Δεν κάνουμε. Ούτε με Καλαματιανούς. Τους έχουμε κάτω στου Λάππα, να φορτώνουν πατάτες και καρπούζια.George_V έγραψε: 08 Σεπ 2023, 23:15Ξεπεσμενοι αριστοκρατες εξόριστοι από την Πελοπόννησο όμως και αναγκασμένοι να κάνετε παρέα με Πυργιωτες και Αγρινιώτες.Πασιφάη έγραψε: 08 Σεπ 2023, 23:13Εμείς είμεθα αριστοκράτες κύριε. Εσάς εκεί στην Καλαμάτα πρέπει να εξορίσουν πάνω στα δύσβατα μέρη του Ταϋγέτου, αφού σας φορτώσουν με Μελιγαλιωτικη ''τροφή'', να τραγουδάτε ''που είσαι Λιαντίνη''.George_V έγραψε: 08 Σεπ 2023, 23:07
Ε για αυτό τους κάναμε έξωση από την Πελοπόννησο και τους στείλαμε να κάνουν παρέα με Πατρινούς και Αγρινιώτες στη Δυτική Ελλάδα.![]()
![]()
Μόνο Ντιε κελ ντεκαντανς!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα πάρετε νέες ταυτότητες?
Re: Θα πάρετε νέες ταυτότητες?
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- metaxoskolikas
για τους ανεμβολιαστους καλά έκανε.Αρίστος έγραψε: 08 Σεπ 2023, 20:03metaxoskolikas έγραψε: 08 Σεπ 2023, 18:49 μια χαρά τα λέει ο φαηλος
εχει βαρεσει η μαλ...ια κόκκινο.
Ο Φαηλος δεν πηρε χαμπαρι που μια βρετανικη τραπεζα παγωσε τους λογαριασμους του Φαρατζ, οτι ο Τριντο παγωσε τους λογαριασμους των ανεμβολιαστων φορτηγατζηδων και οτι μη πολιτικα ορθοι χρηστες στα σοσιαλς ξαφνικα δεν βρισκουν δουλειες στην Αγγλια η απολυονται.
Αν ζουσε στη Βρετανια μπορει να τον δικαζαν για ομοφοβια και ρατσισμο.
Και σιγουρα το δικηγορικο του γραφειο θα εμπαινε στην μπλακ λιστ επωνυμων πελατων.
.
οι νόμοι που απαγορεύουν την ομοφοβία και το ρατσισμό δεν έχουν καμία σχέση με τις ταυτότητες
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Συμπεριλαμβάνεται στην επιλογή 3hellegennes έγραψε: 08 Σεπ 2023, 23:16George_V έγραψε: 08 Σεπ 2023, 21:30Έχω ήδη εξηγήσει.Isildur έγραψε: 08 Σεπ 2023, 20:56
Δες όμως τι έχουν γράψει αρκετοί που ψήφισαν το 2 (μεταξύ των οποίων κι εγώ). Ότι απλά δεν θα σκοτωθούμε να πάμε να τις πάρουμε κιόλας, ας είναι και 2-3 μήνες μετά, και ελλείψει άλλης επιλογής το τικάραμε.
Αλλά θα το κάνω και πενηνταρακια.
Η πρώτη επιλογή αφορά όσους τρεξουνε να την πάρουν μόλις ανοίξουν τα ραντεβού.
Η δεύτερη όσους θα περιμένουν να φύγει το πρώτο μπούγιο η θέλουν να δουν πως θα πάει το ζήτημα αλλά σίγουρα έχουν αποφασίσει ότι θα την πάρουν.
Η τρίτη όσους δεν τη θέλουν αλλά θα την πάρουν αναγκαστικά γιατί δεν θα μπορούν να κάνουν αλλιώς.
Και η τέταρτη όσους θεωρούν ότι είναι σατανιασμενη και μασονικη η πιστεύουν ότι θα μας παρακολουθεί ο big brother οταν χεζουμε η γαμαμε.
