει δεξιά νοοτροπία.
(Άσε που δεν έχεις κατασκευαστική εταιρεία να φτιάξει ουρανοξύστη

)
Επίσης δεν κάνεις επιστήμη. Πως να το κάνουμε! Ούτε την προωθείς ούτε φέρνεις επιστημονικά θέματα για συζήτηση, πιθανόν να μην έχεις και γνώσεις.
Σε τόσα και τόσα νήματα από το διάστημα μέχρι τα πετρώματα.και από τη στατιστική των μαθηματικών μέχρι την γλώσσα και τις διαλέκτους... κοιτάς σαν χάνος όταν οι άλλοι τοποθετούνται με επιστημονική ορολογία
και δεν έχεις να πεις ούτε λέξη. Ενώ αυτός γράφει σεντόνια για όλα τα επιστημονικά θέματα.
'Οπως και να χει προσφέρει πιο πολλά από σένα στο δημόσιο διάλογο.
Σε λυπάμαι πραγματικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.