!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Re: Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Υδράργυρος έγραψε: 08 Σεπ 2023, 12:55 Το Σινούκ γιατί μεταφέρει τον βλάκα και δε συμμετέχει στις επιχειρήσεις διασωσης;

Ένας άνθρωπος αναρωτιόταν γιατί δεν είδε την κατάσταση από ντρον αλλά δέσμευσε ελικόπτερο; Προφανώς το ντρον είναι πολύ μικρό για να μεταφέρει το εγώ του

https://twitter.com/The_AngryDuck/statu ... 4958535026
Αν δεν το έκανε θα έλεγες γιατί δεν πάει .Πρέπει να πάει έστω για συμβολικούς λόγους μέχρι και για ακούσει τα μπινελίκια. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις έτσι κάνουν οι εκλεγμένοι ηγέτες σε καταστροφές
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

nyxtovios έγραψε: 08 Σεπ 2023, 12:49
Saturn έγραψε: 08 Σεπ 2023, 12:46
axilmar έγραψε: 08 Σεπ 2023, 11:55 Δεν ειναι θεμα ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ οι καταστροφες.

Ειναι θεμα ΛΑΟΥ.

Ενας λαος που κοιμαται, που τον ενδιαφερουν μονο τα γλεντια και η καλοπεραση, η βολεψη και οι διακοπες...

Με μηδενικη ικανοτητα προληψης, σχεδιασμου και οργανωσης.

Μεσα απο τον λαο αυτον αναδεικνυονται οι ηγετες που του αξιζουν: Μητσοτακης, Τσιπρας, ΓΑΠ, Σημιτης, Καραμανλης και δεν συμμαζευεται.

Μεσα απο τον λαο αυτον αναδεικνυεται και το πολιτικο προσωπικο που του αξιζει: Αδωνις, Δουρου, Κικιλιας, κλπ.

Γιατι ο λαος δεν εχει μυαλο, ειναι ανωριμος, ψηφιζει αυτον που υποσχεται περισσοτερα, κοιταζει το ατομικο συμφερον και μονο...
Από την καινούρια φουρνιά πολιτικών γόνων και δώθε, πράγματι ο ελ λαος δεν έχει καθόλου δικαιολογίες
Τα βλέπανε όλα
Σωστά αλλά αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν ανήκει στη φυλακή ο Μωυσής και οι μισοί από το κώμα του
Οπωσδήποτε
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Saturn

Μαδουραίος έγραψε: 08 Σεπ 2023, 12:45 ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ζ’ ΜΑΚ ανασύρει σορούς πνιγμένων μέσα από τα πλημμυρισμένα χωριά
Κοινή επιχείρηση με ΜΥΑ - Φόβοι για εκατόμβη θυμάτων - Αναφέρεται ότι έχουν ήδη ανασυρθεί 28 σοροί

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... ena-xoria/
Εκτός που θέλω να κρυφτώ να μην το δω και αυτό στη ζωή μου, ΠΩΣ θα το διαχειριστεί η παρούσα κυβέρνηση με όλο το ιστορικό που έχει στην πλάτη της; όση χειριστική αλαζονεία και αυστηρότητα και να επιδείξει, δεν νομίζω εκ των πραγμάτων οτι αντέχει και κατα συνέπεια, πολύ νομίζω πάλι οτι θα πάμε σε καμια οικουμενική, να περάσει και πιο άνετο το μοίρασμα στο Αιγαίο

Και εκτός από τους νεκρούς που θα φανερωθούν σιγά σιγά, ΠΟΥ θα ζήσουν όλοι αυτοί οι χιλιάδες άνθρωποι που επέζησαν με κατεστραμένα σπίτια και περιουσίες και ΠΩΣ!

Εκτός που ο Θεσσαλικός κάμπος τάιζε όλη χώρα, φοβάμαι οτι θα δούμε να αλλάζει όλη η χώρα σε κάτι που πριν δεν το γνωρίζαμε
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
nrg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg »

πατησιωτης έγραψε: 07 Σεπ 2023, 23:54
George_V έγραψε: 07 Σεπ 2023, 23:49
Citroenakias έγραψε: 07 Σεπ 2023, 23:47

Ναι γελάω που υποφέρουν οι ψηφοφόροι του Μητσοτάκη. Ουχουχουχουχου
Eχεις κάψει φλάντζα έτσι?
Τζάμπα γελάει βέβαια.Και οικονομική ενίσχυση από την ΕΕ θα υπάρξει και μέτρα για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών.
Αλλά αφού το γέλιο χαρίζει υγεία δεν πειράζει.
Η ΕΕ δανείζει... δεν χαρίζει...
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Διάβασα ότι στην Καρδίτσα έπεσε τόσο νερό όσο πέφτει σε όλη την Γερμανία σε ένα χρόνο.