Λείπει η σημαντικότερη επιλογή: στα παπάρια μου για τις νέες ταυτότητες. Αν κάποια στιγμή χρειαστεί για κάτι, θα αναγκαστώ να βγάλω. Σιγά μην τρέξω χαρωπός να βυθιστώ στην γραφειοκρατία του κράτους χωρίς να είναι απαραίτητο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Προτιμότερο από το να κάνουμε παρέα με Πυργιωτες και Αγρινιώτες. Τουλάχιστον εμάς δεν μας κάνανε έξωση από την Πελοπόννησο.Πασιφάη έγραψε: 08 Σεπ 2023, 23:18Δεν κάνουμε. Ούτε με Καλαματιανούς. Τους έχουμε κάτω στου Λάππα, να φορτώνουν πατάτες και καρπούζια.George_V έγραψε: 08 Σεπ 2023, 23:15Ξεπεσμενοι αριστοκρατες εξόριστοι από την Πελοπόννησο όμως και αναγκασμένοι να κάνετε παρέα με Πυργιωτες και Αγρινιώτες.Πασιφάη έγραψε: 08 Σεπ 2023, 23:13
Εμείς είμεθα αριστοκράτες κύριε. Εσάς εκεί στην Καλαμάτα πρέπει να εξορίσουν πάνω στα δύσβατα μέρη του Ταϋγέτου, αφού σας φορτώσουν με Μελιγαλιωτικη ''τροφή'', να τραγουδάτε ''που είσαι Λιαντίνη''.![]()
Μόνο Ντιε κελ ντεκαντανς!![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Μη μαλώνετε, τώρα με τις καινούριες ταυτότητες, σε ένα τσουβάλι θα μπείτε όλοι
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Κόλλησε η βελόνα; Πες μου, σε ποιά πάγκα έρχεσαι με τον παραγωγό, να σε προτιμήσω ένεκα φόρουμ.George_V έγραψε: 08 Σεπ 2023, 23:51Προτιμότερο από το να κάνουμε παρέα με Πυργιωτες και Αγρινιώτες. Τουλάχιστον εμάς δεν μας κάνανε έξωση από την Πελοπόννησο.Πασιφάη έγραψε: 08 Σεπ 2023, 23:18Δεν κάνουμε. Ούτε με Καλαματιανούς. Τους έχουμε κάτω στου Λάππα, να φορτώνουν πατάτες και καρπούζια.George_V έγραψε: 08 Σεπ 2023, 23:15
Ξεπεσμενοι αριστοκρατες εξόριστοι από την Πελοπόννησο όμως και αναγκασμένοι να κάνετε παρέα με Πυργιωτες και Αγρινιώτες.
Μόνο Ντιε κελ ντεκαντανς!![]()
![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κακώς που δεν έκαναν την έκδοση ονλαιν. Με τον ενδιαφερόμενο να προσκομίζει/στέλνει ονλαιν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μέσω γκοβ και κωδικών τάξις.
Όλοι τώρα αμέσως θα το κάναμε. Η γραφειοκρατία και το τρέξιμο για αναμονή στην ουρά είναι πολύ ανασταλτικός παράγοντας για τον κόσμο.
Όλοι τώρα αμέσως θα το κάναμε. Η γραφειοκρατία και το τρέξιμο για αναμονή στην ουρά είναι πολύ ανασταλτικός παράγοντας για τον κόσμο.
- George_V
Απλά τονίζω το προφανές. Δεν είμαστε εμείς οι εξόριστοι που κάνουμε παρέα με βλαχους.Πασιφάη έγραψε: 08 Σεπ 2023, 23:53Κόλλησε η βελόνα; Πες μου, σε ποιά πάγκα έρχεσαι με τον παραγωγό, να σε προτιμήσω ένεκα φόρουμ.![]()
Όσο για παγκουςαυτα είναι για σας. Εμείς μόνο με χοντρεμπορους και εξαγωγείς μιλάμε. Είμαστε Πελοπόννησος όχι Δυτική Ελλάδα.
