!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας
Re: Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας
Ισχύει ότι στο νερό έκανε τόσες τρύπες ο Μητσοτάκης όσες έχει όλη η Γερμανία;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
τιμλκςεισαι

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
"σλαβα Ουκραηνα σλαβα" 
- hellegennes
Μια χαρά παιδί είναι όταν δεν φανατίζεται με το κόμμα του και τις λοιπές ιδεολογίες του. Εγώ τον αγαπάω σαν χρήστη, γνωριζόμαστε ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια και θα ήθελα να τον ήξερα κι από κοντά.enaon έγραψε: 09 Σεπ 2023, 02:32δεν το είχα διαβάσει, δεν θα σιγονταρα, τον otto δεν πρέπει να τον πειράζεις νομίζω έξω από τα νηματα ιατρικης, εγραφε για πρακτορες στις κουφαλες απο τις ελιές. Να του εξηγείς χωρίς να τον δουλεύεις, είναι καλό παιδι, κριμα ειναι.hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2023, 02:13 Το έγραψε ο Ότο σε προηγούμενη σελίδα:
Otto Weininger έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:13 Διάβασα ότι στην Καρδίτσα έπεσε τόσο νερό όσο πέφτει σε όλη την Γερμανία σε ένα χρόνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Επειδή είμαι από Τρίκαλα 10 νεκροί μόνο είναι αστείο.
Ετοιμαστείτε για διψήφιο αριθμό νεκρών,από ότι μου λένε...
Έχει βγει η βρώμα ότι έχουν μια καλή εικόνα αλλά δεν τολμάνε να το ανακοινώσουν στα πετσοκάναλα γιατί θα γίνει της Πόπης.
Για να καταλάβετε ο αριθμός των αγνοουμένων είναι όχι απλά άγνωστος αλλά μη εκτιμήσιμος, αδύνατο να προβλεφθεί...
Από ότι μου λένε το Μάτι θα είναι rookie numbers...
Βέβαια μιλάμε για 4 νόμους...
Οι δικοί μου όλοι καλά είναι στη πόλη...
Ετοιμαστείτε για διψήφιο αριθμό νεκρών,από ότι μου λένε...
Έχει βγει η βρώμα ότι έχουν μια καλή εικόνα αλλά δεν τολμάνε να το ανακοινώσουν στα πετσοκάναλα γιατί θα γίνει της Πόπης.
Για να καταλάβετε ο αριθμός των αγνοουμένων είναι όχι απλά άγνωστος αλλά μη εκτιμήσιμος, αδύνατο να προβλεφθεί...
Από ότι μου λένε το Μάτι θα είναι rookie numbers...
Βέβαια μιλάμε για 4 νόμους...
Οι δικοί μου όλοι καλά είναι στη πόλη...
Ο Στέργιος αν και δεξιάντζα αλλά και ο πτεραρχος Στυγιος ελπίζω κι εύχομαι να είναι καλά, ο Μέγας Τσίφτης Γιαχου,όλοι Λαρισαίοι...
Ο Κικίλιας κάτι ψέλλισε:
Κικίλιας: 10 οι νεκροί από την κακοκαιρία «Daniel», 4 οι αγνοούμενοι -Προσοχή στα fake news
Χθες Πρώτο Θέμα με μεγάλα γράμματα:
6 αγνοουμένοι (και 6 νεκροί)
Κι εγώ από Τρίκαλα, ακουω για 3ψηφιο.
Μακάρι να κανουν λάθος οι ντόπιοι.
Αν όμως δεν κάνουν, μην διαμαρτυρεστε που λένε για ΧΟΥΝΤΑ Μητσοτάκη
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Δεν μου φαίνεται να ισχύουν τα περί πολλαπλάσιων νεκρών.
Υπαρχουν χωρια που εχουν σβησει απο το χαρτη αλλα εχουμε μονο 4 αγνοουμενους, οκ.
.
Θεωρώ οτι οι οικείοι των άνθρωπων που ζουν εκει θα εχουν κανει προσπάθειες επικοινωνίας. Δεν εχει πέσει το δίκτυο κινητής. Αν δεν εχουν καταφερει ακομα να επικοινωνησουν τοτε θα επρεπε να ηταν μεγαλύτερος ο αριθμός των αγνοούμενων. Δεν εχουν πέσει στην αντίληψη μαρτυρίες σε ΜΜΕ του τύπου "προσπαθουμε να επικοινωνησουμε κ δεν τον βρίσκουμε και δεν ειναι στη λίστα των αγνοούμενων".
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Οι νεκροί δεν μπορούν να ανακοινωθούν πριν διαπιστωθούν.Για τον λόγο αυτό υπάρχει και ο όρος "αγνοούμενοι".
Maspoli έγραψε: 09 Σεπ 2023, 07:09Θεωρώ οτι οι οικείοι των άνθρωπων που ζουν εκει θα εχουν κανει προσπάθειες επικοινωνίας. Δεν εχει πέσει το δίκτυο κινητής. Αν δεν εχουν καταφερει ακομα να επικοινωνησουν τοτε θα επρεπε να ηταν μεγαλύτερος ο αριθμός των αγνοούμενων. Δεν εχουν πέσει στην αντίληψη μαρτυρίες σε ΜΜΕ του τύπου "προσπαθουμε να επικοινωνησουμε κ δεν τον βρίσκουμε και δεν ειναι στη λίστα των αγνοούμενων".
Αναφέρεται σε μια γιαγιά νεκρή. Ξέρεις αν ήταν ηδη μέσα στη λίστα νεκρών/αγνούμενων; όχι δεν το ξέρεις, ουτε το ξερω.Αρίστος έγραψε: 09 Σεπ 2023, 07:16Maspoli έγραψε: 09 Σεπ 2023, 07:09Θεωρώ οτι οι οικείοι των άνθρωπων που ζουν εκει θα εχουν κανει προσπάθειες επικοινωνίας. Δεν εχει πέσει το δίκτυο κινητής. Αν δεν εχουν καταφερει ακομα να επικοινωνησουν τοτε θα επρεπε να ηταν μεγαλύτερος ο αριθμός των αγνοούμενων. Δεν εχουν πέσει στην αντίληψη μαρτυρίες σε ΜΜΕ του τύπου "προσπαθουμε να επικοινωνησουμε κ δεν τον βρίσκουμε και δεν ειναι στη λίστα των αγνοούμενων".Αρίστος έγραψε: 09 Σεπ 2023, 07:00
Υπαρχουν χωρια που εχουν σβησει απο το χαρτη αλλα εχουμε μονο 4 αγνοουμενους, οκ.
.
Επιμενω οτι δεν φαίνεται πως η λίστα νεκρών/αγνούμενων θα μεγαλώσει αρκετά.
- Frappezitis
«Πνίγηκε» ο μεγαλύτερος τροφοδότης της χώρας – Χάθηκε στις λάσπες το 5% του ΑΕΠ
Χωριά ολόκληρα χάθηκαν κάτω από το νερό. REUTERS/Stergios Spiropoulos
Το αρνητικό αποτύπωμα που θα αποκαλυφθεί με την απόσυρση των υδάτων θα προκαλέσει σοκ
https://www.naftemporiki.gr/finance/eco ... 5-toy-aep/
Χωριά ολόκληρα χάθηκαν κάτω από το νερό. REUTERS/Stergios Spiropoulos
Το αρνητικό αποτύπωμα που θα αποκαλυφθεί με την απόσυρση των υδάτων θα προκαλέσει σοκ
https://www.naftemporiki.gr/finance/eco ... 5-toy-aep/
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 610 Προβολές
-