Σε σημείο συνάντησης 4 ποταμών , σε μέρος που ουσιαστικά είναι "γούβα".

Μιλήστε μου για αντιπλημμυρικά έργα λίγο.

Για τους νορμάλ το λέω όχι για τους ζαίους που άρχισαν να σπαμάρουν το γνωστό και μη εξαιρετέο site και να παρακαλάνε για νεκρούς.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

nrg έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:11
πατησιωτης έγραψε: 07 Σεπ 2023, 23:54
George_V έγραψε: 07 Σεπ 2023, 23:49
Eχεις κάψει φλάντζα έτσι?
Τζάμπα γελάει βέβαια.Και οικονομική ενίσχυση από την ΕΕ θα υπάρξει και μέτρα για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών.
Αλλά αφού το γέλιο χαρίζει υγεία δεν πειράζει.
Η ΕΕ δανείζει... δεν χαρίζει...
Υπάρχει κάποιος ή κάτι που μπορεί να τα "χαρίσει";
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Άλλοι 7 επιβεβαιωμενοι νεκροί
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Citroenakias έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:17 Άλλοι 7 επιβεβαιωμενοι νεκροί
Ξέχασες το χοχοχο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Περνάμε στην σφαίρα όπου οι ζαίοι θα πανηγυρίζουν για τους νεκρούς και τα νδουλικα θα παρακαλάνε απλά να μην ξεπεράσουν αυτούς στο Μάτι και ας είναι και 100. Εμετός.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

hades έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:01
Αν δεν το έκανε θα έλεγες γιατί δεν πάει .Πρέπει να πάει έστω για συμβολικούς λόγους μέχρι και για ακούσει τα μπινελίκια. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις έτσι κάνουν οι εκλεγμένοι ηγέτες σε καταστροφές
Εγώ δε θα έλεγα γιατί δεν πάει. Αλλά τεσπα. Από τα 12 Σούπερ Πούμα πετάνε μόνο τα 4. Μεταγωγικά αεροσκάφη δεν υπάρχουν. Έχουμε έλλειμα στα πτητικά. Αυτός δεσμεύει ένα ολόκληρο ελικόπτερο για να δώσει το σόου με το χέρι στο πηγούνι όπως του είπαν οι επικοινωνιολόγοι, για να μην πω εγώ οτι δεν πήγε;
Κάποτε πρέπει να υπάρξει ένα τέλος με αυτόν τον μαλάκα
Άβαταρ μέλους
Saturn

Δεν είμαστε όλοι ζαίοι και δεν σημαίνει οτι επειδή ΠΡΑΓΜΑΤΙ συνέβη θεομηνία, δεν υπάρχουν έργα που δεν έγιναν ποτέ ή που έγιναν λάθος και πως παρ'ολο που η κυβέρνηση μας τα έχει κάνει τούμπανο για κλιματική αλλαγή, γνώριζαν οτι θα πέσει τρελό νερό και δεν έκοψε τον κώλο της να έχει τουλάχιστον βάρκες για να απεγκλωβίζεται κόσμος, ακόμη και να ζητήσει διακρατική βοήθεια για αυτό. Γιατί αλήθεια δεν είδαμε βοήθεια από άλλες χώρες; Δεν έχουν βάρκες; Δεν μπορούν να τις στείλουν;
Γιατί δεν είδαμε πολλά ελικόπτερα; Δεν υπάρχουν αρκετά ελικόπτερα; Ντρόουν με χαρτογραφήσεις και αποστολές σε σημεία που δεν φθάνει άνθρωπος;
Άβαταρ μέλους
Saturn

Eπειδή έχει επιδείξει στο παρελθόν, δε, όλη αυτή την αηδιαστική αμετροέπεια και αδιαφορία και αλλαζονεία, πώς περιμένει κάποιος να μην λέμε οτι δεν τη σηκώνει πια ΚΑΙ με αυτό που έγινε τώρα;
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Orion22 έγραψε: 08 Σεπ 2023, 12:13
πατησιωτης έγραψε: 08 Σεπ 2023, 11:22
zteo έγραψε: 08 Σεπ 2023, 07:52 Απλά πράγματα
Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ αποκλείεται από τους διαγωνισμούς του δημοσίου. Επιστρέφει τα 143 μύρια συν πρόστιμο για την μη τέλεση των έργων.
Ποιός σου είπε ότι δεν εκτελέσθηκαν;
Spoiler
το ξέρεις στα σίγουρα;μια και αναφέρθηκαν τα Τέμπη είχα κάνει τότε ένα σχόλιο για το σύστημα που έλεγε ότι οι μηχανικοί του ΟΣΕ πιθανότατα δεν έχουν τις γνώσεις για να σχεδιάσουν ολοκληρωμένα το σύστημα τηλεδιοίκησης και πάνε από διαγωνισμό σε διαγωνισμό και δεν τελειώνει.
Ποιός σου είπε ότι η μελέτη των μηχανικών του Δημοσίου για τα αντιπλημμυρικά μπορούσε να κρατήσει μια πλημμύρα σαν τη χθεσινή;εάν η εταιρία υλοποίησε τη μελέτη που της έδωσαν και όχι μια φανταστική μελέτη για τον κατακλυσμό του Νώε,δεν μπορείς να της πεις τίποτε.
Η ίδια η εταιρία όταν ζήτησε 18 μήνες παράταση για έργο που ήταν να ολοκληρωθεί στους 36.