Δεν μαλώνουμε. Αγαπιόμαστε. Αυτή είναι η καθημερινότητά μας εδώ μέσα. Ποιός είσαι εσύ που θα μας αλλάξεις;Saturn έγραψε: 08 Σεπ 2023, 23:52 Μη μαλώνετε, τώρα με τις καινούριες ταυτότητες, σε ένα τσουβάλι θα μπείτε όλοι
Εγώ είμαι νεοταξίτισσα, παιδί του Σόρος.Υποστηρίζω το χάραγμα.
Άει μαρή
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Πίπες. Ο πιο γαμιστερός νομός στην Πελοπόννησο, είναι ο νομός Αχαϊας. Πάνε να κάνεις καμιά τουμπα Μεσσήνιε.George_V έγραψε: 08 Σεπ 2023, 23:58Απλά τονίζω το προφανές. Δεν είμαστε εμείς οι εξόριστοι που κάνουμε παρέα με βλαχους.
Όσο για παγκουςαυτα είναι για σας. Εμείς μόνο με χοντρεμπορους και εξαγωγείς μιλάμε. Είμαστε Πελοπόννησος όχι Δυτική Ελλάδα.
Που μου θέλατε και Κανάβεραλ μη χέσω.
Σε ξέρω μάνα μου ; Έχουμε κάνει πλάκα αναμεταξύ μας ποτέ;
- George_V
Ποια Πελοπόννησο? Σας φέρανε πίσω και δεν το μάθαμε?Πασιφάη έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:02Πίπες. Ο πιο γαμιστερός νομός στην Πελοπόννησο, είναι ο νομός Αχαϊας. Πάνε να κάνεις καμιά τουμπα Μεσσήνιε.George_V έγραψε: 08 Σεπ 2023, 23:58Απλά τονίζω το προφανές. Δεν είμαστε εμείς οι εξόριστοι που κάνουμε παρέα με βλαχους.Πασιφάη έγραψε: 08 Σεπ 2023, 23:53
Κόλλησε η βελόνα; Πες μου, σε ποιά πάγκα έρχεσαι με τον παραγωγό, να σε προτιμήσω ένεκα φόρουμ.![]()
Όσο για παγκουςαυτα είναι για σας. Εμείς μόνο με χοντρεμπορους και εξαγωγείς μιλάμε. Είμαστε Πελοπόννησος όχι Δυτική Ελλάδα.![]()
Που μου θέλατε και Κανάβεραλ μη χέσω.![]()
Εκεί στη Δυτική Ελλάδα θα μείνετε με τους βλαχους.
Εδώ είμαστε, περήφανοι, αριστοκράτες, εν αντιθέσει με σας που είστε χωμένοι στη σβουνιά. Το πάω έτσι μέχρι το πρωί αν θέλεις.George_V έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:04Ποια Πελοπόννησο? Σας φέρανε πίσω και δεν το μάθαμε?Πασιφάη έγραψε: 09 Σεπ 2023, 00:02Πίπες. Ο πιο γαμιστερός νομός στην Πελοπόννησο, είναι ο νομός Αχαϊας. Πάνε να κάνεις καμιά τουμπα Μεσσήνιε.George_V έγραψε: 08 Σεπ 2023, 23:58
Απλά τονίζω το προφανές. Δεν είμαστε εμείς οι εξόριστοι που κάνουμε παρέα με βλαχους.
Όσο για παγκουςαυτα είναι για σας. Εμείς μόνο με χοντρεμπορους και εξαγωγείς μιλάμε. Είμαστε Πελοπόννησος όχι Δυτική Ελλάδα.![]()
Που μου θέλατε και Κανάβεραλ μη χέσω.![]()
Εκεί στη Δυτική Ελλάδα θα μείνετε με τους βλαχους.![]()
Μου δημιουργήθηκε μιαν οικειότητα, σαν να ΄χαμε κάνει μαζί κάποτε φαντάροι, μη δίνεις σημασία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 109 Απαντήσεις
- 2583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 66 Απαντήσεις