Ασχολιάστο το δεύτερο όταν υπάρχουν άπειρα παραδείγματα βλ."Γρανα" που οι εταιρίες αγνόησαν μελέτες και παρέδωσαν εγκλημα- για να κόψει ο ταπερμαν κορδέλα και να χειροκροτούν από κάτω τα χάπατα/τρωκτικά τον μεγα εκσυγχρονιστή.
Δεν γίνεται σε ένα τέτοιο πόστ να μη βάλω και τη συζήτηση στη γειτονιά μου. :D
Από μικρό παιδί θυμάμαι όταν έβρεχε πολύ τους γονείς μου να συζητάνε με τους γείτονες εάν φούσκωσε ο Κηφισός.Η γειτονιά μου είναι κοντά στον Κηφισό και το ερώτημα εάν θα υπερχειλίσει ο Κηφισός και θα γίνει χαμός ήταν φλέγον.
Η συζήτηση αυτή σταμάτησε επί Τάπερμαν :lol: και Βάσως Παπανδρέου όταν έγιναν τα αντιπλημμυρικά έργα και επίσης σκεπάσθηκε ο Κηφισός και έγινε αυτοκινητόδρομος.Από τότε όλοι στην περιοχή το έχουν δεδομένο ότι το πρόβλημα πλημμύρα Κηφισού έληξε.
ΩΣΤΟΣΟ :8) εγώ γνωρίζω ότι τα διάφορα κανάλια απορροής που έγιναν έχουν μια φέρουσα ικανότητα.
Ποιά είναι αυτή ακριβώς δεν την ξέρω αλλά πάντως όριο υπάρχει.Και μία ημέρα ΕΑΝ πέσει ο Daniel 2 στην Αττική μπορεί τα νερά να ξεπεράσουν τη φέρουσα ικανότητα των καναλιών και βέβαια όχι μόνο να πλημμυρίσει ο Κηφισός αλλά και να τινάξει στον αέρα την άσφαλτο με την οποία τον σκέπασαν μαζί με όλα τα αυτοκίνητα που θα είναι επάνω.Και τότε θα φταίει ο Τάπερμαν ή καμμιά Αχτσιόγλου που θα είναι στα πράγματα;
Εγώ δεν ξέρω εάν υλοποιήθηκε σωστά αυτή η μελέτη αλλά ούτε και τι περιελάμβανε.Μπορεί να περιελάμβανε πρόβλεψη για Ιανό + 50% αλλά ο Daniel ήταν Ιανός Χ 2.Εάν είναι έτσι δεν μπορείς να τα βάλεις με την εταιρία όπως θέλεις σαν καλός "στα εθνικά δεξιός και στα κοινωνικά αριστερός". :8) Μόνο εάν δεν έγιναν τα προβλεπόμενα μπορείς.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

hellegennes έγραψε: 08 Σεπ 2023, 12:27
AlienWay έγραψε: 07 Σεπ 2023, 12:46 Γίνεται μια φυσική καταστροφή και ρίχνετε το φταίξιμο στον πρωθυπουργό;

Σοβαρά τώρα;
Δεν φταίει για την φυσική καταστροφή, φταίει για όλα τα άλλα: ότι δεν υπάρχουν ικανά αντισταθμιστικά έργα για τις φυσικές καταστροφές και ο κρατικός μηχανισμός είναι αργοκίνητη μαούνα όταν χρειάζεται βοήθεια μια περιοχή.

Ε, ποιος φταίει γι' αυτά; Εγώ;
Γεγονός είναι ότι ο εκάστοτε πρωθυπουργός και υπουργός φέρει ευθύνη ακόμη και για παραλείψεις δεκαετιών. Αυτό ισχύει.

Ομως μη φτάνουμε στο σημείο να ταυτίζουμε τη φυσική καταστροφή (που είναι τέτοιου μεγέθους ώστε να μην αρκούν τα αντισταθμιστικά και ο μηχανισμός) με τον πρωθυπουργό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Αντιπλημμυρικα δεν κάνανε, εκκενωσεις δεν κάνανε και να το τραγικό αποτέλεσμα των αχρηστων..
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”